2014 Aralık Anneleri

Ben de Gokce Nil olsun diyorum ya da Zeynep Eda.... Kizimin adi Hiranur Ela ona da uysun istiyorum. Aybike falan demistim esim dalga gecti. Buldugum cogu isimle dlga geciyo zaten

Ömer ve selim benim de favorilerimdi birbirine yakismis çok adiyla yasasin ins

Sagol canim aminn.. Hz Omer gibi adaletli, selim bi evlat olur insallah.. sen ne koyacaksin? Yavrularimizin hepsi anne baba bilsin atayi tanisin insallah.

kızlar peki uyku nasıl etkiliyor bilen varmı.kanala girmesini geciktirir mi.ben çok uyuyorum ya,yürüyüş de yok, nasıl normal doğurcm bakambari şu kegli yapım oturduğum yerdensaat 5, içimdeki Yanardağ söner gibi, uyutacakmı bakalım,Allah hepimize kolay Doğumlar versin inşallah.bızdıkları hayırlısıyla kollayalım artık

Isim koymak cok zor is bi turlu karar veremiyoz
biz isim olarak esmalardan istemiştik hep.oğlanı öğrenince de Melik Vasi en başından beri tek isimdi.garip duygu ama sanki bu isim hep hayatımdaymış gibi.isim işi önemli gerçekten, Anlamlı olcak içimize sincek bide yağız ismini beğenmişimdir ama anlamınınbilmiyorum, kız içinse klasik ama Zeynep cinsiyet neydi tam bilmediğimden 2sini de yazdım. fikir olur belki

Tabi canim onceligimiz saglikli olmalari.
Yok canim ozure falan ne gerek var. 1gun gecikmeli de olsa yedim sonucta
Valla ben cok orantili kilo aldim. Popom, bacaklarim, kollarim her tarafima yayildi kilolar o yuzden eski 36 beden kiyafetlerime girmem zor gozukuyor
Ben mevlutu 20 gunlukken falan yapmayi dusunuyorum ve salonda yapacagim icin sık bir elbise giymek istiyorum tabi ki abiye gibi degil ama hos olmali.
Sagol canim. Bakalim biz neler yapacagiz.
genelde öyle oluyor heralde cnm. önden önden gidip sonra yavaşlıyorlar. amaaan hiç önemli değil. 3 kg yu geçtiler gelişimlerini de tamamladılar artık.
Gecen carsamba 2850 ydi bakalim bu sabah kontrol var kac kg olmus. 3 kg olsun yeter.
Evet canim normal bekliyoruz bir aksilik cikmaz ise. Hakkimizda hayirlisi hepimiz icin. Risk varsa diretmeye gerek yok bence. Onemli olan saglikla kucagina almak ve ikinizde iyi olmasi.
Ben nst ye ilk defa 38.haftamda baglandim. Cati muaynemi bile bu gun yapacak. Normal istedigim icin gec yapiyor.

Ohh ne guzel bir uyandirma sekli. Ozurler dilenmis, cicekler alinmis ee affetmemek olmazdi artik

Ohh ne guzel bir uyandirma sekli. Ozurler dilenmis, cicekler alinmis ee affetmemek olmazdi artik
Aynen cnm. A birde minik kalplı pasta almış. Yanınada kendi ellerıyle kahve yaptı. Ciddi güzel yapar buarada. Dün sinirden aglamalarımdan sonra. Akşamı güzel gecirdik şükür.

Buarada kızlar. Ablam yegenıme hamileyken bir kere gül koklamış. Dogdugunda alt dudagının sol tarafnda kıpkırmızı leke vardı. Doktorda buyudukce gecer demişti gecmiş. Ama doktor bile güldendir belki extra bişey yok demişti. Onu bildgm için çiçek koklamaya korkuyorum sacma biliyorum ama ya olursa diyede dıkkat edıyorum.

Aynen cnm. A birde minik kalplı pasta almış. Yanınada kendi ellerıyle kahve yaptı. Ciddi güzel yapar buarada. Dün sinirden aglamalarımdan sonra. Akşamı güzel gecirdik şükür.
Nazar degmesin tum aksamlariniz oyle olsun diyecegim ama bebisten sonra zor
ilk defa duydum ve hic te dikkate etmedim. Kesin koklamisimdir. Gorecegiz bakalim iz olacak mi olmayacak mi?

Ya ben yürüyemiyorum şeyim resmen kopuyo agrıdan. Adım atarken cok acıyo. Niye acaba.

Canım esmalar tek başına isim olarak konulmaması başına

Nazar degmesin tum aksamlariniz oyle olsun diyecegim ama bebisten sonra zor
ilk defa duydum ve hic te dikkate etmedim. Kesin koklamisimdir. Gorecegiz bakalim iz olacak mi olmayacak mi?
Amin cnm tesekkur ederım. Bende ilk defa ablamda gordum işte. Bırde annemde o ablama hamileyken bir kere ayva yemiş bogazına tıkanmış. Oda sol gogsunu eliyle baya ovuşturmuş falan. Sol gogsunde ablamın kocaman bır lekesi var mesela. Bırde desenli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…