- 25 Haziran 2014
- 1.528
- 643
- 198
Ömer ve selim benim de favorilerimdi birbirine yakismis çok adiyla yasasin ins
Amin canm inşallah..Sagol canim aminn.. Hz Omer gibi adaletli, selim bi evlat olur insallah.. sen ne koyacaksin? Yavrularimizin hepsi anne baba bilsin atayi tanisin insallah.
kızlar peki uyku nasıl etkiliyor bilen varmı.kanala girmesini geciktirir mi.ben çok uyuyorum ya,yürüyüş de yok, nasıl normal doğurcm bakamGirmis cnm gecen hafta kontrolde kukuma giren bicak gibi sancilari soyledim. Bakalim dedi ultrasonda kanala girmis ondan dedi olcak artik bu agrilar dedi. Pilates topunuz varsa ustunde oturup hafif tempoda yaylanabilirsin. Sandalyeden destek alip bacaklari iyice acip hafif comel kalk hareketi bide bolca yuruyus. Insallah girerler. Ama donmusse mecbur giricekler oyle boyle.
biz isim olarak esmalardan istemiştik hep.oğlanı öğrenince de Melik VasiIsim koymak cok zor is bi turlu karar veremiyoz
Tabi canim onceligimiz saglikli olmalari.işte sağlıklı olsunalrda kilosu möhim değil
vallaaa çok çok özür dielrim bacımmmmm.. benim gibi yokturr diyeyazdıydım
valla bu hafta bende içtim bayaa kola ki... gebeliğin öncesinde doktorum kan değerlerine bakıp bakıp gökçe hanım içkiyi bırakın bile dedi.. ne içkisi dedimmm normalde içmemm hamileyken hiç içilirmi tövbe tövbe dedim ama ehr defasında uyardı bir dr da değil 3-4 dr uyardı ve dedi... neyse meğer karacieğr enzimlerimelrindenmiş bende bilemedim hala sebebinişimdi kola çok masum benceee zaten kurtardı bebekler.. şu son günlerde içer oldum yer oldum ne yapam gezesimde varrr
haydi hayırlısı bacımmmsağlıcakla gelsinn
dualarımız senle bacımm... bol bol ya rakip ismi celilini oku
Valla ben cok orantili kilo aldim. Popom, bacaklarim, kollarim her tarafima yayildi kilolar o yuzden eski 36 beden kiyafetlerime girmem zor gozukuyoreski pantolonlarımı giymek için sabırsızlanıyorum acaba hemen olabilecekler mi ? ama popodan kilo dogumla gitmezki belki gobişten. üff.
bu arada başka başlıklara göz attım da. Mevlüt yapmayı düşünen var mı 40. gün mü 20. gün ne oluyor peki 20. gun diye bişey varmış.
Hem mevlütte ne giymeyi dusunyorsunuz bir de onun için mi araştırmaya girecegiz. Giyeegi hazır olan var mı, valla bizden geride olanlar şimdiden bu konuyu tartısmıslar. Benim hiç bir hazırlıgım yok siz ne yaptınız
Sagol canim. Bakalim biz neler yapacagiz.kaşıkla veriyorum swiftcim, hastanede de minik kadehleri varmış onla veriyolarmış, walla tabi mama sütten tatlı olduğu için onu daha iştahlı yiyor, inşallah emmeyi bırakmaz, zaten 2 gündür emmiyo, onu da sağıp veriyorum, o yüzden diyorum pompa lazım olur diye, yani çocuk emmiyo ama hiç değilse benim mü bi şekilde alsın, onu kaşıkla veriyorum. emmeye tekrar alıştırmaya çalışıyorum. şöyle yapıyorum mesela, bi arkadaşım önerdi dün, memeyi ağzına verip üstten kaşıkla mama damlatıyosun, mamanın memeden geldiğini sanıyo, öyle kandırmacayla emzirmeye çalışıyorum işte.. inşallah emer.
rica ederim, cuma günü kontrolümüz var ama daha iyi, yüzünün rengi falan normal çok şükür. bugün 8. gün. :)
Gecen carsamba 2850 ydi bakalim bu sabah kontrol var kac kg olmus. 3 kg olsun yeter.genelde öyle oluyor heralde cnm. önden önden gidip sonra yavaşlıyorlar. amaaan hiç önemli değil. 3 kg yu geçtiler gelişimlerini de tamamladılar artık.
Evet canim normal bekliyoruz bir aksilik cikmaz ise. Hakkimizda hayirlisi hepimiz icin. Risk varsa diretmeye gerek yok bence. Onemli olan saglikla kucagina almak ve ikinizde iyi olmasi.Günaydın :) sen normal bekliyorsun değil mi? Aslında bende normal çok istiyorum ama çok fazla risk faktörümüz var. Dr istersen deneyebilirsin ama ben sorumluluk almam dedive ben 3 tane çocuk istiyorum Allah kısmet ederse tabii. Ama sezeryanla iki diyo bizim Dr.
Ben nst ye ilk defa 38.haftamda baglandim. Cati muaynemi bile bu gun yapacak. Normal istedigim icin gec yapiyor.Kızlar Merhaba,
yarın doktor kontrolumuz var :) iki sorum var sizlere streptokok testi diye bişey duydum. bunu herkes yaptırıyor mu? yada hangi koşulda yapılıyor ? birde nasıl yapılıyor ? :s
birde Nst ye kaçıncı haftada bağlandınız :))
meht_up canim senin bebisinde sarilik var miydi? Nasilsiniz simdi?
Ohh ne guzel bir uyandirma sekli. Ozurler dilenmis, cicekler alinmis ee affetmemek olmazdi artikGünaydın kızlar. baş ucumdakı eşimin yazdıgı güzel notlarla uyandım. Ve akşamda çiçek ve özür bölümü vardı. Akşam kapıyı açtım zavallım elınde ciçek diz çökmüş şebeklik yapıyodu kapının önünde dayanamadım bende.
Aynen cnm. A birde minik kalplı pasta almış. Yanınada kendi ellerıyle kahve yaptı. Ciddi güzel yapar buarada. Dün sinirden aglamalarımdan sonra. Akşamı güzel gecirdik şükür.Ohh ne guzel bir uyandirma sekli. Ozurler dilenmis, cicekler alinmis ee affetmemek olmazdi artik
Nazar degmesin tum aksamlariniz oyle olsun diyecegim ama bebisten sonra zorAynen cnm. A birde minik kalplı pasta almış. Yanınada kendi ellerıyle kahve yaptı. Ciddi güzel yapar buarada. Dün sinirden aglamalarımdan sonra. Akşamı güzel gecirdik şükür.
ilk defa duydum ve hic te dikkate etmedim. Kesin koklamisimdir. Gorecegiz bakalim iz olacak mi olmayacak mi?Buarada kızlar. Ablam yegenıme hamileyken bir kere gül koklamış. Dogdugunda alt dudagının sol tarafnda kıpkırmızı leke vardı. Doktorda buyudukce gecer demişti gecmiş. Ama doktor bile güldendir belki extra bişey yok demişti. Onu bildgm için çiçek koklamaya korkuyorum sacma biliyorum ama ya olursa diyede dıkkat edıyorum.
biz isim olarak esmalardan istemiştik hep.oğlanı öğrenince de Melik Vasien başından beri tek isimdi.garip duygu ama sanki bu isim hep hayatımdaymış gibi.isim işi önemli gerçekten, Anlamlı olcak içimize sincek bide yağız ismini beğenmişimdir ama anlamınınbilmiyorum, kız içinse klasik ama Zeynep cinsiyet neydi tam bilmediğimden 2sini de yazdım. fikir olur belki
Amin cnm tesekkur ederım. Bende ilk defa ablamda gordum işte. Bırde annemde o ablama hamileyken bir kere ayva yemiş bogazına tıkanmış. Oda sol gogsunu eliyle baya ovuşturmuş falan. Sol gogsunde ablamın kocaman bır lekesi var mesela. Bırde desenli.Nazar degmesin tum aksamlariniz oyle olsun diyecegim ama bebisten sonra zor
ilk defa duydum ve hic te dikkate etmedim. Kesin koklamisimdir. Gorecegiz bakalim iz olacak mi olmayacak mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?