2014 Aralık Anneleri

daha kafasını aşağıda hissetmiyorum. doğum bugün olacak olsa hissederdim heralde diye rahatlatmaya çalışıyorum..

ben şimdi hıckırıgı hissediyorum seyimde : )) cok komik bişi. sizin isim ne

popoyu değil bacakarasını işte hepsini birden sıkıyosun tutuyon tuvaleti tutar gibi daha sıkı yapıyom ben oylece sayıyon sonra tamamen salıyon sanki çiş gitmesini ister gibi rahat bırakıyon tamamıyla gevsek yine sayıyosun

yap işte bunları 5 dk felan. aklınıza geldikce hiç bişeye yaramazsa ilerde işe yarar. ordaki kaslar guclenir idrar kacırma ve zevkiniz için işe yarar.

kızlar bugun hurma aldım. Doguma yardımcı imiş nedir bilmedim herkes yiyodu ben de aldım tam bilmiyorum işte.

Balik yagi kg yapmistir sana. Normalde zayiflara veriyorlar cunku

ya bebek asagı nereye inecek hayal edemiyorum. sizce? yatarken yan yatıyoruz bacaklar kapanıyor ister istemez. otururken oyle bacaklar sıkıyor sagdan soldan. nereye inecek nasıl inecek sıgar mı. pff aklım almıyor. bu doktorlar da hiçbişey anlatmıyor bıktım yeminle.

Bizde ilk zamanlar acaba efe mi olsa dedik ama tana karar verdik şimdi onuda sildik dorukta hem fikir olduk ama herkes Mahmut diye biliyor
Ayni isimleri düşünmüşüz desene
Niye mahmut buyukbabalardan birinin adi mi?

hakikaten isim ne koyacaksınız kızlar
3. aydan beri ben beril diyorum. Kabul etti şu son sıralarda bizimkiler. Başka isim bulamayınca. Yanına önüne arkasına başka isim koyarlarsa ben bilmem.
Ay bizde erkek oldugunu ogrendigimizden beri Aras Kayra diyoduk. Ama 1 hafta once bide Atlas girdi kafamiza. Hala kararsizim. Sizce kizlar?
Atlas hoş gelmedi bana. Aras Kayra olabilir :)

Benimkinin adıda Hira olucak inş. Hatta herkez hira diye seviyo karnımı
Bende kizim olsaydi hira koycaktim neyse bidakine
3. aydan beri ben beril diyorum. Kabul etti şu son sıralarda bizimkiler. Başka isim bulamayınca. Yanına önüne arkasına başka isim koyarlarsa ben bilmem.

Atlas hoş gelmedi bana. Aras Kayra olabilir :)
Evet cnm benimde kulagima acaip alisti atlas yabanciymis gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…