2014 Aralık Anneleri

gecmis olsun canim ayni sikayet bende de var :S resmen gribim ins dogum olmadan atlatirim hic halim yok

Valla cnm ben bildigin menepozlu gibiyim sort tisort dolasiyorum. Corap da giyemiyirum terlik giyiyorum gezerken

Evet bu garmastani ben de duydum cok kisiden.gidip alamadim bi türlü.humanayi sut icin cok ictim ama pek faydasini gormedim ben

ay o da var işte sezeryan sorası hep sezeryan olacak ben ondan biraz da ilki normal diorum

Canım fena bi ortammış o ya biraz sıkıntılı bi durum eşinle paylaştın mı kaygılarını ? kv nin de tutumu önemli belki anlayışla karşılar buarada orda kalmak zorunda mısın .. hepimiz zorluk cekeceğiz bugün yine iş yerinden bi abla 2 ay misafir kabul etme annen ve kv sana baksın dedi şaşırdım öle bi ortam yok yani klasik türk adetleri hasta ziyaretlerini bile abartan insanlarız dikkat etmeye çalışıyorum ben de ama yok sıkıntılı bu konular hep.. Allah hepimize kolaylık versin bu zor dönemde ve bebişlerimizi korusun

Kızlar ben o konuda biraz şanslıyım.ki saatlık uzagım herkeze cunku. Bize hafta içi annem. Hafta sonu ablam kv gelir okadar. İlk seferde halamlar zıyarete gelir heralde. Kalmaya kımse gelmez bize. Kv yi tek çekemem zaten kalmasını falan. Allahtan eniştem çalıştıgı için hafta sonu gelebilir. Neysekı ablamla kv hep aynı zamana denk gelicekler. Telde bir sanıye bile sesını duymaya tahammül edemiyorum. Her aradgnda üçüncü dördüncüsünde açıyorum. Hergün arıyo cok lazımmış gbi.

Sagol cnm benim. Evet nazar degmesın kocam hep romantîktir. Bir koca kutu evlendgmz gunden berı yazan notlarımız var yani

bizimki de evlenmeden önce ünide özellikle yıllarca uzun mektuplar yazdı ben londradayken kaldıgım ailenin evine mektuplar geldi gitti kadın bile şaşırdı mail var siz mektup mu tercih ediosunuz die şimdi mektup fln hak getire .. bi kere yarım sayfa anca yazdı .. çok kızıyorum çok

Aynı korkuları yasıyoruz. Kendi annen gelemez mi yanına şöyle en azından iki hafta dursa seninle gerçi diyene bak benimkilerde uzakta bi de hasta BAKIYOR kendi annem nasıl gelecek onu düşünüyoruz. Benim kv de bu ara bana çok iş yaptırmıyor ama önceden hep ben yapıyordum ki doğumdan sonra da yapıcam. Akşamları beraber yiyoruz yemekleri bi yemeği yapar onun dışında her şeyi ben Yaparım en küçük kIzı evde kös kös oturuyor bir Çatal sofraya koymaz sürekli her şeyi eleştirir ona bile sesim çıkmaz. Walla bende bilemiyorum doğumdan sonra neler bekliyor beni Allah bize yardımcı olsun. Cidden senin işin de zor. Ne meraklıymış bebek bakmaya bence rahat bıraksın seni sen kendi kendine yetersin. Gölge etmesinler gitsin kendi evine. Offf offfff asla böyle kaynana olmayacağım ben

teşekkür ederim canım benim insallah hep birlikte kalabaliklasalim hayirlisiyla. benim bu aralar her wcye gittigimde bolca gaz cikariyorum canim normalde gaizm yok ama wcye gittigimde cikiyo istemsiz. canim benim karnima hafif sanci girdi ama kasilma aninda bi agri aci hissetmiyorum ben. ben o şekilde kasildigimda makinada 50 60larda cikiyodu. 100lerde nasil kasilicam bilmiyorum.

bebeğim bendeki 3 lüden 1 ini alsan yeter aslında

Canim doktorum antepte bulunduğum ilce küçük devlet hastanesi var o da pek hoş sayilmaz yapamam burada diyarbakir a gitsem ilceden bi saat ama su saatten sonra Dr değiştirmek de zor geliyor doktorumdan çok memnunum vazgecemiyorum.. Ki ben kv gitmesem kesin toplanıp bana gelirler daha korkunç:) esime soylesem kusurun onda dokuzu bendedir ailesindeki herkes birer melek cunku yine kavga edip sinirlerimi bozamicam onla simdi.. En iyisi on gun idare edip on günün sonunda evime dönmek hayirlisiyla aklima başka bi çare gelmiyo

Amanin hediye olarak gelmesin sipa
Daha da siklasirsa doğru hastaneye canim
canim benim bildiğim tek sey var nisani gormeden yada saglam sancilar hissetmeden hastaneye gitmem. hastaneey kim erken gittiyse ya suni sanciya yada gereksiz muameleye maruz kalip kendine eziyet ediyo. ben o yüzden cok aci cekmeye basladigimda gitcem hastaneye. erken gidince elini veriyosun kolunu kaptiriyosun bide birakmiyolarmis.

Kocanın destek olması çok güzel benimki hemen anasını savunuyor onun aptal düşüncelerine bayılıyor hemen onaylıyor. Bana hiç bi şeyi sormuyor. Yeminle savaşıyorum hepsiyle. Zaten kızımı asla böyle bi yere de gelin etmek istemiyorum. Oh en rahatı seninki bende çocuk doğsun diye bekliyorum. Ondan sonra borumu ottururum azıcık azıcık diye. Ama biz sustukça Başımıza çıkıyorlar. Bende kendim için çok taviz verdim ama bebeğim için veremem diyorum inşallah ta öyle olur. Bi hediye geldi bebek askısı ama bizim Kıyafet asacak dolabımız yok bari bunu değiştireyim dedim kendi yeğeni hediye etmişti aman nasıl bozuldu astı suratını çekti gitti oğlu da bana triplendi neymiş çok güzel dicekmişim susacakmışım depiştirmeyecekmişim bi daha evlen deseler yeminle hayır derim

Birşey soracağım. Depend numuneyi hangi kargo ile gönderiyor?
Burada y.içi kargosuyla çok sorun yaşıyoruz özellikle online alışverişlerde hiç tercih etmemeye çalışıyorum hatta etmiyorum. Ona göre bi numunede biz isteyelim dedik

İnş Allah bitmiştir sarılığınız. Haber ver bize de.
Sagolasin canim:) bugun Tam doktora gidicekken hazirlaniyordum benim sezeryan dikiş yerinde kanama oldu biraz adam akilli hazirlanamadan acele acele gittik hastaneye... Neyseki sorun değilmiş dezenfekte edeceğim artik batikonla... Benim kontrol de yarindi zaten ama biraz kanama olunca endiselendim:) bebisimiz de doktor amcamiza gorundu sariligimiz gecmemis ama normal seviyedeymis:) inşallah kisa surede tamamen biter de duzenimiz yerine gelir artik:) çünkü bu yüzden çok uykucu ve emmiyor kuzum..

Geçmiş olsunn :) Bu arada bebeğin boyu ile kilosu kaçtı bende kendimce bilgisayarıma not alıyorumda

amannnn canımm dikkat ett dualrım seninleee.inşallahh güzel haberlerle gelirsinnn.bak yaa gider ayak espride yapıoo,kızım niye beklemiyon bennii aşk olsunn
Valla gider ayaktim dondum :) oglusum bekleme karari aldi. Suyum yeterliymis sizma olmasi dogal dedi yada islakligim idrarda kacirmis olabilirsin dedi sezeryane gun verip yolladi beni hafi hayirlisi bakalim.

Benimde esimin babaannediyle dedesi gelecekmis daha bebegim hastanede kuvezde bide kucuk dogdu yaslilar ne kadar temiz olurlarki ufffgelirse iki uc ayda kalirlar ben onlarami bakayim bebegemi bide sezeryanliyim uc yasinda oglumda var ne yapacam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…