- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
Merhaba kızlar bugün nst ye girdim doktor bişi yok dedi zaten başka bi hastasına kızmış yüzüme bile bakmadı fakat bana karnım aşağı indi gibi geldi karnın aşağı inmesi kanala girdiği anlamına mı geliyor haftaya kontrol edecek o yüzden 1 hafta indi mi inmedi mi diye düşünüp durucam
canım benim çikiletalarda bugün geldi çok mutluyum çünkü çok güzel geldi artık tamamiyle hazırız oğlum gelebilir :)Haci seriften cukuleta siparişi verdik esimle yalniz siteyi satin aldik nerdeyseher seyden canim.istedi. esim de hamilesin sen bir kac tane alalım dedi dedi bayagi bir sey aldik valla inşallah lezzetlidir de yerim
Ayyy iyice yaklasti dogumlarimiz. Cok heyecanliiiicanım benim çikiletalarda bugün geldi çok mutluyum çünkü çok güzel geldi artık tamamiyle hazırız oğlum gelebilir :)
Zaten hepsi aynı. Erkeklerin ailesi gelinlerının ailesını cekemez hiç zaten. Ya birde bizim aile baglarmz cok cok kuvvetlı. Onlarda oyle bişey yok. Tek ailesını düşünen benim eşim. Onlarda para çıkar derdinde.en ufak ornek biz evde annemn babamn dogum gununu evlilik yıldonumunu falan hep kutlarz.ailecek toplanrız kv eksik kalırmı eşimden duyar gelir. Boyle tavrla oturur.onlarda karıkoca ilişkisi sevgı saygı hiçbişey yok. Herkez kendi alemnde. Oda bunları cok kıskanıyo. Aman bu yaşta ne dogum gunuymüşte falan filan. E ozaman pokmu varda davet edılmedgın yere geliyosun diceksın diyemiyosun işte
ayy evet benim sol kasığım ağrıyor birazcık ama kanala girdiği falan yok bizim sıpanın aşağıda ağrı var ama hiç öyle kızların anlattığı gibi şiddetli değil sanki hiç gelmeyecekAyyy iyice yaklasti dogumlarimiz. Cok heyecanliiiigelsin ogluslarimiz
valla canım çalışmak bence çok önemli, evde olunca sanırım beklentiler de artıyı gelinlerden.ama iş olunca herkes kendine diyebiliyorsun.inşallah herşey gönlünüzce olsunBir musibet bin iyilikten iyi olurmuş. En azından geriye bir şekilde püskürtmüşsün kısaca sana gebe olmaları senin için çok iyi. Biz maddi destek görüyoruz eşimin ailesinden o Yüzden sesimizi çok çıkaramıyoruz bırak beni çalışayım diyorum izin vermiyorlar. Evden ofis işi yapıyorum o da dişimin kovuguna yetmiyor. Gül gibi mesleğimi bıraktım sırf tayin atamalar Yüzünden bir de bu rahatsızlığım sebebiyle. Ama iki Uç seneye yeniden başlamayı düşünüyorum. Sen yine cırlamışsın benim takılarımı daha düğün bitmeden Kayın v. El koydu. Daha halende bilmiyorum neredeler bi kaç kere sordum. Duymamazlığa verdi. Eşimde Lazım olursa annemden alırız diyor başka bir sey demiyor. Paragöz dicekler diye isteyemiyorum da offf ki ne offf
Canim kanala yerlesip yerlesmedigini soylemedi mi? Bebisin boy kilosunu da mi soylemedi?
Birşey soracağım. Depend numuneyi hangi kargo ile gönderiyor?
Burada y.içi kargosuyla çok sorun yaşıyoruz özellikle online alışverişlerde hiç tercih etmemeye çalışıyorum hatta etmiyorum. Ona göre bi numunede biz isteyelim dedik
valla ben bikaç ay içtim günde 2-3 bardak. eşim veriyordu daha doğrusu zorla. aslında tadı fena değildi ama bende düzenli birşey kullanamama sorunu var :) sütümde hiç bir değişiklik olmadığı için içmeyi bırakmıştım. bu süre zarfında da kilo almadım hiç. yani doğumdan sonra hiç kilo almadım hep verdim. zaten 20 kg almıştım bi de emzirme döneminde alsam nolurdum bilmiyorum :)peki bu humana kilo yapıyor mu... ben de öyle garip şeyleri içememmm.... en iyisi dere otu derler onu da sevmemm hiçç dolapda olsa kokusu salatalığa sinse yememm haniama artık ne yapalımmm
kızlar dün eşimmmm yineee coştuuuu beni kırma noktasında
varan 1) göğüs uçlarım param parça krem sürüyomm banyıda geldi derken arkam dönük olsada aynadan hemen o bölgeye odaklanmışşşşş aaaa sütaş olmuşsun sen demez mi.... sütaş neee diyince sütaş ayrannn süt aş ayran demez mi.. bağırdım bakmaaaaaaaaaaa diye aman zatennn hiç çekici değil demez mi
varan 2) genç kız meemsi değil tam tosunun içmesi için kocaman olmuş demez mi... sonra karnında tosun var ve sende sütaş olmuşsunnnn diyor
3) zaten aldığımda da genç kız değildin ne demek istiyon sen diyinceeee aycaa ondan büyüğümde meğer onu kastediyormuş.. eee yaşlı aldım seni şimdi böylesin eee 2yıl da bu şekilde olucak göğüsler demez mi....
cidden ÖKÜZZZZZ diye bağırdım bu kez baktı kızıyom her an ağlama da başlayabilir diye bu kez kıvırıyor işteee ben öküzüm sende sütaş ineğisin karnında da tosunumuz varrrrrr.....
yani gel de dellenmee... sabahta beni tartıya çıkarttı illa görecem diyo aynı kilodayımmm 1 haftadır bu kezzz sen hiç tosuna bakmıyonnnnnn anca kıçını büyütttün demez mi... artık küsüszz .. doğuma kadar konuşmayacam dedimm..... ama ben konuşmayınca dışarıdaki insanlarla kavga eder oldu.. bu gün hastaneyi birbirine kattı zatennn doktorunda yüzünden.. amaa gayet relaksca umursamıyorum onu....
Kavinvadilemle gorusmuyorum oda ayri bi konu o cikip gelirse zaten sutum falancda kalmaz diger çocuğunda KVle gorumceme hizmet etmekten cocugumls ilgilenemedim tam bbeşay bende kkaldılar..kgokce .!.:amannnn kv ne söyleee gelmesinlerrr.. ne işleri var amannn
ayy cnm gözün aydın. 3 kg senin psikolojik sınırındı dimi. bak 3300 olmuş bile. doğana kadar 3500 olur en az. kızım da o kadar doğmuştu bence çok ideal..yanlız niye 2 hafta var dedi onu anlamadım. 41-42 haftaları mı bekliceksiniz.Doktordan geldim. 2 tane 60 lık sancım çıkmıştı. Paşam 3.295 gram 51 cm olmuş. Nasıl sevindim anlatamam. 3 kiloyu geçmiş ya şimdi istediği zaman gelebilir. Çatı muaynemizi de olduk. Kasmadım kendimi, rahat olmaya çalıştım. Çatım aman aman çok geniş değilmiş. O yüzden bundan sonra yediklerine dikkat et. Kendine kadar ye bebiş kilo almasın çok fazla. Bu kilolarda giderse normal doğumda sıkıntı olmaz merak etme dedi. Kilo almamasında da hayır varmış demek ki :)
2 haftamız daha var. Bekleyeceğiz bakalım dedi. Şu anda durum budur.
Canim bebisin gelmis hosgelmis.Masallah size.Allah ansli babali büyütsün.Kızlar merhaba nasılsınız? Kızlar ben bebegimi kucağıma aldım şükür darısı başınıza. Bebeğim 37+2 de 3.850 gr 51 cm olarak dünyaya geldi. Spinal sezeryan olduk. Doğum hikaye mi en kısa zamanda paylasacagim inşallah :) Darısı başınıza :)
Yeni dogum yapan insanda 5 ay mi kalinir yaa.Nasil bir yardim etmek bu.Rahat edemiyo insan evde bi yabanci olunca.Sonucta misafir olmus oluyo ve cekirdek aile yasamaya alismisiz. Anlayissiz olunca karsi taraf isin cok zor.Kavinvadilemle gorusmuyorum oda ayri bi konu o cikip gelirse zaten sutum falancda kalmaz diger çocuğunda KVle gorumceme hizmet etmekten cocugumls ilgilenemedim tam bbeşay bende kkaldılar..
Bende kalacaklar kaynanamla gorusmuyorum.esimin babasi tek cocuklaridi oda uc yil once vefat etti kimseleri yok uc tane torunlari var sadece.sonucta kimseleri yok onlarda bebegi merak ediyolar ama ben onlara mi bakayim bebegimemiallah yardimcin olsun canim ayni konudan muzdaripiz :) bide sendemi ka caklar anlamadjm? kaynanan falan nerde? yada yasadiginiz y. de kendi cocugu yokmu? sezeryanla dogum yapacak kadina yasli yatili misafirmi olur allahaskina?
kaynananla görüşmesende onun davet etmesi lazım canım yani orda kalması arada sana misafir olmaları lazım. sadece senmi görüşmüyosun yoksa eşindemi görüşmüyo? bebeği merak ediyolarda 3 ay çok uzun bi süre merak için. vallai ne diyim bilemedim canım işin zor hakikaten yaşlı insanda bebekle aynıdır yani.Bende kalacaklar kaynanamla gorusmuyorum.esimin babasi tek cocuklaridi oda uc yil once vefat etti kimseleri yok uc tane torunlari var sadece.sonucta kimseleri yok onlarda bebegi merak ediyolar ama ben onlara mi bakayim bebegimemi
37-42 normal diye biliyorum.o değil de ben hep simdiye kadar 40. haftada olay bitiyor sanıyorum normalde hangi haftada biter?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?