2014 Aralık Anneleri

kızlar ben halılarımı salı günü verdim dün geldi valla tertemiz yapmışlar.. şimdi temizliğe başladım.. ara verdim kızlar ne yapıyor diye..bi akrabamız 41. haftasında daha doğum yapmamış ne sancım var ne bişeyim dedi.. anam bizde kim en son doğuracak bakalım.. yarın bizimde kontrolümüz var hayırlı bir haberle gelirim inşallah..

Kızlar dun kontrolum vardı. 35. haftadayım :)
doktor heriey normal dedi. 2.385 kilosu dedi bana sanki az geldi :S 10 gun sonra yıne gel dedi
ben nst yi sordum. gerek duymadıkça nst ye bağlamıyoruz dedi :s ne yani nst için ne gerekiyor:S

Ay ben gec dogurcam diye aklim gidiyor valla 40haftayi bile bulmak cok zor geliyorr :) hem artik bebisimi istiyorum hemde iznim bol bol kalsin ddogum sonrasina oncesinde bitmesinn yaa

Canim bnm Allah yavrunuzu size bagislasin.. burnumun diregini sizlattin inanki.. hamilelik coookk buyuk hasretmiss...

ya öyle diyolar amaaa artık çok zor değil mi birlikte olmakk... zaten eşler uzak durur olduu

Aynen canimm koca karnimizla zor geliyor.. bi de gec saate kalinca iyice agirlasiyoz. Kocalar zaten hic yanasmiyo. Uzun zamandir bnmki hic yapsak mi bile demedi yani dusun.. anca ben istersem oluyo ona yok demiyo napsinlar korkuyolar yaa..

Kiz varya o kadar yuruyorum aksamlari ama tik yok. Bi de boyle hizli hizli yuruyom yookkk anamm bnm oglan nazliii.. kafayi yerlestirseydi gene tamam dicektim ama o da yok. Bir ay once dogacak diye korku yasadik simdi de gelmek bilmicek :)
Ben de doktordaydim bugün ama 40 i bekler geçer belki de dedi... zaten bir şey kalmadı hadi bakalım hepimiz için hayirlisi olsun

Kızlar bu arada kordon kanı hakkında bilgi alacaktır ama öğle molası na denk geldiğim için sadece broşür alabildim. Ankara Üniversitesi bu konudaki yetkili makam zaten. http://www.kordonkanibagisla.com sitesinde de gerekli bilgiler varmış ve bağış yapan ailenin hiçbir ücret ödemeden bunu yapabileceği yazıyo. Bağış yapan aile daha sonra kendisi için de kullanabiliyor tabi bu kanı. Eğer başkası için kullanilmamissa tabi. Doğumdan 1 hafta öncesinde bilgi vermek gerekiyormuş. Formlar sitede var.

evet canım benimde aynı konu aklıma takılıyordu ve denedim gerçekten sarımsı su gibi bişi geldi... çok heyecanlandım korktumda günler azaldıkça panik oluyorum sanırım...

Ben bunlari deniyorm ama bebisim yigilip kaliyo hic kipirdamiyo ben terse donunce. Bi de karnimin alt kismina agri giriyo tum gun. youtube'dan da bakabilirsiniz orda epey gostermis. Kgokce gibi daha erken haftalarda yapmak daha mantikli ama bebemiz 3 kilo oldu fazla da zorlamak, rahatsiz etmek istemiyorum kizimi.

Kızlar gripten hapşırıyorum hapşırdıkca altıma kaçırıyorum ufak ufak. Çamaşır degiştırmekten bi hal oldumya

Merhaba kizlar son kontrolumuzdan geldik, nst de cok sancim cikti ama ben hissetmiyorum onu anlamadim, dr ultrasonla bakti cok asagida bebek dedi pazartesi gunumuz ama haftasonu bize supriz yapabilir hazir ol dedi heran dogurabilirmişim..
Ayy o sancı nasıl hıssedılıyorsa .. Bende de ntsde sancı cıktı de sasırıyo nası hissdtmıyorsun dıye .. Hadi hayırlısı canım senin içinde

Merhaba kizlar son kontrolumuzdan geldik, nst de cok sancim cikti ama ben hissetmiyorum onu anlamadim, dr ultrasonla bakti cok asagida bebek dedi pazartesi gunumuz ama haftasonu bize supriz yapabilir hazir ol dedi heran dogurabilirmişim..
inş planlı gününde gelir cnm. sürpriz yaparsa da herşeyin hazırdır zaten sıkıntı yapma..

ayy kızlar rüyamda doğum yapmışım. ama bebeği görmeniz lazım sap sarışın .sapsarı saçlar kaşlar. önce biraz moralim bozuluyo bu kime benziyo böyle diye. eşim de ben de kumralız ve çok aşırı sarışınları sevmem :) meğer kayınvaldem öyleymiş güya (aslında o da kumral ama rüya işte:) kayınvaldemin kopyasıymış. bi de ona moralim bozuluyo :) sonra hemen kalkıp hamilelik öncesi kot pantolonlarımdan birini giyiyorum göbeğim tamamen inmiş nasıl moralim yerine geliyor. hastanede kotla dolaşıyorum falan :)

="senel, post: 37907346, member: 591089"]kızlarrrrrrr yengemi ve çocukları gönderdim artık karnımı seve seve oğluşumla konuşuyorum son günlerimizde kafamızı dinleyelim biraz dedik :))[/QUOTE]
Hadi gozun aydin

Masallah bebegine. Allah kucagina almayi, evine goturmeyi de nasip etsin ins. Yeterki onakavus bi an once yorgunlugunu bile unutursun

="senel, post: 37907346, member: 591089"]kızlarrrrrrr yengemi ve çocukları gönderdim artık karnımı seve seve oğluşumla konuşuyorum son günlerimizde kafamızı dinleyelim biraz dedik :))
Hadi gozun aydin[/QUOTE]

teşekkürler aslında utanıyorum böyle düşündüğüm için ama son günlerimde gerçekten biraz kafa dinlemek istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…