- 17 Şubat 2012
- 606
- 76
- 323
Yok canim asagiya donmesini degil kafasi yukarda ya top gibi bisey zaten saga dogru kafasini cevirince anliorum yada sola :)herkes sancı yok dogum nst su bu yazıyor, döndü dönmedi indi inmedi. allah yaklasıyoruz sona diyorum kendi kendime panik oluyorum o açıdan yani senle ilgisi yok : )
güzelmiş begendimmm. astıgın sey de güzel. tadına baktın mı
nasıl anlıyorsun bu saatten sonra ters döner mi yaa
neden sezeryan dedi peki? kaçinci haftandasın? benim doktorum ayşalı yılmaz.su hospitalda arkadasım doğum yaptı ordaki doktorunuz kimBen de özel su hospital ve dokuz eylüle gidiyorum.doğuma bir aydan az kaldi ama hala karar veremiyorum nerde doğum yapacağima.özel hastanelere güvenemiyorum ama devletteki muameleden de korkuyorum.sizin doktorunuz kim? Özel su hospitalda bana doktorum yüzde doksan sezeryan oluyor demişti biraz kafam karıstı.
Insallah canim baksana bugun az da olsa bisiler yedigim nasilda belli hemen elime aldim teli oturdum basina :) evi torladim topladim gidip kuzunun yatagini aldik..babasiyla gecirdik herseyini babasi konustu kiziyla bitek sen eksiksin artik diye..gelmis dioki ayyy dusunsene buraya yatircaz gidip gidip kontrol etcez :) cok hevesli...karnimi acitti dedimki gel elle biraz senin elini hissediyo bence dedim :) geldi elledi kiz sakinlesti rahat rahat oturuyodum karnimi bi optu yavrum icerde bildigin urktu ayyy bi hissettimki hopladi resmennn...senmisin cocugu korkutan kafasina bi yapistirdim neye ugradigini sasirdi kocamda :) daha opturmicem dedim tehdit ettim oda kiskanio:) ama gorcektin cocuk hopladi icimde..nst de de odada tek oluoz biz.oradada deneme amacli yapmisti orada da cocugun kalp atisi 180 e firladi :) sonra tekrar normale donmustu.benim cocuk akilli kocamda oyun oynuyo el kadar bebeyle :) cocuguma simdiden aciyom hic rahat birakmicak esim kesin.dort yildir benimle oynuyo oyuncak gibi sira kizima geldi :) valla kanala nasil girdi bilmiom ki bende.sadece giriyo oldugunu anladim ben..hicte yuruyus yapmadik bi aydir..ama oncesinde herr aksam cikip 45 dk 1 saat yururduk..havalar soguyunca biraktik..ama evde toto rahat durmazdi benim..yani yerede egildim evde temizledim her biseyi yaptim sakinmadim kendimi pek..yere comelip kalkmaya korkanlar var ben hic cekinmedim onlardan.orasi gevsek olsun her zaman diye..ama yerlesincede derdi ayriymis bunu anladim..hapsiramiyon oksuremion gulemiom bile...allah siizi inandirsin az once eve girerken bi baktik esimin iki ayakkabisida birbirinden farkli...ayyy bide sikismistimki sormayin..sonra kapinin onune oturdum gulmekten kirildim tum bina inledi:) ya corap degilki bu ayakkabi diom allahtan ayni renklerdi :) ama biri genis biri dar ayakkabilardan.nasil olurda farketmez anlamadim.adamim coktuuuuuu...
Yok canim asagiya donmesini degil kafasi yukarda ya top gibi bisey zaten saga dogru kafasini cevirince anliorum yada sola :)
çok güzel yaaa, hep bende bebeğimi önce ben öğrenip süürpriz yapmak istemişimdir ama olmadı maşallah evde yaptığım bütün testlerde yanımdaydı ben kabulllenmeden o dedi kesin hamilesin diyee, allah izin verirde 2. olursa inşallah böle sürprizler yaparım yaaaEki Görüntüle 1311564 Eki Görüntüle 1311565 Kizlar yaaaa aklima dustu de simdi bakarmisinizzzz bu konuyu ennn baslarda konustunuzmi bilmiyorum ama hadi bakalim yazin simdide biraz maziye gidelim...esinize hamileliginizi nasil soylediniz? Ben turkiye tatilinde ogrendim.esim ablamin dugunune geldi ve kina sabahi onu madoya goturdum (evlilik teklif ettigi yere) kutunun icinde bi cift patik test sonucu ve bana hamilelik t shirt u almistim o vardi...esimi tuvalete yollayip garsonla anlastim bes dk da ve esime boyle bir tabak getirdiler adam sokkkk gerisini varin siz dusunun yaaa...siz nasil soylediniz meraklandim simdi :)
Bana sezeryan demedi.sadece yüzde doksan sezeryan olunuyor dedi. Ve gittiğimde doğum yapmis olanlari gördüm hep sezeryan olmuslar.arkadaşiniz normal doğum mu yaptı? Doktorun nurettin bey.çok iyi bir doktor ama kafam karısti.ben yarın 36.haftalık olucam.doğum 21 aralık.neden sezeryan dedi peki? kaçinci haftandasın? benim doktorum ayşalı yılmaz.su hospitalda arkadasım doğum yaptı ordaki doktorunuz kim
gece uyuyan veled babayı gündüz uyuyan anasını sever derler koca karılarrr amaaa bence gece uykusu çok çok önemli melantonin salgısı için o yüzden ne alaaa olur bacımAnammm oyleyse var ya yasadik hadi bakalim.gun boyu uyanik..gece uyuyor.hastanedeyken duzeni biraz degisti ama yerine geliyor tekrar..insallah kuzum aksam uyur gunduzde iki uc kez uyusa yeter :) ama esim dioki simdi kipir kipir dogunca ellerini oynatmiolar budami ole olcak dio :) bu kadar hareketli olursa zaten kiloda aldiramayiz biz bu kiza habire spor yapip duruo :)
Ayyy simdi benide tekrar kriz tuttu :) ayyy cok komikti ama yaa hatta ayakkabilarin resmini koyayim aradaki alakasizliga bakin yani...sen nasil olduda dolaptan alirken birinin sagini birinin solunu denk dusurdun? Bide once yurume mesafesinde biyere gitttik ben yurumek istedim sonra eve geldik ben arabaya gectim o eve cikti aldigimizi koydu tekrar ayni ayakkabilari giydi hemde cekecekle giyer yani hicmi bakmadin...sonra araba surerken hissetmedinmi...nereleri gezdik varya birisi cakmistir kesinn yeni moda diye dutısunmusturEki Görüntüle 1311579
Bana sezeryan demedi.sadece yüzde doksan sezeryan olunuyor dedi. Ve gittiğimde doğum yapmis olanlari gördüm hep sezeryan olmuslar.arkadaşiniz normal doğum mu yaptı? Doktorun nurettin bey.çok iyi bir doktor ama kafam karısti.ben yarın 36.haftalık olucam.doğum 21 aralık.
sinirlisin amaa okurken güldüm ben bacımmm....kızlar, zorla egile büğüle Kayınvalidemler için yaptıgım borekler yandı. o kadar da ozendik eşimi bile basına oturtmustum. Cok uzuldu ilk borekleri yandı cunku. cok sinirim bozuldu hepsi benim yuzumden biraz daha kzıarsın demiştim yandılar.
offff. bişi yapmıcam
çok guzel bir hediye , cok begendim ..Kızlar kurabiyelerımız nasıl. Arkadaşım yapmış hediye.
ahh o baskılar olmazmı .. ben gündüzü gectim , gece bile neredeyse 4 kere wc kalkıyorum ...Kızlar sizde de aşağıya doğru bir baskı oluyormu dakka başı tuvaletteyim offf kaburgalarım eziliyor acıyor resmen bazen resmen takla atıyor sanki hayırlısıyla geçse şu günler hamilelikten çok sıkıldım artık kucağımıza alalım Allahın izniyle
ahh canım benım bile içim yandı .. yapmıs sayarlar seni zaten ..saglık olsun ..kızlar, zorla egile büğüle Kayınvalidemler için yaptıgım borekler yandı. o kadar da ozendik eşimi bile basına oturtmustum. Cok uzuldu ilk borekleri yandı cunku. cok sinirim bozuldu hepsi benim yuzumden biraz daha kzıarsın demiştim yandılar.
offff. bişi yapmıcam
sinirlisin amaa okurken güldüm ben bacım
mm....
aynınııııııııı bizde geçennn yaşadıkkk eşim unutmuş fırındaa çıkardık kavurulmuş... hemde buzluktan çıkarmıştımm allahtan sen gibi yaparkende yorulsam kesin büyük kavga çıkardı.. aman neyse canın sağolaaaa yapma bişeler germe kendini de amannnn onlar yapıp getirsin
sağlık olsun diyelim ne yapayım canım. cok da cıtır olmus he .ahh canım benım bile içim yandı .. yapmıs sayarlar seni zaten ..saglık olsun ..
Anladım mecbur kalmış. Bir tane bile normal doğuma rastlamayınca kafam karıstı sadece benim.ben de korkuyorum normal doğumdan ama gene de normal olur inşallah diyorum.siz doktorunuzdan hastaneden memnun musunuz?onun da nurettin beydi doktoru normal istiyordu 38.haftada suyu geldi ve gitti bebegin kordon dolanmıstı ondan sezeryana aldılar mecburen yani
ooo eşine yedirttiysen bravoooo.... boşverrrr yapmaaa amannn bisküvi falan koyarsınoff bilemedim caya gelcekler o yuzden bari onu yapim dedim o da kısmet değilmiş bidaha yapamam herhalde sabah beri malzemesi susu busuyla ugrastımdı.
sağlık olsun diyelim ne yapayım canım. cok da cıtır olmus he .
eşim inat etti oturdu yedi
ben de yedim sanırım , dayanamadım
bugun son kalan yer banyoyu da temizledim. artık benden paso.. cok fenayım
çok da yorma yahu kendini... ben aylardırrr hiç bişey yapmıyommm
ben gayet memnunum sizin de daha vaktiniz varmış bir de buraya gelip görünebilirsiniz aslında çünkü ben sezeryan diye baya ısrar ettim olmaz dedi sizin neden yuzde 90sezeryan bebek ters falan mıAnladım mecbur kalmış. Bir tane bile normal doğuma rastlamayınca kafam karıstı sadece benim.ben de korkuyorum normal doğumdan ama gene de normal olur inşallah diyorum.siz doktorunuzdan hastaneden memnun musunuz?
döndü dönmesinede ne baskı ne ağrıııı asıl şimdi çok çok rahat oldummm.... gelmeye niyeti yok son 15 güne giricem nerdeyseee... haaa dönmesi içinde birsürü şey yaptımmm ondan mı döndü yoksaaa zaten 35lerinde mi dönecekti bilemedim...kgokce senin bebişko ne durumda döndü mü
Hadi sen hamilesin yani ben yapsam neyse diycem kendimi herkese anlatirdim bi anim olurdu...esime noluyo ben onu anlamadim :) dusunsene yaaa birileri kesin farketmistir bide cumartesi hwryer dolu oliyor pazar kapali oldugu icin..rezillik :) benim hamislik kocama vurdu..az oncede ellerimle meyve yedirdim...diomki tam tersi olmasi lazimm hasta olan benim..gozum dustu meyvelere...ama ben soymazsam da yemezdi curumesin zavalli meyveler dedimde yedirdim bal gibi yedi :)valla gecen guzelce kapıları kilitlledim dısarı cıktım merdivenleri indim ki terliklerle cıkmısım. son zamanlarda sacma sapan seyler yapar oldum.
o poposu olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?