Bi an once hazirla madem. Ne olur ne olmaz. Zaten hersey yikanmis utulenmis. Simdi tekİ
inanmiycaksin ama daha canta falan yok ortada hersey yikali utulu ama henuz canta hazirlamadim
Hadi gozun aydin
Ayyy cok heyecanlandimmmMerhaba kizlar son kontrolumuzdan geldik, nst de cok sancim cikti ama ben hissetmiyorum onu anlamadim, dr ultrasonla bakti cok asagida bebek dedi pazartesi gunumuz ama haftasonu bize supriz yapabilir hazir ol dedi heran dogurabilirmişim..
ayy canım bu kadar olur 2 dk önce sana özel mesaj yazıyordum. benim sezeryan 1 aralık. son 10 güne girdim yani.Alıntı yapamıyorum gecmisi de okuyamiyorum herkesler iyidir insallah. Babaylove ben de ptesi sabah gidiyorum. 7.5da baslayck amelyat.kendi adima kaygi stres yoj tek derdim emrem masil alisacak meler bekliyir emre ve bizi. Basima gelecekler malum iki gun dikis sizlar memeler yara kan bebek gazi vs hicbiri umurumda degil yavrum olumsuz etkilenmez insallah.
Duble nnenin bebeleri iyimi. Baska dogurn varmi. Elif senin ne zaman belli mi
Valla hicte utanma ben hic cekemiyorum cocuk miziltisi birak haftalari bir gun anca ablamin 6 ve 3 tadinda erkek cocuklari var surekli alt alta ust usteler kafam kaldirmiyor..[/QUOTE]teşekkürleraslında utanıyorum böyle düşündüğü ama son günlerimde gerçekten biraz kafa dinlemek istiyorum :)
kızlarrrrrrr yengemi ve çocukları gönderdim artık karnımı seve seve oğluşumla konuşuyorum son günlerimizde kafamızı dinleyelim biraz dedik :))
evt sanirim bende ona guveniyorum hastaNe cok yakin.Bi an once hazirla madem. Ne olur ne olmaz. Zaten hersey yikanmis utulenmis. Simdi tek
tek is ne koyacagina karar vermek. O da baya
zor gerciBana yengem yardim etti ama sanki hala eksik biseyler var gibi geliyo. Oylece kaldirdim koydum kenara dusunmemek icin. Eksikse de eve gelir alir birileri. Hastane 5 dklik mesafede
Canim bana sabahn7.30 da hastanedr ol, 9 yada 9.30 gibi aliriz dedi. Benden once ücüz dogumu varmis.Alıntı yapamıyorum gecmisi de okuyamiyorum herkesler iyidir insallah. Babaylove ben de ptesi sabah gidiyorum. 7.5da baslayck amelyat.kendi adima kaygi stres yoj tek derdim emrem masil alisacak meler bekliyir emre ve bizi. Basima gelecekler malum iki gun dikis sizlar memeler yara kan bebek gazi vs hicbiri umurumda degil yavrum olumsuz etkilenmez insallah.
Merhaba kizlar son kontrolumuzdan geldik, nst de cok sancim cikti ama ben hissetmiyorum onu anlamadim, dr ultrasonla bakti cok asagida bebek dedi pazartesi gunumuz ama haftasonu bize supriz yapabilir hazir ol dedi heran dogurabilirmişim..
Öyle TE="neveönce mummy, posilgilenecek sörf mber: 620258"]kapıyı kilitleyineemzirme bahanesiyle uyuyun digerleri de npıyosa yapsın. özelini kimse kurcalayamaz ac diye mi tutturcaklar.
oh ohhh şimdi temizlenip silinip yerleşsin eve mis koku geliorrr kolay gele bacımmkızlar ben halılarımı salı günü verdim dün geldi valla tertemiz yapmışlar.. şimdi temizliğe başladım.. ara verdim kızlar ne yapıyor diye..bi akrabamız 41. haftasında daha doğum yapmamış ne sancım var ne bişeyim dedi.. anam bizde kim en son doğuracak bakalım.. yarın bizimde kontrolümüz var hayırlı bir haberle gelirim inşallah..
bende baktım 40 hala doğmadı sezeryana alın diyecem ısrarlaaa.. eşimin dayısın karısı 40 oldu doğmadı 41 oldu suyuda gelmedi bebek kakayı yapmış yemiş ve şimdi 5 yıldır yatalak beyni gelişmeyen bir çocuk allahım uzak edeee.. çok zor çok zorrAy ben gec dogurcam diye aklim gidiyor valla 40haftayi bile bulmak cok zor geliyorr :) hem artik bebisimi istiyorum hemde iznim bol bol kalsin ddogum sonrasina oncesinde bitmesinn yaa
Aynen canimm koca karnimizla zor geliyor.. bi de gec saate kalinca iyice agirlasiyoz. Kocalar zaten hic yanasmiyo. Uzun zamandir bnmki hic yapsak mi bile demedi yani dusun.. anca ben istersem oluyo ona yok demiyo napsinlar korkuyolar yaa..
orda çalışan bir hemşire velim vardı... o kordon kanını sen versende bankada pek senin için kullanılacağnı sanmıyorum demişti.. şimdilik öylesine depolanıyor yurt dışından ihtiyaç olsa derhal oraya yollanıyor tutupda size siz efendim kordon kanınızı kullanabilir miyiz diye bir bilgi bile evrmiyolar danışmıyolar demişti.. bende amann ne etsem bilemedim.. yine de yarrlı bişey olucaksa yaptırmak gereklii bilinçi aileelr olarak... bu arada batuhanlamı yaptıracan doğumu bacım... cem mi? yoksa normal doğum mu gidişatın?Kızlar bu arada kordon kanı hakkında bilgi alacaktır ama öğle molası na denk geldiğim için sadece broşür alabildim. Ankara Üniversitesi bu konudaki yetkili makam zaten. http://www.kordonkanibagisla.com sitesinde de gerekli bilgiler varmış ve bağış yapan ailenin hiçbir ücret ödemeden bunu yapabileceği yazıyo. Bağış yapan aile daha sonra kendisi için de kullanabiliyor tabi bu kanı. Eğer başkası için kullanilmamissa tabi. Doğumdan 1 hafta öncesinde bilgi vermek gerekiyormuş. Formlar sitede var.
ben 32-33 de denedimmm 1 haftada geriden geliyordu bebek.. sonra 34+2 de gittik zorla da olsa şükranın ağzından yani dr mun ağzından bebeğin döndüğü bilgisini aldık ama yine geri dönebilirmişmiş... birde dediğin gibi benim bebek 1750 di ozamannn çok ufaktııı gerçi şimdi de 2750 de ya yine de fark ediyor hareket alanı daralmış oluyor haklısınnn...Ben bunlari deniyorm ama bebisim yigilip kaliyo hic kipirdamiyo ben terse donunce. Bi de karnimin alt kismina agri giriyo tum gun.youtube'dan da bakabilirsiniz orda epey gostermis. Kgokce gibi daha erken haftalarda yapmak daha mantikli ama bebemiz 3 kilo oldu fazla da zorlamak, rahatsiz etmek istemiyorum kizimi.
çok yaşaaaaaaaaa bacımKızlar gripten hapşırıyorum hapşırdıkca altıma kaçırıyorum ufak ufak. Çamaşır degiştırmekten bi hal oldumya
gözün aydınnn bacımm.. çok iyi yapmışnn vallaa tadını çıkartkızlarrrrrrr yengemi ve çocukları gönderdim artık karnımı seve seve oğluşumla konuşuyorum son günlerimizde kafamızı dinleyelim biraz dedik :))
bende bu sancı olayını çözemeyenlerdenim ....Merhaba kizlar son kontrolumuzdan geldik, nst de cok sancim cikti ama ben hissetmiyorum onu anlamadim, dr ultrasonla bakti cok asagida bebek dedi pazartesi gunumuz ama haftasonu bize supriz yapabilir hazir ol dedi heran dogurabilirmişim..
hayırdır inşallahhh ama okurken güldümm kv kısmına :)ayy kızlar rüyamda doğum yapmışım. ama bebeği görmeniz lazım sap sarışın .sapsarı saçlar kaşlar. önce biraz moralim bozuluyo bu kime benziyo böyle diye. eşim de ben de kumralız ve çok aşırı sarışınları sevmem :) meğer kayınvaldem öyleymiş güya (aslında o da kumral ama rüya işte:) kayınvaldemin kopyasıymış. bi de ona moralim bozuluyo :) sonra hemen kalkıp hamilelik öncesi kot pantolonlarımdan birini giyiyorum göbeğim tamamen inmiş nasıl moralim yerine geliyor. hastanede kotla dolaşıyorum falan :)
hazırla akşama hemşom.. gerçi diyene bak benimde birsürü eksiğim varr amannnn hele bir sancı gelsin o anda hazırlarım diyommm benİ
inanmiycaksin ama daha canta falan yok ortada hersey yikali utulu ama henuz canta hazirlamadim
burdanda yazayım allahım yardımcın ola bacımAlıntı yapamıyorum gecmisi de okuyamiyorum herkesler iyidir insallah. Babaylove ben de ptesi sabah gidiyorum. 7.5da baslayck amelyat.kendi adima kaygi stres yoj tek derdim emrem masil alisacak meler bekliyir emre ve bizi. Basima gelecekler malum iki gun dikis sizlar memeler yara kan bebek gazi vs hicbiri umurumda degil yavrum olumsuz etkilenmez insallah.
Teşekkürler canım valla bu hafta nst vardı doktor daha doğum görünmüyor dedi dedim haftaya kontrolde ne olacağı belli olacakmış ama o zaman bile kesin değil dedim :) yiğenim içinde durmuyor zaten artık iyice sıkıldı dedim oda biz gidelim dedi bende ses çıkarmadım :) ama gerçekten rahatladım bebişimle konuşuyorum artık birbirimizi dinliyoruz :) fakat benim bi an önce doğumum başlaması gerek yoksa haftaya sezeryana gün verecek ama normal istiyorum benVaaavvv hadi gozunaydinn canimm nasil becerdin kizz??
NİYE YA bian önce başlamalı diyonki doğuma... aşağı yukarı aynı günlerimiz bacım???Teşekkürler canım valla bu hafta nst vardı doktor daha doğum görünmüyor dedi dedim haftaya kontrolde ne olacağı belli olacakmış ama o zaman bile kesin değil dedim :) yiğenim içinde durmuyor zaten artık iyice sıkıldı dedim oda biz gidelim dedi bende ses çıkarmadım :) ama gerçekten rahatladım bebişimle konuşuyorum artık birbirimizi dinliyoruz :) fakat benim bi an önce doğumum başlaması gerek yoksa haftaya sezeryana gün verecek ama normal istiyorum ben
valla benim de özelliklede sol göğsüm olmak üzere daha sonra ikiside oldu param parça oldu.. lansinon sürüyorummm... dr a sordum illa doğumda olucak diye bir kural yok öncesinden memelerde böyle parçalanmaalr oluyor dedi.. ama bunlar acımıyor farkındaysan asıl acıyı sonrasında çekecekmişizMerhaba aralık ayının güzel anneleri... Bizde kızımla doğumu bekliyoruz.. Birşey sormak istiyorum sizlere.. Bugün sol göğsümün ucu pul pul dökülüyor ve sanki yara olacak gibiNe yapmalıyım sizce.. Şimdiden mi yara olacak. korkuyorum çok
oğluşunla kirletin evinizi bacım... güle güle kirlenin.. evet temizlik çok mutluluk veriyor eve huzur doluyorrr insanın içi...Kizlar bugün kadin geldi halilari cirpti yer fayanslarini fircaladi falan ev cicek gibi oldu. ev temiz olunca insan daha bi huzurlu oluyo. gün içinde kasilmalarim devam etti dun gece biraz cati agrisi yasadim oğlumu cok asagida hissediyorum tam vajinamda hissediyorum acaba kanalami girdi? bebisi kanala girenler nasil hissediyo bi bilgilendirse cok sevinirim.
gözün aydınnn bacımm.. çok iyi yapmışnn vallaa tadını çıkart
Valla öyle yapıyorum cnm napiyim aslında utanıyorum böyle yaptığım için ama hamileliğimin son zamanlarını daha öncede dediğim gibi böyle geçirmek istemiyorum. Biraz benide düşünmeleri gerekirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?