2014 Aralık Anneleri

maşallah canımm bayıldımm böle de affetmemek olmazz romantikliğinizin devamını dilerizzzzz

canım sen endişelenme o sendeki besini çekiyor aç kalmıyor hareket etmesi senin hareketsizliğinden oluyor .. Eslemin sağlıklı böle şeyler düşünüp sıkma tatlı canını bol bol dua et salavat cek ..

canim estgfrullah olur mu hic.bende Abdul eklenmeli diye duydum.ama cevremde okadar cok Kadir,Samed,Melik varki bundan cesaret aldim heralde.e napcaz simdii dogrusunu koymak isterim illaki ama yeni bi isim aramaak, heleki bukadar alismsikenn
Canim dogru olan esmai husnayi koyacaksak eger basina abdul eklemesi yapmak...abdulmelik gibi abdulbaki gibi...abd kul demek arapcada.baki sonsuz demek..sen cocuguna sonsuz diyemezsin..sonsuzlik sadece alaha mahsustur..o yuzden sonsuzluga sahip olanin kulu anlamina gelen abdulbaki denir.bircok hoca tehlikeli oldugunu soyluyor tek basina koymayi..isim bebegin hakkidir.ahirette bizden hak isteyebilir..anlami guzel degildi neden koydun diye davaci olabilir...

Allah iyiliginizi versin :) cok guldum dun aksam.

Hatta iki isim istiyorduk o yüzden Mahmut can diye biliniyordu sonra ben candan vazgeçtik dedim şimdi herkes Mahmut diye konuşuyor banada çok samimi geliyor o derece alıştım yani ama sonuç olarak doruk olacak ve bunu ilk defa burada paylaşıyorum kayınvalidemler bile bilmiyorlar :) :)

Kizlar mert, ozan, furkan yada ahmet aras isimleri arasinda kaldik sizce hangisi?

evet ilk doğduğunda değil de 3-4. günlerde fark ettik. o zaman arttı, fototerapi aldı 1 gece, şimdi iyi gibi görünüyor ama kontrolümüz var, bakalım doktor ne diyecek sizde de mi oldu?
Evet bizim de ayni şekilde oldu 1 gece biz de fototerapi gördük bizim de bugun kontrolumuz var da ...dun sararmisti kuzum bugün kontolumuz var bakalim ne diyecek doktor?

Oyy daha nice uzun yillariniz olsun canim.

Bebis hediye olarak gelmesin bugun

günaydın canım. güzel haberlerini bekliyoruz. sancın falan çıkıcak mı bakalım?
Günaydın swiftcim haberdar et bizi
Oglusuna selam soyle teyzesinden
Günaydın canlarım yazacağım birazdan kontrolümüzü :) Az sonra :)
gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza artık :)
Bu bebişlere ne oluyorsa arada geriliyorlar. Yok be canım kanala yaklaşmış diye hemen girecek hali yok ya hazırlık yapıyor kendince bebişin. Sağlıkla alalım inş Allah kucaklarımıza.
Evet bizim de ayni şekilde oldu 1 gece biz de fototerapi gördük bizim de bugun kontrolumuz var da ...dun sararmisti kuzum bugün kontolumuz var bakalim ne diyecek doktor?
İnş Allah bitmiştir sarılığınız. Haber ver bize de.
Nice mutlu sağlıklı senelere :)

Allah bağışlasın canım, maşallah kuzunun kilosu çok güzel.
Allah hayırlı evlat etsin. dün sana dua ettim.
doğum hikayeni bekliyoruz

Doktordan geldim. 2 tane 60 lık sancım çıkmıştı. Paşam 3.295 gram 51 cm olmuş. Nasıl sevindim anlatamam. 3 kiloyu geçmiş ya şimdi istediği zaman gelebilir. Çatı muaynemizi de olduk. Kasmadım kendimi, rahat olmaya çalıştım. Çatım aman aman çok geniş değilmiş. O yüzden bundan sonra yediklerine dikkat et. Kendine kadar ye bebiş kilo almasın çok fazla. Bu kilolarda giderse normal doğumda sıkıntı olmaz merak etme dedi. Kilo almamasında da hayır varmış demek ki :)
2 haftamız daha var. Bekleyeceğiz bakalım dedi. Şu anda durum budur.

Geçen gece bende de oldu canım ama yarım saat falan sürdü çok korktum doğuruyorum diye. Buarada bugün benim de 3. Yıl dönümüm düğün değil ama nikahı yapmıştık biz sonra aynı eve taşınmıştık o yüzden evlilik yıl dönümü olarak bugünü sayıyorum ben :) nice güzel birlikte yıllara :)

Kafana vur ekmegi al degil aslinda canim. Sen saygini koruyosun. Saf degilsin. Esinin ailesidir diye hurmet ediyosun onlar kiymetini bilmiyolar canimcim.. bnm esimin ailesi iyidir aslnda canm. Kv de de iyidir ama bazen cileden cikariyo laflariyla. Oraya giderim karnm burnumda diye is yaptirmaz gercekten hakkini yiyemem. Ama dun dedi ki ben artik yoruldum oglumuz dogsun ben besiginin basinda oturcam daha da kalkmicam. Her sey senden artik. Ki onceden hamileligimden once giderdim oraya herseyi yapardim ederdim. Kizinin bebegine bakiyodu ben herseyine yardimci oluyodum yeni gelinken gecem gunduzume karisiyodu oraya git is yap eve gel is yap. Ve kizinin sutu olsun diye hicbisi yaptrmiyodu ona. Bebegin altini bile kv degistiriyodu. Kizi sadece emziriyodu uyutuyodu sadece bebegiyle ilgileniyodu. Ben gideni geleni de agirliyodum yemek de yapiyodum. Neyse bn daha bebegimle birbirimize alismadan kimseyle ugrasamam. 9 ay cok cektim hamilelikten. Hep rahatsizlaniyodum. Bir gun olsun gelmedi bize. Hep sen sen gel. Hala da ben gidiyorum. Kizinin cocuguna bakmaktan bi de yaslisi var ona bakmaktan yorgun dustu bize ne yapti ki anlamiyorum. Gidiyorum sofrada bi tabak da bana koyuyo yani. Dogum yapicakmisim 40 gun bizdelermis oturcakmis. Ben onlara mi bakicam (ki sadece kv kp yok kizlari torunu da var kucuk) geleni gideni mi agirlicam bebegimle mi ilgilenicem koca evin isini mi yapicam yemek mi pisirip tasiricam.. offf akil verin bana.. inanin dogum yapmak istemiyorum. Oraya da gitmek istemiyorum. Ama esim dogum yaklasti diye evde tek kalmama izin vermiyo. Annemler de uzak.. simdiden psikolojim bozuldu. Bi de bebegime dokunup opup mikrop kaptiracaklar endisesi var ekstra sorun olarak...

Anladim canim ben oraya gidiyorum. Serpil hnm dogum yaptiracak bana :) ama gece dogum ekibi yok o kotu. Gece acil dogumda sancaktepedeki subelerine gonderiyolar. Gece dogurursam baska yere gidicem mecbur. Cnku orasi cok uzak bize

hiç haberim yoktu gece doğumu desteklemediklerinden, senden buradan okuyunca öğrenmiş oldum.
sıkıntılı olur o canım ya, inşallah gündüz doğurursun. gece olursa ne yapacaksın?

dua ediyoruz sana canım, hiç canını sıkma. birşeyler yemeye çalış
annenlerin gelme işlemleri nasıl oldu? halloldu mu?

Allah yardımcın olsun canım, seninki bu ara baya sinyal veriyor.
hazırlıkların tamam mı?
sen de mi bizim gibi kasımda evlendin. Allah mutluluğunuzu daim etsin...
biz de 7sinde 4. yılımızı bitirdik

Kızlar ikinizde biraz cadılaşın. Nekadar sessiz kalırsan kv ler gorumceler okadar azıyo. Ben şimdiden herkeze atarı verdm. Benim cocuguma istemedgm hiçbişey kimse yapamaz. Ben varken cocugum buyudugunde pişt bile diyemez kımse dedım.seven adabıyla sever. Benım buyutmeme kurallarıma karışamaz dedım. Eşimde tam destekçim. Birde herkez bilir hedıyede olsa sevmedgn birşeyi evime sokmam. Yada bebegıme gıydırmem. Atarm bi köşeye kalır. Sonrada çöpe gider. Benim kv evimle benle ilgili agzını acamaz. Önceden açıyodu. İki senedır evliyim. Sadece bır ıkı ay izin verdım sonra koydum tavrımı. Gorumce falan yok bende şükür. Yoksa parcalardm heralde

maşallah Swiftcim. darısı bizimkilere bakalım. inşallah bizimki de 3 kg yu geçer.
ptsi gitcem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…