2014 Aralık Anneleri

Yok canim asagiya donmesini degil kafasi yukarda ya top gibi bisey zaten saga dogru kafasini cevirince anliorum yada sola :)

neden sezeryan dedi peki? kaçinci haftandasın? benim doktorum ayşalı yılmaz.su hospitalda arkadasım doğum yaptı ordaki doktorunuz kim

valla gecen guzelce kapıları kilitlledim dısarı cıktım merdivenleri indim ki terliklerle cıkmısım. son zamanlarda sacma sapan seyler yapar oldum.

Yok canim asagiya donmesini degil kafasi yukarda ya top gibi bisey zaten saga dogru kafasini cevirince anliorum yada sola :)

o poposu olmasın

çok güzel yaaa, hep bende bebeğimi önce ben öğrenip süürpriz yapmak istemişimdir ama olmadı maşallah evde yaptığım bütün testlerde yanımdaydı ben kabulllenmeden o dedi kesin hamilesin diyee, allah izin verirde 2. olursa inşallah böle sürprizler yaparım yaaa

neden sezeryan dedi peki? kaçinci haftandasın? benim doktorum ayşalı yılmaz.su hospitalda arkadasım doğum yaptı ordaki doktorunuz kim
Bana sezeryan demedi.sadece yüzde doksan sezeryan olunuyor dedi. Ve gittiğimde doğum yapmis olanlari gördüm hep sezeryan olmuslar.arkadaşiniz normal doğum mu yaptı? Doktorun nurettin bey.çok iyi bir doktor ama kafam karısti.ben yarın 36.haftalık olucam.doğum 21 aralık.

kızlar, zorla egile büğüle Kayınvalidemler için yaptıgım borekler yandı. o kadar da ozendik eşimi bile basına oturtmustum. Cok uzuldu ilk borekleri yandı cunku. cok sinirim bozuldu hepsi benim yuzumden biraz daha kzıarsın demiştim yandılar.

offff. bişi yapmıcam

gece uyuyan veled babayı gündüz uyuyan anasını sever derler koca karılarrr amaaa bence gece uykusu çok çok önemli melantonin salgısı için o yüzden ne alaaa olur bacım

bu aradaaa bende ilk bebeği öğrenince gebelik testiyle süpriz bişey yapmıştım ama kaybedince bebeği bu ikincideee hiç bişey yapmadıkkk.. zaten 6 hafta oldu silik silik çıkmıştı testte hey gidi günler heyy.... zaman nasıl da akıp gidiyorrr.... ama çok çok orijinal bir şekilde eşine duyurmuşunn bravooo..eee sendende bu beklenirdi... benim yaştaa oluncaa şak diyeee söyledik bu kez aman silik zaten oldu mu olmadımı derken öyle geçti gittti zamanla kavradıkk bebişimiz olacağını

onun da nurettin beydi doktoru normal istiyordu 38.haftada suyu geldi ve gitti bebegin kordon dolanmıstı ondan sezeryana aldılar mecburen yani

sinirlisin amaa okurken güldüm ben bacımmm....
aynınııııııııı bizde geçennn yaşadıkkk eşim unutmuş fırındaa çıkardık kavurulmuş... hemde buzluktan çıkarmıştımm allahtan sen gibi yaparkende yorulsam kesin büyük kavga çıkardı.. aman neyse canın sağolaaaa yapma bişeler germe kendini de amannnn onlar yapıp getirsin

Kızlar kurabiyelerımız nasıl. Arkadaşım yapmış hediye.
çok guzel bir hediye , cok begendim ..
ahh o baskılar olmazmı .. ben gündüzü gectim , gece bile neredeyse 4 kere wc kalkıyorum ...
ahh canım benım bile içim yandı .. yapmıs sayarlar seni zaten ..saglık olsun ..

off bilemedim caya gelcekler o yuzden bari onu yapim dedim o da kısmet değilmiş bidaha yapamam herhalde sabah beri malzemesi susu busuyla ugrastımdı.

ahh canım benım bile içim yandı .. yapmıs sayarlar seni zaten ..saglık olsun ..
sağlık olsun diyelim ne yapayım canım. cok da cıtır olmus he .

eşim inat etti oturdu yedi

onun da nurettin beydi doktoru normal istiyordu 38.haftada suyu geldi ve gitti bebegin kordon dolanmıstı ondan sezeryana aldılar mecburen yani
Anladım mecbur kalmış. Bir tane bile normal doğuma rastlamayınca kafam karıstı sadece benim.ben de korkuyorum normal doğumdan ama gene de normal olur inşallah diyorum.siz doktorunuzdan hastaneden memnun musunuz?

ooo eşine yedirttiysen bravoooo.... boşverrrr yapmaaa amannn bisküvi falan koyarsın

ben de yedim sanırım , dayanamadım

bugun son kalan yer banyoyu da temizledim. artık benden paso.. cok fenayım

Anladım mecbur kalmış. Bir tane bile normal doğuma rastlamayınca kafam karıstı sadece benim.ben de korkuyorum normal doğumdan ama gene de normal olur inşallah diyorum.siz doktorunuzdan hastaneden memnun musunuz?
ben gayet memnunum sizin de daha vaktiniz varmış bir de buraya gelip görünebilirsiniz aslında çünkü ben sezeryan diye baya ısrar ettim olmaz dedi sizin neden yuzde 90sezeryan bebek ters falan mı

kgokce senin bebişko ne durumda döndü mü
döndü dönmesinede ne baskı ne ağrıııı asıl şimdi çok çok rahat oldummm.... gelmeye niyeti yok son 15 güne giricem nerdeyseee... haaa dönmesi içinde birsürü şey yaptımmm ondan mı döndü yoksaaa zaten 35lerinde mi dönecekti bilemedim...
sende durumlar nasılll?

valla gecen guzelce kapıları kilitlledim dısarı cıktım merdivenleri indim ki terliklerle cıkmısım. son zamanlarda sacma sapan seyler yapar oldum.

o poposu olmasın
Hadi sen hamilesin yani ben yapsam neyse diycem kendimi herkese anlatirdim bi anim olurdu...esime noluyo ben onu anlamadim :) dusunsene yaaa birileri kesin farketmistir bide cumartesi hwryer dolu oliyor pazar kapali oldugu icin..rezillik :) benim hamislik kocama vurdu..az oncede ellerimle meyve yedirdim...diomki tam tersi olmasi lazimm hasta olan benim..gozum dustu meyvelere...ama ben soymazsam da yemezdi curumesin zavalli meyveler dedimde yedirdim bal gibi yedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…