2014 Aralık Anneleri

Canim alttaki grafikte iki kez yükselme olmuş işte onlar sanci demek. Nst de bagli iken hissettin mi yukselme oldugunda karninda belinde herhangi bir agri? Eger hissettiysen iste o agrilar s sık sık oldugunda gitmelisin doktora. Ama bebegin kalp atislari gayet düzenli. Eger sende sanci daha cok ve bebegin kalp atislari duzensiz olursa dogum basladi demektir. Sende henuz doğum belirtisi yok yani doktor hakli

Kizzz niye ceyrek salatalik yahuu ne zarari varmis kiii?? Ev supurmek zor gelmiyo mu? Bn de her isi yapiyom ama koca evi supurmek zor geliyo. Daha dogrusu halilari supururken zorlamak gerektigi icin yapamiyorum ben. Bi de senin ki kanala girdi dikkat et pirt diye dogurma kiz bi de bisi sorcam bebis kanala yerlesince gene ayaklariyla kaburgalarini ittirebiliyo mu?

Canim hissetmedin mi sen bu iki sanciyi? Henuz duzensiz bunlar. Siklasirsa dr.a gitmelisin. Bu hassas nst makinesi mi? Yksa normal dogum sancilarini olcen nst makinesi mi?

Kızlar depend gelmiş. Alttaki komşunun kapısına bırakmışlar sabah. İyki açmamışlar yani.

evet bizimde öyle,hemen sağ göğüs altımda duruyo öle,sevdi orayı galibaa
Benimde genelde sag gogus kafesimin altina dogru donuor ben cam kenarina yatak yaptim kendime gun icinde ortalara dogru ike aksam isik sagimda kalior hemen donuor isiga dogru haspam :) bugun bizim safak 19 :)

Benimde genelde sag gogus kafesimin altina dogru donuor ben cam kenarina yatak yaptim kendime gun icinde ortalara dogru ike aksam isik sagimda kalior hemen donuor isiga dogru haspam :) bugun bizim safak 19 :)
bak bakkkk yaaa,ışığı seviyo oyyyy anammm şafak az kalmış ama normal tarihle pek fark yokk bakalım ben mi önce pırtlatcam sen mi, gerçi sezeryan pek pırtlatma olmuyo ama

Kızlar sizde de aşağıya doğru bir baskı oluyormu dakka başı tuvaletteyim offf kaburgalarım eziliyor acıyor resmen bazen resmen takla atıyor sanki hayırlısıyla geçse şu günler hamilelikten çok sıkıldım artık kucağımıza alalım Allahın izniyle

60 ı geçince ve düzenli devam ediyorsa sancı olur diye biliyorum ben

bak bakkkk yaaa,ışığı seviyo oyyyy anammm şafak az kalmış ama normal tarihle pek fark yokk bakalım ben mi önce pırtlatcam sen mi, gerçi sezeryan pek pırtlatma olmuyo ama
ainen pek fark yok ama sezeryandede en sagliklisi 39. Hafta icinde olmasiymis iyi yani ne ka dursa icerde o kadar iyi oglusum icin. Kiz normal sezeryan bilmiomda bence biz ayni gun dogururuz :) bu bebislerin herbiseyi ayni gidior cunku

Karnımda sancı hissetmedim ama iki sancıda da karnım taş gibi oldu, çoğu kişi kasıklarında yada belinde ağrı hissediyormuş ama ben o yükselmelerde sadece karnımın heryerinde sertleşme hissettim, eve geldiğimden beri ara arada sertleşiyor ama doktor doğum sancısı olsa öyle bir gelir ki feleğini şaşırtır demişti demekki değil:)

Canim hissetmedin mi sen bu iki sanciyi? Henuz duzensiz bunlar. Siklasirsa dr.a gitmelisin. Bu hassas nst makinesi mi? Yksa normal dogum sancilarini olcen nst makinesi mi?
İnan hiç bilmiyorum, iki kemer vardı onların üzerine yattım nst makinasından iki uç vardı gobeğimin ustune koydu kemerlerle sabitledi ama hassas mı normal nstmi bilmiyorum.

ainen pek fark yok ama sezeryandede en sagliklisi 39. Hafta icinde olmasiymis iyi yani ne ka dursa icerde o kadar iyi oglusum icin. Kiz normal sezeryan bilmiomda bence biz ayni gun dogururuz :) bu bebislerin herbiseyi ayni gidior cunku
hehehhe demii senin belli ya şimdi bi bakarmışız bende aynı gün doğururum o zaman ohaa derim yanii ben 10.12.14 olsun istiyorum aslındaaa

valla bende usandım ama şuan gelse de bir sürü yapacağım şeyler varrr daha bakalım

Kızlar kurabiyelerımız nasıl. Arkadaşım yapmış hediye.
çok ciciii çok beğendimmmm

kolay geçmesine sevindim darısı herkeseee

. Ayy ben mi korkuttum neden ki ??

herkes sancı yok dogum nst su bu yazıyor, döndü dönmedi indi inmedi. allah yaklasıyoruz sona diyorum kendi kendime panik oluyorum o açıdan yani senle ilgisi yok : )

Kızlar kurabiyelerımız nasıl. Arkadaşım yapmış hediye.

güzelmiş begendimmm. astıgın sey de güzel. tadına baktın mı

Valla kafasini cevirdigini bile anliom artik bugunde kafa yukarda beyefendinin :)
nasıl anlıyorsun bu saatten sonra ters döner mi yaa

Canim suan ciddi hersey yasak..etimek ve cay verdiler sadece.haftasonu mama tarzi beslenebilirsin dediler.sekiz gun etimek ve cay(sekersiz)ile beslendim.simdi bugun basladom iste...oda agzimda mamaya donuyo yemekler coook az yiyorum.icecek bile yasak.yani sut ayran meyve suyu herrrsey...bitki cayi olarak bi cay var ona ve papatyaya izin var o kadar..zaten yiyorum ya sonra midem kavruluyo resmen o aciyu cekince zaten bidaha yiyesi olmuyo insanin..meyve de yok pure olarakta ne yiceksem?corbaya baslicam yarin...yagsiz salcasiz gaz yapmayici ne varsa hayatta?resmen olmayan seyler yani..yagsiz nanesiz ve salcasiz bir arpa sehriye geldi aklima..yani sicak su tuz ve sehriyeNe kadar lezzetli dimi??? Evi supurdum valla napiyim..esim herrr isi yapio iki isten nefret ediomus hali supurmek ve bez sikmak :) ben zaten kendimi iyi hissedipte kalktim yoksa mecbur yapti adam bi haftadir eridi bitti yoruldu..benim kocamda bebek gibi buyudu simdiye kadar :) sagolsun yardim edio ama inanki kiyamiom...ambulanstayken bile allahim kazasiz yanima gelsin diye agladim resmen...kimbilir cocugum icin nasil olcam ya...sumuklunun teki oldum zaten :) valla kanala girdi ama ne kaburgam kaldi ne karnim...etim bile acio artik..belki simdiye kadar 10 farkli hemsirede nst ye girdik..hergun baskasi nobetciydi hastanede...hepside ayni seyi dedi bebeginiz erekmi ne kadar hareketli...spor yapi...cok hareketli..hep ayni seyleri duyduk..bizimki cok kipirdak suan yeri yok biliyorum ama hicte anasina acimio sabah beri yedigim tekmelerin hesabi yok..hele elleriylr yaptiklari ayru dert...gidiklio icten ice :) kanala yerlesmesinin tek farkliligi alt tarafimin siskinligi ve acimasi.bide kafayi oynatinca bildigin sizliyor vajinanin alti..kacirdim sanion..cisi tutmak imakansiz zaten bes dk sonra gidiyim dion gitmissinki kacmis az biraz :)

Evet canm banada cok sık oluyo artık. Eskısone gore daha cok gıdıyrm lavaboya. Ayaga kalktgmda bikini bölgem karnımın en altı sızlıyo resmen. Cok baskı yapıyo aşalara artık. Ve yer daraldkca az kımıldar dıyo herkez. Ama benimki bir haftadr cok fena resmen cıkmak istercesıne itiyo karnımı canım acıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…