2014 Aralık Anneleri

Kiz varya o kadar yuruyorum aksamlari ama tik yok. Bi de boyle hizli hizli yuruyom yookkk anamm bnm oglan nazliii.. kafayi yerlestirseydi gene tamam dicektim ama o da yok. Bir ay once dogacak diye korku yasadik simdi de gelmek bilmicek :)
Bir yerde okumuştum sanırım eşinle beraber olursan rahimdeki kasılmalar ve bazı etkenlerden dolayı doğum başlayabiliyormuş. Bir de onu dene istersen :)

canım ben o egzersizleri kaçırdım banada söylermisin
bacımmm yabancı bir kaynakta vardı şey karanlık bir odada üstüne alıcan battaniyeyi beline hafif bir yastık koyucan eşin bacak arana geçicek ayırıcan bacağını ve ışıldak tutucannn vajinana doğru... biz denedik komik oluyor amaa sonraki hafta dönmüştü bebekkk..
5 dkk öyle durucann sırt üstü oluyor ya azcık yorucu ama gülme krizine giriyonn azcık zor geliyor bu sürede baba aşağıda konuşunca da sese de duyarlı oluyormuş bebek o yöne dönebiliyor... tabi bunları bebeğin en hareketli olduğu anda yap durup dururken uyurken yapma... biz akşma 8-10 arası çok hareketlenirdi o zaman denemiştikkk...
sonra gün içindede sanki bir halıyı gırdırlarsın ya öyle köpek yürüyüşü yaptımmm evde 1 dkk falannn onuda günde 3 kez yap... çok ani harekeler değil bunlar durupda bebeği dışardan elle döndürme çalışmaları da değil o yüzden klasik egzersizlermiş...
birde inşirah suresi okuyup secdeye gitmek var... artık onuda yapabilirsin... gerçi yine dizlerinin üstüne çöküyon yaa etkileyici olabilir....

Ben de saç rimeli aldım ama çok kullanışlı gelmedi bana. Bir kez boyadım hamilelikte 7. Aydan sonra o şimdiye kadar idare etti ama beyazım çoğaldı onun için boyayacağım galiba

kızlar gitti gidiyordan bir sürü pasta malzemesi aldım 70 tl lik kartusepetindenn birsürü kalıbım şeker hamurum isim yazma şeylerim oldu artık inşallah beceripde yaparım gelecek haftaa

Bir yerde okumuştum sanırım eşinle beraber olursan rahimdeki kasılmalar ve bazı etkenlerden dolayı doğum başlayabiliyormuş. Bir de onu dene istersen :)
ya öyle diyolar amaaa artık çok zor değil mi birlikte olmakk... zaten eşler uzak durur olduu

Arkadasım yeni dogum yaptı ve emzırme önlüğünü kullanıyor cok da memnun ve cok hoşuma gitti .. Hem odada birileri de olsa oda değişmeden emzirıyosyn cok mantıklı ..
. Saç boyatma işini bi cilt uzmanı son ays tavsiyem etmiyoruz dedi .. Kanıtlanmış bi veri yok çünkü elde dendi .. Benim de sacım kahverengiydi şimdi 2 renk oldu . Şogum sonrası boyayacağım .. Kuaföre gıttıgımde bile başka birinin sac boyasının kokusunun keskinliği rahatsız edıyor .

Ben de saç rimeli aldım ama çok kullanışlı gelmedi bana. Bir kez boyadım hamilelikte 7. Aydan sonra o şimdiye kadar idare etti ama beyazım çoğaldı onun için boyayacağım galiba
saç ruju vardı ben de de kahverengi... ancak 2-3 tel beyazı boyar yoksa zorrr çoksa beyazz... sadece dipleri için makul olabilirr ben de sevmemiştim

Hahaha gozumde canlandi da hakkaten cok komik olur gülme krizi normal yani. Ama mantikli. Bebek son zamanlarda ışığa dogru yönelirmis.

Yok canim yazmadi. Baska bir üye var o yazmis 27 haftalik. Sonucu kotuymus. Yasamaz demisler ne diyecegimi bilemedim kizcagiza yaşı da küçük allah yardimcisi olsun.

Yok canim yazmadi. Baska bir üye var o yazmis 27 haftalik. Sonucu kotuymus. Yasamaz demisler ne diyecegimi bilemedim kizcagiza yaşı da küçük allah yardimcisi olsun.
uff kötü olmuşşş 27 hafta az da değil hanii... allah yardımcısı olaa... şöyle bir bakınca haftalar öncesine neelr atlatmışız nelerrr... sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah ... zor bir süreçmiş

Dogru diyosunn canimm hem doguma yardimcii.. usengeclikten adama yanasmiyorum kii aslnda iliski olsa ardindan sicak banyo dogumu baslatir. Ama kafasi da yerlesmedi. Onu napicam bilmiyorum... aslinda bnm korkum kafasi kanala girmeden dogumun baslamasi...

Hem de nasil zor. Benim de 18 haftalik falandi. Hasta olabilir dediler. Aglamaktan öldüm ve inan karnimi sevemedim. Ya bir şey olur da kaybedersem daha fazla baglanmayayim diye. Hareketlerini yeni yeni hissediyordum. Tekme attikca agladim. Amniyo sonucu 2 günde cikti ama 2 sene gibi gecti. Guzel sonucu alinca da eşimle sarildik yarim saat hickirarak agladik. Bak yine agladim simdi. Daha görmeden bu kadar baglaniyorsun gördükten sonrasini dusunemiyorum. Rabbim sehit ailelerine soma ermenekteki ailelere sabirlar versin.. evlat her seyden yuceymis. Daha gebe iken anladim.

çok sevindim canim ya aklimizdaydi hep çok şükür Allah'a.O sag salim gelsinde Allah ikisine de bakma gücü verir canim sen hic kaygilanma.

çok çok doğru diyon ALLAHIM şehit annelerine yardım ede sabır vere mükafatlandıra ... hiçç sormaa benimde 4 ay ciavrında bebeğim öldü yüzünü bile göremedm zaten cenin oluyor diye nereye ne şekilde koyyolar onu bile vermedi hastane çok çok kötü bir durum kürtaj olayıda ayrı bir acı... allahımmm hak edenlere versin evlat.. bazılarıda zevkine yapar o bebeklerinde katili olur...allah korusun kötü düşüncelerdennn

Öyle TE="neveönce mummy, posilgilenecek sörf mber: 620258"]kapıyı kilitleyineemzirme bahanesiyle uyuyun digerleri de npıyosa yapsın. özelini kimse kurcalayamaz ac diye mi tutturcaklar.[/QUOTE]
Oyle yapacam once bebegimle ilgilenecem .zaten uykusuzda kalacagiz bide yorgun olmayacagiz ki sutumuz olsun ben simdi sutumu sagim hastaneye goturuyorum 45 dakika 1 saat sagiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…