NİYE YA bian önce başlamalı diyonki doğuma... aşağı yukarı aynı günlerimiz bacım???
evin oğluşunun sessizliğin tadını çıkart
şimdi anladım kafa çapı büyük olduğu için sezeryan diyor dr un... yoksa daha erken yahuuu ..en hayırlısı neyse o olsun öyle dua et bacım.... bu perşembe belli olucak senin durumda yani:)Evimde huzuru yeniden yaşıyorum resmen :) bi an önce başlasın diyorum çünkü ben sezeryan istemiyorum nedense ama doktorumda Perşembe günü sezeryana gün verecek doğmazsa bende o güne kadar bebeğim kanala yerleşsin hayırlısıyla doğum başlasın normal olsun istiyorum çünkü bebeğimin kafa gelişimi önden gidiyor sonuna kadar gidersek normal zor olur diyor doktorum
Ayy sağol cnm cevapladığın için.. Desene zor olan bundan sonrasıvalla benim de özelliklede sol göğsüm olmak üzere daha sonra ikiside oldu param parça oldu.. lansinon sürüyorummm... dr a sordum illa doğumda olucak diye bir kural yok öncesinden memelerde böyle parçalanmaalr oluyor dedi.. ama bunlar acımıyor farkındaysan asıl acıyı sonrasında çekecekmişiz
reca ederim ne demek aynı şeyleri yaşadığımız için cevap verdim bacımmm... bu aradaAyy sağol cnm cevapladığın için.. Desene zor olan bundan sonrasıNe yapalım yeterki bebişlerimiz iyi olsun.. Bende pazartesi kontrole gidicem ozaman dr. a sorayım.. Çatı muayenesi yapıcak pazartesi ondanda çok korkuyorum aslında.
sagol canim benim vallai kalkip simdi bende yikanicam sonra esim gelicem kayinvalidemlere gecicez malum tek basima disari cikamadigim icin kocisim nereye gotururse oraya gidebiliyorumoğluşunla kirletin evinizi bacım... güle güle kirlenin.. evet temizlik çok mutluluk veriyor eve huzur doluyorrr insanın içi...
Teşekkürler canım valla bu hafta nst vardı doktor daha doğum görünmüyor dedi dedim haftaya kontrolde ne olacağı belli olacakmış ama o zaman bile kesin değil dedim :) yiğenim içinde durmuyor zaten artık iyice sıkıldı dedim oda biz gidelim dedi bende ses çıkarmadım :) ama gerçekten rahatladım bebişimle konuşuyorum artık birbirimizi dinliyoruz :) fakat benim bi an önce doğumum başlaması gerek yoksa haftaya sezeryana gün verecek ama normal istiyorum ben
evet eşlerle bir yere gidebiliyozz.. neyse bizim adam haftaya izin almışş sözde doğabilirmişim kendisi yazıp kendisi çizip oynuyor vallaa.. ben de tık yok ishal belirtisi dedielr doğumun o da geçti demek klasik bir ishalmişşş.... hiç bir olay yokkk evet son 18 yazıyor bizde amaa hiç inanamıyorummm ama 29 aralıktan sonra burda doğan doğanaaa olucakkk topicmiz.... ve benn hala yazıyor olacam gibi gibime geliyorrr.... uffffff doğunca bunalıcam belki ama artık sıkıldım bu hamilellikten doğsun kırkı çıksın büyüsün yaz olsun tatile gidelimmm... bunları düşünüyorummsagol canim benim vallai kalkip simdi bende yikanicam sonra esim gelicem kayinvalidemlere gecicez malum tek basima disari cikamadigim icin kocisim nereye gotururse oraya gidebiliyorumsende varmi bi hareket bacım? bizimkiler nezaman gelicek kaldi 18 gün :)
Aynen cnm bu Perşembe belli olacak durumum herseyden önce hayırlısı tabikide ama sezeryan olursam bi daha normal şansım olmayacak o yüzden bi kez bile olsa normal istiyorum... Ama Allah kaderimize ne yazdıysa o olurşimdi anladım kafa çapı büyük olduğu için sezeryan diyor dr un... yoksa daha erken yahuuu ..en hayırlısı neyse o olsun öyle dua et bacım.... bu perşembe belli olucak senin durumda yani:)
aynen canim kasilmalar devam dun bayaa kasildim surekli zaman tutuyoruz ama duzensiz geliyor. bu arada göğüs uclarima baktimda biraz oynayinca benimkilerde pul pul dokulmeye basladi ama kendi kendine dokulmuyo parmagimla oynayinca dokuldu. acaba lansinoh sürmeye baslasammi?evet eşlerle bir yere gidebiliyozz.. neyse bizim adam haftaya izin almışş sözde doğabilirmişim kendisi yazıp kendisi çizip oynuyor vallaa.. ben de tık yok ishal belirtisi dedielr doğumun o da geçti demek klasik bir ishalmişşş.... hiç bir olay yokkk evet son 18 yazıyor bizde amaa hiç inanamıyorummm ama 29 aralıktan sonra burda doğan doğanaaa olucakkk topicmiz.... ve benn hala yazıyor olacam gibi gibime geliyorrr.... uffffff doğunca bunalıcam belki ama artık sıkıldım bu hamilellikten doğsun kırkı çıksın büyüsün yaz olsun tatile gidelimmm... bunları düşünüyorumm
sen de kasılmalar yer yer devam ediyorr di mi?
allahtan lazere gitmiş kol bacak bikini üstü için vs iyi olsada yinede jileti elimize alıyozzz malum bölgenin devamı için....
ben boyatmadım hiç saçımı ama naturel boyayla boyanabilir bir çok kişi aylardır boyatıyor
kızlarrrrrrr yengemi ve çocukları gönderdim artık karnımı seve seve oğluşumla konuşuyorum son günlerimizde kafamızı dinleyelim biraz dedik :))
Kafa gelişimi önden gidiyor canım son güne kalırsa normal olma şansı olmazmış haftaya Perşembe 39 oluyoruz son haftamıza giriyoruz zaten o yüzden haftaya Perşembe şu gün gel alalım diyecek ama ben hala bi ümit normal olabilir diyorum o yüzden doğum kendi başlasın istiyorumCanim niye sezeryana gun veriyo ki anlamadim. Bugun bnm dr.um 9 araliga kadar vakti var bebeginin dedi.
yapma yaaaaaaaaa..ıpl miydiii... benimki alexandraydı biten yerlrde hiç çıkmadı kıl hatta 2 seansda alacağım var doğumdan sonra giderim.. ama göbeğim kıllandı bakkk... dediğin gibi oğluşlarımıza feda olsunbenim lazere verdigim paralar emekler hepsi yalan oldu. Oğluma feda olsun ne diyeyim : S
nasıl becerdin , naptınn. iyi dinlenmelerr..
canim bizim.kafamizda bi normal cikiyo bi 2 hafta büyük cikiyo hicde inancim kalmadi ultrasona vallai heleki son zamanlarda bence hicbi ölçüm saglikli değil. o yuzden ben pazartesi doktora gittigimde dicem sezeryan bile olucaksam oglum kendi karar versin hangi gun gelicegine. tarih istemiyorum dicem.Aynen cnm bu Perşembe belli olacak durumum herseyden önce hayırlısı tabikide ama sezeryan olursam bi daha normal şansım olmayacak o yüzden bi kez bile olsa normal istiyorum... Ama Allah kaderimize ne yazdıysa o olur
aynı fikirdeyimmm.... oksijeni yerindeyse kordon sıkıntısı yoksaa bende 40. haftada daha gelmediyse bekleyecem.. ama 40 oldu hala doğmadı kakasını yiyipde sıkıntı yaşasın istemem allah muhafaza işte ozaman sezeryan derim... hoş doktorda salak değil ya benden önce o der heraldecanim bizim.kafamizda bi normal cikiyo bi 2 hafta büyük cikiyo hicde inancim kalmadi ultrasona vallai heleki son zamanlarda bence hicbi ölçüm saglikli değil. o yuzden ben pazartesi doktora gittigimde dicem sezeryan bile olucaksam oglum kendi karar versin hangi gun gelicegine. tarih istemiyorum dicem.
Yusuf eren makinadan çıktı ama hala kendi nefes alamıyor zorlanıyorr.başinda fanus gibi bisiy var ordan oksijen veriyorlar.bakinca gogus kafesinin orasi ice giriyor nefes aldikca zorlandigi belli.durumu nasıl haberlerini bekliyoruz ?
Yusuf eren makinadan çıktı ama hala kendi nefes alamıyor zorlanıyorr.başinda fanus gibi bisiy var ordan oksijen veriyorlar.bakinca gogus kafesinin orasi ice giriyor nefes aldikca zorlandigi belli.
Sabirli olmamiz lazimm.
Anne sutune azar azar başladilar.7 cc veriyorlar.
Serumla besleniyor.
Ayyy küçücük kuzummm.dokunamiyorum, agladiginida goremedim hep uyurken goruyorummm.
Cok zormuş yaaa böylesii
nasıl becerdin , naptınn. iyi dinlenmelerr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?