2014 Aralık Anneleri

Valla kafasini cevirdigini bile anliom artik bugunde kafa yukarda beyefendinin :)

raziyesilyayla kiz napiyosun karsilasamiyozz

Canim bi biz variz galiba :) nasil oldun? Bugun daha iyi misin?
napiyim elhamdulillah halimize..bol bol dinleniom..kalktim acicik peynir ceyrek salatalik ve iki ceri domates yedim yaninda cayimi ictim ve etimek yedim :) biraz kendime geldim.kalktim bi evi supurdum toparladim acik ortaligi..simdi tekrar yatis pozisyonuna gectim.eslemin bastirmalariyla ugrasiyorum :) bi hareket edio uf diyom.altima kacircam o ayri dert vurdugu yer acio o ayri dert..arada bi guluom arada bi poposuna poposuna vuruyom (guya vuruyom yani ) ...az daha iyiyim yani..boyle boyle atlatcaz bakalim insallah.toparlanayim ki doguma hazir olmaliyim :)

İyi aksamlar herkeze dun randevumuz vardi sagligimiz yerinde imis 46 cm 2425 gr olmusuz ama bebisim dogum kanalina girmemis doktorum 38.haftaya kadar donebilecegini soyledi 34+ 4 yiz insallah doner 15 sonra gelin dedi

İyi akşamlar kızlar, kontrolden geldik şimdi. Bebişimiz 2350 gr olmuş, şu an iyi çok şükür yarın 34+1 olucaz ama nst'ye girdim 2 defa sancım çıktı hemşire sancın var dedi sonra doktora gösterdik önemli değil, sancılarını daha sık hissedersen gel dedi, kaç olursa yüksek olur bilmiyorum ama kızlar bilen varsa yorumlayabilir mi lütfen?

Amin canimm
aynen benim sancim surrkli var kasiklarimda ama sizi gibin az ve duzensiz her an artcak diye beklemektn yoruldmm su p.tesi bi olaydi ya:)

Kızlar bende burdayım ymk yaptım. Soylemesı ayıp kocama süpriz ıslak kek yaptım. Şimdi otrdum dinleniyorum.

80-100 doğum sancısı diyorlar bende bilmiyorum burada okudum :)

yok cnm ankarada değilim eşimle tanışma tarihimiz... Bugün muayene oldum mecbur. Gerçekten acımadı

Bugün kızım korkuttu bizi ablaları sabah lekelenmem oldu dr. gittik hemen.. kızım rahime baskı yapıyormuş rahim yumuşamış.. Serum taktılar erken gelmesin diye Alttan muayene oldum hiç korkulacak gibi değilmiş.. hiç hissetmedim.. Dediğin gibi oldu kasmayınca hissetmiyorsun... Gerçekten senin gibi düşünüyorum bi çatı muayenesi olamayacaksam doğum da yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…