2014 Aralık Anneleri

Canim seninki kanala yerlesmis olmasin? Benimde ayni sikayet vardi.bide yanma oldu bi kac gun kendi kendine kavruldu..doktor dogum kanalina yerlesmis dedi..rahim boynuda kisalmis.az daha gelirse one acilma baslicakmis..robot bisey uzerinde anlatti..hic durmadan tuvalet gelmesinin sebebide o.sikiyim diyon kendini olmuo..altta bi doluluk oluo resmen..randevun ne zamandi..

raziyesilyayla takip ediyorum hadi inşallah yemeklerini corbalarını iç kendine gel artıkk.
bebiş nasıl kanala girdi yahu, işin sırrı nedir
Insallah canim baksana bugun az da olsa bisiler yedigim nasilda belli hemen elime aldim teli oturdum basina :) evi torladim topladim gidip kuzunun yatagini aldik..babasiyla gecirdik herseyini babasi konustu kiziyla bitek sen eksiksin artik diye..gelmis dioki ayyy dusunsene buraya yatircaz gidip gidip kontrol etcez :) cok hevesli...karnimi acitti dedimki gel elle biraz senin elini hissediyo bence dedim :) geldi elledi kiz sakinlesti rahat rahat oturuyodum karnimi bi optu yavrum icerde bildigin urktu ayyy bi hissettimki hopladi resmennn...senmisin cocugu korkutan kafasina bi yapistirdim neye ugradigini sasirdi kocamda :) daha opturmicem dedim tehdit ettim oda kiskanio:) ama gorcektin cocuk hopladi icimde..nst de de odada tek oluoz biz.oradada deneme amacli yapmisti orada da cocugun kalp atisi 180 e firladi :) sonra tekrar normale donmustu.benim cocuk akilli kocamda oyun oynuyo el kadar bebeyle :) cocuguma simdiden aciyom hic rahat birakmicak esim kesin.dort yildir benimle oynuyo oyuncak gibi sira kizima geldi :) valla kanala nasil girdi bilmiom ki bende.sadece giriyo oldugunu anladim ben..hicte yuruyus yapmadik bi aydir..ama oncesinde herr aksam cikip 45 dk 1 saat yururduk..havalar soguyunca biraktik..ama evde toto rahat durmazdi benim..yani yerede egildim evde temizledim her biseyi yaptim sakinmadim kendimi pek..yere comelip kalkmaya korkanlar var ben hic cekinmedim onlardan.orasi gevsek olsun her zaman diye..ama yerlesincede derdi ayriymis bunu anladim..hapsiramiyon oksuremion gulemiom bile...allah siizi inandirsin az once eve girerken bi baktik esimin iki ayakkabisida birbirinden farkli...ayyy bide sikismistimki sormayin..sonra kapinin onune oturdum gulmekten kirildim tum bina inledi :) ya corap degilki bu ayakkabi diom allahtan ayni renklerdi :) ama biri genis biri dar ayakkabilardan.nasil olurda farketmez anlamadim.adamim coktuuuuuu...

geçecek ALLAHIN izniyle... az kaldııı azz....
bende tık yok tam tersi daha rahat eder oldummm... acaba yürümüyom kendimi yormuyom ondan mı? azcık yürüyüş yapsam alttan baskı oluyorr bu tembellikle bebek 42. haftayı bile görür bende allah muhafaza

İnan hiç bilmiyorum, iki kemer vardı onların üzerine yattım nst makinasından iki uç vardı gobeğimin ustune koydu kemerlerle sabitledi ama hassas mı normal nstmi bilmiyorum.

Hmm peki makine uzun muydu kisa mi? Kisa olan bel hizasinda bi makine ve normal dogum sancilarini olcuyo.

Olsun canim napcan kalk yuru.baski oluyo diye oturma kiz ben yururken hareket halinde bizim hatun sallana sallana uykusuda gelmio.beni engellemeye calisio otur artik diye:) gerci sagima yatiom tekme soluma yatiom tekme sirt ustu yatiyim diom fecaat o zaten :) iki gecedir hasatimi cikardi :) sabir bakalim kuzuya deger kolaymi anne olmak :)

cadı olucak deseneee... okuduğm kitapda şöyle yazıyor bebeğiniz özellikle 8-9 .ayında günün hangi saatlerinde çok hareketliyse uyanıksa doğuncada o düzenini devam ettirirmiş.. senin kız bakakk nasıl olucak..

Ay canim yaa napican o zamn cok dikkat et yedigin seylere.. sagligin yerine gelsin de gun gelir her istedigini yersin canim az kaldi zaten.. vay vayy eslem hatuna bakk cok canlar yakacak desenee.. gerci anasina bak kizini al. Anasi da totosunun ustune oturmadi ki hic sonra da nazar degdii :) anladim canim bnmki de yerlesse de dogursam yaa yerlesmezse gene de direticem normal dogum icin ve sancimi beklicem..

Kizlar yaaaa aklima dustu de simdi bakarmisinizzzz bu konuyu ennn baslarda konustunuzmi bilmiyorum ama hadi bakalim yazin simdide biraz maziye gidelim...esinize hamileliginizi nasil soylediniz? Ben turkiye tatilinde ogrendim.esim ablamin dugunune geldi ve kina sabahi onu madoya goturdum (evlilik teklif ettigi yere) kutunun icinde bi cift patik test sonucu ve bana hamilelik t shirt u almistim o vardi...esimi tuvalete yollayip garsonla anlastim bes dk da ve esime boyle bir tabak getirdiler adam sokkkk gerisini varin siz dusunun yaaa...siz nasil soylediniz meraklandim simdi :)

Anammm oyleyse var ya yasadik hadi bakalim.gun boyu uyanik..gece uyuyor.hastanedeyken duzeni biraz degisti ama yerine geliyor tekrar..insallah kuzum aksam uyur gunduzde iki uc kez uyusa yeter :) ama esim dioki simdi kipir kipir dogunca ellerini oynatmiolar budami ole olcak dio :) bu kadar hareketli olursa zaten kiloda aldiramayiz biz bu kiza habire spor yapip duruo :)

Ohooo bu kadar paranoya bünyeye fazla be canım ne yapıyorsun sen öyle, en özel anını eziyete çeviriyorsun yapma öyle..

doktorlar 42 yi bekliyorlar mı yani

Normal doğum için ısrarcıysan, bebekte ve annede herhangi bir sıkıntı yoksa beklenebilir tabii ki.

Aynen bi 3 kilo olsa rahatlayacagim ben de. Doguma 19 gun kaldi cunku. 3 kiloya ulasmszsa erteler mi acaba

Ertelemez canım, haftasını doldurup gelişimini tamamlamasına bakar. Örneğin bebek 4 kg dur ama 36 haftalık doğar, ciğerleri gelişmediği için küvezlik olur, başka bebek 2 kg ancadır ama 39. haftasını doldurmuştur gayet sağlıklıdır bunun gibi.

Ben gebeliğin 4. ayından beri boyuyorum , beyazım çok çünkü. Kol,yanak, bıyık tüylerimi de sir ağda bantlarıyla alıyorum, hatta yarın alayım yine diye plan yapıyodum..

Valla sorma herkes aynisini dio.cocuga bahane bulma.sen once kendi totonu yerine koy bi diolar.ayy canim sikilio hic alisik degilim bos oturmaya :) eskiden beri boyleyim ama ben...doktor dediki iki hafta daha bekleriz dogmazsa...gerci ben ona pek ihtimal vermedim..cunku kanala yerlwstiyse dogum yakin diolar hoplaya ziplaya acar o kanali bizimki :) yani 42. Haftaya kadar normal dogum sansi var burada...doktorum suniye karsiymis oyle dedi dun...sen sikinti cek ama suni alma hastanede dedi..bakalim hayirlisi yaaa.evdeki hesap carsiya uyarmi uymazmi allah bilir...

Cok guzel dusunmussun. Cok guzel olmus....
Ben de eşimin doğum gününden 2 hafta önce ogrenmistim. Bir çift bebek ayakkabısı aldım. Ilk ultrason görüntüsünü üzerine koydum. En üstte de " bu bensiz geçirdiğin son doğum günün inşallah babacığım" yazdim paketledim. Kuzenler le bir pastaneye gittik. Pasta falan hediyeler derken ben de minicik hediyemi verdim. Ilk anlamadı ne diyeceğini bilemedi. Sonra gözleri doldu sarildik falan. Güzeldi.

Vayyy sizinkide guzelmis..bizde ne yasadiysak son 8 aydir hep ayni seyi dioz.seneye bu zaman eslemde olacak yanimizda diye...ayyy adamlar bi sok gecirio zati bizimki bakio bakio yanlis geldi diye dusunmus hep gelen tabakta gelmedi ya :) garson sirtina vurdu hadi hayirli olsun diye o zaman dankk etti :)

Raziyecim valla supersin bizde is yok sekerim senin gibi boylee orjinal seyler gelmedi aklima heycandan.. tutamadim kendimii hemen soyleyiverdim. Zaten 7 aylik dogmusum ben tezcanliyim bu arada ayakkabi olayina koptummm gulmekten doguracaktim yaniii gozlerimden yas geldii esim noluyo diyo.. anlattim o da cok guldu

Ayyy simdi benide tekrar kriz tuttu :) ayyy cok komikti ama yaa hatta ayakkabilarin resmini koyayim aradaki alakasizliga bakin yani...sen nasil olduda dolaptan alirken birinin sagini birinin solunu denk dusurdun? Bide once yurume mesafesinde biyere gitttik ben yurumek istedim sonra eve geldik ben arabaya gectim o eve cikti aldigimizi koydu tekrar ayni ayakkabilari giydi hemde cekecekle giyer yani hicmi bakmadin...sonra araba surerken hissetmedinmi...nereleri gezdik varya birisi cakmistir kesinn yeni moda diye dusunmustur

Mrb ben de aralık annesi olucam inşallah.izmirlisiniz galiba hangi doktora gidiyorsunuz acaba ben de izmirliyim.normal doğum yanlisi doktor bulmak zor.siz sezeryan demenize ragmen normal doguma yönlendirmis.siz nereye gidiyorsunuz söyleyebilir misiniz? Bence korkmayın dua edin sadece.hangisi hayirlisiysa o olsun inşallah sizin için.

izmirdeyim evet bucada tınaztepe hastanesine gidiyorum siz nerdesiniz? hayırlısı diyorum ben de insallah:)

izmirdeyim evet bucada tınaztepe hastanesine gidiyorum siz nerdesiniz? hayırlısı diyorum ben de insallah:)
Ben de özel su hospital ve dokuz eylüle gidiyorum.doğuma bir aydan az kaldi ama hala karar veremiyorum nerde doğum yapacağima.özel hastanelere güvenemiyorum ama devletteki muameleden de korkuyorum.sizin doktorunuz kim? Özel su hospitalda bana doktorum yüzde doksan sezeryan oluyor demişti biraz kafam karıstı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…