2014 Aralık Anneleri

Odem cok fazla su an vucudumuzda. Her tehlikeye karsi depoluyor. Kani suyu vs.. amam emzirirken azcik dikkatle veririz. Deneyecegin yontem su isik tutma yontemi mi? Ya bazi doktorlar disaridanda mudehale ediyorlarmis donmeleri icin. Ama ne yapiyorlarmis bilmiyorum arastirmak lazim. Insallah en kisa zamanda doner.

Bebişleeeer iş yeriyle yemege gittik veda yemeği niyetine .. en yakın arkadaşım da iş değiştiriyor ikimiz için ii oldu ama duygulandım sanırım akşam çıkarken fena olcam bi yandan çook mutluyum artık evde Yusufumuzu beklicez die bi yandan da döndüğümde çoğu şey değişmiş olacak .. hadi hayırlısı diorum geçmişi ara ara okucamm herkes ii mi .. ii ki varsınızzzzzzz burayı seviyorummmmm

canım doktoruma sordum hikaye biraz dedi dışardan döndürme olayı için yani kendisi bişey yapmıcak bakalım cumartesi kontrol var nasıl olacak .. bu cumartesi diil de haftaya dönse çoook sevincem .. nese hayırlısı diorum normal normal dedim öle olmayabilir bu kdr takık olmamak lazımmış ..

Gecmis olsun. Bende de bi kez olmustu acile gitmistik gece 2 serum vermislerdi. Ankara'nin pis suyundan olmustu o zaman. Belki balik etkilemistir seni. Aman dikkat..
Bebisinin donmesine de cok sevindim. O garip hareketleri ben de yapiyorum ama artik 3 kilo oldu bebisim yeri kaldi mi becerebilecek mi bilmiyorum. Fener falan da tutuyoruz ama tik yok dedigim gb.. Valla kina yakicam herhalde donerse muhuhuhu..

Yok Atlastan vazgectik zaten cnm erkek oldugunu ogrendigimizden beri Aras diye sevince Atlas baskasinin cocuguymus gibi geldi muhittin koycam kurtulcam yaaa

ya uras da güzeldi eşim istemedi. benzer bişey hem cok karizma değil mi ?
İsim: Uras-Uraz Anlam:Talih,şans. Cinsiyet:Erkek

Kurutmak icin havalandir ozaman cnm birak kremi. Diger sayfadaki kizlardan kolonya surdum ama bana pek mantikli gelmedi
havalandırım bari

Aynen cnm bende okumustum. Insallah fayda ederler. Olmazsa da ne yapalim artik...
inşallah bacımm

sağlıcakla doğur emzir inşallahhh .. vücudunu şimdiden sıvıya alıştırırsan ki zaten az yiyor olucan o düzenle yine sütün oluşur merak etme ve de esleme çok çok iyi bakarsın inşallah bacımm

birileride şunu tavsiye etmişti...
inşirah suresini okuyup secde kısmında secde yapınca da etkiliymişşş bebeğin dönmesi için....

Annem beni dogururken ben duz gelirken son dakikada makata donmusum. Bi kac dr disaridan elle dondurmusler. Annemi de uyutmuslar ama dogal dogum olmus nasi oldugunu anlamadim. Annem dogumdan sonra topuklarim cok aciyodu diye anlatir o da ne alaka anlamadim. Yani biraz sancili bi surec galiba.

Bi de ben eskiden hic bebek istemezken esime "ben dogum yapmak istiyorum" diye sardim. Yani bebekten once o icgudum yakalamisti beni. Simdi dogum olmazsa kendimi cok garip hissedicem ya. ;(( bi de hemen arkasindan otekini yavrularim diyodum onu da yapamiycam. Ne gicik bisi. donsunler noluur. Nolur nolur!

Insallah canim. Elbet her gonul normal olsun ister ama hersey bebislerin keyfine kalmis. Sen yine elinden geleni yapta gerisi Allaha kalmis. Saglikli gelsinlerde nasil gelirlerse gelsinler

ya uras da güzeldi eşim istemedi. benzer bişey hem cok karizma değil mi ?
İsim: Uras-Uraz Anlam:Talih,şans. Cinsiyet:Erkek

Uras ya cok guzel cokta yaygin olan bi isim degil. Ben kimsede duymadim. Sadece bi kac bebek isimleri rehberinde okumustm

kasım annelerine göğüs uçlarını ve ishali sordummmmm kızlar.... cevap ise şu...
bende doğumumdan 10 gün öncesinde ishal yaşadım ve de meme uçlarıda öyle oldu ... ayyyyyyyyy çok heyecan yaptım şimdi 10 gün sonra bıdığım doğsaaa amaninnnnn ne ederim bennn annem zaten 9 gün sonra gelecekkk odası eşyası duruyorrr ... kolilerde daha bebek arabası uyku seti... amannninnn bu hafta sonu bebeişin mobilyasını yeniden sileyimm en iyisi...

ayy bu konu hepimizi geriyor ya napcaz bakalım
Siz soyledikce ben daha bi fena oluyorum ay ben KV demde olucam gorumcelerimin çocukları var ilkokula gidiyorlar kis ortasi o çocuklar okuldan gelip yapisacaklar bebise misafirler desen ayri dert yasli teyzeler mutlaka alir kucaklarina zaten gorumcelerim eltilerim ayri bi dert ilk günden söyle güzel bi goz ayirsam hepsine kotu gelin olsam onunu alir miyim acaba olayların:) gormemisin oğlu olmuş hesabi napim yaaa gece bütün bunlar aklima gelince uykum kaciyo resmen allah esirgesin bütün bebisleri

halbuki içinde firtnalar kopuyo :)) ayy ben hic korseye tahammülüm yok yaa mecbur kullanicaz zaten doktora sorucam nezamab spora baslayabilirim diye hemen en kisa zamanda baslicam
valla tak canım. sezeryanda 1 hafta sonra normal doğumda hemen ertesi gün izin veriyolar. spora da sezeryanda 2 ay sonra. normal doğumu bilemiyorum

anaa. 10 gün mü. cantan hazır mııı. hediyeliklerinn .
ben mobilyayı bda silemem cunku simdiden mobilyanın ici doldu. allahım ben gelecek hediyeleri nereye soksturucamm.

maşallah cok guzel insallah bende de yavaslama olur ya boş kilo olsun istemiyorum. babasına da kızıyorum getiiryor tatlıları diyorum snein yuzunden normal dogum yapamıcam : D

corap giymek gerekiyor mu hamileyken ya emzirirken gaz olmasın diye gerekiyormus da simdi gerekiyor mu.

off kızlar dünden beri çok kötüyüm. doğum öncesi hasta oldum boğaz enfeksiyonu. bütün gece uyuyamadım ne ağzımdan ne burnumdan nefes alabiliyorum tıkandım resmen. sesim kısıldı tamamen. yutkunamıyorumılık su ballı süt falan içiyorum inş toparlarım çünkü kırgınlık da var haliyle hiç halim yok.. nerden kaptım bilmem. aman dikkat edin kendinize..

ishal olayi bende de var meme ucuna nolmus canim onuda bi aydinlatsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…