- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
Malesefo yuzden cani cekenler kiloyu dusunmesin...yiyin gitsin vallaaa.bide dusununki bunu hayatinda hep kilolu olmus ben diyorum.yiyin icin keyfini cikarin.inanin canim yemedigim seyleri bile cekiyor garip bisey.ama bi haftayi gecti tabi dayanmak cok zor bencede inancini bozma bakarsin sanciyla ittirir kendini..boynun kisaligini ozellikle sordu esim benim israrimla tam olarak ne demek yani diye..acilma yok ama az daha ilerleyince acilma baslicak sanirim..hayirlisi artik..hastanede cok iyi bakildi haklarini yiyemem ama tekrar sikintili donemler gecircem diye psikolojim bozuk biraz...tekrar gitmek istemiyorum..bundan on gun once dogsun diye beklerken simdide az daha dursun modundayim valla.kisa zamanda o hastaneyi cekebilcemmi ki bidaha? Geceleri tek kalmak...esimi aglayarak ugurlamak...ayyy cok zordu
Ben bi atlattın grip burun akıntısı ve hapşurma olarak . Ama Allah'tan akıntı olması guzel kolay atlatıyorsun .. Bide ben hiç ilaç almadım , gündüz sıcacık tarhana içtim hep , bide asırı nar yedim o donemde tavsıye ederımeet canım bende bazen cok duygulanıorum diğer ayların anneleri böle mi bilmiorum ama bence bizim ayın anneleri olarak bizler çok kenetlendik birbirimize--aman beyler görmesin-- buarada grip oluyor gibiyim dua edin olmiim 10 yıldır olmuyorum olmam artık die diee kendi kendime nazar değdirdim burnum akıo gibi vee hapşuruk sürekli
@neverthemummy sen de iyi değilmişsin dün gece, geçmiş olsun kuzu, Allah ferahlık versin
güzell bebişlerimm ve yavruları nasıllar bakalımm .. annemle sabahın 9undan 4 e kadar eminönündeydik .. bana sürpriz yaptı kapalı çarsıya girdik bilezik alcam dedi kendime bana aldıkk beğen sen canım dedi birden şokk oldum ama bilezik yerine kolye aldık tabi ki taçlı veeeee Yusuf yazdırdık beğendiniz miiiiiiii
Eki Görüntüle 1310932
yarın 10:45 te Yusufumuzu görcezz hala dönmedi sanırım kafasını hissedorumm yukarda .. dua edelimm tüm bebişler dönsün artıkkkkkkk
bebişleeerr geç kalmayalım biz yarın Yusuf bey endişelenmesinn nerde bu annem babam dieee 10:45 görüş zamanııııııhuhuuuuuuu bekle bizi minik prenss herkese musmutlu haftasonları artık bize hepp haftasonu sendromlu pazartesi yokk artık misler gibi darısı tüm çalışan annelerin başınaaaaa
baktım da yaklaşık 270 gündür bebişimiz bizimle. Garip değil mi .
hadi bakalim hayirli hbrler insallah bende p.trsi gidicem sonra sob 4 is gunu insallahh gunaydinn bu arda herkesee esimi yolladimm ne uyku var ne bisi kizim uyuyoo buzde oglusla cin gibiyiz napcam ben didim esimee kk ya takil sen diyo :) benle bir seviyo kkyida cok hisuna gidiyoo :) dun gece baya sancilandim bu arada kizlar ama dyzenli geldigi sira siddetli degildi siddetlendigindede duzeni gitti bende gitmedim bi yere perisan olmak istemiyrm tam sancilanmadan hastanelerde bu sabah ii gibiyim ama o kaar asagidaki ayaga kalkinca kasiklarimda sanci hemen basliyoo sanki adet olcakmisim gibi yakinda dogircammi ne anlamadim bakalim p.tesi ne dicek drr :)bebişleeerr geç kalmayalım biz yarın Yusuf bey endişelenmesinn nerde bu annem babam dieee 10:45 görüş zamanııııııhuhuuuuuuu bekle bizi minik prenss herkese musmutlu haftasonları artık bize hepp haftasonu sendromlu pazartesi yokk artık misler gibi darısı tüm çalışan annelerin başınaaaaa
Hadi bakalim hayirlisihadi bakalim hayirli hbrler insallah bende p.trsi gidicem sonra sob 4 is gunu insallahh gunaydinn bu arda herkesee esimi yolladimm ne uyku var ne bisi kizim uyuyoo buzde oglusla cin gibiyiz napcam ben didim esimee kk ya takil sen diyo :) benle bir seviyo kkyida cok hisuna gidiyoo :) dun gece baya sancilandim bu arada kizlar ama dyzenli geldigi sira siddetli degildi siddetlendigindede duzeni gitti bende gitmedim bi yere perisan olmak istemiyrm tam sancilanmadan hastanelerde bu sabah ii gibiyim ama o kaar asagidaki ayaga kalkinca kasiklarimda sanci hemen basliyoo sanki adet olcakmisim gibi yakinda dogircammi ne anlamadim bakalim p.tesi ne dicek drr :)
hadi bakalim hayirli hbrler insallah bende p.trsi gidicem sonra sob 4 is gunu insallahh gunaydinn bu arda herkesee esimi yolladimm ne uyku var ne bisi kizim uyuyoo buzde oglusla cin gibiyiz napcam ben didim esimee kk ya takil sen diyo :) benle bir seviyo kkyida cok hisuna gidiyoo :) dun gece baya sancilandim bu arada kizlar ama dyzenli geldigi sira siddetli degildi siddetlendigindede duzeni gitti bende gitmedim bi yere perisan olmak istemiyrm tam sancilanmadan hastanelerde bu sabah ii gibiyim ama o kaar asagidaki ayaga kalkinca kasiklarimda sanci hemen basliyoo sanki adet olcakmisim gibi yakinda dogircammi ne anlamadim bakalim p.tesi ne dicek drr :)
Ohh ne guzel baya iş halletmişsin .. Bügünde ciciler gelicek cok guzel bi his bebeğin için hediye almak bir iğne bile gelse insan cok mutlu oluyor .. Benimde ufak tefek eksikler kaldı rahatladım cok şükür cogu bitince .. Bu aralar Totomu kaldırmakta zorlanıyorum ıyıkı önceden halletmişşm dıyorum işlerimi . Bugun ev temizliği yapıcaktık eşimle 2-3 saatlik işe gitmesi gerekti gözüm yemıyır artık tek basına . Eğilemıyorum koltuk altlarınaaynen ya haftasonu haftaici birbirine girdi. sendrom yok dert yok ohhh keyifff. Lise günlerindeki gibi : )
kızlar bu gece ayaktasınız hayırdır insallah .
Ben de bugun kalan odayı annemle temizledim. Pazar gunu KV lerim gelecek. Bebiş bohcası getireceklermiş önce annemlere gidecekler ordan bize ugrayacaklar. ciciler gelecek : ) evde yapılmadık bi banyo kaldı onu da yarın eşimle yaparız diyordum ama o calısacak kendim yapmaya calısıcam.
Bugun annemle kahvaltı yaptık ordan anneme gectik annemin hazırladıgı bebiş yatak yorgan hazırlıgı tamamlandı. Eve geldim gogus pompası bir biberon ve emzik ve kutusunu dezenfekte ettim kuruyorlar. Sonra onları da kaldıracagım. işlerimi tamamlamaya calısıyorum rahatca bebişime konsantre olup ona sarkılar soyleyeyim diye.
siz neler hallettiniz bugun
. Dağıstan uzun bi isim beraber seslenecekseniz kısa ısım alp falan guzel geldi gözüme . Ama bu yazdıklarında en cok çınarı sevdimKizlarrr nolur yardimmm
esimin babasi vefat etti 2 sene oldu ismi Dagistan.
Bizim yanimiza isim gerekiyor.biz emir cinar kerem hangisi daha uyumlu cozemiyoruzz ne koyacagimiza bi turlu karar veremedik sizce hangisi daha uyumlu
iyi olmanıza sevindim bacımm.. evet pek giremez oldun aylardır... kızında adıyla yaşasın çok güzel... 28 kasım cuma yani anlaşılan sezeryan bu kadar nokta atış tarih olunca.. allah yardımcın ola sağlıcakla kavuşasın yavruna inşallahh..Beni taniyan tanimayan herkese iyi haftasonlari diliyorum son aylarda pek aktif olamadim malesef..
Bizim dogum tarihimiz 28 kasim olarak kesinlesti kizimin adida Ayse İrem olacak insallah.son kontrolumuzu sali gunu olduk 3.250 gr ve 50 cm di en son kizim.tum hazirliklarimiz bitti kayseriden annem gelicek pazartesi son 3 gunumu beraber geciricez ve cuma sabahi kuzima kavusucam nasipse..
Paylasimda bulundugun butun arkadaslarima hersey icin tesekkur ediyo hepimiz saglikla kavusalim insallah bebeklerimize...
ya yapaydınnn ne kaybınn olurdu ki... cidden yabancı kaynaklardan okudukcanım karanlık odada bacaklarını acıp yükseğe koyacaksın ve eşin vajinana doğru ışık tutacak ama sevgili eşim tutmadı yöntemi bu gerçek olsa dr sölerdi diobilmiorum yürüyüş yapcam bol bol ne olacak bakalım
heyyyyyyyyyyyyy anneciğinin hediyesineeeeeeeee bayıldımmmmmmmm bayıldım.. çok çok güzellll güle güle kullan bacımmm çok şık ve de istediğin gibi bişey olmuş... artık annen böyle bir hediye aldıysa kocan hakiki bir taç yaptırır sanagüzell bebişlerimm ve yavruları nasıllar bakalımm .. annemle sabahın 9undan 4 e kadar eminönündeydik .. bana sürpriz yaptı kapalı çarsıya girdik bilezik alcam dedi kendime bana aldıkk beğen sen canım dedi birden şokk oldum ama bilezik yerine kolye aldık tabi ki taçlı veeeee Yusuf yazdırdık beğendiniz miiiiiiii
Eki Görüntüle 1310932
yarın 10:45 te Yusufumuzu görcezz hala dönmedi sanırım kafasını hissedorumm yukarda .. dua edelimm tüm bebişler dönsün artıkkkkkkk
hımm anladımm bacımmmCanim simdi degil sezeryan gununden bi gun oncesi icin su icme dedi. Ayrica iyiymis bebegimin suyu. Yani ben suyum geldi die dusundum ama ole cikmadi.
valla bende geçenelrde oldum okudum yazdım cevaplar geldi yok doğum öncesi olurmuş ama hala doğuramadım o çektiğim ishal sancısıyla kaldım anlayacağnn.. ama zamanımız yaklaştıkça herşeyden kuşku duyar olduk haklı olarakBu aradaaa fena halde ishal oldumm.. dun aksam fena sancilandim sonra baktim ishal olmusum. Dogum yakin mi ondan mi oldu bilmiyorum.. yakinsa da ne zaman yaa poffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?