2014 Aralık Anneleri

Kızlar nasılsınız. benim 2-3 gun icinde temizligi halletmem lazım. Banyo yapmaya bile üşenen ben ( cunku usuyorum ) nasıl temizlik yapıcam. Aksam olmadıgım vakitlerde alısveriş sonrasında da dolaba yerleştirmeden once dolabı bastan asagı dezenfekte ettim ve oyle yerleştirdim. orası da tamam.

suyla yapılacak ne varsa yapmamız lazım

canim bende bikerr saglik bakanligi sikayet hattına sikayet ettim bayaa yazıştık adam kötü muamele ettigini inkar étmis tabiki yani anliycagin sonu fos cikiyo. hic yorma kendini. hep derim burda biri banada karsi cikmisti ama allah kimseyi ozellikle dogumda devlet hastanesine mecbur etmesin. benim akrabam hem ilk bebegini ozelde ikinciyide devlette dogurmak zorunda kaldi o bile diyo keske para biriktirseydimde devlete kalmasaydim diye. para verdigin yerde borun ötüyo canim yoksa böyle sinir stres sahibi oluyosun.

Geçmiş olsun canım malesef devlette bazı doktorlar böyle davranmayi hak goruyo kendinde. BIMER guzel bir çözüm olabilir.

Yıldönümümüzü kutlayan herkese cok tesekkürederim allah hicbirimizin agzinin tadini bozmasin. bu arada haciseriften cikiletalarimiz geldi kizlar cok güzel paketlemisler hic deforme olmamis iyikide ordan aldim :)
nice mutlu mesut ve giderek kalabalıklaşan yıldönümlerinize bacım

bu arada dün akşam sende sancılanmışsınnn.. bende öldüm adetaaa.. dkk tuttum ama geçmek bilmedi... sen bu kasılmalardan sonra bağırsakalrından gırrrgurrr sesler geliyor mu???
birde kasılmalar sonrası ishal oluyon mu???
benimki akrın ağrısımıydı ishal bağırsak sancısımı yoksa normal kasılmamı çözemedimm

aha omerli su kesintisi iptal edildi. oleyyy cnn turk acıklıyor. Topbaş su kesintisine mahal verilemden yeniden planlanacak talimatı vermiş. Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Kizlar dun bugun iccamasirim hep islakti sabah kalkip burda ewe yakin kadin dogum var oraya gittim suyun azalmis acil git dedi hastaneye suyunun geldigini soyle suan yoldayim bebek hala ters suyuda azalmis neolur duanizi eksik etmeyin kurbanlik koyun gibi hissediorum kendimi duanizi bekliorum. uyuzcan sanirim birinci ben oldum kuzum :)

Geçmiş olsun canım malesef devlette bazı doktorlar böyle davranmayi hak goruyo kendinde. BIMER guzel bir çözüm olabilir.
elbette iyilerde var ama nedense hep kötüler denk geliyor... veya işini öne sürecen ona göre muamele görücennn.. savcı hakim vs tırsıyolar dr lar ama bu meslekelride kullanmakkk saçmaaa geliyor bana ...amannnn diyom allahtan korkana denk gelelim hep vicdanlı merhametli insan olsunalr
hatırlıyorum birileri devleti ısrarla korumuştu bende senle aynı fikirdeyim açıkcası... ve o zamanda yazmıştımmm yine yazıyorum bazı doktorları ahsta yakınları dövüyor ya hak ediyolar demiştimmm ha şiddete karşıyımmm ama bizahmet bizimde ekstradan hasta psikolojisi, gebelik hormonları vs... en iyi onalrın bilmesi gerekirken tam tersi ne yazık ki!!!
amannn neyse daha fazla kötü şeyler yazıp olumsuz enerji vermeyeyimm siz hamişleree

inşallah iyi olur bacımmm.... duaalrımız senleee... korkmaaa haftan makullll bişekilde bebiş iyi olsunda tabi sende iyi olda.... en fazla serum takarlar ya da sezeryana alırlar iyi şeyleri düşün bacımm

iyi de hep ıslaklık var nasıl anlıcaz. off yaa.
inşallah hersey yolunda gidecek korkmaa .. güzel haberlerini bekliyoruz

Kiiiz dur 1 haftacik daha beklesin yaaa. Ama gelmek icin sabirsikzsa sagligiyla gelsin insallahhhh

Selam kızlar,
Sabah kontrolümüz vardı, önce ultrasona bakalım dedi doktorum sonra nst ye. Ne ultrasonda durabildim ne nst de, tansiyonum düştü midem bulandı bayılacak gibi oldum ikisinden de alel acele kaldırdılar. Şekerim de yüksekmiş, karbonhidrat, nişasta, şeker hepsi yasak.
Bebek de 2 haftada 200 gr falan almış. Hiç keyfim yok

Amanin hediye olarak gelmesin sipa
Daha da siklasirsa doğru hastaneye canim

Maşallah ikinize de canim..

Mert ve ozan cok güzel. Ahmet de klasiktir severim. Furkani pek sevmem aras da güzel ama aras kargoyu hatirlatiyor :) favorim ozan
Ahmet aras ve mert arasinda giidip geliyorum . Annemlerde aras icin ayni seyi diyor kargo gelio akLimiza diye bide diger anlami at kılı yaziyor pek hos anlami yok ama kulaga hos gelio biemedim ben onu

dua ediyoruz sana canım, hiç canını sıkma. birşeyler yemeye çalış
annenlerin gelme işlemleri nasıl oldu? halloldu mu?
Kagitlari hazirliolar..biz davet ettik buradan.aralik 20 gibi gelmeyi planliolar..ins hayirlisiyla vize verirler..annem bi ay duracakti.bu durumda 45 gun kalmak istiomus...tekrar atak geciririm diye korkuyoruz...

Ahmet aras ve mert arasinda giidip geliyorum . Annemlerde aras icin ayni seyi diyor kargo gelio akLimiza diye bide diger anlami at kılı yaziyor pek hos anlami yok ama kulaga hos gelio biemedim ben onu
Aras nehri de var aslinda. Kulaga da hoş geliyo katiliyorum. At kılı mi oyy onu hiç duymamistim. Mert de çok güzel. Meeert oglum gel buraya cok tatli.

Kagitlari hazirliolar..biz davet ettik buradan.aralik 20 gibi gelmeyi planliolar..ins hayirlisiyla vize verirler..annem bi ay duracakti.bu durumda 45 gun kalmak istiomus...tekrar atak geciririm diye korkuyoruz...
sen iyi ol da anneciğinde gelir inşallahhh.... nasıl bacım durumun beslenme durumun nasıll.. eslem nasıl bol bol hareket ediyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…