2014 Aralık Anneleri

Alıntı yapamıyorum gecmisi de okuyamiyorum herkesler iyidir insallah. Babaylove ben de ptesi sabah gidiyorum. 7.5da baslayck amelyat.kendi adima kaygi stres yoj tek derdim emrem masil alisacak meler bekliyir emre ve bizi. Basima gelecekler malum iki gun dikis sizlar memeler yara kan bebek gazi vs hicbiri umurumda degil yavrum olumsuz etkilenmez insallah.
Duble nnenin bebeleri iyimi. Baska dogurn varmi. Elif senin ne zaman belli mi

İ

inanmiycaksin ama daha canta falan yok ortada hersey yikali utulu ama henuz canta hazirlamadim
Bi an once hazirla madem. Ne olur ne olmaz. Zaten hersey yikanmis utulenmis. Simdi tek
tek is ne koyacagina karar vermek. O da baya
zor gerciBana yengem yardim etti ama sanki hala eksik biseyler var gibi geliyo. Oylece kaldirdim koydum kenara dusunmemek icin. Eksikse de eve gelir alir birileri. Hastane 5 dklik mesafede

Hadi gozun aydin

teşekkürler aslında utanıyorum böyle düşündüğü ama son günlerimde gerçekten biraz kafa dinlemek istiyorum :)[/QUOTE]
Valla hicte utanma ben hic cekemiyorum cocuk miziltisi birak haftalari bir gun anca ablamin 6 ve 3 tadinda erkek cocuklari var surekli alt alta ust usteler kafam kaldirmiyor..

Merhaba kizlar son kontrolumuzdan geldik, nst de cok sancim cikti ama ben hissetmiyorum onu anlamadim, dr ultrasonla bakti cok asagida bebek dedi pazartesi gunumuz ama haftasonu bize supriz yapabilir hazir ol dedi heran dogurabilirmişim..
Ayyy cok heyecanlandimmm
Saglikla gelsin guzu

ayy canım bu kadar olur 2 dk önce sana özel mesaj yazıyordum. benim sezeryan 1 aralık. son 10 güne girdim yani.
doğumdan sonra yaz mutlaka çok merak ederim ben.inş bu süreci kolayca atlatırsınız canım. bende de aynı kaygılar endişeler var.

teşekkürler aslında utanıyorum böyle düşündüğü ama son günlerimde gerçekten biraz kafa dinlemek istiyorum :)
Valla hicte utanma ben hic cekemiyorum cocuk miziltisi birak haftalari bir gun anca ablamin 6 ve 3 tadinda erkek cocuklari var surekli alt alta ust usteler kafam kaldirmiyor..[/QUOTE]

işte bizimkilerinde biri 4 yaşında diğeri 3 aylık 4 yaşındaki yalnız olduğu için canı sıkıldıkça ortalığı birbirine kattı yaramazlıkları gürültüsü mahvetti beni komşularım ziyarete gelmişler beni onların yanında hala söyle şunlara sussunlar tv.nin sesini duyamıyorum diyor bana gerisini sen düşün işte o yüzden rahatladım artık kendimi bile daha iyi hissediyorum artık

evt sanirim bende ona guveniyorum hastaNe cok yakin.
Canim bana sabahn7.30 da hastanedr ol, 9 yada 9.30 gibi aliriz dedi. Benden once ücüz dogumu varmis.

Merhaba kizlar son kontrolumuzdan geldik, nst de cok sancim cikti ama ben hissetmiyorum onu anlamadim, dr ultrasonla bakti cok asagida bebek dedi pazartesi gunumuz ama haftasonu bize supriz yapabilir hazir ol dedi heran dogurabilirmişim..

Hadi bkalim hayirlisi.. sanci kaclarda cikti?? Bir haftada mi indi asagiya o kadar? Yksa gecen gittiginde de kanala girmis miydi?

Öyle TE="neveönce mummy, posilgilenecek sörf mber: 620258"]kapıyı kilitleyineemzirme bahanesiyle uyuyun digerleri de npıyosa yapsın. özelini kimse kurcalayamaz ac diye mi tutturcaklar.

Oyle yapacam once bebegimle ilgilenecem .zaten uykusuzda kalacagiz bide yorgun olmayacagiz ki sutumuz olsun ben simdi sutumu sagim hastaneye goturuyorum 45 dakika 1 saat sagiyorum..[/QUOTE]allah yardımcın ola bacımmm

oh ohhh şimdi temizlenip silinip yerleşsin eve mis koku geliorrr kolay gele bacımm

Ay ben gec dogurcam diye aklim gidiyor valla 40haftayi bile bulmak cok zor geliyorr :) hem artik bebisimi istiyorum hemde iznim bol bol kalsin ddogum sonrasina oncesinde bitmesinn yaa
bende baktım 40 hala doğmadı sezeryana alın diyecem ısrarlaaa.. eşimin dayısın karısı 40 oldu doğmadı 41 oldu suyuda gelmedi bebek kakayı yapmış yemiş ve şimdi 5 yıldır yatalak beyni gelişmeyen bir çocuk allahım uzak edeee.. çok zor çok zorr

Aynen canimm koca karnimizla zor geliyor.. bi de gec saate kalinca iyice agirlasiyoz. Kocalar zaten hic yanasmiyo. Uzun zamandir bnmki hic yapsak mi bile demedi yani dusun.. anca ben istersem oluyo ona yok demiyo napsinlar korkuyolar yaa..
öyle vallaaa

orda çalışan bir hemşire velim vardı... o kordon kanını sen versende bankada pek senin için kullanılacağnı sanmıyorum demişti.. şimdilik öylesine depolanıyor yurt dışından ihtiyaç olsa derhal oraya yollanıyor tutupda size siz efendim kordon kanınızı kullanabilir miyiz diye bir bilgi bile evrmiyolar danışmıyolar demişti.. bende amann ne etsem bilemedim.. yine de yarrlı bişey olucaksa yaptırmak gereklii bilinçi aileelr olarak... bu arada batuhanlamı yaptıracan doğumu bacım... cem mi? yoksa normal doğum mu gidişatın?

ben 32-33 de denedimmm 1 haftada geriden geliyordu bebek.. sonra 34+2 de gittik zorla da olsa şükranın ağzından yani dr mun ağzından bebeğin döndüğü bilgisini aldık ama yine geri dönebilirmişmiş... birde dediğin gibi benim bebek 1750 di ozamannn çok ufaktııı gerçi şimdi de 2750 de ya yine de fark ediyor hareket alanı daralmış oluyor haklısınnn...

Kızlar gripten hapşırıyorum hapşırdıkca altıma kaçırıyorum ufak ufak. Çamaşır degiştırmekten bi hal oldumya
çok yaşaaaaaaaaa bacım
amannn kaçır ped tak enfeksiyon kapma yeterrr

kızlarrrrrrr yengemi ve çocukları gönderdim artık karnımı seve seve oğluşumla konuşuyorum son günlerimizde kafamızı dinleyelim biraz dedik :))
gözün aydınnn bacımm.. çok iyi yapmışnn vallaa tadını çıkart

bende bu sancı olayını çözemeyenlerdenim ....

hayırdır inşallahhh ama okurken güldümm kv kısmına :)
İ

inanmiycaksin ama daha canta falan yok ortada hersey yikali utulu ama henuz canta hazirlamadim
hazırla akşama hemşom.. gerçi diyene bak benimde birsürü eksiğim varr amannnn hele bir sancı gelsin o anda hazırlarım diyommm ben cahil cesareti bende ki.. ama sen işi bilirsinnn 2. ci bu

burdanda yazayım allahım yardımcın ola bacım
double anneninde bebişi iyi taha ve bera bebekler...
emre de atlatır erkenden inşallah

Kizlar bugün kadin geldi halilari cirpti yer fayanslarini fircaladi falan ev cicek gibi oldu. ev temiz olunca insan daha bi huzurlu oluyo. gün içinde kasilmalarim devam etti dun gece biraz cati agrisi yasadim oğlumu cok asagida hissediyorum tam vajinamda hissediyorum acaba kanalami girdi? bebisi kanala girenler nasil hissediyo bi bilgilendirse cok sevinirim.

Vaaavvv hadi gozunaydinn canimm nasil becerdin kizz??
Teşekkürler canım valla bu hafta nst vardı doktor daha doğum görünmüyor dedi dedim haftaya kontrolde ne olacağı belli olacakmış ama o zaman bile kesin değil dedim :) yiğenim içinde durmuyor zaten artık iyice sıkıldı dedim oda biz gidelim dedi bende ses çıkarmadım :) ama gerçekten rahatladım bebişimle konuşuyorum artık birbirimizi dinliyoruz :) fakat benim bi an önce doğumum başlaması gerek yoksa haftaya sezeryana gün verecek ama normal istiyorum ben

Merhaba aralık ayının güzel anneleri... Bizde kızımla doğumu bekliyoruz.. Birşey sormak istiyorum sizlere.. Bugün sol göğsümün ucu pul pul dökülüyor ve sanki yara olacak gibi Ne yapmalıyım sizce.. Şimdiden mi yara olacak. korkuyorum çok

NİYE YA bian önce başlamalı diyonki doğuma... aşağı yukarı aynı günlerimiz bacım???
evin oğluşunun sessizliğin tadını çıkart

valla benim de özelliklede sol göğsüm olmak üzere daha sonra ikiside oldu param parça oldu.. lansinon sürüyorummm... dr a sordum illa doğumda olucak diye bir kural yok öncesinden memelerde böyle parçalanmaalr oluyor dedi.. ama bunlar acımıyor farkındaysan asıl acıyı sonrasında çekecekmişiz

oğluşunla kirletin evinizi bacım... güle güle kirlenin.. evet temizlik çok mutluluk veriyor eve huzur doluyorrr insanın içi...

kızlar doğuranlar ve tecrübeli anneler sizlere soruyorumm.. bu gün hamilelliğin başından beri okuduğm bir ansiklopedim var orda doğum kısmına geldimmm şöyle bir yanlış bilgim vardı okuduğumla sizlere sormak istedim.... şimdi ben doğum öncesi açılmayı usg de bakıyor ya dr orda gözükür diye biliyordum.. kitapda ise şöyle yazıyor doğum öncesi açılma var mı yokmu bu ultrasonla belli olmaz illa vajinal muayene ile elle yapılan muayenede açılma gözükürmüşmüş... acaba doğru mu???
şimdi açılmamız başlamışmıdır nedir ne değildir acabaaa ayyyy sabırsızlanıyorum iyiceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…