- 22 Ağustos 2014
- 606
- 467
- 158
- 44
Iyi aksamlar kizlarr.
Yusuf erenim hala kuvezde.bugün kendi nefes alamiyordu makinadan cikarmislar.
Iyi gidiyor dedi doktorr.
Rabbim evlatlarimiza uzun ömür versinn.
Bilmem.. 40+3 u orneklemiti bizimki ama 42yi bilemedim..doktorlar 42 yi bekliyorlar mı yani
örtü işi mantikliymis aslinda, bende çok sevmem öyle, anneme karşi bile acamam yaniOff yaa tek tek alıntı yapmıştım şarj bıttı kapandı yeniden alıntı yapamıycam .. Kaynanalar coşmuş bu be yaa .. Cok şükür o konuda hiç sıkıntım yok ama bu kadınlar sanki hemcinsimiz değil inanın anlamış değilim hele ki hamıle haliyle nasıl böyle davranıyorlar gelinlere .. Benim annem sokakta hamıle görse üzülen biri . Yengem dogum yaptı kendi annesi kalamamıştı hep yanında kaldı annem . Yengemede sen bebeğinle ilgilen evi düşünme derdi her işini de yaptı gocunmadan seve seve .. Ki ilk zamanlar yengem bebeğin bezini , üstünü değiştirirken korkardı onla da ilgilendi . Yani elinden gelen insan yapar seve seve .. Neyin tavrı bu .. Allah akıl fikir versin ne diyim .. Bu arada emzirme mevzu benim milletin yanında gerıyo hoşlanmıyorum ortalıkta açıp emzirmelerden bakalım basa gelince nasıl olur sma beni emzirme örtüsü alıcam . Oyle alışsın ıstıyorum Bebiş ilerde de ..tabi ilk zamanlar yardım alırız ama sonrası önlükle olur biri varken dıye istıyırum Kv yanında falan acmak rahatsız edıcı geliuo
Aynı bende öyleyim az kaldı 40 haftanın d olmasına ama benm bebiste dönmedi karnım da inmedi ağrım da yokayy evet benim sol kasığım ağrıyor birazcık ama kanala girdiği falan yok bizim sıpanın aşağıda ağrı var ama hiç öyle kızların anlattığı gibi şiddetli değil sanki hiç gelmeyecekmillette nezaman nezaman doğum diye sorup duruyo deliricem artık
Canim calisabilr raporu tarihinin ustune tamm 5hafta say.ben de ogretmenimkızlar ben öğretmenim ve 37. haftada çalışamaz raporunu alıcam. ama tam olarak ne zaman alacağımı ben bilemedim.36 dolunca mı yoksa 37+0 da mı?
Doktordan geldim. 2 tane 60 lık sancım çıkmıştı. Paşam 3.295 gram 51 cm olmuş. Nasıl sevindim anlatamam. 3 kiloyu geçmiş ya şimdi istediği zaman gelebilir. Çatı muaynemizi de olduk. Kasmadım kendimi, rahat olmaya çalıştım. Çatım aman aman çok geniş değilmiş. O yüzden bundan sonra yediklerine dikkat et. Kendine kadar ye bebiş kilo almasın çok fazla. Bu kilolarda giderse normal doğumda sıkıntı olmaz merak etme dedi. Kilo almamasında da hayır varmış demek ki :)
2 haftamız daha var. Bekleyeceğiz bakalım dedi. Şu anda durum budur.
Geçmiş olsun ben de senin gibiydim bir kaç gün önce aslında iki haftadır hep boğazım kötü. İlaç içemediğimiz için zor geçiyor. Hala da balgam var bi o geçmedi benim. Ihlamur,kabuk tarçın,elma,ayva,limon,top karabiber,zencefil karışımını kaynatıpmiçebilirsin göğsü yumuşatıyor ayrıca. Sıcak süt,bal,tarçın veya sıcak salep önerdiler ya da karabiberli süt çorbası, tavuk suyuna çorba,tarhana İnan hepsini denedim. Sonuçta organik bunlar.tavsiye ederim sana da... Bir de bol su iç Geçmiş olsunGunaydın kızlar. 6 dan beri uyanıgım. Cok fena grip oldum. Yutkunamıyorum resmen. Etlerım acıyo. Biyandan şeyim agrıyo
Sezeryan gunlerimiz ayni ama sana gec bi tarih mi vermis. Ya da bana erken. Benim normal dogum tarihi 22'si cunkuValla su aldigim hasta bezlerini gece uyurken taksam iyi olacak11.12.14 saat 7:30 su dahi icmeyecekmisim oyle iste hayirlisi bakalim simdilik siramizi savdik :)
Bnm oglus da bi 3kiloyu gecse rahatliycam bnde :) 2 haftada ne kadar aldi acaba?
Sagol cnm. Doktorumda kusburnu kaynat iç demişti. Onu içiyorum şuan. Kolumu kaldrcak halim yok valla.Geçmiş olsun ben de senin gibiydim bir kaç gün önce aslında iki haftadır hep boğazım kötü. İlaç içemediğimiz için zor geçiyor. Hala da balgam var bi o geçmedi benim. Ihlamur,kabuk tarçın,elma,ayva,limon,top karabiber,zencefil karışımını kaynatıpmiçebilirsin göğsü yumuşatıyor ayrıca. Sıcak süt,bal,tarçın veya sıcak salep önerdiler ya da karabiberli süt çorbası, tavuk suyuna çorba,tarhana İnan hepsini denedim. Sonuçta organik bunlar.tavsiye ederim sana da... Bir de bol su iç Geçmiş olsun
Bulgur soğan sarımsak süt arttırıyor bir de Havuçvalla ben bikaç ay içtim günde 2-3 bardak. eşim veriyordu daha doğrusu zorla. aslında tadı fena değildi ama bende düzenli birşey kullanamama sorunu var :) sütümde hiç bir değişiklik olmadığı için içmeyi bırakmıştım. bu süre zarfında da kilo almadım hiç. yani doğumdan sonra hiç kilo almadım hep verdim. zaten 20 kg almıştım bi de emzirme döneminde alsam nolurdum bilmiyorum :)
bu arada dere otunu ben de hiiiiiç sevmem. çook nadir misafir gelecekse bazı salata tariflerinde olduğu için koyarım. anasona benzetiyorum kokusunu hiç hoşlanmıyorum ama tıkıcam burnumu ve yicem bi şekilde. bi de taze beyaz üzüm süt yapıyormuş. onun da mevsimi değil ama oluyo marketlerde. bi de en az 3 lt su. bu üçüne dayanıcam bakalım
Sıcak suya limon sık biraz da bal iç bi kaç kez yap iyi gelir. Diğer otlardan Çay falan içme gebeliğin son Dönemleri iyi olamayabilir zencefil falan.Gunaydın kızlar. 6 dan beri uyanıgım. Cok fena grip oldum. Yutkunamıyorum resmen. Etlerım acıyo. Biyandan şeyim agrıyo
gözün aydin canim ya,valla cok sevindim, Allah hep saglik sihhat versin insallah tüm bebislerimizeKızlar bebeğimden iyi haber geldi.Makineden bağımsız nefes alabiliyo artık.Kalp ve beyinle ilgili bi sorunda çıkmadı Allaha şükür.Beslenme problemi sebebiyle biraz daha kalacak küvezde. Burnumda tütüyo yavrum, doğum yaptığım gün görmüştüm bi kerecik.Bi tanede resmi var. Kızlar inanın hiç bişeyin önemi kalmıyo, bebek şekerleri süslemeler vs hepsi kutusunda öylece duruyo.Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın, bir haftadır sanki başka alemdeyim, söylenenleri bile anlayamaz hale geldim.. Şuan yanımda bir bebeğim var ama çok uykusuz kalıyorum yoruluyorum, diğer kuzumda gelince nasıl yetişicem bilmiyorum :)
geçmiş olsun canim, bol sıcak biseyler icmeye caliş.yazmis arkadaslar zaten, sicak su limon bal falan.buharini da burnuna çek iyyce.Gunaydın kızlar. 6 dan beri uyanıgım. Cok fena grip oldum. Yutkunamıyorum resmen. Etlerım acıyo. Biyandan şeyim agrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?