2014 Aralık Anneleri

Off yaa tek tek alıntı yapmıştım şarj bıttı kapandı yeniden alıntı yapamıycam .. Kaynanalar coşmuş bu be yaa .. Cok şükür o konuda hiç sıkıntım yok ama bu kadınlar sanki hemcinsimiz değil inanın anlamış değilim hele ki hamıle haliyle nasıl böyle davranıyorlar gelinlere .. Benim annem sokakta hamıle görse üzülen biri . Yengem dogum yaptı kendi annesi kalamamıştı hep yanında kaldı annem . Yengemede sen bebeğinle ilgilen evi düşünme derdi her işini de yaptı gocunmadan seve seve .. Ki ilk zamanlar yengem bebeğin bezini , üstünü değiştirirken korkardı onla da ilgilendi . Yani elinden gelen insan yapar seve seve .. Neyin tavrı bu .. Allah akıl fikir versin ne diyim .. Bu arada emzirme mevzu benim milletin yanında gerıyo hoşlanmıyorum ortalıkta açıp emzirmelerden bakalım basa gelince nasıl olur sma beni emzirme örtüsü alıcam . Oyle alışsın ıstıyorum Bebiş ilerde de ..tabi ilk zamanlar yardım alırız ama sonrası önlükle olur biri varken dıye istıyırum Kv yanında falan acmak rahatsız edıcı geliuo

örtü işi mantikliymis aslinda, bende çok sevmem öyle, anneme karşi bile acamam yani ay bide bazilari var cocuk gelmis nerdeyse 2 yasina, herkesin icinde geliyo annecinin sütünu emiyo cok cok diye ve kapatil gidiyo..belli bi süre sonra sallamama modu var sanirim yaa..bakalim dedigin gibi başa gelince neler olcak

Aynı bende öyleyim az kaldı 40 haftanın d olmasına ama benm bebiste dönmedi karnım da inmedi ağrım da yok

Kızlar bebeğimden iyi haber geldi.Makineden bağımsız nefes alabiliyo artık.Kalp ve beyinle ilgili bi sorunda çıkmadı Allaha şükür.Beslenme problemi sebebiyle biraz daha kalacak küvezde. Burnumda tütüyo yavrum, doğum yaptığım gün görmüştüm bi kerecik.Bi tanede resmi var. Kızlar inanın hiç bişeyin önemi kalmıyo, bebek şekerleri süslemeler vs hepsi kutusunda öylece duruyo.Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın, bir haftadır sanki başka alemdeyim, söylenenleri bile anlayamaz hale geldim.. Şuan yanımda bir bebeğim var ama çok uykusuz kalıyorum yoruluyorum, diğer kuzumda gelince nasıl yetişicem bilmiyorum :)

Gunaydın kızlar. 6 dan beri uyanıgım. Cok fena grip oldum. Yutkunamıyorum resmen. Etlerım acıyo. Biyandan şeyim agrıyo

kilo almamak için ne yapabilirmişiz ki canım? tabi normal doğumda kilolu olmaması en iyisi. 3,5 kiloya kadar olan bebişlerin daha rahat oluyor doğumların.

Gunaydın kızlar. 6 dan beri uyanıgım. Cok fena grip oldum. Yutkunamıyorum resmen. Etlerım acıyo. Biyandan şeyim agrıyo
Geçmiş olsun ben de senin gibiydim bir kaç gün önce aslında iki haftadır hep boğazım kötü. İlaç içemediğimiz için zor geçiyor. Hala da balgam var bi o geçmedi benim. Ihlamur,kabuk tarçın,elma,ayva,limon,top karabiber,zencefil karışımını kaynatıpmiçebilirsin göğsü yumuşatıyor ayrıca. Sıcak süt,bal,tarçın veya sıcak salep önerdiler ya da karabiberli süt çorbası, tavuk suyuna çorba,tarhana İnan hepsini denedim. Sonuçta organik bunlar.tavsiye ederim sana da... Bir de bol su iç Geçmiş olsun

Selam kızlar nasılasınız? Doğum yaklaştıkça heyecan basıyor mu sizi de?
Sonunda lohusa pijama, gecelik sabahlık ne varsa yıkadım, bazıları yenildi bir kısmını da kullanıyordum artık onları kullanmayacağım :) dün bebişin eşyalarını da yıkadım kuruttum bugün ütüleyip çanta hazırlayacağım inş. Hepsi minik minik hele çorapları çok duygulandırdı beni. Halıları toplantım eşime şimdi almaya gelecekler bekliyorum. Hava yağmurlu Ankara'da ama 3-4 günde teslim ederiz dediler bakalım :) perdeleri ve camları pazar günü hallederiz inş. Ama şu an ev taşınacak gibi dağınık :)
Karnımdaki hareketlilik de eskisi kadar yoğun değil. Yeri daraldı herhalde. Bebeklerin Uyku saatleri de artıyormuş bu dönemlerde. Doğumun yaklaştığının en belirgin işareti ne sizce?

Valla su aldigim hasta bezlerini gece uyurken taksam iyi olacak 11.12.14 saat 7:30 su dahi icmeyecekmisim oyle iste hayirlisi bakalim simdilik siramizi savdik :)
Sezeryan gunlerimiz ayni ama sana gec bi tarih mi vermis. Ya da bana erken. Benim normal dogum tarihi 22'si cunku

Bnm oglus da bi 3kiloyu gecse rahatliycam bnde :) 2 haftada ne kadar aldi acaba?

Aynen bi 3 kilo olsa rahatlayacagim ben de. Doguma 19 gun kaldi cunku. 3 kiloya ulasmszsa erteler mi acaba

Çok sevindim doubleannemm yaa inşallah en kisa zamanda kucagina alirsin diger bebegini de.. İkinci bebis de gelirse senin is double zor olacak ama onlar iyi olsun da allah sabrini verir ins :) ben iki haftadir biraktim sus pus ayrinti isleri miniklerimiz saglikli sihhatli dogsunlar da eksik olandan da nazar ciksin diyorum:)

Sagol cnm. Doktorumda kusburnu kaynat iç demişti. Onu içiyorum şuan. Kolumu kaldrcak halim yok valla.

Bulgur soğan sarımsak süt arttırıyor bir de Havuç

Sıcak suya limon sık biraz da bal iç bi kaç kez yap iyi gelir. Diğer otlardan Çay falan içme gebeliğin son Dönemleri iyi olamayabilir zencefil falan.

gözün aydin canim ya,valla cok sevindim, Allah hep saglik sihhat versin insallah tüm bebislerimize cuma günü tüm kalbimizdekileri hayirlisyla kabul etsin insallah.hayirli cumalaar herkese bu arada

geçmiş olsun canim, bol sıcak biseyler icmeye caliş.yazmis arkadaslar zaten, sicak su limon bal falan.buharini da burnuna çek iyyce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…