- 22 Ağustos 2014
- 606
- 467
- 158
- 44
Insallah yerlesir canim..8-9 gundur yatiyorum..buna ragmen inmis..hatta evde bile kalkmiom pek ayaga herseyi esim halledio..az kaldi sabir bakalim..inanilmsz uyku basio beni bide...dustugum yerde uyuyom..tabi bide su varmis kanala girince kanal seviyesi varmis. -3 -2 -1 +1+2+3 ..sirasi boyleymis.+3 dedimmi dogum oluomus.+2 de doktor eliyle basini elleyebilirmis..bizimki belkide daha -3 dedir.gerci bana rahim boynuda kisalmis dedi.o ne demekse:)raziyesilyayla
canim cok sevindim bebisinin kanala girmesine.. ah benimki de bir yerlesse.. benim de zorluyo kasiklarima vuruyo bazen asagida hareket hissediyorum ama hala yukarda. Hatta bazen bn de cis kaciracak gibi oluyorum. Bi de alt tarafta siskinlik oluyo demissin ya o vajinadaki sislik yani bebisin dogacagi yerde bende de sislik var. Ama karnim inmedi yani bikini bolgemin ustunde faln siskinlik yok. O kadar yuruyorum her gun bi yerlesemedi yaa.. bi de sen yatiyosun ona ragmen yerlesti dimi? O zamn hareketle hic ilgisi yok. Bebis isteyince yerlesiyor bence.. sabret sen de az kaldi canim bak hersey yoluna giriyo yavas yavas..
Evet cnm haklısın bide sadece carsamba ve cumartesi gorebiliyoruzz.oda bes dk filann.amin insallah rabbim kimseye yasatmasinKuza versin insallah Ya Safi adının hurmetine... bizim de doğumdan sonra böyle bir sıkıntı yaşama riskimiz var. Rabbim kimseye yasatmasin
Canim kafasi buyuk diye bicok kisiye soyluyolar ama nihayetinde normal dogum oluyo. Sen gun istemedigini soyle. Baska bi dr.a daha gorunsene..
Cevabın güzel olmuş. Karnın inmesi bebişin kanal yaklaştığının göstergesi de tam olarak girip girmediğinin göstergesi midir onu bilmiyorum. Benim doktorum direkt beni görünce üst taraf baya boşalmış. İnmiş aşağıya demişti. Kafa yerleşimi de gayet güzel demişti ama kanala girmiş mi diye sormak aklıma gelmedi.
sağol canım.Atarım inşallah resimlerini :) Bende seni merak etmiştim.Uzun süre giremeyince doğurduğunu düşündüm :)) Maşallah bebişine kilo almış.Benim evdeki bebiş 2230 a düşmüş çok çok minik.Küçük bebeğe bakmak daha zor.Amin canım. İnş Allah geçer. Ben çok sevindim geçmesine doğal olarak. Sende yazarsın merakla bekliyorum bakalım ama büyük ihtimalle geçmiştir seninki de bu bebişler biz annelerini şaşırtmayı çok seviyorlar :)
Valla canım orası hiç belli olmuyor. Benim de hiç umudum yoktu hiç tahmin etmediğim kadar çok almış. Belli olmuyor. Sen rahat ol. Almıştır mutlaka. 38+3 tüm doktora gittiğimde. 39. ve 40. haftayı da sayarak ortalama 2 hafta dedi. 40+ lardan bahsetti yani. Kanla yerleşti mi bilmiyorum. Ama kafa yerleşimi çok iyi zaten karnın da aşağı inmiş belli dedi. Kanal olarak bahsetmedi. zaten kafa aşağı indikten sonra sancı ile kanala da girer. Girmeye niyeti yoksa zaten girmez
Benim evim 2+1 yani oturulacak tek odam var. Kimi sıkıştırayım orayaBirde salon da yapıp evimi temiz tutmak, salon da işimiz bitince rahat rahat evime gelip hayatıma devam etmek çok mantıklı geldi. Malum mevlüt gibi olaylardan sonra birde temizlik ile uğraşmak epey yorucu oluyor. Bakalım deneyip göreceğiz inş Allah bizim planladığımız gibi kolay olur.
Sağol canım. Pek tosuncuk denmez. 5 gün geriden geliyor ama orası hiç önemli değil. 38+3 te 32895 gram dı.
Yok ben bu doktorları anlayamayacağım. Biri azalmış biri hayır diyor. Yok mu bunun net anlaşılır bir şeyi canım. Ya azdır ya iyidir. Boşuna panik yaptırıyorlar. Sezeryan mı istiyordun sen. Hayırlısı olsun o halde hakkında.
Canım bak bebeğin kilo alması az diye hiç üzülme son haftalarda bu bebişlere bir şey oluyor. Kilo almıyorlar. Ama sonradan toparlıyorlarmerak etme. Bak benim de öyleydi toparladı bile. Sadece rahat ol kafana takma.
Sağol tatlım.
Hazırla tabi ne olur ne olmaz. Gerçi diyene bak daha 2-3 gün önce tamamladım eksiklerimi
Maş Allah kızına. Endişelenecek bir durum olsaydı acil sezeryan alırlardı. Sadece kontrol eltında tutacak artık. zaten sürekli kontrol altındayız o da ayrı :)
Senin adına sevindim çık artık izneNasıl rahatlık anlatamam. Gerçi hala iş yerindeki pc ye bağlanıp işlerin bir kısmını yapıyorum ama evde ki rahatlığa paha biçilemez. İşlerimi rahat rahat yapıyorum. Geziyorum bol bol. Gören herkes yollarda doğurcan diyor Sende anlarsın bak ne güzelmiş evde olmak modundayım. Ev hanımı olmak istiyorummmmmmm
Çok geçmiş olsun canım. Ateş basıyor ya bizi incecik giyiniyoruz sonra şifayı kapıyoruz. Dikkat etmemiz lazım.
Aras kargo ile canım.
Aman dikkat et dikiş yerlerine. En azında ilerlememiş bu da sevindirici. Peki bu sarılığın normal değer aralığı kaç olmalıymış ki. 11 den sonra sı mı risk li ? tez vakitte geçer inş allah. Gün ışığında yatırmaya çalış. Güneş gören yere koy sürekli.
Canım açıkçası biraz bencil olmakta fayda var. Eşine söyle gelmesinler. Sen anca bebişin ve oğlunla ilgileneceksin. Eşine bile vakit ayıramayacaksın kaldı ki sezeryan olacakmş senin zaten yardıma bakıma ihtiyacın var. Bu kadar düşüncesizliğe de ne olur sesinizi çıkarın. Yazık günahtır size de. Kaça ayrılacaksın. Konuş bence eşinle.
Çok ayıp etmiş. Çok kırıldığını anlamıştır belki ama açıkça ifade et kırıldığını.
Cevabın güzel olmuş. Karnın inmesi bebişin kanal yaklaştığının göstergesi de tam olarak girip girmediğinin göstergesi midir onu bilmiyorum. Benim doktorum direkt beni görünce üst taraf baya boşalmış. İnmiş aşağıya demişti. Kafa yerleşimi de gayet güzel demişti ama kanala girmiş mi diye sormak aklıma gelmedi.
Evet canım ya sınırım dı. Çok şükür geçtik sınırımızKesinlikle ideal. Daha fazlası olmasın zaten çıkaramamaktan korkarım canım 38+3 tüm yani 39 ve 40 olarak saydı. 40+ lara kadar falan bekler. 42 ye kalmayız sanırım.
çok ama çok sevindim. Rabbim tez vakitte kavuşmanızı nasip etsin. Rabbim sabır,dayanma gücü versin biz tek bebişle ne yapacağız derdindeyiz. Sana bol bol sabır diliyorum.Amin kimseyi evladıyla sınamasın. SAğlıkla kavuş inş Allah bebişine. Sonra bize ikisinin yan yana çekilmiş ellerinin fotosunu atarsın.
Valla dediği sadece kendine kadar ye. Bebiş kilo alsın diye ekstra bir şey yeme dedi. Nasıl ayarlayacaksam onu. Çok ta ayrıntıya girmek istemedim. Daha ne kadar alır ki zaten
Başlasa bende başlardı Herkes te aynı etki olmuyor malesef. Hiç ara vermeden hala devam ediyoruz benim zorumla ama açılmam bile yokmuş daha Bu arada haftada ya da 2 hafta da bir çok sık değil zaten ama sıklaştırmayı düşünüyorum önümüzdeki hafta. Gelsin artık yeter.
Canım çok sancı derken kaçları buldu sancın. Bende 50 lik sancıları hiç hissetmemiştim. 60 lık çıktı onları da aman aman hissetmedim. Bebişin sert hareketleri gibi algıladım hayırlı hakkımızda. Sağlıkla kucağına al inş Allah.
Canım korkulacak bir şey yok. Kendini rahat bırakır kasmazsan canın acımaz. Sadece basınç hissedersin o kadar. Ben de daha dün oldum. Kendime dediğim hep şu oldu. Normal doğum istiyorsun bir çatıyı bile yaptıramayacaksan niye diretiyorsun normal diye dedim hep. Emin ol çok kolay geçecek. Yazarsın sende nasıl olduğunu merak ederim :)
Rabbim yardımcınız olsun şifa versin. SAbır ve dayanma gücü versin zor ama geçici bir süreç kavuşacaksınız tez vakitte inşa Allah.
Canım 2 akşam önce göğüs kafesimde ağrı vardı nefes alırken bile acıyordu. Üşüttüğümü düşündüm açıkçası. Sende üşütmüş olabilirsin. Dikkat et. Ayaklarını sıcak tut. Bebişin aşağı inmesi daha çok seni rahatlatırözellikle nefes almanı. Sanmıyorum ondan olacağını ama hala devam ediyorsa doktorunu haberdar et bence.
Kızlar bu arada insan biraz düşünür giremeyenler bu kadar sayfayı okumakta zorlanır az yazalım falan der. Kaç saattir okuyorum. Anca okuyup bitirdim. Destan gibi de bir cevap yazdım
Canim benim bebekler doğduktan sonra 500 gr kadar kilo veriyolar zaten korkma kendini üzme bununla. Sislikleri falan iniyo normal yani. Rabbim ikisini de evinde bakanı nasip etsin :)sağol canım.Atarım inşallah resimlerini :) Bende seni merak etmiştim.Uzun süre giremeyince doğurduğunu düşündüm :)) Maşallah bebişine kilo almış.Benim evdeki bebiş 2230 a düşmüş çok çok minik.Küçük bebeğe bakmak daha zor.
Cnm baktim kagida simdi 80 ile 100 arasi cikmis genelde..Amin canım. İnş Allah geçer. Ben çok sevindim geçmesine doğal olarak. Sende yazarsın merakla bekliyorum bakalım ama büyük ihtimalle geçmiştir seninki de bu bebişler biz annelerini şaşırtmayı çok seviyorlar :)
Valla canım orası hiç belli olmuyor. Benim de hiç umudum yoktu hiç tahmin etmediğim kadar çok almış. Belli olmuyor. Sen rahat ol. Almıştır mutlaka. 38+3 tüm doktora gittiğimde. 39. ve 40. haftayı da sayarak ortalama 2 hafta dedi. 40+ lardan bahsetti yani. Kanla yerleşti mi bilmiyorum. Ama kafa yerleşimi çok iyi zaten karnın da aşağı inmiş belli dedi. Kanal olarak bahsetmedi. zaten kafa aşağı indikten sonra sancı ile kanala da girer. Girmeye niyeti yoksa zaten girmez
Benim evim 2+1 yani oturulacak tek odam var. Kimi sıkıştırayım orayaBirde salon da yapıp evimi temiz tutmak, salon da işimiz bitince rahat rahat evime gelip hayatıma devam etmek çok mantıklı geldi. Malum mevlüt gibi olaylardan sonra birde temizlik ile uğraşmak epey yorucu oluyor. Bakalım deneyip göreceğiz inş Allah bizim planladığımız gibi kolay olur.
Sağol canım. Pek tosuncuk denmez. 5 gün geriden geliyor ama orası hiç önemli değil. 38+3 te 32895 gram dı.
Yok ben bu doktorları anlayamayacağım. Biri azalmış biri hayır diyor. Yok mu bunun net anlaşılır bir şeyi canım. Ya azdır ya iyidir. Boşuna panik yaptırıyorlar. Sezeryan mı istiyordun sen. Hayırlısı olsun o halde hakkında.
Canım bak bebeğin kilo alması az diye hiç üzülme son haftalarda bu bebişlere bir şey oluyor. Kilo almıyorlar. Ama sonradan toparlıyorlarmerak etme. Bak benim de öyleydi toparladı bile. Sadece rahat ol kafana takma.
Sağol tatlım.
Hazırla tabi ne olur ne olmaz. Gerçi diyene bak daha 2-3 gün önce tamamladım eksiklerimi
Maş Allah kızına. Endişelenecek bir durum olsaydı acil sezeryan alırlardı. Sadece kontrol eltında tutacak artık. zaten sürekli kontrol altındayız o da ayrı :)
Senin adına sevindim çık artık izneNasıl rahatlık anlatamam. Gerçi hala iş yerindeki pc ye bağlanıp işlerin bir kısmını yapıyorum ama evde ki rahatlığa paha biçilemez. İşlerimi rahat rahat yapıyorum. Geziyorum bol bol. Gören herkes yollarda doğurcan diyor Sende anlarsın bak ne güzelmiş evde olmak modundayım. Ev hanımı olmak istiyorummmmmmm
Çok geçmiş olsun canım. Ateş basıyor ya bizi incecik giyiniyoruz sonra şifayı kapıyoruz. Dikkat etmemiz lazım.
Aras kargo ile canım.
Aman dikkat et dikiş yerlerine. En azında ilerlememiş bu da sevindirici. Peki bu sarılığın normal değer aralığı kaç olmalıymış ki. 11 den sonra sı mı risk li ? tez vakitte geçer inş allah. Gün ışığında yatırmaya çalış. Güneş gören yere koy sürekli.
Canım açıkçası biraz bencil olmakta fayda var. Eşine söyle gelmesinler. Sen anca bebişin ve oğlunla ilgileneceksin. Eşine bile vakit ayıramayacaksın kaldı ki sezeryan olacakmş senin zaten yardıma bakıma ihtiyacın var. Bu kadar düşüncesizliğe de ne olur sesinizi çıkarın. Yazık günahtır size de. Kaça ayrılacaksın. Konuş bence eşinle.
Çok ayıp etmiş. Çok kırıldığını anlamıştır belki ama açıkça ifade et kırıldığını.
Evet canım ya sınırım dı. Çok şükür geçtik sınırımızKesinlikle ideal. Daha fazlası olmasın zaten çıkaramamaktan korkarım canım 38+3 tüm yani 39 ve 40 olarak saydı. 40+ lara kadar falan bekler. 42 ye kalmayız sanırım.
çok ama çok sevindim. Rabbim tez vakitte kavuşmanızı nasip etsin. Rabbim sabır,dayanma gücü versin biz tek bebişle ne yapacağız derdindeyiz. Sana bol bol sabır diliyorum.Amin kimseyi evladıyla sınamasın. SAğlıkla kavuş inş Allah bebişine. Sonra bize ikisinin yan yana çekilmiş ellerinin fotosunu atarsın.
Valla dediği sadece kendine kadar ye. Bebiş kilo alsın diye ekstra bir şey yeme dedi. Nasıl ayarlayacaksam onu. Çok ta ayrıntıya girmek istemedim. Daha ne kadar alır ki zaten
Başlasa bende başlardı Herkes te aynı etki olmuyor malesef. Hiç ara vermeden hala devam ediyoruz benim zorumla ama açılmam bile yokmuş daha Bu arada haftada ya da 2 hafta da bir çok sık değil zaten ama sıklaştırmayı düşünüyorum önümüzdeki hafta. Gelsin artık yeter.
Canım çok sancı derken kaçları buldu sancın. Bende 50 lik sancıları hiç hissetmemiştim. 60 lık çıktı onları da aman aman hissetmedim. Bebişin sert hareketleri gibi algıladım hayırlı hakkımızda. Sağlıkla kucağına al inş Allah.
Canım korkulacak bir şey yok. Kendini rahat bırakır kasmazsan canın acımaz. Sadece basınç hissedersin o kadar. Ben de daha dün oldum. Kendime dediğim hep şu oldu. Normal doğum istiyorsun bir çatıyı bile yaptıramayacaksan niye diretiyorsun normal diye dedim hep. Emin ol çok kolay geçecek. Yazarsın sende nasıl olduğunu merak ederim :)
Rabbim yardımcınız olsun şifa versin. SAbır ve dayanma gücü versin zor ama geçici bir süreç kavuşacaksınız tez vakitte inşa Allah.
Canım 2 akşam önce göğüs kafesimde ağrı vardı nefes alırken bile acıyordu. Üşüttüğümü düşündüm açıkçası. Sende üşütmüş olabilirsin. Dikkat et. Ayaklarını sıcak tut. Bebişin aşağı inmesi daha çok seni rahatlatırözellikle nefes almanı. Sanmıyorum ondan olacağını ama hala devam ediyorsa doktorunu haberdar et bence.
Kızlar bu arada insan biraz düşünür giremeyenler bu kadar sayfayı okumakta zorlanır az yazalım falan der. Kaç saattir okuyorum. Anca okuyup bitirdim. Destan gibi de bir cevap yazdım
Insallah yerlesir canim..8-9 gundur yatiyorum..buna ragmen inmis..hatta evde bile kalkmiom pek ayaga herseyi esim halledio..az kaldi sabir bakalim..inanilmsz uyku basio beni bide...dustugum yerde uyuyom..tabi bide su varmis kanala girince kanal seviyesi varmis. -3 -2 -1 +1+2+3 ..sirasi boyleymis.+3 dedimmi dogum oluomus.+2 de doktor eliyle basini elleyebilirmis..bizimki belkide daha -3 dedir.gerci bana rahim boynuda kisalmis dedi.o ne demekse:)
Aklımdan geçiriyorum aslında başka bi doktora daha gideyim diye ama Perşembe en azından durumunu öğreneyim ona göre sezeryan istemiyorum falan mı desemki?... Bilemedim zaman daraldıkça kafam Allah bullak oluyor
canım dönmesi için ne deniceksin banada söylermisin?
MalesefKiyamam sanaa zaten agirlastik bi de sen rahatsizsin canim ondan uyukluyosun hep. Bi de ac geziyon kiyamam halin kalmiyo.. Allah kolayliklar versin. Kanal derecesi de nesi yaa cok sasirdimmm :) hep seyimin ustunde hareketi var ama kafa az sagda duruyo nazli oglumun. Bkalim girer elbet. Dr um bnden daha inancli.dur daha vakti var yerlesir dio. Rahim boynu kisalinca acilmasina az kalmis demektir. Yani dogum yakin.
Sagol canim kanala girmis suan tamda suan resmen asagiya bi baskilar yapio sorma gozumu kapayip sikiyorum kendimi ister istemez..sagligiyla gelir hepsi insallah...kilosunu bilmiyoruz bakmadi bizim doktor hanimefendi...dedigi tek sey hastanede bakilmis hersey yolunda o senden istedigi herseyi aliyor sen hic korkma..senin diyetin suan onu etkilemez.sen yemek yeme dikkat et dogumu atlat.sikinti cekilceksede sen cek...suni sanciya karsiyim bebek o stresi yasamali...kendi kendine gelmesini bekle..sakin ol pozitif dusun daha cok gencsin..kendini toparla..bidahaki randevuda yine gulerek gel sana boyle olmak yakismio felan filan.elle karnima bakti plasenta iyi suyu iyi vajinal muayenede aciklik yok ama hem kanalda hemde rahim boynu kisaldi dedi bu cok iyi dedi..normal doguma hazirlik yapio vucudun dedi..nst de hersey normal cikti dedi.bide bi sivi aldilar.dogum esnasinda anneden bebege gecen bi virus varmis..onu tasiyip tasimadigima bakti.testin sonucu negatif cikti..cok sukur son testide atlattik.idrar normal demir seviyemiz normal tansiyon dusuk.10 a 6 cikti..son zamanlarda yukselcegine dustu benimki.ve kiloda -4 kilo olduk..onu hic sorun bile yapmadi..ben yaptim acikcasi cunku bi haftada 4 kilo vucudum icin cok zor bisi.herseyi kafaya taktim zaten psikolojim altust oldu niyeyse..nasil dayancam ben doguma bilmiom...ama sonra diomki sonunda elime bebisim verilcek ins..bunda elime bisi gecmedi o yuzden daha cok etkilendim heralde..raziyesilyayla eslem hatun kanala girmiş, sağlıkla gelsin inşallah. kilosu nasılmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?