- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
Doktordan geldim. 2 tane 60 lık sancım çıkmıştı. Paşam 3.295 gram 51 cm olmuş. Nasıl sevindim anlatamam. 3 kiloyu geçmiş ya şimdi istediği zaman gelebilir. Çatı muaynemizi de olduk. Kasmadım kendimi, rahat olmaya çalıştım. Çatım aman aman çok geniş değilmiş. O yüzden bundan sonra yediklerine dikkat et. Kendine kadar ye bebiş kilo almasın çok fazla. Bu kilolarda giderse normal doğumda sıkıntı olmaz merak etme dedi. Kilo almamasında da hayır varmış demek ki :)
2 haftamız daha var. Bekleyeceğiz bakalım dedi. Şu anda durum budur.
Kafana vur ekmegi al degil aslinda canim. Sen saygini koruyosun. Saf degilsin. Esinin ailesidir diye hurmet ediyosun onlar kiymetini bilmiyolar canimcim.. bnm esimin ailesi iyidir aslnda canm. Kv de de iyidir ama bazen cileden cikariyo laflariyla. Oraya giderim karnm burnumda diye is yaptirmaz gercekten hakkini yiyemem. Ama dun dedi ki ben artik yoruldum oglumuz dogsun ben besiginin basinda oturcam daha da kalkmicam. Her sey senden artik. Ki onceden hamileligimden once giderdim oraya herseyi yapardim ederdim. Kizinin bebegine bakiyodu ben herseyine yardimci oluyodum yeni gelinken gecem gunduzume karisiyodu oraya git is yap eve gel is yap. Ve kizinin sutu olsun diye hicbisi yaptrmiyodu ona. Bebegin altini bile kv degistiriyodu. Kizi sadece emziriyodu uyutuyodu sadece bebegiyle ilgileniyodu. Ben gideni geleni de agirliyodum yemek de yapiyodum. Neyse bn daha bebegimle birbirimize alismadan kimseyle ugrasamam. 9 ay cok cektim hamilelikten. Hep rahatsizlaniyodum. Bir gun olsun gelmedi bize. Hep sen sen gel. Hala da ben gidiyorum. Kizinin cocuguna bakmaktan bi de yaslisi var ona bakmaktan yorgun dustu bize ne yapti ki anlamiyorum. Gidiyorum sofrada bi tabak da bana koyuyo yani. Dogum yapicakmisim 40 gun bizdelermis oturcakmis. Ben onlara mi bakicam (ki sadece kv kp yok kizlari torunu da var kucuk) geleni gideni mi agirlicam bebegimle mi ilgilenicem koca evin isini mi yapicam yemek mi pisirip tasiricam.. offf akil verin bana.. inanin dogum yapmak istemiyorum. Oraya da gitmek istemiyorum. Ama esim dogum yaklasti diye evde tek kalmama izin vermiyo. Annemler de uzak.. simdiden psikolojim bozuldu. Bi de bebegime dokunup opup mikrop kaptiracaklar endisesi var ekstra sorun olarak...
Oglan icin istiyoruz yaa kizim var adi zeynep nehir tam bildin bakbiz isim olarak esmalardan istemiştik hep.oğlanı öğrenince de Melik Vasien başından beri tek isimdi.garip duygu ama sanki bu isim hep hayatımdaymış gibi.isim işi önemli gerçekten, Anlamlı olcak içimize sincek bide yağız ismini beğenmişimdir ama anlamınınbilmiyorum, kız içinse klasik ama Zeynep cinsiyet neydi tam bilmediğimden 2sini de yazdım. fikir olur belki
Hehe aynen ben gelim herkeze. Benm annemde der kımseye vermez bebegımı. Buarada evet camide yapanı duydum bende. Şimdi benim ev herkeze iki saat mesafede annmde yapim dedım. Eşimde tutturdu evimde okutucam kım gelirse gelir dedı. Benm kalabalık olcagnı zannetmıyorum. Ama annem bende yapıcam dedı. 40 ında evimde yapıcam. Maksat kuran okunsun evimde. Cunku cok arkaşlardan gelen olucak. Sonrada annmde yapılır heraldehelal olsun canım valla cidden birine bunu söylettirmek lazımm ya da sen buyur hepimizin mevludune ..
bugün iş yerinden bi arkadaş camide yapsana mevludu eve gelmesin herkes mikrobuyla dedi şaşırdım camide yaptıran var mı ya da yapmayı düşünen
hiç haberim yoktu gece doğumu desteklemediklerinden, senden buradan okuyunca öğrenmiş oldum.
sıkıntılı olur o canım ya, inşallah gündüz doğurursun. gece olursa ne yapacaksın?
Benim babamda hiraya dili pek dönmuyo diye ablama dıyomuş hep degıstrse guzel olmazmı dıye. Ama alıştı herkez başından hira çunku. Kımsede vazgecıremedı benikirk yil dusunsem aklima gelmez! Komik bi babaymis.
Sagol cnm benim. Evet nazar degmesın kocam hep romantîktir. Bir koca kutu evlendgmz gunden berı yazan notlarımız var yanimaşallah canımm bayıldımm böle de affetmemek olmazz romantikliğinizin devamını dilerizzzzz
Allah yardımcın olsun canım, bebeğine odaklan. onu düşün. hiç takmamaya çalış onları.
inşallah en az sıkıntıyla atlatırsın o günleri..
Maşallah cnm. Nice uzun yıllarınız olsun inşallah. 12 sindede bizim ikinci yılımız olcak inş.Günaydın kizlar :) dün aksam duzensiz olarak ama cok sık kasılma yaşadım. halada arada sirada kasiliyorum. 1 saat icinde 11 kere falan kasildim kimisi 7dk 30 sn sürdü kimisi 9dkda 45 sn sürdü. ama bayaa sık oldu. Buarada bugün bizim 3. evlilik yıldönümümüz
evet cok saglam sinyaller gönderiyor farkindayim ama artık korkmuyorum bugun 37+1olduk. hazirliklar tamam. cikolatamiz yoktu bugün geldi. suslerimib etiketleride bugün geldi aksama takarim onlarida. cantam falan odasi herseyi hazir. nezaman isterse full hizmet sagliycak bi ekipman var evde pasanin :)Allah yardımcın olsun canım, seninki bu ara baya sinyal veriyor.
hazırlıkların tamam mı?
sen de mi bizim gibi kasımda evlendin. Allah mutluluğunuzu daim etsin...
biz de 7sinde 4. yılımızı bitirdik
simdiden sizede bi masallah canim doğururuz yazisamayiz falan simdiden sizinkide kutlu olsunMaşallah cnm. Nice uzun yıllarınız olsun inşallah. 12 sindede bizim ikinci yılımız olcak inş.
Valla ben cok orantili kilo aldim. Popom, bacaklarim, kollarim her tarafima yayildi kilolar o yuzden eski 36 beden kiyafetlerime girmem zor gozukuyor
Ben mevlutu 20 gunlukken falan yapmayi dusunuyorum ve salonda yapacagim icin sık bir elbise giymek istiyorum tabi ki abiye gibi degil ama hos olmali.
bu durumlar ilk aylarda değil mi ya ?Buarada kızlar. Ablam yegenıme hamileyken bir kere gül koklamış. Dogdugunda alt dudagının sol tarafnda kıpkırmızı leke vardı. Doktorda buyudukce gecer demişti gecmiş. Ama doktor bile güldendir belki extra bişey yok demişti. Onu bildgm için çiçek koklamaya korkuyorum sacma biliyorum ama ya olursa diyede dıkkat edıyorum.
Kızlar merhaba nasılsınız? Kızlar ben bebegimi kucağıma aldım şükür darısı başınıza. Bebeğim 37+2 de 3.850 gr 51 cm olarak dünyaya geldi. Spinal sezeryan olduk. Doğum hikaye mi en kısa zamanda paylasacagim inşallah :) Darısı başınıza :)
bizimkinin adı da alp aras.belki fikir olur canımBende dogum yapacam ama hala oglusumun ismi yok malesef off ne zormus kIz icin alternatif cokda erkek olunca zor bu isim işi ne koysak bulamadik bir isim
Ya her isme bir bahane buluyolar zaten. Bizimki de aybike ye bukucu dedi son hava bukucu filminden esinlenerekBizim bebek beril olacak ya. Babama ilk dediğimde verdiği tepki şu: O ne pril gibi, bulaşık deterjanı markası dedi.
allah yardımcın ola bacımmmCanim benim keske relaks olabilsem valla gece ruyalarima girer oldu, uykularim kaciyor off off..
gittikde pek bişey anlamadıkkHadi bkalim hayirlarla git gel.. bn de cuma gunu tekrar gidicem.
özel dr olmayınca bilgi vermedilerrr
35. haftada döndü bacımmm.. bende korkuyom yeniden yukarı dönecek diyeYa ne guzel bebisin dondu demek sonunda?! Ne zaman dondu ya ben de umitlenmek istiyoruuum!
haydi gözün aydınnnnn bacımmm.. allahım sağlıcakla büyütmenizi nasip eylesinnnKızlar merhaba nasılsınız? Kızlar ben bebegimi kucağıma aldım şükür darısı başınıza. Bebeğim 37+2 de 3.850 gr 51 cm olarak dünyaya geldi. Spinal sezeryan olduk. Doğum hikaye mi en kısa zamanda paylasacagim inşallah :) Darısı başınıza :)
dene deneee.. ben yaptım yaaa bildiğin ışıldakla yaptık komik oluyor amaa gül gül krize giriyon bu veled beni ne hale düşürdü diye bir yap bişey kaybedilmezz.. ama çok sırt üstü yatmaaa.... gün içindede köpek duruşu hareketi ile halının üzerinde git gel yazıyordu yabancı kaynakta ama onu 2 kez yaptım adeta nefesim kesildi... halıları gırgırladım hatta köpek duruşuylabebişim yapalımm bunu çok saoll 3 gün 5er dk diosun dün ayaklarımı yukarı uzattım sırtıma totoma yastık koydum ama o ne zor bisey geldi ya vucut kendini kaldıramıyor bi de .. şişkocuk yarım diil tam dünya oldumm .. senin dediğin hem kolay hem ışığa gelio ama o ışıkla olur mu kuzum sen denedin mi gerçi yabancı kaynak diosun imzamın altında da yazıo ama yapmayı düşünmüodum şimdi düşünüyorumm .. dün döner die cok umutlandım anca daa da göğsümün altına kaydı ..
günaydın 10 daydı ancak gidip geldik . kaç kgm nedir ne değildir hiç bişey demedi lanet bir kadın dr du.. allahım ıslah etsin onucanımm günaydın kaçta randevunuzz?
bizimde BUĞRA ALP imiz olucakbizimkinin adı da alp aras.belki fikir olur canım
bacımmm maşallah tosuncuk olmaya mı başlamış bıdığın... kaç hafta kaç güne 3295 çıktıı???Doktordan geldim. 2 tane 60 lık sancım çıkmıştı. Paşam 3.295 gram 51 cm olmuş. Nasıl sevindim anlatamam. 3 kiloyu geçmiş ya şimdi istediği zaman gelebilir. Çatı muaynemizi de olduk. Kasmadım kendimi, rahat olmaya çalıştım. Çatım aman aman çok geniş değilmiş. O yüzden bundan sonra yediklerine dikkat et. Kendine kadar ye bebiş kilo almasın çok fazla. Bu kilolarda giderse normal doğumda sıkıntı olmaz merak etme dedi. Kilo almamasında da hayır varmış demek ki :)
2 haftamız daha var. Bekleyeceğiz bakalım dedi. Şu anda durum budur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?