2014 Aralık Anneleri

Canim kanala yerlesip yerlesmedigini soylemedi mi? Bebisin boy kilosunu da mi soylemedi?

Haci seriften cukuleta siparişi verdik esimle yalniz siteyi satin aldik nerdeyse her seyden canim.istedi. esim de hamilesin sen bir kac tane alalım dedi dedi bayagi bir sey aldik valla inşallah lezzetlidir de yerim
canım benim çikiletalarda bugün geldi çok mutluyum çünkü çok güzel geldi artık tamamiyle hazırız oğlum gelebilir :)

kizlar selam gecmisi yine biriktirmissiniz.Bir okuyup geleyip kimler doguruyo bakalim.2 gün sonra randevum var bnmde cati olcm galiba bakalim.Bugün biraz epilasyon aletiyle bacagimi bikini bölgemi alayim dedim ayy ne zormus.Koca göbekten hareket edemiyorum.Bikini bölgemin üstüne katlandi egilince göbek ne komiktiBerk de sesten midir titresimden midir kipirdadi durdu.Artik bize epilasyon haram bn bidaha dogurmazsam agdaya paşa paşa...

Allah iyiliğini versin yaaa, güldürdün beni.demek bu Kv Ler hep aynı. eşlerimiz için napıcaz artık mecbur sabır göstericez

Ayyy iyice yaklasti dogumlarimiz. Cok heyecanliiii gelsin ogluslarimiz
ayy evet benim sol kasığım ağrıyor birazcık ama kanala girdiği falan yok bizim sıpanın aşağıda ağrı var ama hiç öyle kızların anlattığı gibi şiddetli değil sanki hiç gelmeyecek millette nezaman nezaman doğum diye sorup duruyo deliricem artık

valla canım çalışmak bence çok önemli, evde olunca sanırım beklentiler de artıyı gelinlerden.ama iş olunca herkes kendine diyebiliyorsun.inşallah herşey gönlünüzce olsun

Canim kanala yerlesip yerlesmedigini soylemedi mi? Bebisin boy kilosunu da mi soylemedi?

Yok cnm ultrasona girmedim sadece nst ye girdim doktorada sonucumu gösterdim haftaya alacak ultrasona o yüzden bebiş ne durumda bilmiyorum ama karnım aşağı indi gibi geliyor bende merak ediyorum aşağı inmesi kanala girdiğini mi gösteriyor doktora da dedim bana karnım indi gibi geliyor dedim şuan ne olduğu önemli değil önemli olan doğum zamanı nasıl olduğu dedi bende nasıl yani kanala girmiş olsa geri çıkma ihtimali mı var dedim oda hayır yok ama bizim için önemli olan o gün dedi bende banada bi ultrason aldıracaksınız en sonunda diyip çıktım odasından :))

arasla gelio canım .. aras hızlı yurtiçi kargodan bende cok sikayetçiyim

peki bu humana kilo yapıyor mu... ben de öyle garip şeyleri içememmm.... en iyisi dere otu derler onu da sevmemm hiçç dolapda olsa kokusu salatalığa sinse yememm hani ama artık ne yapalımmm
valla ben bikaç ay içtim günde 2-3 bardak. eşim veriyordu daha doğrusu zorla. aslında tadı fena değildi ama bende düzenli birşey kullanamama sorunu var :) sütümde hiç bir değişiklik olmadığı için içmeyi bırakmıştım. bu süre zarfında da kilo almadım hiç. yani doğumdan sonra hiç kilo almadım hep verdim. zaten 20 kg almıştım bi de emzirme döneminde alsam nolurdum bilmiyorum :)
bu arada dere otunu ben de hiiiiiç sevmem. çook nadir misafir gelecekse bazı salata tariflerinde olduğu için koyarım. anasona benzetiyorum kokusunu hiç hoşlanmıyorum ama tıkıcam burnumu ve yicem bi şekilde. bi de taze beyaz üzüm süt yapıyormuş. onun da mevsimi değil ama oluyo marketlerde. bi de en az 3 lt su. bu üçüne dayanıcam bakalım

Son düzenleme:

canım dua et umursama .. cidden algılarında sıkıntı oluyor bazen anlamıolar bizi

kgokce .!.:
amannnn kv ne söyleee gelmesinlerrr.. ne işleri var amannn
Kavinvadilemle gorusmuyorum oda ayri bi konu o cikip gelirse zaten sutum falancda kalmaz diger çocuğunda KVle gorumceme hizmet etmekten cocugumls ilgilenemedim tam bbeşay bende kkaldılar..

ayy cnm gözün aydın. 3 kg senin psikolojik sınırındı dimi. bak 3300 olmuş bile. doğana kadar 3500 olur en az. kızım da o kadar doğmuştu bence çok ideal..yanlız niye 2 hafta var dedi onu anlamadım. 41-42 haftaları mı bekliceksiniz.

Canim bebisin gelmis hosgelmis.Masallah size.Allah ansli babali büyütsün.
Kavinvadilemle gorusmuyorum oda ayri bi konu o cikip gelirse zaten sutum falancda kalmaz diger çocuğunda KVle gorumceme hizmet etmekten cocugumls ilgilenemedim tam bbeşay bende kkaldılar..
Yeni dogum yapan insanda 5 ay mi kalinir yaa.Nasil bir yardim etmek bu.Rahat edemiyo insan evde bi yabanci olunca.Sonucta misafir olmus oluyo ve cekirdek aile yasamaya alismisiz. Anlayissiz olunca karsi taraf isin cok zor.

allah yardimcin olsun canim ayni konudan muzdaripiz :) bide sendemi ka caklar anlamadjm? kaynanan falan nerde? yada yasadiginiz y. de kendi cocugu yokmu? sezeryanla dogum yapacak kadina yasli yatili misafirmi olur allahaskina?
Bende kalacaklar kaynanamla gorusmuyorum.esimin babasi tek cocuklaridi oda uc yil once vefat etti kimseleri yok uc tane torunlari var sadece.sonucta kimseleri yok onlarda bebegi merak ediyolar ama ben onlara mi bakayim bebegimemi

Bende kalacaklar kaynanamla gorusmuyorum.esimin babasi tek cocuklaridi oda uc yil once vefat etti kimseleri yok uc tane torunlari var sadece.sonucta kimseleri yok onlarda bebegi merak ediyolar ama ben onlara mi bakayim bebegimemi
kaynananla görüşmesende onun davet etmesi lazım canım yani orda kalması arada sana misafir olmaları lazım. sadece senmi görüşmüyosun yoksa eşindemi görüşmüyo? bebeği merak ediyolarda 3 ay çok uzun bi süre merak için. vallai ne diyim bilemedim canım işin zor hakikaten yaşlı insanda bebekle aynıdır yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…