9. aya girmiş oluyorsun canım. 8.ayın bitti 9 a girdin bugün.Kızlar bix şimdi 36 haftalık olduk. taM olarak kac aylık oluyo bebişim
Canımcım yapma ama öyle, spinal sırasında kendi kendine çarpıntı yapacaksın, nefesin kesiliyormuş gibi gelecek, hepsi psikolojik bunların korkma böyle düşün.. Genel anesteziden ben daha çok korkuyorum inan, ya ayılamazsam diye< Doğum esnasında başımda duran anesteziste ikide bir sakın bayıltmayın beni deyip durmuştum bu yüzden. :)Canim benim keske relaks olabilsem valla gece ruyalarima girer oldu, uykularim kaciyor off off..
canim kocanla ilgili Allah yardimcin olsun ya.cidden insan zaten hassas oluyo.cok dua et, ya vedud cek bide sürekli.aradaki muhabbetiniz artar insallah.istersen arastir sende.ise yariyoKocanın destek olması çok güzel benimki hemen anasını savunuyor onun aptal düşüncelerine bayılıyor hemen onaylıyor. Bana hiç bi şeyi sormuyor. Yeminle savaşıyorum hepsiyle. Zaten kızımı asla böyle bi yere de gelin etmek istemiyorum. Oh en rahatı seninki bende çocuk doğsun diye bekliyorum. Ondan sonra borumu ottururum azıcık azıcık diye. Ama biz sustukça Başımıza çıkıyorlar. Bende kendim için çok taviz verdim ama bebeğim için veremem diyorum inşallah ta öyle olur. Bi hediye geldi bebek askısı ama bizim Kıyafet asacak dolabımız yok bari bunu değiştireyim dedim kendi yeğeni hediye etmişti aman nasıl bozuldu astı suratını çekti gitti oğlu da bana triplendi neymiş çok güzel dicekmişim susacakmışım depiştirmeyecekmişim bi daha evlen deseler yeminle hayır derim
Off ne biliyim cnm iste paniğim bide zaten riskli bu spinal de milim kaysa felc kalma riski bile var. off esimde sen iycene paranoyaklastin habire senaryo yaziyosun diyor. Doktor doguma babada girsin dedi bizimkide videoya cekerim giriyim diyor, dedim sen doktorun dikkatini dagitirsin yanlis bisey yapar girme hepten manyaklastin sen diyor:)9. aya girmiş oluyorsun canım. 8.ayın bitti 9 a girdin bugün.
Canımcım yapma ama öyle, spinal sırasında kendi kendine çarpıntı yapacaksın, nefesin kesiliyormuş gibi gelecek, hepsi psikolojik bunların korkma böyle düşün.. Genel anesteziden ben daha çok korkuyorum inan, ya ayılamazsam diye< Doğum esnasında başımda duran anesteziste ikide bir sakın bayıltmayın beni deyip durmuştum bu yüzden. :)
haha ayni ya valla, sirf benim ailemle ayni sehirdeyiz diye, teee ankaralardan bursaya kackez gidip geldiler.bizimkilerAynı durumdayz canm. Bizimkilerınde arası acık. Ama kv yüzsüz oldugu için ben anneme her gıttıgımde 10 dklıkta olsa işten cıkınca mutlaka gelir oda. Bende ınadına o gelince eşime hadı kalkalım yolumuz uzun falan derim. Ama anneme söylerım bebegı vermez onun kucagına cok. Verdırtmem alırım hemen ben zaten.
1, inlar 10..sirf inattan iste.ben bu genc halimle okadr yol yapsam şaftim kayardihaha ayni ya valla, sirf benim ailemle ayni sehirdeyiz diye, teee ankaralardan bursaya kackez gidip geldiler.bizimkiler
Aslinda cok haklısın. benim arkadasim erken gitti aksama kadar hastanede sanci çekti. Gerci bir sıkıntı yasatmadi hic kimse hastanede allah var. Ama perisan oldu hastanede. Evinde daha rahat cekerdi sancisini.canim benim bildiğim tek sey var nisani gormeden yada saglam sancilar hissetmeden hastaneye gitmem. hastaneey kim erken gittiyse ya suni sanciya yada gereksiz muameleye maruz kalip kendine eziyet ediyo. ben o yüzden cok aci cekmeye basladigimda gitcem hastaneye. erken gidince elini veriyosun kolunu kaptiriyosun bide birakmiyolarmis.
yeni dogum yapan arkadasim var, ben emzitmek icin insanlara nasii disari cikin dicem dedgigimde, öyle bise olmaz, illaki sen emzrrken yaninda birileri olur demisti.hatta ilk zamanlar tam ememediginden fiskirtmak gerekmis veeee memisler foraaaakapıyı kilitleyin emzirme bahanesiyle uyuyun digerleri de npıyosa yapsın. özelini kimse kurcalayamaz ac diye mi tutturcaklar.
burda da paylaştığın için çok teşekkür ederim bacımKizlar
Hastane cantaniza garmastan pomad ve humana still tea mutlaka koyun
Cok faydasini goreceksiniz
Herkes cok sikinti cekiyr
Bastan garmastani kullanin cok super yoksa gogus yaralari ile basiniz derde girebilir
Zaten hepsi aynı. Erkeklerin ailesi gelinlerının ailesını cekemez hiç zaten. Ya birde bizim aile baglarmz cok cok kuvvetlı. Onlarda oyle bişey yok. Tek ailesını düşünen benim eşim. Onlarda para çıkar derdinde.en ufak ornek biz evde annemn babamn dogum gununu evlilik yıldonumunu falan hep kutlarz.ailecek toplanrız kv eksik kalırmı eşimden duyar gelir. Boyle tavrla oturur.onlarda karıkoca ilişkisi sevgı saygı hiçbişey yok. Herkez kendi alemnde. Oda bunları cok kıskanıyo. Aman bu yaşta ne dogum gunuymüşte falan filan. E ozaman pokmu varda davet edılmedgın yere geliyosun diceksın diyemiyosun iştehaha ayni ya valla, sirf benim ailemle ayni sehirdeyiz diye, teee ankaralardan bursaya kackez gidip geldiler.bizimkiler
Valla su aldigim hasta bezlerini gece uyurken taksam iyi olacakneyyy sezeryana gün mü verdi,ne zamana aldın canımmamann iyi olun yaaaa kız altına yaptında çaktırmıyon mu nee
takk canımm birde yatağı ıslatmaaValla su aldigim hasta bezlerini gece uyurken taksam iyi olacak11.12.14 saat 7:30 su dahi icmeyecekmisim oyle iste hayirlisi bakalim simdilik siramizi savdik :)
37+ 0 da aliniyor canim :)kızlar ben öğretmenim ve 37. haftada çalışamaz raporunu alıcam. ama tam olarak ne zaman alacağımı ben bilemedim.36 dolunca mı yoksa 37+0 da mı?
37+ 0 da aliniyor canim :)
Aynen öyle. Zaten doktor da takip ediyo. Ben 36 haftada gittigimde haftaya calisamaz raporu vericez degil mi demişti. Doktoruna sorarsan onlar da biliyoSaol canım. Yani 37. haftayı da doldurmamız gerekiyor.
Aynen öyle. Zaten doktor da takip ediyo. Ben 36 haftada gittigimde haftaya calisamaz raporu vericez degil mi demişti. Doktoruna sorarsan onlar da biliyo
Bir musibet bin iyilikten iyi olurmuş. En azından geriye bir şekilde püskürtmüşsün kısaca sana gebe olmaları senin için çok iyi. Biz maddi destek görüyoruz eşimin ailesinden o Yüzden sesimizi çok çıkaramıyoruz bırak beni çalışayım diyorum izin vermiyorlar. Evden ofis işi yapıyorum o da dişimin kovuguna yetmiyor. Gül gibi mesleğimi bıraktım sırf tayin atamalar Yüzünden bir de bu rahatsızlığım sebebiyle. Ama iki Uç seneye yeniden başlamayı düşünüyorum. Sen yine cırlamışsın benim takılarımı daha düğün bitmeden Kayın v. El koydu. Daha halende bilmiyorum neredeler bi kaç kere sordum. Duymamazlığa verdi. Eşimde Lazım olursa annemden alırız diyor başka bir sey demiyor. Paragöz dicekler diye isteyemiyorum da offf ki ne offfHepsi ayrı dert valla. Canım bende başta yani düğünden önce cok iyiydık aramDa eşimin ailesıyle çok iyiydı. Taki bizi bı sürü borcla bırakıp kayınpederim takılarımızı paralarımızı çalana kadar. Ozamandan berı onlara karsı resmen şeytanlaştım. Ve agızlarını bana asla acamazlar. Babasyla zaten ogunden berı konuşmuyoruz. Bıze gelemiyo ki gelse kovarım cok iyi biliyo.onların evinede elim kırılmasn dıye 5 dk bayramda gtmiştım okadar. Oda otrdm ve geldim bu. Konu cok derın bizde yanı. Benm ailesıyle çok büyük kavgalarmz oldu.e onlar haksz oldugu için eşim cok bişey demedı bana dıyemezse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?