Alternatif olsun diye bir kez serpil hanıma gittim canım, sonra tekrar gitmedim
Gunaydin hanimlar, 6 da uyuyup 7 de kalktim ve 7 de olan nts me gec kaldim. Allahtan hemsire ayarladida fazla bekletmeden aldi beni nts ye. Simdi nts den bildiriyorum bebegimin kalp atislari esliginde ;-) bakalim kac kg olmusuz onu da cok merak ediyorum.
Gunaydin hanimlar, 6 da uyuyup 7 de kalktim ve 7 de olan nts me gec kaldim. Allahtan hemsire ayarladida fazla bekletmeden aldi beni nts ye. Simdi nts den bildiriyorum bebegimin kalp atislari esliginde ;-) bakalim kac kg olmusuz onu da cok merak ediyorum.
Maşallah canım Allah hep muhabbet versin hepimizeAynen cnm. A birde minik kalplı pasta almış. Yanınada kendi ellerıyle kahve yaptı. Ciddi güzel yapar buarada. Dün sinirden aglamalarımdan sonra. Akşamı güzel gecirdik şükür.
canim estgfrullah olur mu hic.bende Abdul eklenmeli diye duydum.ama cevremde okadar cok Kadir,Samed,Melik varki bundan cesaret aldim heralde.e napcaz simdiiKusura bakmayın tam yazamadım ben de aralık annesiyim sizi okuyorum da. Dikkatimi çekti esmalari çocuklara isim olarak vermek doğru değil diye biliyorum. Başına abdul eki getirilmeli. Abdul kul demek. ALLAHIN sıfatı yerine Onun kulu demiş oluyoruz. O sıfatlar yalnız ALLAHA mahsus. Yine de sen bilirsin canım karıştigim için kusura bakma olur mu
Yok canım o biliyo benım ters yanımı cok ıyı. Cokta yaşattım ona. Saygıyı haketmeyene aska saygı gostermem ben. Beni üzeni on kat üzerim. Eskı halımı özlemiş belli bı terslık gösterım ozaman uzun süre sesını cıkaramıyo. Ama ben sakınleşince bikaç ay gecınce yıne eskıye sönuyo. Arada burnundan getrmek lazım herseyı öyle insan oluyolar çünkü.
Kızlar merhaba nasılsınız? Kızlar ben bebegimi kucağıma aldım şükür darısı başınıza. Bebeğim 37+2 de 3.850 gr 51 cm olarak dünyaya geldi. Spinal sezeryan olduk. Doğum hikaye mi en kısa zamanda paylasacagim inşallah :) Darısı başınıza :)
hayırlı olsun bebisin canimm,masallahi varmisKızlar merhaba nasılsınız? Kızlar ben bebegimi kucağıma aldım şükür darısı başınıza. Bebeğim 37+2 de 3.850 gr 51 cm olarak dünyaya geldi. Spinal sezeryan olduk. Doğum hikaye mi en kısa zamanda paylasacagim inşallah :) Darısı başınıza :)
Sağol arkadaşım darısı başına inşallah :)güzel uzuunn ömürler versin rabbim ikinizede canım. kurtuldun çok şükür. :)
Allah razı olsun canım benim rabbim hayırlı doğumlar versin hepinize inşallah :)hayırlı olsun bebisin canimm,masallahi varmis, tatli tatli yaşamayi nasil etsin Rabbim, dogum hikayeni de bekliyoruz merakla
bacımm acil şifalarrr.... rabbim tez vakitte toparlanmanı nasip etsin.. dualarım senle bacım.. sende yattığın yerden 422 tane ya şafi ismi celilini çek acil şifalar bacımm
bende öyleyimmm bir karış inmiş resmennn
amann bu kv ler 5 dkk bulsalar dolduruyolar oğullarını... amann ne diyimmm gıcık oldum
prensescimmm şimdi karanlık bir odadaa yat üstüne yorganını al ayır bacaklarını ve eşinde vajina bölgene ışık tuttsunnn 5 dkk öyle kal... komik gülme krizine girebilirsin ama işe yarayan bir teknik.... yusufçuk dönebilir... ha bebeğin uyumadığı bir anda başla bu egzersizeee 3 gün yap hoppppp döner inşallahhyabancı bir kaynakta okudum ve benimde 34 de dönmemişti35 de dönmüş olduuu...
amaninnnnnnnnnnn nasılsın bacım şimdi.. çok mu yaktınn ah bu sakarlıklarımız hamilelik sakarlığı bende çok yaptımm...ama feci olmuşşş senin bacımmm
sağol hemşom veriyom siparişi sağol
kıyamam ya tekrar geçmiş olsun.allAh beterinden esirgesin.benim paşa dönmemişti en son gittiğim de yarın gitcem inşallah dönmüştür.bugün hep eğil kalk yapim barii:)kizlar cok sagolun hepiiniz akil vermissiniz iyi ki varsiniz bisey olunca hemen kosuyom buraya görmeden dost olduk vallaKolum biraz iyi simdi biraz acisi gecti bakalim tavsiyelerinizi uygularim sagolun. Ne sakarlik buu hamilelik yaa. Her yer nane oldu ona mi yanayim kolumun derisi tencereye yapismis ona mi Allah baska dert vermesin napalim artik.Biraz daha dikkatli olmak lazim artik.Egil kalk elle sildim tüm yeri.Doguracam yakinda hala yerlerdeyim.Benim ki ondan cabuk döndü herhalde kizlar ben cok egil kalk yaparim.
Allahimmm bende kafama tükurseler ses etmeyecek bi tipteyim.etsemde kendi kendime eder ve hemen sakinlestiririm mesela kendimi.yani cok girmiyim konuyada benlede nasil ters bi kv denk gelmis anlamiyorumbende o ayarı görümceme verdim en ii anlaştığım oydu ama fazla iilik yaramıomuş bi silkeledim dün benim babam aradı insanları kırma çevrende kimse kalmicak die korkuyorum dedi çok üzüldüm öle konuşmasına görümce olayını anlattım burda tutturdu 1.5 yaşında oğlunun eskilerini ve port bebesini verecekmiş 5-6 kez ilk bebek özeniyoruz ihtiyaç yok cok hediye geldi dedik anlamadı bende teyzesine getirdiğinde almadım inat ettiğini düşünüyorum canım o da getirmeseydi yani dediğin gibi bazen ses cıkarmak gerek cidden baya sabrettim ben kendi adıma sende huyunu biliosan bisey demiorum sakin olmak bi yandan güzell ama nereye kdr sabırr
bu pazartesi henüz tam kanala girmemişti.. dönmüş öylece duruyorduuu..yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek dr yazarım yine
oyyy hemşom oyyyyy allahım sıkıntını alsınnn... güzel düşün sen 2.kez anne olucan üstelik, evel allah üstesinden gelecenn bacımm... relakss
Canim benim gozunuz aydın Allah analı babalı büyümesini nasip etsin :)Kızlar merhaba nasılsınız? Kızlar ben bebegimi kucağıma aldım şükür darısı başınıza. Bebeğim 37+2 de 3.850 gr 51 cm olarak dünyaya geldi. Spinal sezeryan olduk. Doğum hikaye mi en kısa zamanda paylasacagim inşallah :) Darısı başınıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?