- 29 Eylül 2014
- 164
- 44
- 43
- 24
Gözün aydin canim minigine de maşallah boy kilo çok iyi :) darisi bize insallahKızlar merhaba nasılsınız? Kızlar ben bebegimi kucağıma aldım şükür darısı başınıza. Bebeğim 37+2 de 3.850 gr 51 cm olarak dünyaya geldi. Spinal sezeryan olduk. Doğum hikaye mi en kısa zamanda paylasacagim inşallah :) Darısı başınıza :)
Kızzzzz ben her gün kolluyorum bahçemde Gül ağaçlarım var her gün içime çeke çeke kokluyorum. Umarım bi şey olmaz annem de çok koklarmış şükür bizde bi sıkıntı yok.Buarada kızlar. Ablam yegenıme hamileyken bir kere gül koklamış. Dogdugunda alt dudagının sol tarafnda kıpkırmızı leke vardı. Doktorda buyudukce gecer demişti gecmiş. Ama doktor bile güldendir belki extra bişey yok demişti. Onu bildgm için çiçek koklamaya korkuyorum sacma biliyorum ama ya olursa diyede dıkkat edıyorum.
En koşa zamanda bekliyorum doğum hikayeni. Allah Im Bebeğini sana bağışladı darısı Başımıza. Maşallah tosuncuk doğmuş eline küçük te gelmez şimdi ele avuca tam sığar sıpa yaaaaa. Bende sabırsızlanıyorum artıkKızlar merhaba nasılsınız? Kızlar ben bebegimi kucağıma aldım şükür darısı başınıza. Bebeğim 37+2 de 3.850 gr 51 cm olarak dünyaya geldi. Spinal sezeryan olduk. Doğum hikaye mi en kısa zamanda paylasacagim inşallah :) Darısı başınıza :)
Ayni isimleri düşünmüşüz desene
Niye mahmut buyukbabalardan birinin adi mi?
Kizlar hakikaten su bebek görme olati beni öyle bir geriyo ki.Agdaya gittigim kuaförde kiz dogum yapmisti esi de kuaför.Kuaföre filan getirdiler emzirdigi icin bir ara baska bir oadadaydi ama herkes görmek istemis bisey diyememisler.Cocuk idrar yolu enfeksiyonu filan oldu ateslendi doktor demis ki biri elini yikamadan ellemis tuvaletten cikip enfeksiyon kapmis Kiyamam zor iyilesti bebiscik.Gelenler hemen almak istiyecek ben vermem diyecem papaz olacaz.Kayinvalidemin altinda 80 yasinda bir kadin var her görüste dogsun gelcez sevmeye deyip duruyo.Kücücük bebegin neyini sevcen.Delirecem yaaa Annem de vermeyiz üzülme diyo ama sütten kesmezler beni sinirden insallah
ben oglum gelsin gereken ayari vericem canim kendimi sıkıntıya sokup sütümun gelmesini etkilenmesindense kimin kalbi kiriliyosa kirilsin napiym yani. bi kadin olarak karsimdaki beni anlamiyosa yapacka bisi yok. deliriyorun zaten bizde cocuk büyüttük modlarına o senin cocugun bu benim çocuğum. cok istiyosan buldumcuk oldugumu düşünüyosan dogur bitane sabah aksam mincir öp milletede öptür ama benim oglumda bunu yapacak kisinin alnini karislarimevet o egitimi vericez cocuklarimiza babaların kiz cocuklarina el sakasi bile yapmasi yanlismis biyerde okumustum ve cinsel bolgelere sevimli isimler takmakta cok yanlismis oyuncak gibi görüp cocuklarin degisik algilamasina sebep oluyomus. erkek cocuklarinada kizlarada kesinlikle o bölgelerinin özel oldugu ogretilmeliymis.
Inanmıyorum aynı durum bende de geçerli kafama vurup ekmeğimi alıyorlar gıkımı çıkaramıyorum. KESK'e biraz Cadı olabilseymişim. Hiç sesim çıkmıyor. Nefret ediyorum kendimden. Sanki bebeğimi de elimden alacaklarmış gibi hissediyorum. Kv sürekli bu bebek Zayıf deyip gıcık ediyor beni ki bebeğim su an 3 kg. Benim evime karışıyor. Yok koltuk takımımı beğenmemişmiş kendi başka beğenmiş. Onu alayım diyor. Boğacaktım kadını. Salak kocam da sesini bile çıkarmıyor. Annem HAKLI diyor ÇOĞU zaman. Bazen çıkıp gidesim geliyor her şeyi bırakıp ama olmuyor.Allahimmm bende kafama tükurseler ses etmeyecek bi tipteyim.etsemde kendi kendime eder ve hemen sakinlestiririm mesela kendimi.yani cok girmiyim konuyada benlede nasil ters bi kv denk gelmis anlamiyorumkeske sizin gibi olsam azcik.valla bebisim dogduktan sonra onu koruyamamaktan bile korkuyorum bu saf salak halim yuzunden
Allahimmm bende kafama tükurseler ses etmeyecek bi tipteyim.etsemde kendi kendime eder ve hemen sakinlestiririm mesela kendimi.yani cok girmiyim konuyada benlede nasil ters bi kv denk gelmis anlamiyorumkeske sizin gibi olsam azcik.valla bebisim dogduktan sonra onu koruyamamaktan bile korkuyorum bu saf salak halim yuzunden
Alternatif olsun diye bir kez serpil hanıma gittim canım, sonra tekrar gitmedim
Medical park a gidiyorum
Canım mevlüttede kuzın annesı bebegı kucagına aldı odaları dolaştrdı kimseye vermedı. Sonra odasına koydu. Kadınlar odaya doluştu. Sevmek için. Bende bagrdım minicık bebek cıkında hava alsın. Doldunuz odaya biraz buyusun oyle sevin diye. Bebegın annesı resmen minnetle baktı bana goz kırptı. Ayıp olmasın misafr dıye kimse bişey diyemiyo. Ben derim valla cocugumun saglıgı için yakarım gemilerı herkezde bilir huyumun pis oldugun
Ben de Gokce Nil olsun diyorum ya da Zeynep Eda.... Kizimin adi Hiranur Ela ona da uysun istiyorum. Aybike falan demistim esim dalga gecti. Buldugum cogu isimle dlga geciyo zaten
Yok cnm kimsenin adı değil bi kere dedik öyle sonra gerçek sandılar bizde bozmadık :)
Kızlar merhaba nasılsınız? Kızlar ben bebegimi kucağıma aldım şükür darısı başınıza. Bebeğim 37+2 de 3.850 gr 51 cm olarak dünyaya geldi. Spinal sezeryan olduk. Doğum hikaye mi en kısa zamanda paylasacagim inşallah :) Darısı başınıza :)
Aynen, aynen, aynen...bebişim yapalımm bunu çok saoll 3 gün 5er dk diosun dün ayaklarımı yukarı uzattım sırtıma totoma yastık koydum ama o ne zor bisey geldi ya vucut kendini kaldıramıyor bi de .. şişkocuk yarım diil tam dünya oldumm .. senin dediğin hem kolay hem ışığa gelio ama o ışıkla olur mu kuzum sen denedin mi gerçi yabancı kaynak diosun imzamın altında da yazıo ama yapmayı düşünmüodum şimdi düşünüyorumm .. dün döner die cok umutlandım anca daa da göğsümün altına kaydı ..
Bizim bebek beril olacak ya. Babama ilk dediğimde verdiği tepki şu: O ne pril gibi, bulaşık deterjanı markası dedi.
Kızlar merhaba nasılsınız? Kızlar ben bebegimi kucağıma aldım şükür darısı başınıza. Bebeğim 37+2 de 3.850 gr 51 cm olarak dünyaya geldi. Spinal sezeryan olduk. Doğum hikaye mi en kısa zamanda paylasacagim inşallah :) Darısı başınıza :)
Sagol canim ben iyiyim biseyim yok.yarin kontrolum var doktorumuzda bebek icin endiseliyim.acaba gerilermismidir sorusu var aklimda...3.300 gr vermisim..zaten o kadar almistim yine gitmis.dondukmu 88-89 arasina yine...benim icin iyi olabilir ama bi haftada hamile halimle bu kadar vermek uzdu beni acikcasi...hala acim .... cani cekipte yemek isteyenler benden tavsiye yiyin vallaaa hiccte takmayin kafaya...yavrum almanyada oldugumuz icin bi cok seyden mahrum gelisti zaten yani canim isterdi ya burada olmazdi ya da yapacak kimsem yoktu..simdide bu sebeple yiyemiyorum derken celimsiz ciliz bisi olmaz insallah..2.5 kg bebek gordum korkudan elleyemem ben ona ..ailede ilk bebis..alisikda degiliz yani..bacaklari iki parmagim kadar ancaydi .kizim tekmelio fena halde suan acio karnim yemek istio kesin yavrum..boyle yapardi yemek yiyince uyurdu hep...simdi acliktan o etkilenmez insallah..raziyesilyayla bugun nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?