- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Aynen canm çok iyi bilir bu işlerı. Boyle bir hedıye düşünmesı cok iyi oldu benim için.Harika :) cok profesyonel ellerine saglik arkadasinin...
Valla kafasini cevirdigini bile anliom artik bugunde kafa yukarda beyefendinin :)bizimkide veriyodu 1-2 hafta daha bekleyelim dedik tamam dedi, evet birde gün alması var bizde alıcaz dönerse normal olur iptal ederiz sezeryanı dedi.benimde dün tersdi ve % 10 dönme ihtimali dedi kiloa arttıkça dönme zorr.. anaommmm ne güzell yaaaa
Sanirim herkesi telas basti..zaman azaldi herkescikler is pesinde kosuyor :)
raziyesilyayla kiz napiyosun karsilasamiyozz
napiyim elhamdulillah halimize..bol bol dinleniom..kalktim acicik peynir ceyrek salatalik ve iki ceri domates yedim yaninda cayimi ictim ve etimek yedim :) biraz kendime geldim.kalktim bi evi supurdum toparladim acik ortaligi..simdi tekrar yatis pozisyonuna gectim.eslemin bastirmalariyla ugrasiyorum :) bi hareket edio uf diyom.altima kacircam o ayri dert vurdugu yer acio o ayri dert..arada bi guluom arada bi poposuna poposuna vuruyom (guya vuruyom yani ) ...az daha iyiyim yani..boyle boyle atlatcaz bakalim insallah.toparlanayim ki doguma hazir olmaliyim :)Canim bi biz variz galiba :) nasil oldun? Bugun daha iyi misin?
evet bizimde öyle,hemen sağ göğüs altımda duruyo öle,sevdi orayı galibaaValla kafasini cevirdigini bile anliom artik bugunde kafa yukarda beyefendinin :)
Amin canimmBeni taniyan tanimayan herkese iyi haftasonlari diliyorum son aylarda pek aktif olamadim malesef..
Bizim dogum tarihimiz 28 kasim olarak kesinlesti kizimin adida Ayse İrem olacak insallah.son kontrolumuzu sali gunu olduk 3.250 gr ve 50 cm di en son kizim.tum hazirliklarimiz bitti kayseriden annem gelicek pazartesi son 3 gunumu beraber geciricez ve cuma sabahi kuzima kavusucam nasipse..
Paylasimda bulundugun butun arkadaslarima hersey icin tesekkur ediyo hepimiz saglikla kavusalim insallah bebeklerimize...
aynen benim sancim surrkli var kasiklarimda ama sizi gibin az ve duzensiz her an artcak diye beklemektn yoruldmm su p.tesi bi olaydi ya:)Gunaydın sabırsız annişler. Bu gece uzun zamandr rahat uyudym.dun gece acayip agrılarım vardı aancımı bilmiyorumki. Orama bıçaklar saplanıyodu karın yanlarım kasılıyodu ama duzenszdi Magnezyum ilacımı içtim yattım. Rahatım şuanda. Of salı gunu gelsede bende neler oluyo bi bilsem. Bu ıkı gundur cok hareketli hira cık. Dun o hareket ettıkce ıkı katı agrım oldu.ayaklarıyla kendini asagıya ittırıyo gıbıydı resmen.
80-100 doğum sancısı diyorlar bende bilmiyorum burada okudum :)İyi akşamlar kızlar, kontrolden geldik şimdi. Bebişimiz 2350 gr olmuş, şu an iyi çok şükür yarın 34+1 olucaz ama nst'ye girdim 2 defa sancım çıktı hemşire sancın var dedi sonra doktora gösterdik önemli değil, sancılarını daha sık hissedersen gel dedi, kaç olursa yüksek olur bilmiyorum ama kızlar bilen varsa yorumlayabilir mi lütfen?Eki Görüntüle 1311436
Olsada yesek ben aşerdim burdanKızlar bende burdayım ymk yaptım. Soylemesı ayıp kocama süpriz ıslak kek yaptım. Şimdi otrdum dinleniyorum.
Sağol canım cevap için, iyi o zaman benim 80i geçmemiş, inşallah 3 hafta kadar daha geçmez :)))80-100 doğum sancısı diyorlar bende bilmiyorum burada okudum :)
İnşallah, daha erkenmiş haftan. Rica ederim :)Sağol canım cevap için, iyi o zaman benim 80i geçmemiş, inşallah 3 hafta kadar daha geçmez :)))
yok cnm ankarada değilim eşimle tanışma tarihimiz... Bugün muayene oldum mecbur. Gerçekten acımadıreca ederim ne demek aynı şeyleri yaşadığımız için cevap verdim bacımmm... bu arada
06 yazınca sorayım istedim ankarada mısın bacım...
bana çatı kontrolüne gün vs demedi dr bakalımmm her an hazır gidiyommm bakalımmmkorkmaaa acımıyacakkkk
Canım korkulacak bir şey yok. Kendini rahat bırakır kasmazsan canın acımaz. Sadece basınç hissedersin o kadar. Ben de daha dün oldum. Kendime dediğim hep şu oldu. Normal doğum istiyorsun bir çatıyı bile yaptıramayacaksan niye diretiyorsun normal diye dedim hep. Emin ol çok kolay geçecek. Yazarsın sende nasıl olduğunu merak ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?