2014 Aralık Anneleri

Kizlar daha yatantan kalkmadim sinirden yazayim dedim anadolu yakasinda 24-28 kasim arasi su kesintisi haberi yayinlanmis moralim bozuldu sakin o aralikta dogum yapmayin

Gözün aydin canim minigine de maşallah boy kilo çok iyi :) darisi bize insallah

Kızzzzz ben her gün kolluyorum bahçemde Gül ağaçlarım var her gün içime çeke çeke kokluyorum. Umarım bi şey olmaz annem de çok koklarmış şükür bizde bi sıkıntı yok.

En koşa zamanda bekliyorum doğum hikayeni. Allah Im Bebeğini sana bağışladı darısı Başımıza. Maşallah tosuncuk doğmuş eline küçük te gelmez şimdi ele avuca tam sığar sıpa yaaaaa. Bende sabırsızlanıyorum artık

ayy bu konu hepimizi geriyor ya napcaz bakalım

eet canım çok haklısın ya buldumcuk denmez ama bebeğini koruyan kollayan insanlara daa dur bakalım ne sıfatlar yakıştıracaklar hem şimdiden herşeye muhalefet eden gelin oldum meselaa hadi hayırlısı

Inanmıyorum aynı durum bende de geçerli kafama vurup ekmeğimi alıyorlar gıkımı çıkaramıyorum. KESK'e biraz Cadı olabilseymişim. Hiç sesim çıkmıyor. Nefret ediyorum kendimden. Sanki bebeğimi de elimden alacaklarmış gibi hissediyorum. Kv sürekli bu bebek Zayıf deyip gıcık ediyor beni ki bebeğim su an 3 kg. Benim evime karışıyor. Yok koltuk takımımı beğenmemişmiş kendi başka beğenmiş. Onu alayım diyor. Boğacaktım kadını. Salak kocam da sesini bile çıkarmıyor. Annem HAKLI diyor ÇOĞU zaman. Bazen çıkıp gidesim geliyor her şeyi bırakıp ama olmuyor.

canım estagfirullah öle deme bende en başında laf yedim alttan aldım ama artık eyvallahım yok olmayacak da çalışıp eve gelmek ki eşim yardımcı oluyor Allah razı olsun zor hem iş yerinde sinirlerin yıpransın hem evde olmuyor ya.. susamıyorsun bi yerden sora

Alternatif olsun diye bir kez serpil hanıma gittim canım, sonra tekrar gitmedim
Medical park a gidiyorum

Anladim canim ben oraya gidiyorum. Serpil hnm dogum yaptiracak bana :) ama gece dogum ekibi yok o kotu. Gece acil dogumda sancaktepedeki subelerine gonderiyolar. Gece dogurursam baska yere gidicem mecbur. Cnku orasi cok uzak bize

helal olsun canım valla cidden birine bunu söylettirmek lazımm ya da sen buyur hepimizin mevludune ..

bugün iş yerinden bi arkadaş camide yapsana mevludu eve gelmesin herkes mikrobuyla dedi şaşırdım camide yaptıran var mı ya da yapmayı düşünen

Ben de Gokce Nil olsun diyorum ya da Zeynep Eda.... Kizimin adi Hiranur Ela ona da uysun istiyorum. Aybike falan demistim esim dalga gecti. Buldugum cogu isimle dlga geciyo zaten

Bizim bebek beril olacak ya. Babama ilk dediğimde verdiği tepki şu: O ne pril gibi, bulaşık deterjanı markası dedi.

oh maşallah canımm darısı başımıza Rabbim hepinize sağlıklı uzun hayırlı ömür nasip etsin , tebrik ediorumm minik bebeğini uzaktan öpüorumm

Aynen, aynen, aynen...

Hayırlı olsun canım maşallah kilosu çok iyimiş en kısa zamanda doğum hikayeni bekliyoruz ama bi sorum var sezeryan sen mi istedin mi yoksa kilolu diye mi sezeryan oldu bide spinalden memnun kaldın mı ?

Sagol canim ben iyiyim biseyim yok.yarin kontrolum var doktorumuzda bebek icin endiseliyim.acaba gerilermismidir sorusu var aklimda...3.300 gr vermisim..zaten o kadar almistim yine gitmis.dondukmu 88-89 arasina yine...benim icin iyi olabilir ama bi haftada hamile halimle bu kadar vermek uzdu beni acikcasi...hala acim .... cani cekipte yemek isteyenler benden tavsiye yiyin vallaaa hiccte takmayin kafaya...yavrum almanyada oldugumuz icin bi cok seyden mahrum gelisti zaten yani canim isterdi ya burada olmazdi ya da yapacak kimsem yoktu..simdide bu sebeple yiyemiyorum derken celimsiz ciliz bisi olmaz insallah..2.5 kg bebek gordum korkudan elleyemem ben ona ..ailede ilk bebis..alisikda degiliz yani..bacaklari iki parmagim kadar ancaydi .kizim tekmelio fena halde suan acio karnim yemek istio kesin yavrum..boyle yapardi yemek yiyince uyurdu hep...simdi acliktan o etkilenmez insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…