2014 Aralık Anneleri

Sutu gelmeyenlerrrr kimler el kaldirsinn hiiicc endiselenmeyin. Ben bugun dr.daydim. sadece nst cekildi bisey yok. Tekrar haftaya gidicem. Dr.a sut uretimini sordum. Goguslerim sismedi hala dedim. Pek buyumedi de cnku. Sana oyle geliyo dedi. Karniniz kocaman oldu goguslerinizi farkedemiyosunuz dedi. Ac bakiyim dedi actim gogsumu bi sIktI ama feci acidi. Sutum geldi. Boyle koyu sari rengi. Megerse herkes ayni seyi soruyomus. Siz yapamiyosunuz bak ben bi kerede getirdim diyoo ayy ne guldum.. ama icim cok rahatladi.. siz de sert bi sekilde sikarsaniz sutunuz gelecektir. Sutu gelmeyen kimse olamazmis endiselenmeyin

amaninnnnnnnnnn niye sıktırdın kısss neyse rahatladıysan ne alaaa

amaninnnnnnnnnn niye sıktırdın kısss neyse rahatladıysan ne alaaa

Napim canim ya sutum gelmicek diye korkuyodum simdi icim rahatladi. Zaten cok sikmadi. Bir damla geldi. Kendiliginden gelmiyo zaten. Dogumu baslatsa da problem degil. Zaten bnm pasanin gelecegi yok :)

Kızlar doğuma da az kaldı ama ben saçımı boyamayı düşünüyorum beyazlarım çıkmış yine:) fotoğraflarda bakımsız çıkmak istemem. Bir de kıl tüğ sorununu ne yapıyorsunuz özellikle ağda ile alanlar her an hazırlıklı olmak gerek çünkü.

Valla su aldigim hasta bezlerini gece uyurken taksam iyi olacak 11.12.14 saat 7:30 su dahi icmeyecekmisim oyle iste hayirlisi bakalim simdilik siramizi savdik :)
su niye içmeyecenn alla alla... kaçırıyosan kaçır altına ama susuz kalmak iyi değil be bacım... ayrıca sırf suyu azalmasından olsa derhal sezeryana alırlar bu kadar gün sonraya sezeryan vermelerine de şaşırdımmm

dün dr ların bunalım günümüydü ne aman boşevr artık haftaya güzel güzel öğrenirsin herşeyi inşallahh

Haci seriften cukuleta siparişi verdik esimle yalniz siteyi satin aldik nerdeyse her seyden canim.istedi. esim de hamilesin sen bir kac tane alalım dedi dedi bayagi bir sey aldik valla inşallah lezzetlidir de yerim
ohohhhh yarasıınnnnnnnnnnnn bacımmm
ocean bacımmm geçen haftalarda biri vardı 13-14 haftalık bir hamile amniyosentez yapılacaktı acaba ne oldu yazdı mı sana hiç??? aklıma geldide sorayım dedim

bende o humana rezene pek içebileceğimi sanmıyorum ya bakalım.. bulgur pilavı vs güzel olursa yerimmm .. ya bu emzirme döneminde yoğurt bile bebişde gaz yapıyormuş diyolar ona çok üzüldümm ben yoğurtsuz yapamamm
dereotudaaa ayrı bir dava hiç sevmemmm bakalımmm artık inek gibi yiyecemm otu motu
geçer inşllah doğurupda kırkımızı hayırlısıyla bir çıkarsakkk gerisine allah kerimmm

canım dua et umursama .. cidden algılarında sıkıntı oluyor bazen anlamıolar bizi
amannn öylee takmıyom

Kavinvadilemle gorusmuyorum oda ayri bi konu o cikip gelirse zaten sutum falancda kalmaz diger çocuğunda KVle gorumceme hizmet etmekten cocugumls ilgilenemedim tam bbeşay bende kkaldılar..
amann bacımmm zaten sıkıntılı süreçle doğdu bebişin aman allahım içlerine vicdan versinde halinden anlasınlar seninn.. neyse sen sıkma canını bebişinle ilgilennn

ayy cnm ne güzel bir haber bu çok çok sevindim. inş bir an önce küvezden de çıkar öpüp koklarsın yavrunu doya doya.
sana da kolaylıklar diliyorum canım. tanıdğım ikiz anneleri var gerçekten çok büyük sabır emek güç kuvvet gerektiriyor..

Napim canim ya sutum gelmicek diye korkuyodum simdi icim rahatladi. Zaten cok sikmadi. Bir damla geldi. Kendiliginden gelmiyo zaten. Dogumu baslatsa da problem degil. Zaten bnm pasanin gelecegi yok :)
uff evet sorma gitsin bende artık haftaya doğsun istiyomm ama yokkk sanmamm 40 geeçcek yine de doğmayacak gibime geliyorr

ayy canim masallahhh kuzuna en kisa zamanda kavusun insallah. erken dogum riskim olunca bende hayattan elimi eteğimi çekmiştim ne cikolata ne süs nede baska bisi umrumda değildi tek derdim biraz daha icimde kalsindi. senin dediğini cok iyi anliyorum hiç dert etme hayırlısiyla yakinda hic gitmemek üzere kucaginda olacak insallah.

allahtan lazere gitmiş kol bacak bikini üstü için vs iyi olsada yinede jileti elimize alıyozzz malum bölgenin devamı için....
ben boyatmadım hiç saçımı ama naturel boyayla boyanabilir bir çok kişi aylardır boyatıyor

ya canım aynen ben de. saç maskarası kullanıyorum aylardır. röfleli bi de saçlarım. ombre daha doğrusu. diplerden hem koyu saçlar hem beyazlar uçlar sarı. 3 renkli bi saçım var. dr um 6 aydan sonra izin veriyorum ama madem böyle bi çözüm buldun bırak boyama dedi kaç kere niyetlendim gitmeye hep geri döndüm eşimin de pek gönlü olmadığı için vazgeçtim.
kıl tüye gelince de malesef jilete döndüm. çok geriliyorum çünkü ben. kaşımı bile aldırırken iki gözüm iki çeşme oluyorum. korkumdan ağdayı da bıraktım. ayna karşısında yapmaya çalışıyorum inanılmaz zor oluyor.

tabikiii evlattan ötesi yalannn vallahi.. hiç bişeyin önemi yoktur eminim.. sen yinede maşallah çok güçlü bir annesinnn allahım yardımcın olsun dualarımız senlee emin ol.. zaten diğer topicde baya dua ettik yine de ederiz inşallahhh allahım tez vakitte yavruna sağlıcakla kavuşmanı nasip eylesinn

Gunaydın kızlar. 6 dan beri uyanıgım. Cok fena grip oldum. Yutkunamıyorum resmen. Etlerım acıyo. Biyandan şeyim agrıyo
geçmiş olsunnnnnn bacımmm... grip olayı kötü olmuş diğerleri rutin hepimizde var da gribe dikkat et bol meyve tüket.. öyle yanıyozzz çıplak ayak geziyozzz dikkat et sen yine de

Gunaydın kızlar. 6 dan beri uyanıgım. Cok fena grip oldum. Yutkunamıyorum resmen. Etlerım acıyo. Biyandan şeyim agrıyo
canim 3 4 hafta önce bende grip oldum ama çok sukur ilacsiz atlattim sadece günde 2 nar yedim. nar inanilmaz faydali. sonra annem grip oldu oda günde 2 nar yedi cok agir bi gripti 2 gune zimba gibi oldu. biz narla atlattik ki evde sort atlet geziom ama nar yedigim icin hasta olmuyorum.

uff evet sorma gitsin bende artık haftaya doğsun istiyomm ama yokkk sanmamm 40 geeçcek yine de doğmayacak gibime geliyorr

Kiz varya o kadar yuruyorum aksamlari ama tik yok. Bi de boyle hizli hizli yuruyom yookkk anamm bnm oglan nazliii.. kafayi yerlestirseydi gene tamam dicektim ama o da yok. Bir ay once dogacak diye korku yasadik simdi de gelmek bilmicek :)

canım dönmesi için ne deniceksin banada söylermisin?

sağolun kızlar, tek tek alıntı yapamıyorum telefondan girdiğim için.
İnşallah sizde hayırlısıyla kavuşursunuz yavrularınıza.Hiç acılarını görmezsiniz.

Kiz varya o kadar yuruyorum aksamlari ama tik yok. Bi de boyle hizli hizli yuruyom yookkk anamm bnm oglan nazliii.. kafayi yerlestirseydi gene tamam dicektim ama o da yok. Bir ay once dogacak diye korku yasadik simdi de gelmek bilmicek :)
sorma ya ben 28. haftadan beri doğdu doğacak yok riskli yok kalkma çalışma falan yapma filen etme dedi dedi durdu doktorlar şimdide tık yokk i bakak ne olacakkk

sağolun kızlar, tek tek alıntı yapamıyorum telefondan girdiğim için.
İnşallah sizde hayırlısıyla kavuşursunuz yavrularınıza.Hiç acılarını görmezsiniz.
aminnnn bacımmm... aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…