2014 Aralık Anneleri

Bende dogum yapacam ama hala oglusumun ismi yok malesef off ne zormus kIz icin alternatif cokda erkek olunca zor bu isim işi ne koysak bulamadik bir isim

yaa bak sonra baskaları koyar adını : D cabuk bulunn.

haklısın valla. o zamana kendim kalkıp bi yere gidebilirsem gelirim

Bizimkinin de adi Berk olacak nasipse babasina uygun olsun diye sectik babamizin adi da Berker

çok uyumlu ilahi : ) cok zorlanmadınız ya da zorlanınca yakın bi isim ve uyumlu olsun diye ona karar verdiniz. Nasıl oldu yahu ?

Ay bizde erkek oldugunu ogrendigimizden beri Aras Kayra diyoduk. Ama 1 hafta once bide Atlas girdi kafamiza. Hala kararsizim. Sizce kizlar?

bu arada bu akşam feci hareketleri bebeğin, baya sert tekmeliyor.. kasılıyor karnım. eşim de gelmedi henüz işten..
Allah hayır etsin

hala kalsiyum hapı alan var mı ? ben tum ilacları bıraktım demir hapı dısındakileri. yanlış mı yaptım acaba ?

Ay bizde erkek oldugunu ogrendigimizden beri Aras Kayra diyoduk. Ama 1 hafta once bide Atlas girdi kafamiza. Hala kararsizim. Sizce kizlar?

Sade Aras daha mı guzel ne tabi bana göre..

bu arada bu akşam feci hareketleri bebeğin, baya sert tekmeliyor.. kasılıyor karnım. eşim de gelmedi henüz işten..
Allah hayır etsin

ben de bugun kşam carrefoura gitim giderken sallana sallana bi garip oldu karnım bebiş de sanki farklı davranıslara girdi. Asagı mı gidiyo dedim. ama bi sallantıyla da olur mu ya. yururken de bi garip agrılar

hala kalsiyum hapı alan var mı ? ben tum ilacları bıraktım demir hapı dısındakileri. yanlış mı yaptım acaba ?

Bende Aras diye sevmeye okdr alismisimki. Kucagima alinca fikrim degismezse tabi.

Kan ilacini bide elevite devam cnm ben. Doktor birakma dedi. Dogumdan sonrada vitamine devam hatta. Kiz kardesime oyle yapti ama degistirdi baska bisi verdi

ben de bugun kşam carrefoura gitim giderken sallana sallana bi garip oldu karnım bebiş de sanki farklı davranıslara girdi. Asagı mı gidiyo dedim. ama bi sallantıyla da olur mu ya. yururken de bi garip agrılar

Yururken daha cok hareketleniyo sipalar. Bende bugun yururken sanki gerildo gerildi ayaklari yaa yanima dayayip ittirdi. Kac defa ayy cektim yine.

ben magnezyum (hergün), calcium (2 günde 1), omega (2 günde 1) ve demir(hergün) kullanıyorum halen.
pazartesi soracağım doktora bırakmam gereken var mı diye..

Bende Aras diye sevmeye okdr alismisimki. Kucagima alinca fikrim degismezse tabi.

benim kiloların nedeni bence birincisi balıkyagı ikincisi de vitamin. eskiden de ben vitamin ictigimde cok gec wc ye giderdim bu da zaten kilonun nedeni. sonucta kaldıkca emilim yapıyosun. neyse bırakmak bana iyi yeter yaa ..

vitamini gecen hafta bıraktım koca kutu oylece duruyor onceki haftada da kalsiyumu bıraktım. 1.5 ay once de balık yagını yani omegayı.

daha kafasını aşağıda hissetmiyorum. doğum bugün olacak olsa hissederdim heralde diye rahatlatmaya çalışıyorum..

çok uyumlu ilahi : ) cok zorlanmadınız ya da zorlanınca yakın bi isim ve uyumlu olsun diye ona karar verdiniz. Nasıl oldu yahu ?
Aynen canim cok zorlanmadik ben biraz jest olsun diye Berk koyalim sana uyumlu olsun dedim esim de o zamana kadar her buldugum isme mana bulurdu buna bulmadi.Yanina bir isim daha koyacaktik esim alisti iyice koydirmadi tek Berk oldu yavrucagizim

ben magnezyum (hergün), calcium (2 günde 1), omega (2 günde 1) ve demir(hergün) kullanıyorum halen.
pazartesi soracağım doktora bırakmam gereken var mı diye..
mehtapa sordum balıkyagını bıraktım ben dedim tamam dedi, ilaclara devam edeyim mi dedim ne kullanıyosun dedi multivitamini soyledim bırak dedi. kalsiyumu sormayı unuttum ya.

Kegel için sık 8-10 a kadar say bırak 8-10 a kadar say

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…