amaninnnnnnnnnn niye sıktırdın kısssSutu gelmeyenlerrrr kimler el kaldirsinnhiiicc endiselenmeyin. Ben bugun dr.daydim. sadece nst cekildi bisey yok. Tekrar haftaya gidicem. Dr.a sut uretimini sordum. Goguslerim sismedi hala dedim. Pek buyumedi de cnku. Sana oyle geliyo dedi. Karniniz kocaman oldu goguslerinizi farkedemiyosunuz dedi. Ac bakiyim dedi actim gogsumu bi sIktI ama feci acidi. Sutum geldi. Boyle koyu sari rengi. Megerse herkes ayni seyi soruyomus. Siz yapamiyosunuz bak ben bi kerede getirdim diyoo ayy ne guldum.. ama icim cok rahatladi.. siz de sert bi sekilde sikarsaniz sutunuz gelecektir. Sutu gelmeyen kimse olamazmis endiselenmeyin
amaninnnnnnnnnn niye sıktırdın kısssneyse rahatladıysan ne alaaa
su niye içmeyecenn alla alla... kaçırıyosan kaçır altına ama susuz kalmak iyi değil be bacım... ayrıca sırf suyu azalmasından olsa derhal sezeryana alırlar bu kadar gün sonraya sezeryan vermelerine de şaşırdımmmValla su aldigim hasta bezlerini gece uyurken taksam iyi olacak11.12.14 saat 7:30 su dahi icmeyecekmisim oyle iste hayirlisi bakalim simdilik siramizi savdik :)
dün dr ların bunalım günümüydü ne aman boşevr artık haftaya güzel güzel öğrenirsin herşeyi inşallahhMerhaba kızlar bugün nst ye girdim doktor bişi yok dedi zaten başka bi hastasına kızmış yüzüme bile bakmadı fakat bana karnım aşağı indi gibi geldi karnın aşağı inmesi kanala girdiği anlamına mı geliyor haftaya kontrol edecek o yüzden 1 hafta indi mi inmedi mi diye düşünüp durucam
ohohhhh yarasıınnnnnnnnnnnn bacımmmHaci seriften cukuleta siparişi verdik esimle yalniz siteyi satin aldik nerdeyseher seyden canim.istedi. esim de hamilesin sen bir kac tane alalım dedi dedi bayagi bir sey aldik valla inşallah lezzetlidir de yerim
bende o humana rezene pek içebileceğimi sanmıyorum ya bakalım.. bulgur pilavı vs güzel olursa yerimmm .. ya bu emzirme döneminde yoğurt bile bebişde gaz yapıyormuş diyolar ona çok üzüldümm ben yoğurtsuz yapamammvalla ben bikaç ay içtim günde 2-3 bardak. eşim veriyordu daha doğrusu zorla. aslında tadı fena değildi ama bende düzenli birşey kullanamama sorunu var :) sütümde hiç bir değişiklik olmadığı için içmeyi bırakmıştım. bu süre zarfında da kilo almadım hiç. yani doğumdan sonra hiç kilo almadım hep verdim. zaten 20 kg almıştım bi de emzirme döneminde alsam nolurdum bilmiyorum :)
bu arada dere otunu ben de hiiiiiç sevmem. çook nadir misafir gelecekse bazı salata tariflerinde olduğu için koyarım. anasona benzetiyorum kokusunu hiç hoşlanmıyorum ama tıkıcam burnumu ve yicem bi şekilde. bi de taze beyaz üzüm süt yapıyormuş. onun da mevsimi değil ama oluyo marketlerde. bi de en az 3 lt su. bu üçüne dayanıcam bakalım
canım dua et umursama .. cidden algılarında sıkıntı oluyor bazen anlamıolar bizi
amann bacımmm zaten sıkıntılı süreçle doğdu bebişin aman allahım içlerine vicdan versinde halinden anlasınlar seninn.. neyse sen sıkma canını bebişinle ilgilennnKavinvadilemle gorusmuyorum oda ayri bi konu o cikip gelirse zaten sutum falancda kalmaz diger çocuğunda KVle gorumceme hizmet etmekten cocugumls ilgilenemedim tam bbeşay bende kkaldılar..
ayy cnm ne güzel bir haber bu çok çok sevindim. inş bir an önce küvezden de çıkar öpüp koklarsın yavrunu doya doya.Kızlar bebeğimden iyi haber geldi.Makineden bağımsız nefes alabiliyo artık.Kalp ve beyinle ilgili bi sorunda çıkmadı Allaha şükür.Beslenme problemi sebebiyle biraz daha kalacak küvezde. Burnumda tütüyo yavrum, doğum yaptığım gün görmüştüm bi kerecik.Bi tanede resmi var. Kızlar inanın hiç bişeyin önemi kalmıyo, bebek şekerleri süslemeler vs hepsi kutusunda öylece duruyo.Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın, bir haftadır sanki başka alemdeyim, söylenenleri bile anlayamaz hale geldim.. Şuan yanımda bir bebeğim var ama çok uykusuz kalıyorum yoruluyorum, diğer kuzumda gelince nasıl yetişicem bilmiyorum :)
uff evet sorma gitsin bende artık haftaya doğsun istiyomm ama yokkk sanmamm 40 geeçcek yine de doğmayacak gibime geliyorrNapim canim ya sutum gelmicek diye korkuyodum simdi icim rahatladi. Zaten cok sikmadi. Bir damla geldi. Kendiliginden gelmiyo zaten. Dogumu baslatsa da problem degil. Zaten bnm pasanin gelecegi yok :)
ayy canim masallahhh kuzuna en kisa zamanda kavusun insallah. erken dogum riskim olunca bende hayattan elimi eteğimi çekmiştim ne cikolata ne süs nede baska bisi umrumda değildi tek derdim biraz daha icimde kalsindi. senin dediğini cok iyi anliyorum hiç dert etme hayırlısiyla yakinda hic gitmemek üzere kucaginda olacak insallah.Kızlar bebeğimden iyi haber geldi.Makineden bağımsız nefes alabiliyo artık.Kalp ve beyinle ilgili bi sorunda çıkmadı Allaha şükür.Beslenme problemi sebebiyle biraz daha kalacak küvezde. Burnumda tütüyo yavrum, doğum yaptığım gün görmüştüm bi kerecik.Bi tanede resmi var. Kızlar inanın hiç bişeyin önemi kalmıyo, bebek şekerleri süslemeler vs hepsi kutusunda öylece duruyo.Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın, bir haftadır sanki başka alemdeyim, söylenenleri bile anlayamaz hale geldim.. Şuan yanımda bir bebeğim var ama çok uykusuz kalıyorum yoruluyorum, diğer kuzumda gelince nasıl yetişicem bilmiyorum :)
allahtan lazere gitmiş kol bacak bikini üstü için vs iyi olsada yinede jileti elimize alıyozzz malum bölgenin devamı için....Kızlar doğuma da az kaldı ama ben saçımı boyamayı düşünüyorum beyazlarım çıkmış yine:) fotoğraflarda bakımsız çıkmak istemem. Bir de kıl tüğ sorununu ne yapıyorsunuz özellikle ağda ile alanlar her an hazırlıklı olmak gerek çünkü.
ya canım aynen ben de. saç maskarası kullanıyorum aylardır. röfleli bi de saçlarım. ombre daha doğrusu. diplerden hem koyu saçlar hem beyazlar uçlar sarı. 3 renkli bi saçım var. dr um 6 aydan sonra izin veriyorum ama madem böyle bi çözüm buldun bırak boyama dediKızlar doğuma da az kaldı ama ben saçımı boyamayı düşünüyorum beyazlarım çıkmış yine:) fotoğraflarda bakımsız çıkmak istemem. Bir de kıl tüğ sorununu ne yapıyorsunuz özellikle ağda ile alanlar her an hazırlıklı olmak gerek çünkü.
tabikiii evlattan ötesi yalannn vallahi.. hiç bişeyin önemi yoktur eminim.. sen yinede maşallah çok güçlü bir annesinnn allahım yardımcın olsun dualarımız senlee emin ol.. zaten diğer topicde baya dua ettik yine de ederiz inşallahhh allahım tez vakitte yavruna sağlıcakla kavuşmanı nasip eylesinnKızlar bebeğimden iyi haber geldi.Makineden bağımsız nefes alabiliyo artık.Kalp ve beyinle ilgili bi sorunda çıkmadı Allaha şükür.Beslenme problemi sebebiyle biraz daha kalacak küvezde. Burnumda tütüyo yavrum, doğum yaptığım gün görmüştüm bi kerecik.Bi tanede resmi var. Kızlar inanın hiç bişeyin önemi kalmıyo, bebek şekerleri süslemeler vs hepsi kutusunda öylece duruyo.Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın, bir haftadır sanki başka alemdeyim, söylenenleri bile anlayamaz hale geldim.. Şuan yanımda bir bebeğim var ama çok uykusuz kalıyorum yoruluyorum, diğer kuzumda gelince nasıl yetişicem bilmiyorum :)
geçmiş olsunnnnnn bacımmm... grip olayı kötü olmuş diğerleri rutin hepimizde var da gribe dikkat et bol meyve tüket.. öyle yanıyozzz çıplak ayak geziyozzz dikkat et sen yine deGunaydın kızlar. 6 dan beri uyanıgım. Cok fena grip oldum. Yutkunamıyorum resmen. Etlerım acıyo. Biyandan şeyim agrıyo
canim 3 4 hafta önce bende grip oldum ama çok sukur ilacsiz atlattim sadece günde 2 nar yedim. nar inanilmaz faydali. sonra annem grip oldu oda günde 2 nar yedi cok agir bi gripti 2 gune zimba gibi oldu. biz narla atlattik ki evde sort atlet geziom ama nar yedigim icin hasta olmuyorum.Gunaydın kızlar. 6 dan beri uyanıgım. Cok fena grip oldum. Yutkunamıyorum resmen. Etlerım acıyo. Biyandan şeyim agrıyo
uff evet sorma gitsin bende artık haftaya doğsun istiyomm ama yokkk sanmamm 40 geeçcek yine de doğmayacak gibime geliyorr
canım dönmesi için ne deniceksin banada söylermisin?ödem yok diodum şuan heryerim ödem canım onlar giderse bile veririm .. kiloyu çok takmıorum şuaralar doğum şeklini düşünmekten ya.. buaralar bişeyler denicez bakalım döner inş .. bugün işyerindeki ablalar bi 10 güne iner göbeğin o zaman döner diolar hayırlısı bakalımm
sorma ya ben 28. haftadan beri doğdu doğacak yok riskli yok kalkma çalışma falan yapma filen etme dedi dedi durdu doktorlar şimdide tık yokk i bakak ne olacakkkKiz varya o kadar yuruyorum aksamlari ama tik yok. Bi de boyle hizli hizli yuruyom yookkk anamm bnm oglan nazliii.. kafayi yerlestirseydi gene tamam dicektim ama o da yok. Bir ay once dogacak diye korku yasadik simdi de gelmek bilmicek :)
aminnnn bacımmm... aminnnsağolun kızlar, tek tek alıntı yapamıyorum telefondan girdiğim için.
İnşallah sizde hayırlısıyla kavuşursunuz yavrularınıza.Hiç acılarını görmezsiniz.
canım ben o egzersizleri kaçırdım banada söylermisino halde bebekprensese yazdığım egzersizleri sen de dene bacım.. bir kaybın olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?