ödem yok diodum şuan heryerim ödem canım onlar giderse bile veririm .. kiloyu çok takmıorum şuaralar doğum şeklini düşünmekten ya.. buaralar bişeyler denicez bakalım döner inş .. bugün işyerindeki ablalar bi 10 güne iner göbeğin o zaman döner diolar hayırlısı bakalımm
Odem cok fazla su an vucudumuzda. Her tehlikeye karsi depoluyor. Kani suyu vs.. amam emzirirken azcik dikkatle veririz. Deneyecegin yontem su isik tutma yontemi mi? Ya bazi doktorlar disaridanda mudehale ediyorlarmis donmeleri icin. Ama ne yapiyorlarmis bilmiyorum arastirmak lazim. Insallah en kisa zamanda doner.
Gecmis olsun. Bende de bi kez olmustu acile gitmistik gece 2 serum vermislerdi. Ankara'nin pis suyundan olmustu o zaman. Belki balik etkilemistir seni. Aman dikkat..merhabalar kızlarr... herkesler iyidir inşallahhh.... dün akşammm öldüm öldüm dirildimmmmmmm bir karın ağrısı allahım vermesin kimseye diyip ağladım ki canımda sıkıdır sözde hani... kaç kez wc ye gittim... en son afedersiniz bir ishal bir ishalll sonra da baygın gitmişimmmm.... yediklerimde de bişey yoktuuu hani sulu bamya , balık, salata... bunlar mı yaptı bilemedimmm...
sabahta devlette bazı testler için gittik allahımmmmmm doktorla bir kavga ettik görseniz yok onu yapamam yok çıkın dışarıya eşime bağırmalar falan çok çok kötü bir gün oldu bugün.. ben bu nasıl bir muamele hep geliyoruz buraya ilkez böyle bişey yaşıyoruz diyince her dr un tarzı farklıdır demez mi haspammm bendee öylemii çok kötüymüş tarzınız dedim... derken paşa paşa nst mi de çektiler baktılar ilacımıda yazdırdım vs... derken eşim başhekime çıkmış... adamm doktora bir küfür etmiş bu hep böyle diyeee siz yarın gelin yarınki dr muz halleder her isteğinizi dediamaa illa eşin işini söyleyip kullanmak mı gerekk... böyle bir sistem olmamalı ... bakalım ya böyle çatlak dr lar da olucakki iyilerin kıymeti biline amann neysee... nst de ne çıktı ne bitti bilemiyorummm.. haftaya tekrar gelin dedi postaladı bizi dr yani sırf bir iki kan testi için devlete gittik aldık boyumuzun ölçüsünüki sakın yanlış anlamayın ben ilk başından beri devlette de devam eetttimm... şu sıralar devlette takibimizi yapan dr izinli aralığa dek kaldık ortada ;(
haftaya pazartesi kendi özel dr muza gidicez kontrole... allahım kimseyi devlete mecbur bırakmasın dedirttiler bugün ki ben hep devlete çalışan hizmet eden biri olarak en iyisinin olması ve bununda benim hakkım olduğunu savunurum amaa işin içi fossss çıkıyor doktorların tavırları yüzündenn... acaba BİMER e falan şikayet mi etsemmm???
Yok Atlastan vazgectik zaten cnm erkek oldugunu ogrendigimizden beri Aras diye sevince Atlas baskasinin cocuguymus gibi geldimuhittin koycam kurtulcam yaaa
Kurutmak icin havalandir ozaman cnm birak kremi. Diger sayfadaki kizlardan kolonya surdum ama bana pek mantikli gelmedi
inşallah bacımmAynen cnm bende okumustum. Insallah fayda ederler. Olmazsa da ne yapalim artik...
sağlıcakla doğur emzir inşallahhh .. vücudunu şimdiden sıvıya alıştırırsan ki zaten az yiyor olucan o düzenle yine sütün oluşur merak etme ve de esleme çok çok iyi bakarsın inşallah bacımmBen kimseyi tanimadim benim gibi :) ama varmis boyleleri..artik dogumdan cikinca kesin bi 12 kilo eksikle cikcam ben...fazlasi olur eksigi olmaz.canim coook seyler cekio ama pankreatitin tek tedavi yontemi ac birakilmakmis mecburum.ne kadar cabuk toparlanirsam dogum icin o kadar iyi..bebegime bu halde nasil bakcam yoksa?
birileride şunu tavsiye etmişti...Gecmis olsun. Bende de bi kez olmustu acile gitmistik gece 2 serum vermislerdi. Ankara'nin pis suyundan olmustu o zaman. Belki balik etkilemistir seni. Aman dikkat..
Bebisinin donmesine de cok sevindim. O garip hareketleri ben de yapiyorum ama artik 3 kilo oldu bebisim yeri kaldi mi becerebilecek mi bilmiyorum. Fener falan da tutuyoruz ama tik yok dedigim gb.. Valla kina yakicam herhalde donerse muhuhuhu..
Annem beni dogururken ben duz gelirken son dakikada makata donmusum. Bi kac dr disaridan elle dondurmusler. Annemi de uyutmuslar ama dogal dogum olmus nasi oldugunu anlamadim. Annem dogumdan sonra topuklarim cok aciyodu diye anlatir o da ne alaka anlamadim. Yani biraz sancili bi surec galiba.canım doktoruma sordum hikaye biraz dedi dışardan döndürme olayı için yani kendisi bişey yapmıcak bakalım cumartesi kontrol var nasıl olacak .. bu cumartesi diil de haftaya dönse çoook sevincem .. nese hayırlısı diorum normal normal dedim öle olmayabilir bu kdr takık olmamak lazımmış ..
canım doktoruma sordum hikaye biraz dedi dışardan döndürme olayı için yani kendisi bişey yapmıcak bakalım cumartesi kontrol var nasıl olacak .. bu cumartesi diil de haftaya dönse çoook sevincem .. nese hayırlısı diorum normal normal dedim öle olmayabilir bu kdr takık olmamak lazımmış ..
İnanc cok onemli ama ben sure okusam pek inandirici olmazdi. :) yine de tesekkur ederim.birileride şunu tavsiye etmişti...
inşirah suresini okuyup secde kısmında secde yapınca da etkiliymişşş bebeğin dönmesi için....
ya uras da güzeldi eşim istemedi. benzer bişey hem cok karizma değil mi ?
İsim: Uras-Uraz Anlam:Talih,şans. Cinsiyet:Erkek
o halde bebekprensese yazdığım egzersizleri sen de dene bacım.. bir kaybın olmazİnanc cok onemli ama ben sure okusam pek inandirici olmazdi. :) yine de tesekkur ederim.
Siz soyledikce ben daha bi fena oluyorum ay ben KV demde olucam gorumcelerimin çocukları var ilkokula gidiyorlar kis ortasi o çocuklar okuldan gelip yapisacaklar bebise misafirler desen ayri dert yasli teyzeler mutlaka alir kucaklarina zaten gorumcelerim eltilerim ayri bi dert ilk günden söyle güzel bi goz ayirsam hepsine kotu gelin olsam onunu alir miyim acaba olayların:) gormemisin oğlu olmuş hesabi napim yaaa gece bütün bunlar aklima gelince uykum kaciyo resmen allah esirgesin bütün bebisleriayy bu konu hepimizi geriyor ya napcaz bakalım
valla tak canım. sezeryanda 1 hafta sonra normal doğumda hemen ertesi gün izin veriyolar. spora da sezeryanda 2 ay sonra. normal doğumu bilemiyorumhalbuki içinde firtnalar kopuyo :)) ayy ben hic korseye tahammülüm yok yaa mecbur kullanicaz zaten doktora sorucam nezamab spora baslayabilirim diye hemen en kisa zamanda baslicam
ptesi günkü kontrolde 3100 gr çıktı. 2 güncük önde çıktı. normalde hep 2 hafta öndeydi. ben de 18 aldım. benim kiloama da artık bişey demedi az kaldı diye heralde. eskiden azarlıyodu tatlı tatlı :)bende 20 kg oldum bebik de 3000 diyebiliriz. sana normal mi dediler ?
maşallah cok guzel insallah bende de yavaslama olur ya boş kilo olsun istemiyorum. babasına da kızıyorum getiiryor tatlıları diyorum snein yuzunden normal dogum yapamıcam : Dptesi günkü kontrolde 3100 gr çıktı. 2 güncük önde çıktı. normalde hep 2 hafta öndeydi. ben de 18 aldım. benim kiloama da artık bişey demedi az kaldı diye heralde. eskiden azarlıyodu tatlı tatlı :)
kasım annelerine göğüs uçlarını ve ishali sordummmmm kızlar.... cevap ise şu...
bende doğumumdan 10 gün öncesinde ishal yaşadım ve de meme uçlarıda öyle oldu ... ayyyyyyyyy çok heyecan yaptım şimdi 10 gün sonra bıdığım doğsaaa amaninnnnn ne ederim bennn annem zaten 9 gün sonra gelecekkk odası eşyası duruyorrr ... kolilerde daha bebek arabası uyku seti... amannninnn bu hafta sonu bebeişin mobilyasını yeniden sileyimm en iyisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?