- 22 Ağustos 2014
- 606
- 467
- 158
- 44
daha kafasını aşağıda hissetmiyorum. doğum bugün olacak olsa hissederdim heralde diye rahatlatmaya çalışıyorum..
benim kiloların nedeni bence birincisi balıkyagı ikincisi de vitamin. eskiden de ben vitamin ictigimde cok gec wc ye giderdim bu da zaten kilonun nedeni. sonucta kaldıkca emilim yapıyosun. neyse bırakmak bana iyi yeter yaa ..
vitamini gecen hafta bıraktım koca kutu oylece duruyor onceki haftada da kalsiyumu bıraktım. 1.5 ay once de balık yagını yani omegayı.
kızlar bugun hurma aldım. Doguma yardımcı imiş nedir bilmedim herkes yiyodu ben de aldım tam bilmiyorum işte.
Adaş oluyoruz. Bizimki de doruk efe :)Bizimde oğluşumuzun adı doruk tan olacaktı ama tanı sildik doruk olacak Allah izin verirse
Adaş oluyoruz. Bizimki de doruk efe :)
Erkek olsaydi biz de tuna koyacaktik bu arada. Kiza da "tane" koyacaktik gerci, vazgectik sonra.ımm çok güzel, bizimki KeremTuna
anlamı nedir? değişik hoş geldi kulagıma
Erkek olsaydi biz de tuna koyacaktik bu arada. Kiza da "tane" koyacaktik gerci, vazgectik sonra.
Ayni isimleri düşünmüşüz deseneBizde ilk zamanlar acaba efe mi olsa dedik ama tana karar verdik şimdi onuda sildik dorukta hem fikir olduk ama herkes Mahmut diye biliyor
3. aydan beri ben beril diyorum. Kabul etti şu son sıralarda bizimkiler. Başka isim bulamayınca. Yanına önüne arkasına başka isim koyarlarsa ben bilmem.hakikaten isim ne koyacaksınız kızlar
Atlas hoş gelmedi bana. Aras Kayra olabilir :)Ay bizde erkek oldugunu ogrendigimizden beri Aras Kayra diyoduk. Ama 1 hafta once bide Atlas girdi kafamiza. Hala kararsizim. Sizce kizlar?
Benimkinin adıda Hira olucak inş. Hatta herkez hira diye seviyo karnımıHic bi ismi kizima yakistiramamakla birlikte ...hic bulamazsak ece olucak
Ya şu kegel nedır. Nasıl ve niye yapılıyo kızlarben de kegel miydi ne onu hatırlatim sizlere oturdugunuz yattıgınız yerden hadiiii : )
Bende dogum yapacam ama hala oglusumun ismi yok malesef off ne zormus kIz icin alternatif cokda erkek olunca zor bu isim işi ne koysak bulamadik bir isim
Evet tinisi cok guzel. Erkekte daha guzel bana kalirsa. Guzel dileklerine katiliyorum. :) <3Tuna unisex sanırım. çok seviyorum ya : ) inşallah hayırlısıyla hayallerimiz gercek isimlerimiz hayırlı olur. saglık sıhhat versin rabbim..
Ömer ve selim benim de favorilerimdi birbirine yakismis çok adiyla yasasin insOnur, Seymen, Selim, Aga, Cinar..? Bizimkisi Omer Selim :)
Bende kizim olsaydi hira koycaktimBenimkinin adıda Hira olucak inş. Hatta herkez hira diye seviyo karnımı
Evet cnm benimde kulagima acaip alisti atlas yabanciymis gibi geliyo3. aydan beri ben beril diyorum. Kabul etti şu son sıralarda bizimkiler. Başka isim bulamayınca. Yanına önüne arkasına başka isim koyarlarsa ben bilmem.
Atlas hoş gelmedi bana. Aras Kayra olabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?