- 22 Ağustos 2014
- 606
- 467
- 158
- 44
canim bende bikerr saglik bakanligi sikayet hattına sikayet ettim bayaa yazıştık adam kötü muamele ettigini inkar étmis tabiki yani anliycagin sonu fos cikiyo. hic yorma kendini. hep derim burda biri banada karsi cikmisti ama allah kimseyi ozellikle dogumda devlet hastanesine mecbur etmesin. benim akrabam hem ilk bebegini ozelde ikinciyide devlette dogurmak zorunda kaldi o bile diyo keske para biriktirseydimde devlete kalmasaydim diye. para verdigin yerde borun ötüyo canim yoksa böyle sinir stres sahibi oluyosun.merhabalar kızlarr... herkesler iyidir inşallahhh.... dün akşammm öldüm öldüm dirildimmmmmmm bir karın ağrısı allahım vermesin kimseye diyip ağladım ki canımda sıkıdır sözde hani... kaç kez wc ye gittim... en son afedersiniz bir ishal bir ishalll sonra da baygın gitmişimmmm.... yediklerimde de bişey yoktuuu hani sulu bamya , balık, salata... bunlar mı yaptı bilemedimmm...
sabahta devlette bazı testler için gittik allahımmmmmm doktorla bir kavga ettik görseniz yok onu yapamam yok çıkın dışarıya eşime bağırmalar falan çok çok kötü bir gün oldu bugün.. ben bu nasıl bir muamele hep geliyoruz buraya ilkez böyle bişey yaşıyoruz diyince her dr un tarzı farklıdır demez mi haspammm bendee öylemii çok kötüymüş tarzınız dedim... derken paşa paşa nst mi de çektiler baktılar ilacımıda yazdırdım vs... derken eşim başhekime çıkmış... adamm doktora bir küfür etmiş bu hep böyle diyeee siz yarın gelin yarınki dr muz halleder her isteğinizi dediamaa illa eşin işini söyleyip kullanmak mı gerekk... böyle bir sistem olmamalı ... bakalım ya böyle çatlak dr lar da olucakki iyilerin kıymeti biline amann neysee... nst de ne çıktı ne bitti bilemiyorummm.. haftaya tekrar gelin dedi postaladı bizi dr yani sırf bir iki kan testi için devlete gittik aldık boyumuzun ölçüsünüki sakın yanlış anlamayın ben ilk başından beri devlette de devam eetttimm... şu sıralar devlette takibimizi yapan dr izinli aralığa dek kaldık ortada ;(
haftaya pazartesi kendi özel dr muza gidicez kontrole... allahım kimseyi devlete mecbur bırakmasın dedirttiler bugün ki ben hep devlete çalışan hizmet eden biri olarak en iyisinin olması ve bununda benim hakkım olduğunu savunurum amaa işin içi fossss çıkıyor doktorların tavırları yüzündenn... acaba BİMER e falan şikayet mi etsemmm???
Geçmiş olsun canım malesef devlette bazı doktorlar böyle davranmayi hak goruyo kendinde. BIMER guzel bir çözüm olabilir.merhabalar kızlarr... herkesler iyidir inşallahhh.... dün akşammm öldüm öldüm dirildimmmmmmm bir karın ağrısı allahım vermesin kimseye diyip ağladım ki canımda sıkıdır sözde hani... kaç kez wc ye gittim... en son afedersiniz bir ishal bir ishalll sonra da baygın gitmişimmmm.... yediklerimde de bişey yoktuuu hani sulu bamya , balık, salata... bunlar mı yaptı bilemedimmm...
sabahta devlette bazı testler için gittik allahımmmmmm doktorla bir kavga ettik görseniz yok onu yapamam yok çıkın dışarıya eşime bağırmalar falan çok çok kötü bir gün oldu bugün.. ben bu nasıl bir muamele hep geliyoruz buraya ilkez böyle bişey yaşıyoruz diyince her dr un tarzı farklıdır demez mi haspammm bendee öylemii çok kötüymüş tarzınız dedim... derken paşa paşa nst mi de çektiler baktılar ilacımıda yazdırdım vs... derken eşim başhekime çıkmış... adamm doktora bir küfür etmiş bu hep böyle diyeee siz yarın gelin yarınki dr muz halleder her isteğinizi dediamaa illa eşin işini söyleyip kullanmak mı gerekk... böyle bir sistem olmamalı ... bakalım ya böyle çatlak dr lar da olucakki iyilerin kıymeti biline amann neysee... nst de ne çıktı ne bitti bilemiyorummm.. haftaya tekrar gelin dedi postaladı bizi dr yani sırf bir iki kan testi için devlete gittik aldık boyumuzun ölçüsünüki sakın yanlış anlamayın ben ilk başından beri devlette de devam eetttimm... şu sıralar devlette takibimizi yapan dr izinli aralığa dek kaldık ortada ;(
haftaya pazartesi kendi özel dr muza gidicez kontrole... allahım kimseyi devlete mecbur bırakmasın dedirttiler bugün ki ben hep devlete çalışan hizmet eden biri olarak en iyisinin olması ve bununda benim hakkım olduğunu savunurum amaa işin içi fossss çıkıyor doktorların tavırları yüzündenn... acaba BİMER e falan şikayet mi etsemmm???
nice mutlu mesut ve giderek kalabalıklaşan yıldönümlerinize bacımYıldönümümüzü kutlayan herkese cok tesekkürederim allah hicbirimizin agzinin tadini bozmasin. bu arada haciseriften cikiletalarimiz geldi kizlar cok güzel paketlemisler hic deforme olmamis iyikide ordan aldim :)
elbette iyilerde var ama nedense hep kötüler denk geliyor... veya işini öne sürecen ona göre muamele görücennn.. savcı hakim vs tırsıyolar dr larGeçmiş olsun canım malesef devlette bazı doktorlar böyle davranmayi hak goruyo kendinde. BIMER guzel bir çözüm olabilir.
hatırlıyorum birileri devleti ısrarla korumuştu bende senle aynı fikirdeyim açıkcası... ve o zamanda yazmıştımmm yine yazıyorum bazı doktorları ahsta yakınları dövüyor ya hak ediyolar demiştimmmcanim bende bikerr saglik bakanligi sikayet hattına sikayet ettim bayaa yazıştık adam kötü muamele ettigini inkar étmis tabiki yani anliycagin sonu fos cikiyo. hic yorma kendini. hep derim burda biri banada karsi cikmisti ama allah kimseyi ozellikle dogumda devlet hastanesine mecbur etmesin. benim akrabam hem ilk bebegini ozelde ikinciyide devlette dogurmak zorunda kaldi o bile diyo keske para biriktirseydimde devlete kalmasaydim diye. para verdigin yerde borun ötüyo canim yoksa böyle sinir stres sahibi oluyosun.
inşallah iyi olur bacımmm.... duaalrımız senleee... korkmaaa haftan makullll bişekilde bebiş iyi olsunda tabi sende iyi olda.... en fazla serum takarlar ya da sezeryana alırlar iyi şeyleri düşün bacımmKizlar dun bugun iccamasirim hep islakti sabah kalkip burda ewe yakin kadin dogum var oraya gittim suyun azalmis acil git dedi hastaneye suyunun geldigini soyle suan yoldayim bebek hala ters suyuda azalmis neolur duanizi eksik etmeyin kurbanlik koyun gibi hissediorum kendimi duanizi bekliorum.uyuzcan sanirim birinci ben oldum kuzum :)
Kizlar dun bugun iccamasirim hep islakti sabah kalkip burda ewe yakin kadin dogum var oraya gittim suyun azalmis acil git dedi hastaneye suyunun geldigini soyle suan yoldayim bebek hala ters suyuda azalmis neolur duanizi eksik etmeyin kurbanlik koyun gibi hissediorum kendimi duanizi bekliorum.uyuzcan sanirim birinci ben oldum kuzum :)
Kizlar dun bugun iccamasirim hep islakti sabah kalkip burda ewe yakin kadin dogum var oraya gittim suyun azalmis acil git dedi hastaneye suyunun geldigini soyle suan yoldayim bebek hala ters suyuda azalmis neolur duanizi eksik etmeyin kurbanlik koyun gibi hissediorum kendimi duanizi bekliorum.uyuzcan sanirim birinci ben oldum kuzum :)
o da çok güzelmiş canımmm sağlıkla büyürler inşallah.ismi eşim buldu ama bende sevdim alp güzel isim inşallah uslu olurlarr:)bizimde BUĞRA ALP imiz olucak
alp baya çok olduu di mi bu yıl
Mert ve ozan cok güzel. Ahmet de klasiktir severim. Furkani pek sevmemKizlar mert, ozan, furkan yada ahmet aras isimleri arasinda kaldik sizce hangisi?
Amanin hediye olarak gelmesin sipaGünaydın kizlar :) dün aksam duzensiz olarak ama cok sık kasılma yaşadım. halada arada sirada kasiliyorum. 1 saat icinde 11 kere falan kasildim kimisi 7dk 30 sn sürdü kimisi 9dkda 45 sn sürdü. ama bayaa sık oldu. Buarada bugün bizim 3. evlilik yıldönümümüz
Maşallah ikinize de canim..Doktordan geldim. 2 tane 60 lık sancım çıkmıştı. Paşam 3.295 gram 51 cm olmuş. Nasıl sevindim anlatamam. 3 kiloyu geçmiş ya şimdi istediği zaman gelebilir. Çatı muaynemizi de olduk. Kasmadım kendimi, rahat olmaya çalıştım. Çatım aman aman çok geniş değilmiş. O yüzden bundan sonra yediklerine dikkat et. Kendine kadar ye bebiş kilo almasın çok fazla. Bu kilolarda giderse normal doğumda sıkıntı olmaz merak etme dedi. Kilo almamasında da hayır varmış demek ki :)
2 haftamız daha var. Bekleyeceğiz bakalım dedi. Şu anda durum budur.
Ahmet aras ve mert arasinda giidip geliyorum . Annemlerde aras icin ayni seyi diyor kargo gelio akLimiza diye bide diger anlami at kılı yaziyor pek hos anlami yok ama kulaga hos gelio biemedim ben onuMert ve ozan cok güzel. Ahmet de klasiktir severim. Furkani pek sevmemaras da güzel ama aras kargoyu hatirlatiyor :) favorim ozan
bu isimle pek de uslu olacaklarını sanmıyorum ama.. yiğit mert vatanını milletini seven bireyler olurlar inşallaho da çok güzelmiş canımmm sağlıkla büyürler inşallah.ismi eşim buldu ama bende sevdim alp güzel isim inşallah uslu olurlarr:)
Kagitlari hazirliolar..biz davet ettik buradan.aralik 20 gibi gelmeyi planliolar..ins hayirlisiyla vize verirler..annem bi ay duracakti.bu durumda 45 gun kalmak istiomus...tekrar atak geciririm diye korkuyoruz...dua ediyoruz sana canım, hiç canını sıkma. birşeyler yemeye çalış
annenlerin gelme işlemleri nasıl oldu? halloldu mu?
Aras nehri de var aslinda. Kulaga da hoş geliyo katiliyorum. At kılı mi oyy onu hiç duymamistim. Mert de çok güzel. Meeert oglum gel burayaAhmet aras ve mert arasinda giidip geliyorum . Annemlerde aras icin ayni seyi diyor kargo gelio akLimiza diye bide diger anlami at kılı yaziyor pek hos anlami yok ama kulaga hos gelio biemedim ben onu
sen iyi ol da anneciğinde gelir inşallahhh.... nasıl bacım durumun beslenme durumun nasıll.. eslem nasıl bol bol hareket ediyor mu?Kagitlari hazirliolar..biz davet ettik buradan.aralik 20 gibi gelmeyi planliolar..ins hayirlisiyla vize verirler..annem bi ay duracakti.bu durumda 45 gun kalmak istiomus...tekrar atak geciririm diye korkuyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?