2014 Aralık Anneleri

maşallahhh bacımm... bugünnn devlet hastanesindeki dr bize 34+3 yazmışşş düşünnn yaaa geçen haftada devlete gitmiştim 35+5 ken bugün 34 yazmış eşime dedim aman o dr aptal diyor... madem 34 nst ye niye gel 3 günde bir gir diyor anlamadımm.. artık klavyede 7 basacakken 4 mü yaptı neee;=) bizim hep geriden geliyordu şimdi iyice geriyi yazınca işkillendimm.. sizin 2 gün bişey değil cidden yanılıyorlar bıdıkalrımız iki büklüm durduğuğu içinnn ölçüm hatasıdırrr

anaa. 10 gün mü. cantan hazır mııı. hediyeliklerinn .
ben mobilyayı bda silemem cunku simdiden mobilyanın ici doldu. allahım ben gelecek hediyeleri nereye soksturucamm.
çantayı söz de hazırladım ama eksiğim gediğim var ...

çorap giyinnn tabi.. biizm adam ev botu almış bana bir bunalıyommm her akşam zorla giydiriyor tosunu üşütücen diyeee bir baskı bir baskı

amaninn bacımmm çok çok geçmiş olsun sen de dikkat et yine.. ılık şeyler iç.. süt gibi acil şifalar

ishal olayi bende de var meme ucuna nolmus canim onuda bi aydinlatsan
meme uçalrı param parçaa....kahverengi parçalar düşüyor tek tek elime krem sürünce

Benimde esimin babaannediyle dedesi gelecekmis daha bebegim hastanede kuvezde bide kucuk dogdu yaslilar ne kadar temiz olurlarki ufffgelirse iki uc ayda kalirlar ben onlarami bakayim bebegemi bide sezeryanliyim uc yasinda oglumda var ne yapacam...
amannnn kv ne söyleee gelmesinlerrr.. ne işleri var amannn

Valla gider ayaktim dondum :) oglusum bekleme karari aldi. Suyum yeterliymis sizma olmasi dogal dedi yada islakligim idrarda kacirmis olabilirsin dedi sezeryane gun verip yolladi beni hafi hayirlisi bakalim.
neyyy sezeryana gün mü verdi,ne zamana aldın canımm amann iyi olun yaaaa kız altına yaptında çaktırmıyon mu nee

Evet bu garmastani ben de duydum cok kisiden.gidip alamadim bi türlü.humanayi sut icin cok ictim ama pek faydasini gormedim ben
peki bu humana kilo yapıyor mu... ben de öyle garip şeyleri içememmm.... en iyisi dere otu derler onu da sevmemm hiçç dolapda olsa kokusu salatalığa sinse yememm hani ama artık ne yapalımmm

kızlar dün eşimmmm yineee coştuuuu beni kırma noktasında
varan 1) göğüs uçlarım param parça krem sürüyomm banyıda geldi derken arkam dönük olsada aynadan hemen o bölgeye odaklanmışşşşş aaaa sütaş olmuşsun sen demez mi.... sütaş neee diyince sütaş ayrannn süt aş ayran demez mi.. bağırdım bakmaaaaaaaaaaa diye aman zatennn hiç çekici değil demez mi
varan 2) genç kız meemsi değil tam tosunun içmesi için kocaman olmuş demez mi... sonra karnında tosun var ve sende sütaş olmuşsunnnn diyor
3) zaten aldığımda da genç kız değildin ne demek istiyon sen diyinceeee aycaa ondan büyüğümde meğer onu kastediyormuş.. eee yaşlı aldım seni şimdi böylesin eee 2yıl da bu şekilde olucak göğüsler demez mi....
cidden ÖKÜZZZZZ diye bağırdım bu kez baktı kızıyom her an ağlama da başlayabilir diye bu kez kıvırıyor işteee ben öküzüm sende sütaş ineğisin karnında da tosunumuz varrrrrr.....

yani gel de dellenmee... sabahta beni tartıya çıkarttı illa görecem diyo aynı kilodayımmm 1 haftadır bu kezzz sen hiç tosuna bakmıyonnnnnn anca kıçını büyütttün demez mi... artık küsüszz .. doğuma kadar konuşmayacam dedimm..... ama ben konuşmayınca dışarıdaki insanlarla kavga eder oldu.. bu gün hastaneyi birbirine kattı zatennn doktorunda yüzünden.. amaa gayet relaksca umursamıyorum onu....

canim o dokuntuler bendede olmaya basladi 4-5gunden beri ama benim ikinci oldugu icin telas etmedim kizimdada olmustu sut kanallari aciliyo korkulacak bisi degil yara belirtisi degil yanibrahat ol bendedebishal oldu gecti dogum belirtisi diye okumustum evt bakalim gercekcikacakmi ama herkes soylenen yada yasanan olmuyo biliyosun kontrolde pazartesi benim bakalim dr ne dicek yada p.tesiyi gorebilecemmi bilmiyorum bugun iki kere saglam bi agri girdi kasiklarima kasilmalarimda var zaten simdide tas gibi ve cok sisim sanki keyifsiz gibin ama sancim felan yok suan bakalim beklicez gorcez :)

vallaaa haklısın 28-32 arası kasılmalarım oluncaaa taş gibi oluyordu karnım yaa bakalım henüz o kadar sertleşemedi... pazartesi gidip görücezz artık ehr hafta doktordayız :)

sen numuneyi iste canım muhtemelen yetişmez gelmesi ama iste yinede aras kargo ile geliyorr...

bacımmm bizim ilk olunca böyle aleme yazar oldummm... ama öncesinde böyle olmasına şaşırdımmm vallaa.... kimse de yazmadı krem kullananlardan bir ben demi oluyor bilemedim.... ishal olayınıda evet öyle diyolarrr bakalımmm bugün ne olucak.. özellikle akşamalrı eşim geliyor yemekten sonraaa acaip bişey oluyor banaa öncesinde sizlerle gayet rahat yazışıyom konuşyom mutfakta yemek yapıyom yatıyom kalkıyom tık yok ama 8 le 12 arası ölüyommm yaaa bişey oluyorrr sankiii

Hepsi ayrı dert valla. Canım bende başta yani düğünden önce cok iyiydık aramDa eşimin ailesıyle çok iyiydı. Taki bizi bı sürü borcla bırakıp kayınpederim takılarımızı paralarımızı çalana kadar. Ozamandan berı onlara karsı resmen şeytanlaştım. Ve agızlarını bana asla acamazlar. Babasyla zaten ogunden berı konuşmuyoruz. Bıze gelemiyo ki gelse kovarım cok iyi biliyo.onların evinede elim kırılmasn dıye 5 dk bayramda gtmiştım okadar. Oda otrdm ve geldim bu. Konu cok derın bizde yanı. Benm ailesıyle çok büyük kavgalarmz oldu.e onlar haksz oldugu için eşim cok bişey demedı bana dıyemezse.

Canim sanki beni anlatiyosun. Yaa gercekten iyiler bizimkiler ama kizlari yapamaz edemez ama gelin herseyi yapar modunda bnm kv. Keske biraz beceriksiz ve vurdumduymaz olsaydim. Ya bnm cocuguma cocugumun da bana alismasi lazim. Bi keresinde de sey dedi sen bunu dogur bana ver. Sonra bi tane daha yap kendine.. ben 9 aydir ne cekiyorum her gun bi rahatsizlik.. bnm en buyuk varlik sebebim o. Tamam cok seviyo oglunu torununu hatta beni de ama sen sirani savmissin birak beni de cocugumu da ne hayaller kuruyosun dimi?? O bnm herseyim olcak.. madem o kadar dusunuyosun 9 aydir evime adimini atmadin. Koca kizlarini is guc beceremezler diye evde birakip da bana bir gun olsun bakmaya gelmedin. Ki bi ara agrilarimdan dolsyi kalkamiyodum yuruyemiyodum yani.. neyse anlattkca kinu konuyu acacak.. insallah sorunsuz atlatiriz yaa.. bi ara da tutturdu dogum yapinca hic korunma 2.ye hamile kal diyo. Bnm ogluma gunah degil mi sut kuzusuyken tekrar hamile kalayim.. bi de 5-6 ay kustum yerimden kalkamadim bebegimle ilgilenecek dermanim olmaz. Aman yaa daral geldiiiiiii... annem gelip kalamaz babamla konusmuyorum. Izin vermez.

Benimde esimin babaannediyle dedesi gelecekmis daha bebegim hastanede kuvezde bide kucuk dogdu yaslilar ne kadar temiz olurlarki ufffgelirse iki uc ayda kalirlar ben onlarami bakayim bebegemi bide sezeryanliyim uc yasinda oglumda var ne yapacam...
allah yardimcin olsun canim ayni konudan muzdaripiz :) bide sendemi kalacaklar anlamadjm? kaynanan falan nerde? yada yasadiginiz yerde kendi cocugu yokmu? sezeryanla dogum yapacak kadina yasli yatili misafirmi olur allahaskina?

yani eşim olmasa ben yanarmisim.o lafini dobra dobra söyler.ama benim öyle olmam şart, bebeklerimiz hep bizle olcak çünkü.ders aliyim biraz kocamdanve tabi sizden

valla helal olsun.bugüne kadar yumyşakliktan bi yarar görmedim hatta zarar var.abartisiz cok umreniyorum yaaa

canım Allah yardımcin olsun.böyle bi durumda bende napicami bilemezdim.ama sen baştan çok aliştirmisin.her isini senin gormen ve kendi ihtiyaclarin da var.şu birazcik cadi olmayi biraz düsünmemiz lazim bence çokça hemde

Baktim ki bebegimle ilgilenemiyorum carlarim valla.. cok iyiyimdir tersim de pistir hic ugrasamam. 9 ay boyunca bir gun gelmedin derim. Kendi kizini yerinden kaldirmiyodun ben yardimci oluyodum. Bana yardimin olmicaksa ben basimin caresine bakarim derim. Tabi once davranislarina bakmam lazim :)

aynen canim sen gel hepimize benim annem alcak bebegi gezdircek, ilk kv atlar üstüne.bizim aileler kavgali da.inanin ş dogumda kavga cikmasinda nolursa olsun modundayim ya.sütüm faln etkilenmesin diye takmamaya cakisiyorum ama öyle bisi bekliyorum bitarftan da.hazirluklu olmakta fayda var demi

iste bende çatlarım ama çatladigimla da kalirim öyleeeeee

Aynı durumdayz canm. Bizimkilerınde arası acık. Ama kv yüzsüz oldugu için ben anneme her gıttıgımde 10 dklıkta olsa işten cıkınca mutlaka gelir oda. Bende ınadına o gelince eşime hadı kalkalım yolumuz uzun falan derim. Ama anneme söylerım bebegı vermez onun kucagına cok. Verdırtmem alırım hemen ben zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…