- 7 Ağustos 2014
- 227
- 149
- 48
Hem de nasil zor. Benim de 18 haftalik falandi. Hasta olabilir dediler. Aglamaktan öldüm ve inan karnimi sevemedim. Ya bir şey olur da kaybedersem daha fazla baglanmayayim diye. Hareketlerini yeni yeni hissediyordum. Tekme attikca agladim. Amniyo sonucu 2 günde cikti ama 2 sene gibi gecti. Guzel sonucu alinca da eşimle sarildik yarim saat hickirarak agladik. Bak yine agladim simdi. Daha görmeden bu kadar baglaniyorsun gördükten sonrasini dusunemiyorum. Rabbim sehit ailelerine soma ermenekteki ailelere sabirlar versin.. evlat her seyden yuceymis. Daha gebe iken anladim.
ya öyle diyolar amaaa artık çok zor değil mi birlikte olmakk... zaten eşler uzak durur olduu
Ben de doktordaydim bugün ama 40 i bekler geçer belki de dedi... zaten bir şey kalmadı hadi bakalım hepimiz için hayirlisi olsunKiz varya o kadar yuruyorum aksamlari ama tik yok. Bi de boyle hizli hizli yuruyom yookkk anamm bnm oglan nazliii.. kafayi yerlestirseydi gene tamam dicektim ama o da yok. Bir ay once dogacak diye korku yasadik simdi de gelmek bilmicek :)
Sutu gelmeyenlerrrr kimler el kaldirsinnhiiicc endiselenmeyin. Ben bugun dr.daydim. sadece nst cekildi bisey yok. Tekrar haftaya gidicem. Dr.a sut uretimini sordum. Goguslerim sismedi hala dedim. Pek buyumedi de cnku. Sana oyle geliyo dedi. Karniniz kocaman oldu goguslerinizi farkedemiyosunuz dedi. Ac bakiyim dedi actim gogsumu bi sIktI ama feci acidi. Sutum geldi. Boyle koyu sari rengi. Megerse herkes ayni seyi soruyomus. Siz yapamiyosunuz bak ben bi kerede getirdim diyoo ayy ne guldum.. ama icim cok rahatladi.. siz de sert bi sekilde sikarsaniz sutunuz gelecektir. Sutu gelmeyen kimse olamazmis endiselenmeyin
Ben bunlari deniyorm ama bebisim yigilip kaliyo hic kipirdamiyo ben terse donunce. Bi de karnimin alt kismina agri giriyo tum gun.bacımmm yabancı bir kaynakta vardı şey karanlık bir odada üstüne alıcan battaniyeyi beline hafif bir yastık koyucan eşin bacak arana geçicek ayırıcan bacağını ve ışıldak tutucannn vajinana doğru... biz denedik komik oluyor amaa sonraki hafta dönmüştü bebekkk..
5 dkk öyle durucann sırt üstü oluyor ya azcık yorucu ama gülme krizine giriyonn azcık zor geliyor bu sürede baba aşağıda konuşunca da sese de duyarlı oluyormuş bebek o yöne dönebiliyor... tabi bunları bebeğin en hareketli olduğu anda yap durup dururken uyurken yapma... biz akşma 8-10 arası çok hareketlenirdi o zaman denemiştikkk...
sonra gün içindede sanki bir halıyı gırdırlarsın ya öyle köpek yürüyüşü yaptımmm evde 1 dkk falannn onuda günde 3 kez yap... çok ani harekeler değil bunlar durupda bebeği dışardan elle döndürme çalışmaları da değil o yüzden klasik egzersizlermiş...
birde inşirah suresi okuyup secdeye gitmek var... artık onuda yapabilirsin... gerçi yine dizlerinin üstüne çöküyon yaa etkileyici olabilir....
Ayy o sancı nasıl hıssedılıyorsa .. Bende de ntsde sancı cıktı de sasırıyo nası hissdtmıyorsun dıye .. Hadi hayırlısı canım senin içindeMerhaba kizlar son kontrolumuzdan geldik, nst de cok sancim cikti ama ben hissetmiyorum onu anlamadim, dr ultrasonla bakti cok asagida bebek dedi pazartesi gunumuz ama haftasonu bize supriz yapabilir hazir ol dedi heran dogurabilirmişim..
inş planlı gününde gelir cnm. sürpriz yaparsa da herşeyin hazırdır zaten sıkıntı yapma..Merhaba kizlar son kontrolumuzdan geldik, nst de cok sancim cikti ama ben hissetmiyorum onu anlamadim, dr ultrasonla bakti cok asagida bebek dedi pazartesi gunumuz ama haftasonu bize supriz yapabilir hazir ol dedi heran dogurabilirmişim..
inanmiycaksin ama daha canta falan yok ortada hersey yikali utulu ama henuz canta hazirlamadiminş planlı gününde gelir cnm. sürpriz yaparsa da herşeyin hazırdır zaten sıkıntı yapma..
Masallah bebegine. Allah kucagina almayi, evine goturmeyi de nasip etsin ins. Yeterki onakavus bi an once yorgunlugunu bile unutursunKızlar bebeğimden iyi haber geldi.Makineden bağımsız nefes alabiliyo artık.Kalp ve beyinle ilgili bi sorunda çıkmadı Allaha şükür.Beslenme problemi sebebiyle biraz daha kalacak küvezde. Burnumda tütüyo yavrum, doğum yaptığım gün görmüştüm bi kerecik.Bi tanede resmi var. Kızlar inanın hiç bişeyin önemi kalmıyo, bebek şekerleri süslemeler vs hepsi kutusunda öylece duruyo.Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın, bir haftadır sanki başka alemdeyim, söylenenleri bile anlayamaz hale geldim.. Şuan yanımda bir bebeğim var ama çok uykusuz kalıyorum yoruluyorum, diğer kuzumda gelince nasıl yetişicem bilmiyorum :)
Hadi gozun aydin[/QUOTE]="senel, post: 37907346, member: 591089"]kızlarrrrrrr yengemi ve çocukları gönderdim artık karnımı seve seve oğluşumla konuşuyorum son günlerimizde kafamızı dinleyelim biraz dedik :))
hadi yaa :) bu akşam en geç yarın hallet bence. yıkalı ütülüyse hemen yerleştirirsin gerçi de hazırla ki kafan rahat olsunİ
inanmiycaksin ama daha canta falan yok ortada hersey yikali utulu ama henuz canta hazirlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?