2014 Aralık Anneleri

Gunaydın sabırsız annişler. Bu gece uzun zamandr rahat uyudym.dun gece acayip agrılarım vardı aancımı bilmiyorumki. Orama bıçaklar saplanıyodu karın yanlarım kasılıyodu ama duzenszdi Magnezyum ilacımı içtim yattım. Rahatım şuanda. Of salı gunu gelsede bende neler oluyo bi bilsem. Bu ıkı gundur cok hareketli hira cık. Dun o hareket ettıkce ıkı katı agrım oldu.ayaklarıyla kendini asagıya ittırıyo gıbıydı resmen.

Kizlarrr nolur yardimmm
esimin babasi vefat etti 2 sene oldu ismi Dagistan.
Bizim yanimiza isim gerekiyor.biz emir cinar kerem hangisi daha uyumlu cozemiyoruzz ne koyacagimiza bi turlu karar veremedik sizce hangisi daha uyumlu
dağıstan isminin yanına emir daha mı bir uyumlu sanki.. yoksa hepsi güzel isimler

artık böyle acılarımız olacak olmasına bacım... ama benim tam tersi olur oldu.... her beden farklı .... hira cık debelenir durur artık

biz tutuyoz ama doktor onlar bi yöntem değil dedi,yani bebeğin dönme iihtimalinin onlarla pek alakası yok dedi. dün gittim doktora ve bebek hala ters, artık %10 a düştü ihtimal.ama ben biraz daha bekelemek isteediğimi söledim tamam dedi.

Çok güzel canim güle güle kullan annenin düşüncesi de harika

Günaydınnn :) Beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum adımı veriyorsun bebişe Doğum tarihide belli olmuşş kilosu boyunada maşallah hrşeyde hazırsa gelsin bakalım

Günaydın kolayy gelsin yorma kendini yavaş yavaş yap

Ben sezeryan istemiorumda bebek ters hala bizim devlet
Bende istemiorum sezeryan gun verdi doktor ama donerse tabiki normal olacak. Doktorum hastane cok yogun oldugu icin yazdi sezeryan gununu. En son cuma gunu hala tersti oglusum. Dun ruyamda dogurmusum komur siyahi saclari var beyaz zibin giydirmisler bana bakior pasam :)

bizimkide veriyodu 1-2 hafta daha bekleyelim dedik tamam dedi, evet birde gün alması var bizde alıcaz dönerse normal olur iptal ederiz sezeryanı dedi.benimde dün tersdi ve % 10 dönme ihtimali dedi kiloa arttıkça dönme zorr.. anaommmm ne güzell yaaaa

Evet canim spinal sezeryan olucam insallah.Hepimzin Allah yardimcisi olsun kavusalim artik evlatlarimiza :)
Ay canim seviyorum tabiki adin İrem miydi cok guzel bi isim gercekten esim koydu buismide ama benimde cok icime sindi sumeyyeden zor vazgecirdim valla :)
Gelsin artik yeter hamile olmaktan yoruldum valla :)

arkadaşlar ben sezeryan istediğim halde dün çatı muayenesi oldum :) doktorum konustu o sırada derin nefesler al dedi bayagı rahatlatti ve gördüm ki sadece insanlar abartıyormuş hiç canım yanmadı sadece küçük bir ahh cektım kendimi kastım die hemen bitti zaten.doktor catın iyi bebek iyi iri deil rahat doğurursun dedi ben sezeryan istiyorum dedim istege baglı yapmam dedi.dünden beri kabuslar görüyorum napicam hiç bilmiyorum

biz de temzlik yapacaktık onun da işi cıktı ve gitti. boş kalmıyorum malesef şimdi de dolma sarmaya gittim annemlere allahım ya nasıl son gune kadar calısmak bıktımmm..

kızlar sizi okudukca korku sarıyor

Senin yine ay olarak baya varmis bacim.benim bi haftada o kadar kilo olmasi uzdu..ama bu sabah daha iyiyim.azicik peynir yedim ceyrek salatalik yedim iki tanede ceri domates..mutlu oldum insallah bi komplikasyon olusmaz..yiyin anam bosver sefaniz olsun..cikolatayi bile sevmeyen ben nasil canim cekio anlatamam.et bile cekti yani :) zati bogazliydim normaldede :) simdi nasil cekio canim :) hayirlisi diyelim.bizim kuzu cok saglam pabuc cikti..ben hamile oldugumu bilmeden neler yaptim neler..bizimki dunyaya fazla merakli :)

insallah canim sagolun..ben henuz 22 yasinda ufacik tefecik bi insanim :) ama beni gorseniz 26 27 dersiniz cok kolaylikla :) simdiye kadar hep tahminler 25 26 siralarinda oluyo...biraz olgunlukta var sanirim tesetturde olgun gosterio tabi...aklimiza geldikce cekelim birbirimize tesbih..en onemlisi dua..aklimiza geldikce gonulden dua edelim birbirimize.allahim kabul eder insallah..e

Canim cokkk tatli guzel saglikli gunleede kullan..tam istediginden..bizde simdi bunun telasesine dustuk..biz en basta burma bilezikte karar kilmistik icine eslem yazdircakti esim.simdide diomki benim tum bilezikler burma iclerinde kaynar gidermi ne? Iki tane kelepcemde var onlardanda hevesimi aldim..kolyelerimde var setimde var bileklikte var yuzukte var..hepside var gitsem begenirim elbet bisi ama takarmiyim orasi var.evde cesit cesit hersey varda hangisini takiomko diom kendime..bide gonlum cabuk gecer bozdurunca para kaybi olur diom..benim mehrimide odemis olur diom hem bilezikle.500 gr altin borcu var :) oduyo sevgili kocam :) ama her dogumda 20 25 gram alsam iyi olur dio :) bide isimli kolyeleri seviom ama basortuden gozukmuo yaaa.napsamki bilemedim..

Selam kızlar ne durumdasınız? Ben de ütleri yaptım ve çantaları hazırladım. Benim ufaklık bu son günlerde eskisine göre az hareket ediyor. Normal mi acaba? Suyu mu azaldı diyorum. Ara sıra karnımda kramp hissediyorum. Karnım da biraz aşağıya indi gibi acaba tehlikeli bir durum mu var? Kontrol pazartesi stres ve heyecanım had safhada. Bi de bu sabaha doğru vefat etmiş akrabalarımı gördüm rüyamda iyice panik oldum

Ay canim seviyorum tabiki adin İrem miydi cok guzel bi isim gercekten esim koydu buismide ama benimde cok icime sindi sumeyyeden zor vazgecirdim valla :)
Gelsin artik yeter hamile olmaktan yoruldum valla :)
Evet irem :) Valla bende anneme diyorum doğur artık çok durdu diye. O da doğurunca istemezsin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…