2014 Aralık Anneleri

Masallah canim cok sevindim kilo almasina. Bnm hic umudum yok yaa yarin tekrar gidicem ama 3 gunde kilo aldigini hiiic sanmiyorum ki 7 gun boyunca 45 gram almisti iki haftan mi var dedi. 41'e kadar bekliceksiniz o zamn dimi? Peki kanala yerlesmis mi seninki canim?

Allah yardımcın olsun canım, bebeğine odaklan. onu düşün. hiç takmamaya çalış onları.
inşallah en az sıkıntıyla atlatırsın o günleri..

Oglan icin istiyoruz yaa kizim var adi zeynep nehir tam bildin bak
Oglanada birsuruu isim var aklimizda ama benim begendigimi esim, esimin begendigini ben begenemiyoz bi ortak bulamadik yaaa kizimda son ada buldukk bakalimm tsk ettimm

Hehe aynen ben gelim herkeze. Benm annemde der kımseye vermez bebegımı. Buarada evet camide yapanı duydum bende. Şimdi benim ev herkeze iki saat mesafede annmde yapim dedım. Eşimde tutturdu evimde okutucam kım gelirse gelir dedı. Benm kalabalık olcagnı zannetmıyorum. Ama annem bende yapıcam dedı. 40 ında evimde yapıcam. Maksat kuran okunsun evimde. Cunku cok arkaşlardan gelen olucak. Sonrada annmde yapılır heralde

hiç haberim yoktu gece doğumu desteklemediklerinden, senden buradan okuyunca öğrenmiş oldum.
sıkıntılı olur o canım ya, inşallah gündüz doğurursun. gece olursa ne yapacaksın?

Ilk 5 ay camlica erdem hastanesine gitmistim. Oraya gidicem gece gelirse.. zaten gunduz dr.lari gece nobetci oluyo. Bi de daha yakinn. Hem gece kendi dr.um gelmicekti zaten. Ama serpil hnmda dogum yapmayi cok istiyorum cok alistim ona. Super bi insan..

Allah yardımcın olsun canım, bebeğine odaklan. onu düşün. hiç takmamaya çalış onları.
inşallah en az sıkıntıyla atlatırsın o günleri..

Amin canim insallah hepimiz sorunsuz atlatiriz yaa bu halde bizi sikintiya sokuyolar ya Rabbim bilir yapacagini.. ne diyim..

Maşallah cnm. Nice uzun yıllarınız olsun inşallah. 12 sindede bizim ikinci yılımız olcak inş.

Allah yardımcın olsun canım, seninki bu ara baya sinyal veriyor.
hazırlıkların tamam mı?
sen de mi bizim gibi kasımda evlendin. Allah mutluluğunuzu daim etsin...
biz de 7sinde 4. yılımızı bitirdik
evet cok saglam sinyaller gönderiyor farkindayim ama artık korkmuyorum bugun 37+1olduk. hazirliklar tamam. cikolatamiz yoktu bugün geldi. suslerimib etiketleride bugün geldi aksama takarim onlarida. cantam falan odasi herseyi hazir. nezaman isterse full hizmet sagliycak bi ekipman var evde pasanin :)

aa ilk defa duyuyorum ayy ben evlilik işlerinden sonra salonlardan gına geldi daha girmek bile istemiyorum o kadar detaylı bir dugun yapmısım ki artık sıkıntı geldi. ama boyle mevlüt daha iyi olur bence de , kalabalık evi dagıtmamıs olur bi de onların mikrobunu temizlemekle ugrasmazsın.

bu durumlar ilk aylarda değil mi ya ?

Hayırlı olsun güle güle buyut insallah Allah saglık sıhhat versin darısı basımıza

merhabalar kızlarr... herkesler iyidir inşallahhh.... dün akşammm öldüm öldüm dirildimmmmmmm bir karın ağrısı allahım vermesin kimseye diyip ağladım ki canımda sıkıdır sözde hani... kaç kez wc ye gittim... en son afedersiniz bir ishal bir ishalll sonra da baygın gitmişimmmm.... yediklerimde de bişey yoktuuu hani sulu bamya , balık, salata... bunlar mı yaptı bilemedimmm...
sabahta devlette bazı testler için gittik allahımmmmmm doktorla bir kavga ettik görseniz yok onu yapamam yok çıkın dışarıya eşime bağırmalar falan çok çok kötü bir gün oldu bugün.. ben bu nasıl bir muamele hep geliyoruz buraya ilkez böyle bişey yaşıyoruz diyince her dr un tarzı farklıdır demez mi haspammm bendee öylemii çok kötüymüş tarzınız dedim... derken paşa paşa nst mi de çektiler baktılar ilacımıda yazdırdım vs... derken eşim başhekime çıkmış... adamm doktora bir küfür etmiş bu hep böyle diyeee siz yarın gelin yarınki dr muz halleder her isteğinizi dedi amaa illa eşin işini söyleyip kullanmak mı gerekk... böyle bir sistem olmamalı ... bakalım ya böyle çatlak dr lar da olucakki iyilerin kıymeti biline amann neysee... nst de ne çıktı ne bitti bilemiyorummm.. haftaya tekrar gelin dedi postaladı bizi dr yani sırf bir iki kan testi için devlete gittik aldık boyumuzun ölçüsünüki sakın yanlış anlamayın ben ilk başından beri devlette de devam eetttimm... şu sıralar devlette takibimizi yapan dr izinli aralığa dek kaldık ortada ;(
haftaya pazartesi kendi özel dr muza gidicez kontrole... allahım kimseyi devlete mecbur bırakmasın dedirttiler bugün ki ben hep devlete çalışan hizmet eden biri olarak en iyisinin olması ve bununda benim hakkım olduğunu savunurum amaa işin içi fossss çıkıyor doktorların tavırları yüzündenn... acaba BİMER e falan şikayet mi etsemmm???

Canim benim keske relaks olabilsem valla gece ruyalarima girer oldu, uykularim kaciyor off off..
allah yardımcın ola bacımmm

Hadi bkalim hayirlarla git gel.. bn de cuma gunu tekrar gidicem.
gittikde pek bişey anlamadıkk
selam kızlar, herkes iyidir umarım
kgokce iyi haberlerini bekliyoruz yarın doktor kontrolünden
özel dr olmayınca bilgi vermedilerrr

Ya ne guzel bebisin dondu demek sonunda?! Ne zaman dondu ya ben de umitlenmek istiyoruuum!
35. haftada döndü bacımmm.. bende korkuyom yeniden yukarı dönecek diye
haydi gözün aydınnnnn bacımmm.. allahım sağlıcakla büyütmenizi nasip eylesinnn

dene deneee.. ben yaptım yaaa bildiğin ışıldakla yaptık komik oluyor amaa gül gül krize giriyon bu veled beni ne hale düşürdü diye bir yap bişey kaybedilmezz.. ama çok sırt üstü yatmaaa.... gün içindede köpek duruşu hareketi ile halının üzerinde git gel yazıyordu yabancı kaynakta ama onu 2 kez yaptım adeta nefesim kesildi... halıları gırgırladım hatta köpek duruşuyla hem iş hem temizlik hesabı... 1 hafta da döner inşallahhh
canımm günaydın kaçta randevunuzz?
günaydın 10 daydı ancak gidip geldik . kaç kgm nedir ne değildir hiç bişey demedi lanet bir kadın dr du.. allahım ıslah etsin onu

bacımmm maşallah tosuncuk olmaya mı başlamış bıdığın... kaç hafta kaç güne 3295 çıktıı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…