amannnn canımm dikkat ett dualrım seninleee.inşallahh güzel haberlerle gelirsinnn.bak yaa gider ayak espride yapıoo,kızım niye beklemiyon bennii aşk olsunnKizlar dun bugun iccamasirim hep islakti sabah kalkip burda ewe yakin kadin dogum var oraya gittim suyun azalmis acil git dedi hastaneye suyunun geldigini soyle suan yoldayim bebek hala ters suyuda azalmis neolur duanizi eksik etmeyin kurbanlik koyun gibi hissediorum kendimi duanizi bekliorum.uyuzcan sanirim birinci ben oldum kuzum :)
haydi kolay gele bacımmm...38 hafta gözüküyonnn hamilelik takviminde ...Ben de sonunda oglusumun kiyafetlerini attim makineye yikaniyor. Sonra da kendi kiyafetlerimi atacagim. Sonra ütü merasimi. En son da cantaya attik miydi gelebilir efem
Durumum iyi elhamdulillah.acim hala :) eslem kipirdagim benim...kipir kipir..cumartesi itibariyle pure tarzi seylere baslicam.ama cok korkuyorum ilk yemek cok zor olcak..3.300 gr vermisim yarin 4 olur o...sen iyi ol da anneciğinde gelir inşallahhh.... nasıl bacım durumun beslenme durumun nasıll.. eslem nasıl bol bol hareket ediyor mu?
Aslında sidar ismide hosuma gidiyor ama eşim olmaz diyor.Aras nehri de var aslinda. Kulaga da hoş geliyo katiliyorum. At kılı mi oyy onu hiç duymamistim. Mert de çok güzel. Meeert oglum gel burayacok tatli.
Ahmet aras ve mert arasinda giidip geliyorum . Annemlerde aras icin ayni seyi diyor kargo gelio akLimiza diye bide diger anlami at kılı yaziyor pek hos anlami yok ama kulaga hos gelio biemedim ben onu
varya gebeliğinde en baştan beri kilo veren 2 kişi tanıdım biri gerçek hayattan bir arkdşm ki 1:82 boyunda 95 kilolarında başlamıştı onunda kızdı bebeği... gebelikte iğne ipliğe döndü birde sen böyle oldun... ki şimdi de hastalık beslenme derdi sende çıktı... neyseee nefse hakim olabiliyon ne güzelll.. açıkcası çokda abartmamaız gerek hamileyiz diyip löplöp yedikkk vallaa ..son ayımız artık hatta son haftaalrmız belkideDurumum iyi elhamdulillah.acim hala :) eslem kipirdagim benim...kipir kipir..cumartesi itibariyle pure tarzi seylere baslicam.ama cok korkuyorum ilk yemek cok zor olcak..3.300 gr vermisim yarin 4 olur o...
kızlar bu arada benim meme uçları pıt pıt parçalanıp dökülüyorrr.. normal mi ? parçalar kopuyorrr kahve kahveee
Şahsi fikrim bencede atlas koyma, tabi yine karar senin ama ilerde okulda falan dalga konusu olabilir.Ay bende Aras Kayra diyince o ne ayol kargo adi gibi diyolarAtlasmi koysam diyorum Atlas hali diyolar. Herseye bi kulp buluyolar. Takmicam kimseyi
lansinonn sürüyommmm ondan sonra oldu... dr da 2 ay önce doğum yapmış bir arkdşma da sordum kremi kullanınca o kahve tabakalar dökülürmüş kanallar açılması normalmiş.. ama az acıyor hassasiyet başladı sanki düşen parçaalrın altındannn beyaz yağımsı bir kanal varmış gibi gözüküyor... ne olacak bilmiyommm...Alla alla bisey surmedin dimi memelerine? Lansinoha basla bari cnm sen. Tada doktoruna bi sorsana. Belki bisey verir. Simdiden boyleyse emzirirken napcn?
di mi gülben erkenin oğlunun adı mıydı atlas?Şahsi fikrim bencede atlas koyma, tabi yine karar senin ama ilerde okulda falan dalga konusu olabilir.
Şahsi fikrim bencede atlas koyma, tabi yine karar senin ama ilerde okulda falan dalga konusu olabilir.
lansinonn sürüyommmm ondan sonra oldu... dr da 2 ay önce doğum yapmış bir arkdşma da sordum kremi kullanınca o kahve tabakalar dökülürmüş kanallar açılması normalmiş.. ama az acıyor hassasiyet başladı sanki düşen parçaalrın altındannn beyaz yağımsı bir kanal varmış gibi gözüküyor... ne olacak bilmiyommm...
kızlar kasım annelerinden bir tavsiye varr burdande birisi bu pomadı yazmıştıdilek_ sen mi yazmıştın ne bacımm.. çok çok önemliymişşş bu krem
Tavvsiyee
Kizlar herkes garmastan pomad alsin
Lansinoh ttam bir hikayeeee...
Dogurmayanlar hastane cantanizda mutlaka humana still tea ve garmastan olsunn cok onemli
Olsun yemene dikkat edersen son ay kg alinmiyomus. Cok aciklik hissettigin zmn hafif seylerle doldur mideni istahini koreltsin en azindan. Bende 60la kaldim 69dum en son 1 ay once sonra bida bakmadim. Verilir ya sende cok abarti almamissin.
Ben kimseyi tanimadim benim gibi :) ama varmis boyleleri..artik dogumdan cikinca kesin bi 12 kilo eksikle cikcam ben...fazlasi olur eksigi olmaz.canim coook seyler cekio ama pankreatitin tek tedavi yontemi ac birakilmakmis mecburum.ne kadar cabuk toparlanirsam dogum icin o kadar iyi..bebegime bu halde nasil bakcam yoksa?varya gebeliğinde en baştan beri kilo veren 2 kişi tanıdım biri gerçek hayattan bir arkdşm ki 1:82 boyunda 95 kilolarında başlamıştı onunda kızdı bebeği... gebelikte iğne ipliğe döndü birde sen böyle oldun... ki şimdi de hastalık beslenme derdi sende çıktı... neyseee nefse hakim olabiliyon ne güzelll.. açıkcası çokda abartmamaız gerek hamileyiz diyip löplöp yedikkk vallaa ..son ayımız artık hatta son haftaalrmız belkideo yüzden sıvını al yeter bak eslem hatun kıpır kıpırmış maşallah onun her hareketi sana güç versin bacım inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?