2014 Aralık Anneleri

Seni çok ıyı anlıyorum hamılelik öncesi birazda iş kaynaklı stresten hiç yemek yıyemıyıtu ve her sabah istifra efıyordum .. 7 ayda 8 kılo vermiştim ve iştahsızlık vardı . Dıyordum kıloyum hiç sorun etmeyın yıyın benım yerımede .. Hamıle kalıp , işten ayrılınca o gazla toplamda 20 kılo alışım bundandır sanırım . Sen burdan gördüğüm cok güçlü bi kadınsın kızında sana benzemiş baksana masallah etkilenmedi .. Kısa bi süreç sonra rahatlıycan eminim

Çok guzel cok kalıcı bi hediye ... Annen cok guzel düşünmüş ellerınden öperiz

hediyen çok güzel maşallah bebekprenses. anneciğinin yüreğine sağlık
tam da konseptine uygun..
güle güle güzel günlerde kullan

raziyesilyayla şükret, sabret bacım, Allahın izni ile bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın
bizler sana dua ediyoruz

kaç yaşındasın bu arada.

kızlar hasta anne ve bebeklerimiz için ve doğumlarımızın kolay geçmesi için tesbih mi çeksek?

Sezeryan gunlerimiz ayni ama sana gec bi tarih mi vermis. Ya da bana erken. Benim normal dogum tarihi 22'si cunku

Aynen bi 3 kilo olsa rahatlayacagim ben de. Doguma 19 gun kaldi cunku. 3 kiloya ulasmszsa erteler mi acaba
Bilemedim ki canim ama ne kadr gec olsa sanki daha iyi gibi bebis icin. Aman ya saglikli olsunlar zaten baska bi dilegimiz yok.

Canim simdi degil sezeryan gununden bi gun oncesi icin su icme dedi. Ayrica iyiymis bebegimin suyu. Yani ben suyum geldi die dusundum ama ole cikmadi.

canım selamm çok şükür izne çıktım ilk günde baya bişeyler hallettik anemle .. haftasonu dagıtılacaklar bitecek inş bizimki de tekmelerde formda ama dönmedee yokk .. ay az kaldı yaaa panik oluyorumm ..

canım nerde yaşıyorsun .. sabun sıkıcı olabilir ama gittigidiyordan şişe alarak kendin kolonya yapabilirsin .. ben şişelerimi ordan aldım bgn de eminönünden mavi kolonya alıp içine doldurdum çiçekleri yapışacak stickerları da cıkarttırırsak hallolacak inş en kolayı şişeye kolonya ya da minicik kavanozlara renkli drajeler .. geç kalmadın bence kendin yapp ..

Çok guzel cok kalıcı bi hediye ... Annen cok guzel düşünmüş ellerınden öperiz

cok teşekkür ederiz canım benim .. bu yazdığını ileteceğimm aynen sanaldan arkadaş olur mu diip duruo bagımlı oldun dio kk ya gelse bi okusa kendisi kalkmaz pc başından burda hepimize akıl verip durur tüm gün

Ben Ankara da yaşıyorum canm, kendim yapmayı istiyorum ama bakalım becerebilecekmiyim ınstagramdan bakıyorum kutulu sabunlar 3.5 tl şişeler 2 tl, normal mi fiyatları siz bilirsiniz araştırdıysanız... Bu arada sen sabunlarını kendin yapmıştın değil mi? Çok uğraştırdı mı acaba birde maliyeti ne kadar oldu tahminen

İnş Allahım kolaylık verir canım bol bol İnşirah okumanı tavsiye ederim .. acil şifalar dilerim

Canım anlatayım biliyormusun bılmıyorum ama kendin yapmak istıyırsan suluhandan malzeme alabılırsun yada hazır da yaptırabılıyorsun. Yınede Eminönü'nde tabi daha uygun saolsun babam emınonunden sldı bana .. Ben mınık seker kocasına tül içinde draje koyuyorum . Saplarına da kurdele bağladım cpkiçime sindi .. Basitte yapması önündedw sticker olacak . Birde lavanta kesemiz var kız bebekli

canım sabun için kalıp alacaksın renk esans kutu kurdele vs sıkıntılı yapmak da uzun sürüyor .. benmari usulu eritip silikon kalıba döküyorsun bence en guzeli kolonya daa kalıcı gelio ..

50 cc lik şişeler gg da 0.6 kuruş .. 60 tane aldık biz kolonya da 3 lt aldık litresi 15 tl tülü fln sana kalmış nasıl süslemek istersen ama maliyeti 1.5 -2 arası oluyor yine sanırım .. sen bilirsin nasıl gönlünden geçerse canım

Bende eşim dalga gecıyo kk napıyo doye . Valla burada birbirimizi dınleyıp halinden anlıyoz .. Ve öğrendiğim işimi kolaylaştırman cok sey oldu .. Annemi düşünüyorum da arada başlardı bizi stresli olduğumuzda bi an gözümde canlandı bide cok duygusaldır burada sıkıntılı yazdıklarımıza vRya tansıyonu. Düşüp ağlaya ağlaya yazardı

Ama napiyim insanı bazen zorluyorlar tamam sana göre Herhangi biri olabilirim ama kendime göre özelim dimi ama :) şurada kalmış kaç gün insan biraz ilgi bekliyor :)
Aynen ilgi alaka bekliyor insan.
Yok dogurmadim hala icimde buyutuyorum. Evet kilo aldi cok sukur. Ilk haftalar kilo vermesi cok normalmis zaten odem atiyorlar. Birde senin ikizdi. Ikiz olmasina ragmen kilolarinin mas allahi var. Cok daha dusuk doguranlar var. Saglikli olsunlarda kilo alacaklar bir sekilde.
Cnm baktim kagida simdi 80 ile 100 arasi cikmis genelde..
Oooo baya baya dogum sancisi gibi seninkiler. Hayirlisi olsun.
Gule gule kullan canim cok guzelmis.

eet canım bende bazen cok duygulanıorum diğer ayların anneleri böle mi bilmiorum ama bence bizim ayın anneleri olarak bizler çok kenetlendik birbirimize --aman beyler görmesin-- buarada grip oluyor gibiyim dua edin olmiim 10 yıldır olmuyorum olmam artık die diee kendi kendime nazar değdirdim burnum akıo gibi vee hapşuruk sürekli

çook teşekkürler canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…