2014 Aralık Anneleri

Kusura bakmayın tam yazamadım ben de aralık annesiyim sizi okuyorum da. Dikkatimi çekti esmalari çocuklara isim olarak vermek doğru değil diye biliyorum. Başına abdul eki getirilmeli. Abdul kul demek. ALLAHIN sıfatı yerine Onun kulu demiş oluyoruz. O sıfatlar yalnız ALLAHA mahsus. Yine de sen bilirsin canım karıştigim için kusura bakma olur mu

günaydın canım. güzel haberlerini bekliyoruz. sancın falan çıkıcak mı bakalım?

Günaydın swiftcim haberdar et bizi
Oglusuna selam soyle teyzesinden

kızlar günaydın. dün doktor randevum vardı. bebiş hep önden gidiyordu 2 hafta falan şimdi 3-4 gün falan önde dedi. 2400 gr olmuş. haftasıyla uyumlu tam istediğimiz gibi dedi. ve kafasını gösterdi resmen kasıklarımda. zatend edim kasıklarımda 3-4 gündür ağrı hissediyorum. çok normal yalancı sancılarla gaz karışır kasık ağrısı vajina ağrısı ve karnında bıçak saplanmaları hissedersin dedi. doğuma hazırlık bunlar dedi. ama kafası o kadar aşağıdaki erken gibi geldi bana kanala çok yaklaşmış heran girebilir dedi. aşırı yakın pozisyonuda girmesi için uygun dedi kanala girince doğum beklenmiyor mu artık? korkmaya başladım. 2 hafta sonra NST ye giricekmişim. zaten 36. haftandan sonra gelişim tamamlanıyor doğsada küveze bile girmez hiç korkma dedi. o haftadan sonra çocuk kilo almak için duruyormuş genelde.

canim estgfrullah olur mu hic.bende Abdul eklenmeli diye duydum.ama cevremde okadar cok Kadir,Samed,Melik varki bundan cesaret aldim heralde.e napcaz simdii dogrusunu koymak isterim illaki ama yeni bi isim aramaak, heleki bukadar alismsikenn

bende o ayarı görümceme verdim en ii anlaştığım oydu ama fazla iilik yaramıomuş bi silkeledim dün benim babam aradı insanları kırma çevrende kimse kalmicak die korkuyorum dedi çok üzüldüm öle konuşmasına görümce olayını anlattım burda tutturdu 1.5 yaşında oğlunun eskilerini ve port bebesini verecekmiş 5-6 kez ilk bebek özeniyoruz ihtiyaç yok cok hediye geldi dedik anlamadı bende teyzesine getirdiğinde almadım inat ettiğini düşünüyorum canım o da getirmeseydi yani dediğin gibi bazen ses cıkarmak gerek cidden baya sabrettim ben kendi adıma sende huyunu biliosan bisey demiorum sakin olmak bi yandan güzell ama nereye kdr sabırr

güzel uzuunn ömürler versin rabbim ikinizede canım. kurtuldun çok şükür. :)

hayırlı olsun bebisin canimm,masallahi varmis, tatli tatli yaşamayi nasil etsin Rabbim, dogum hikayeni de bekliyoruz merakla

bebişim yapalımm bunu çok saoll 3 gün 5er dk diosun dün ayaklarımı yukarı uzattım sırtıma totoma yastık koydum ama o ne zor bisey geldi ya vucut kendini kaldıramıyor bi de .. şişkocuk yarım diil tam dünya oldumm .. senin dediğin hem kolay hem ışığa gelio ama o ışıkla olur mu kuzum sen denedin mi gerçi yabancı kaynak diosun imzamın altında da yazıo ama yapmayı düşünmüodum şimdi düşünüyorumm .. dün döner die cok umutlandım anca daa da göğsümün altına kaydı ..

kıyamam ya tekrar geçmiş olsun.allAh beterinden esirgesin.benim paşa dönmemişti en son gittiğim de yarın gitcem inşallah dönmüştür.bugün hep eğil kalk yapim barii:)

Allahimmm bende kafama tükurseler ses etmeyecek bi tipteyim.etsemde kendi kendime eder ve hemen sakinlestiririm mesela kendimi.yani cok girmiyim konuyada benlede nasil ters bi kv denk gelmis anlamiyorumkeske sizin gibi olsam azcik.valla bebisim dogduktan sonra onu koruyamamaktan bile korkuyorum bu saf salak halim yuzunden

canımm günaydın kaçta randevunuzz?

Canim benim gozunuz aydın Allah analı babalı büyümesini nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…