Günaydın kızlar. baş ucumdakı eşimin yazdıgı güzel notlarla uyandım. Ve akşamda çiçek ve özür bölümü vardı. Akşam kapıyı açtım zavallım elınde ciçek diz çökmüş şebeklik yapıyodu kapının önünde dayanamadım bende.
Sagol canim ben iyiyim biseyim yok.yarin kontrolum var doktorumuzda bebek icin endiseliyim.acaba gerilermismidir sorusu var aklimda...3.300 gr vermisim..zaten o kadar almistim yine gitmis.dondukmu 88-89 arasina yine...benim icin iyi olabilir ama bi haftada hamile halimle bu kadar vermek uzdu beni acikcasi...hala acim .... cani cekipte yemek isteyenler benden tavsiye yiyin vallaaa hiccte takmayin kafaya...yavrum almanyada oldugumuz icin bi cok seyden mahrum gelisti zaten yani canim isterdi ya burada olmazdi ya da yapacak kimsem yoktu..simdide bu sebeple yiyemiyorum derken celimsiz ciliz bisi olmaz insallah..2.5 kg bebek gordum korkudan elleyemem ben ona ..ailede ilk bebis..alisikda degiliz yani..bacaklari iki parmagim kadar ancaydi .kizim tekmelio fena halde suan acio karnim yemek istio kesin yavrum..boyle yapardi yemek yiyince uyurdu hep...simdi acliktan o etkilenmez insallah..
Canim dogru olan esmai husnayi koyacaksak eger basina abdul eklemesi yapmak...abdulmelik gibi abdulbaki gibi...abd kul demek arapcada.baki sonsuz demek..sen cocuguna sonsuz diyemezsin..sonsuzlik sadece alaha mahsustur..o yuzden sonsuzluga sahip olanin kulu anlamina gelen abdulbaki denir.bircok hoca tehlikeli oldugunu soyluyor tek basina koymayi..isim bebegin hakkidir.ahirette bizden hak isteyebilir..anlami guzel degildi neden koydun diye davaci olabilir...canim estgfrullah olur mu hic.bende Abdul eklenmeli diye duydum.ama cevremde okadar cok Kadir,Samed,Melik varki bundan cesaret aldim heralde.e napcaz simdiidogrusunu koymak isterim illaki ama yeni bi isim aramaak, heleki bukadar alismsikenn
Allah iyiliginizi versin :) cok guldum dun aksam.
Evet bizim de ayni şekilde oldu 1 gece biz de fototerapi gördük bizim de bugun kontrolumuz var da ...dun sararmisti kuzum bugün kontolumuz var bakalim ne diyecek doktor?evet ilk doğduğunda değil de 3-4. günlerde fark ettik. o zaman arttı, fototerapi aldı 1 gece, şimdi iyi gibi görünüyor ama kontrolümüz var, bakalım doktor ne diyecek sizde de mi oldu?
Oyy daha nice uzun yillariniz olsun canim.Günaydın kizlar :) dün aksam duzensiz olarak ama cok sık kasılma yaşadım. halada arada sirada kasiliyorum. 1 saat icinde 11 kere falan kasildim kimisi 7dk 30 sn sürdü kimisi 9dkda 45 sn sürdü. ama bayaa sık oldu. Buarada bugün bizim 3. evlilik yıldönümümüz
günaydın canım. güzel haberlerini bekliyoruz. sancın falan çıkıcak mı bakalım?
Günaydın canlarım yazacağım birazdan kontrolümüzü :) Az sonra :)Günaydın swiftcim haberdar et bizi
Oglusuna selam soyle teyzesinden
gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza artık :)Kızlar merhaba nasılsınız? Kızlar ben bebegimi kucağıma aldım şükür darısı başınıza. Bebeğim 37+2 de 3.850 gr 51 cm olarak dünyaya geldi. Spinal sezeryan olduk. Doğum hikaye mi en kısa zamanda paylasacagim inşallah :) Darısı başınıza :)
Bu bebişlere ne oluyorsa arada geriliyorlar. Yok be canım kanala yaklaşmış diye hemen girecek hali yok ya hazırlık yapıyor kendince bebişin. Sağlıkla alalım inş Allah kucaklarımıza.kızlar günaydın. dün doktor randevum vardı. bebiş hep önden gidiyordu 2 hafta falan şimdi 3-4 gün falan önde dedi. 2400 gr olmuş. haftasıyla uyumlu tam istediğimiz gibi dedi. ve kafasını gösterdi resmen kasıklarımda. zatend edim kasıklarımda 3-4 gündür ağrı hissediyorum. çok normal yalancı sancılarla gaz karışır kasık ağrısı vajina ağrısı ve karnında bıçak saplanmaları hissedersin dedi. doğuma hazırlık bunlar dedi. ama kafası o kadar aşağıdaki erken gibi geldi bana kanala çok yaklaşmış heran girebilir dedi. aşırı yakın pozisyonuda girmesi için uygun dedikanala girince doğum beklenmiyor mu artık? korkmaya başladım. 2 hafta sonra NST ye giricekmişim. zaten 36. haftandan sonra gelişim tamamlanıyor doğsada küveze bile girmez hiç korkma dedi. o haftadan sonra çocuk kilo almak için duruyormuş genelde.
İnş Allah bitmiştir sarılığınız. Haber ver bize de.Evet bizim de ayni şekilde oldu 1 gece biz de fototerapi gördük bizim de bugun kontrolumuz var da ...dun sararmisti kuzum bugün kontolumuz var bakalim ne diyecek doktor?
Nice mutlu sağlıklı senelere :)Günaydın kizlar :) dün aksam duzensiz olarak ama cok sık kasılma yaşadım. halada arada sirada kasiliyorum. 1 saat icinde 11 kere falan kasildim kimisi 7dk 30 sn sürdü kimisi 9dkda 45 sn sürdü. ama bayaa sık oldu. Buarada bugün bizim 3. evlilik yıldönümümüz
Kızlar merhaba nasılsınız? Kızlar ben bebegimi kucağıma aldım şükür darısı başınıza. Bebeğim 37+2 de 3.850 gr 51 cm olarak dünyaya geldi. Spinal sezeryan olduk. Doğum hikaye mi en kısa zamanda paylasacagim inşallah :) Darısı başınıza :)
sorma canım benim de çok canım sıkıldıKizlar daha yatantan kalkmadim sinirden yazayim dedim anadolu yakasinda 24-28 kasim arasi su kesintisi haberi yayinlanmis moralim bozuldu sakin o aralikta dogum yapmayin
Geçen gece bende de oldu canım ama yarım saat falan sürdü çok korktum doğuruyorum diye. Buarada bugün benim de 3. Yıl dönümüm düğün değil ama nikahı yapmıştık biz sonra aynı eve taşınmıştık o yüzden evlilik yıl dönümü olarak bugünü sayıyorum ben :) nice güzel birlikte yıllara :)Günaydın kizlar :) dün aksam duzensiz olarak ama cok sık kasılma yaşadım. halada arada sirada kasiliyorum. 1 saat icinde 11 kere falan kasildim kimisi 7dk 30 sn sürdü kimisi 9dkda 45 sn sürdü. ama bayaa sık oldu. Buarada bugün bizim 3. evlilik yıldönümümüz
Inanmıyorum aynı durum bende de geçerli kafama vurup ekmeğimi alıyorlar gıkımı çıkaramıyorum. KESK'e biraz Cadı olabilseymişim. Hiç sesim çıkmıyor. Nefret ediyorum kendimden. Sanki bebeğimi de elimden alacaklarmış gibi hissediyorum. Kv sürekli bu bebek Zayıf deyip gıcık ediyor beni ki bebeğim su an 3 kg. Benim evime karışıyor. Yok koltuk takımımı beğenmemişmiş kendi başka beğenmiş. Onu alayım diyor. Boğacaktım kadını. Salak kocam da sesini bile çıkarmıyor. Annem HAKLI diyor ÇOĞU zaman. Bazen çıkıp gidesim geliyor her şeyi bırakıp ama olmuyor.
Anladim canim ben oraya gidiyorum. Serpil hnm dogum yaptiracak bana :) ama gece dogum ekibi yok o kotu. Gece acil dogumda sancaktepedeki subelerine gonderiyolar. Gece dogurursam baska yere gidicem mecbur. Cnku orasi cok uzak bize
Sagol canim ben iyiyim biseyim yok.yarin kontrolum var doktorumuzda bebek icin endiseliyim.acaba gerilermismidir sorusu var aklimda...3.300 gr vermisim..zaten o kadar almistim yine gitmis.dondukmu 88-89 arasina yine...benim icin iyi olabilir ama bi haftada hamile halimle bu kadar vermek uzdu beni acikcasi...hala acim .... cani cekipte yemek isteyenler benden tavsiye yiyin vallaaa hiccte takmayin kafaya...yavrum almanyada oldugumuz icin bi cok seyden mahrum gelisti zaten yani canim isterdi ya burada olmazdi ya da yapacak kimsem yoktu..simdide bu sebeple yiyemiyorum derken celimsiz ciliz bisi olmaz insallah..2.5 kg bebek gordum korkudan elleyemem ben ona ..ailede ilk bebis..alisikda degiliz yani..bacaklari iki parmagim kadar ancaydi .kizim tekmelio fena halde suan acio karnim yemek istio kesin yavrum..boyle yapardi yemek yiyince uyurdu hep...simdi acliktan o etkilenmez insallah..
ben ahmet arası beğendim canımKizlar mert, ozan, furkan yada ahmet aras isimleri arasinda kaldik sizce hangisi?
Allah yardımcın olsun canım, seninki bu ara baya sinyal veriyor.Günaydın kizlar :) dün aksam duzensiz olarak ama cok sık kasılma yaşadım. halada arada sirada kasiliyorum. 1 saat icinde 11 kere falan kasildim kimisi 7dk 30 sn sürdü kimisi 9dkda 45 sn sürdü. ama bayaa sık oldu. Buarada bugün bizim 3. evlilik yıldönümümüz
Kızlar ikinizde biraz cadılaşın. Nekadar sessiz kalırsan kv ler gorumceler okadar azıyo. Ben şimdiden herkeze atarı verdm. Benim cocuguma istemedgm hiçbişey kimse yapamaz. Ben varken cocugum buyudugunde pişt bile diyemez kımse dedım.seven adabıyla sever. Benım buyutmeme kurallarıma karışamaz dedım. Eşimde tam destekçim. Birde herkez bilir hedıyede olsa sevmedgn birşeyi evime sokmam. Yada bebegıme gıydırmem. Atarm bi köşeye kalır. Sonrada çöpe gider. Benim kv evimle benle ilgili agzını acamaz. Önceden açıyodu. İki senedır evliyim. Sadece bır ıkı ay izin verdım sonra koydum tavrımı. Gorumce falan yok bende şükür. Yoksa parcalardm heraldeInanmıyorum aynı durum bende de geçerli kafama vurup ekmeğimi alıyorlar gıkımı çıkaramıyorum. KESK'e biraz Cadı olabilseymişim. Hiç sesim çıkmıyor. Nefret ediyorum kendimden. Sanki bebeğimi de elimden alacaklarmış gibi hissediyorum. Kv sürekli bu bebek Zayıf deyip gıcık ediyor beni ki bebeğim su an 3 kg. Benim evime karışıyor. Yok koltuk takımımı beğenmemişmiş kendi başka beğenmiş. Onu alayım diyor. Boğacaktım kadını. Salak kocam da sesini bile çıkarmıyor. Annem HAKLI diyor ÇOĞU zaman. Bazen çıkıp gidesim geliyor her şeyi bırakıp ama olmuyor.
Doktordan geldim. 2 tane 60 lık sancım çıkmıştı. Paşam 3.295 gram 51 cm olmuş. Nasıl sevindim anlatamam. 3 kiloyu geçmiş ya şimdi istediği zaman gelebilir. Çatı muaynemizi de olduk. Kasmadım kendimi, rahat olmaya çalıştım. Çatım aman aman çok geniş değilmiş. O yüzden bundan sonra yediklerine dikkat et. Kendine kadar ye bebiş kilo almasın çok fazla. Bu kilolarda giderse normal doğumda sıkıntı olmaz merak etme dedi. Kilo almamasında da hayır varmış demek ki :)
2 haftamız daha var. Bekleyeceğiz bakalım dedi. Şu anda durum budur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?