- 22 Ağustos 2014
- 606
- 467
- 158
- 44
Bende dogum yapacam ama hala oglusumun ismi yok malesef off ne zormus kIz icin alternatif cokda erkek olunca zor bu isim işi ne koysak bulamadik bir isim
ben de bir ara doktorum sezaryencimidir emin olamadığımdan via hospitalde başka doktora da gitmiştim. aynı hafta içinde kendi doktorum ilaca devam et dedi, viadaki bırakabilirsin dedi. öyle olmasaydı birlikte takip edecektim doktorları.
çok kafa karıştırır bu durum..
bence de bırak memoriali artık canım.
bu arada kızlar ayın 27sinde ataşehirdeki şifa hastanesinde doğuma hazırlık kursu var, 4 saat sürüyor, öğleden sonra.
gelmek isteyen kayıt yaptırsın telefonla. ben adımı yazdırdım
Bizimkinin de adi Berk olacak nasipse babasina uygun olsun diye sectik babamizin adi da Berker
Hic bi ismi kizima yakistiramamakla birlikte ...hic bulamazsak ece olucakhakikaten isim ne koyacaksınız kızlar
Ay bizde erkek oldugunu ogrendigimizden beri Aras Kayra diyoduk. Ama 1 hafta once bide Atlas girdi kafamiza. Hala kararsizim. Sizce kizlar?
bu arada bu akşam feci hareketleri bebeğin, baya sert tekmeliyor.. kasılıyor karnım. eşim de gelmedi henüz işten..
Allah hayır etsin
hala kalsiyum hapı alan var mı ? ben tum ilacları bıraktım demir hapı dısındakileri. yanlış mı yaptım acaba ?
Sade Aras daha mı guzel ne tabi bana göre..
ben de bugun kşam carrefoura gitim giderken sallana sallana bi garip oldu karnım bebiş de sanki farklı davranıslara girdi. Asagı mı gidiyo dedim. ama bi sallantıyla da olur mu ya. yururken de bi garip agrılar
hala kalsiyum hapı alan var mı ? ben tum ilacları bıraktım demir hapı dısındakileri. yanlış mı yaptım acaba ?
Sade Aras daha mı guzel ne tabi bana göre..
Bende Aras diye sevmeye okdr alismisimki. Kucagima alinca fikrim degismezse tabi.
daha kafasını aşağıda hissetmiyorum. doğum bugün olacak olsa hissederdim heralde diye rahatlatmaya çalışıyorum..ben de bugun kşam carrefoura gitim giderken sallana sallana bi garip oldu karnım bebiş de sanki farklı davranıslara girdi. Asagı mı gidiyo dedim. ama bi sallantıyla da olur mu ya. yururken de bi garip agrılar
ben hiç yapmadım, sık bırak mı yapacağız, kaç kere?ben de kegel miydi ne onu hatırlatim sizlere oturdugunuz yattıgınız yerden hadiiii : )
Aynen canim cok zorlanmadik ben biraz jest olsun diye Berk koyalim sana uyumlu olsun dedim esim de o zamana kadar her buldugum isme mana bulurdu buna bulmadi.çok uyumlu ilahi : ) cok zorlanmadınız ya da zorlanınca yakın bi isim ve uyumlu olsun diye ona karar verdiniz. Nasıl oldu yahu ?
mehtapa sordum balıkyagını bıraktım ben dedim tamam dedi, ilaclara devam edeyim mi dedim ne kullanıyosun dedi multivitamini soyledim bırak dedi. kalsiyumu sormayı unuttum ya.ben magnezyum (hergün), calcium (2 günde 1), omega (2 günde 1) ve demir(hergün) kullanıyorum halen.
pazartesi soracağım doktora bırakmam gereken var mı diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?