aynennnn sil süpür eşimdee o bile yokkk.. ben sadece mutfağa hassasımmmHehhehe sende bendensin yalandan supur sil otur
döndü dönmesinede ne baskı ne ağrıııı asıl şimdi çok çok rahat oldummm.... gelmeye niyeti yok son 15 güne giricem nerdeyseee... haaa dönmesi içinde birsürü şey yaptımmm ondan mı döndü yoksaaa zaten 35lerinde mi dönecekti bilemedim...
sende durumlar nasılll?
Hadi sen hamilesin yani ben yapsam neyse diycem kendimi herkese anlatirdim bi anim olurdu...esime noluyo ben onu anlamadim :) dusunsene yaaa birileri kesin farketmistir bide cumartesi hwryer dolu oliyor pazar kapali oldugu icin..rezillik :) benim hamislik kocama vurdu..az oncede ellerimle meyve yedirdim...diomki tam tersi olmasi lazimm hasta olan benim..gozum dustu meyvelere...ama ben soymazsam da yemezdi curumesin zavalli meyveler dedimde yedirdim bal gibi yedi :)
hımmmm haydi bakalımmm.. benimde kilo alımı az tekrarr geri dönecek diye korkuyommmm... öte taraftan normal doğumdanda tırsmaya başladımmm bakalımbenim son muayenede kafaası asagıdaydı. 32 den beri oyle ama baska bi numara yok bakalım.
: ) oy uzun sure ilgiden yoksun kalmıstır ondan. yazık onlara da dicem ama. bizim yerimizde olsalar naparlardı
Insallah olur canim ikinciyede planlarim baska benim :) ama baksana hic tahmin etmedigim anda gelisiverdi..evimde degildim..annemlerde kaliodum dugun dolayisiyla..ev tiklim tikis nasil soyliyeyimmm.gece geldi almanyadan..annem yatak acti tabi..soylemesi ayiptir bi sarildi kii ozlemiss ama diyemiyorum karnima dikkat et sikma beni diye..icim icimi yedi.o uyudu ben onu izledim bi elim karnimda bi elim esimin yuzunde agladim gece gece.sabah kalktigimiz gibi hadi kahvaltiya gidelim diom dioki ayip olir evde birsuru insan var burada yapalim dio.ama herkes gidin bi hava alin siz dio.e tabi herkesin habeei var.babama mahcup oldu ..babam ugurladi bizi...babam dioki kizim siizi birakayim dio esim israrla biz gideriz dio..babam beni yormak istemio ama ne bilsin esim... evde ki testimde hala duruo bu arada artik alalim dursun evde demidtik almistik...test yapmadim bile.valla nasil oldu da meraklo melahat ben bekledim bilmiom.sonunda ablam dediki kizim delimisin eczanemi yok git al bi tane test.yok dedim tam alti gun bekledim ve sonunda annemin israriyla gidip kan verdim saglik ocaginda :) bi gun sonrada kanimda beta jcg firlamisti zaten...ahhh ahh hey gidi gunler hey...sonucu ablam aldi yol ustundeydi..mujdemi isterim dediii...hediyesinide kapti tabi :) lalalalallaalalaçok güzel yaaa, hep bende bebeğimi önce ben öğrenip süürpriz yapmak istemişimdir ama olmadı maşallah evde yaptığım bütün testlerde yanımdaydı ben kabulllenmeden o dedi kesin hamilesin diyee, allah izin verirde 2. olursa inşallah böle sürprizler yaparım yaaa
Yok bana demedi kendi yaptigi dogumlar için dedi. Yüzde doksan sezeryan dedi ki bence çok yüksek bir oran. Özel hastaneler için sezeryan çok daha basit. Egopolde dogum yapanlar da hep sezeryan.Normal doğumda beklemesi gerekiyor.izmirdeki çoğu özel hastane böyle.Buca çok uzak bana malesef.doğum ücretleri nasıl orda?ben gayet memnunum sizin de daha vaktiniz varmış bir de buraya gelip görünebilirsiniz aslında çünkü ben sezeryan diye baya ısrar ettim olmaz dedi sizin neden yuzde 90sezeryan bebek ters falan mı
hımmmm haydi bakalımmm.. benimde kilo alımı az tekrarr geri dönecek diye korkuyommmm... öte taraftan normal doğumdanda tırsmaya başladımmm bakalım
Amannn ben kendimi alistirdim babasini sevsin diom..kiz evladi babaya duskun olur zaten..o bana birakmaz cocugu kesin..varsin babasini sevsinde gece uyusun :) annesiyle iliskisi farkli olur ama babasina duskun olsun isterim ben niyeyse..sikildimmi hopppp babaya...kiz cocugunada karsi koymak erkekler icin pek zordur.dayimdan ve cevremden gordugum kadariyla varyaaa babaya bi naz yapiolar adamlar erio :) ...bende supriz yaptim ama hepte annemler alistirdi beni kendini kaptirma hele bi uc ay olsub ondan sonra sevin asil dediler.ablamda yeni kaybetmisti ilk bebisini..hep dusebilir diye dusunup baglanmiyim dedim...ama yinede insanin ici icinw sigmio tabi :) hayirlisi bak bu saglam cikti seninde :) allah bilir belkide sagliklo bi bunyesi yoktu...seni cennet kapisinda beklicek annesi..ablaminda cennet kapisinda bi hafizlik taci beklio bide bebisi insallah...sen cennete girene kadar o beklicek seni elele girceksiniz ins...gece uyuyan veled babayı gündüz uyuyan anasını sever derler koca karılarrr amaaa bence gece uykusu çok çok önemli melantonin salgısı için o yüzden ne alaaa olur bacım
bu aradaaa bende ilk bebeği öğrenince gebelik testiyle süpriz bişey yapmıştım ama kaybedince bebeği bu ikincideee hiç bişey yapmadıkkk.. zaten 6 hafta oldu silik silik çıkmıştı testte hey gidi günler heyy.... zaman nasıl da akıp gidiyorrr.... ama çok çok orijinal bir şekilde eşine duyurmuşunn bravooo..eee sendende bu beklenirdi... benim yaştaa oluncaa şak diyeee söyledik bu kez aman silik zaten oldu mu olmadımı derken öyle geçti gittti zamanla kavradıkk bebişimiz olacağını
anladım bana ilk gittiğim zamanlar 1500 demişlerdi ama normal mi sezeryan mı hatırlamıyorum haftaya gittiğimde soracam cuma kontrolum var 38.haftam dolacakYok bana demedi kendi yaptigi dogumlar için dedi. Yüzde doksan sezeryan dedi ki bence çok yüksek bir oran. Özel hastaneler için sezeryan çok daha basit. Egopolde dogum yapanlar da hep sezeryan.Normal doğumda beklemesi gerekiyor.izmirdeki çoğu özel hastane böyle.Buca çok uzak bana malesef.doğum ücretleri nasıl orda?
bebeğin kilosu artınca dönme olayı zorlaşıyor ya ondannn bizimki baş aşağı duruşta ama kilo almayıncaa korkuyom geri dönmesindenkilo alımıyla ilgili bişey mi ilk defa duydumm. ayy ben de bilmiyorum ne olacaksa olsun artık, hepsi aynı bence oyle dusun.
kan görmeyim yeterli
sevsin sevsin babasını...Amannn ben kendimi alistirdim babasini sevsin diom..kiz evladi babaya duskun olur zaten..o bana birakmaz cocugu kesin..varsin babasini sevsinde gece uyusun :) annesiyle iliskisi farkli olur ama babasina duskun olsun isterim ben niyeyse..sikildimmi hopppp babaya...kiz cocugunada karsi koymak erkekler icin pek zordur.dayimdan ve cevremden gordugum kadariyla varyaaa babaya bi naz yapiolar adamlar erio :) ...bende supriz yaptim ama hepte annemler alistirdi beni kendini kaptirma hele bi uc ay olsub ondan sonra sevin asil dediler.ablamda yeni kaybetmisti ilk bebisini..hep dusebilir diye dusunup baglanmiyim dedim...ama yinede insanin ici icinw sigmio tabi :) hayirlisi bak bu saglam cikti seninde :) allah bilir belkide sagliklo bi bunyesi yoktu...seni cennet kapisinda beklicek annesi..ablaminda cennet kapisinda bi hafizlik taci beklio bide bebisi insallah...sen cennete girene kadar o beklicek seni elele girceksiniz ins...
Sormaaa ilgidenn yoksun kalmis gelip gelip kedi gibi girio :) yszik ama ben onu dusunmektten kendimi dusunemiom.ben nasil anne olurum bilmiom yaaa.ben herkese oyleyim kendimden cok baskasini dusunuom deli gibi..azicik bencil olmak gerek ama yoksa hastaliklar hep seni buluo..esim benim yerimde olsa hayatta dogirmazdi gider baglatirdi yumurtaliklarini :) hatta kokten kazitirdi :) kollarima elleyemio kisa kollu giyemiom suan kapattirio tabi delik desik mosmor hala heryerim..bacaklarimdanda yedim dort igne oralarda mor mor olmus..kan alininca ben izliom o kacio :) iste bu yuzden cennet annelerin ayaklari altinda yaa...onlar bize viz gelip tiris gider..benim son muayenede kafaası asagıdaydı. 32 den beri oyle ama baska bi numara yok bakalım.
: ) oy uzun sure ilgiden yoksun kalmıstır ondan. yazık onlara da dicem ama. bizim yerimizde olsalar naparlardı
Aminn canim ilerde dicezki dogurmakta ne varmis.asil is buyutmek egitmek terbiye etmekteymis..kesin dicez bunu...simdi eli ayagi icerde sesi yok solugu yok...ya ilerde napcaz dimi?? Hayirli evlatlar insss..bebeğin kilosu artınca dönme olayı zorlaşıyor ya ondannn bizimki baş aşağı duruşta ama kilo almayıncaa korkuyom geri dönmesindenzatennnn bir taraftanda çaktırma dönmesede sezeryanmı olsaaam diye söyleniyomm bakalım hayırlısı
sevsin sevsin babasını...
allah hayırlısını vere... çocuk yetiştirmek zorr ya bakalım inşallah iyi aileler oluruzda iyi bir şekilde yetiştiririz...
dediğin gibi cennet kapısında bekler inşallahhh , bize şefaatçi olur inşallahhh...
aynennnn sil süpür eşimdee o bile yokkk.. ben sadece mutfağa hassasımmmoda kendi boğazımdannn çok çok iştahlıyımmmm ya duygu... emziremessem bunlar bana kilo olarak kalacakkk diye korkuyomm...işte o zaman ev işlerine dalarsammm belki
hahahha ne güzel yaaa,herkes seferber olmuş eşinin haberi yokInsallah olur canim ikinciyede planlarim baska benim :) ama baksana hic tahmin etmedigim anda gelisiverdi..evimde degildim..annemlerde kaliodum dugun dolayisiyla..ev tiklim tikis nasil soyliyeyimmm.gece geldi almanyadan..annem yatak acti tabi..soylemesi ayiptir bi sarildi kii ozlemiss ama diyemiyorum karnima dikkat et sikma beni diye..icim icimi yedi.o uyudu ben onu izledim bi elim karnimda bi elim esimin yuzunde agladim gece gece.sabah kalktigimiz gibi hadi kahvaltiya gidelim diom dioki ayip olir evde birsuru insan var burada yapalim dio.ama herkes gidin bi hava alin siz dio.e tabi herkesin habeei var.babama mahcup oldu ..babam ugurladi bizi...babam dioki kizim siizi birakayim dio esim israrla biz gideriz dio..babam beni yormak istemio ama ne bilsin esim... evde ki testimde hala duruo bu arada artik alalim dursun evde demidtik almistik...test yapmadim bile.valla nasil oldu da meraklo melahat ben bekledim bilmiom.sonunda ablam dediki kizim delimisin eczanemi yok git al bi tane test.yok dedim tam alti gun bekledim ve sonunda annemin israriyla gidip kan verdim saglik ocaginda :) bi gun sonrada kanimda beta jcg firlamisti zaten...ahhh ahh hey gidi gunler hey...sonucu ablam aldi yol ustundeydi..mujdemi isterim dediii...hediyesinide kapti tabi :) lalalalallaalala
Keske poposu olsa kuzum bizimki bi turlu inmedi asagiya bildigin kafasi :) doktorda gosterdi zaten bak basi burda die.valla gecen guzelce kapıları kilitlledim dısarı cıktım merdivenleri indim ki terliklerle cıkmısım. son zamanlarda sacma sapan seyler yapar oldum.
o poposu olmasın
Bende gun vermisken 12 12 verseydi diorum benm dogum gunum 09 09 :)hehehhe demii senin belli ya şimdi bi bakarmışız bende aynı gün doğururumo zaman ohaa derim yanii ben 10.12.14 olsun istiyorum aslındaaa
Canim cokkk tatli guzel saglikli gunleede kullan..tam istediginden..bizde simdi bunun telasesine dustuk..biz en basta burma bilezikte karar kilmistik icine eslem yazdircakti esim.simdide diomki benim tum bilezikler burma iclerinde kaynar gidermi ne? Iki tane kelepcemde var onlardanda hevesimi aldim..kolyelerimde var setimde var bileklikte var yuzukte var..hepside var gitsem begenirim elbet bisi ama takarmiyim orasi var.evde cesit cesit hersey varda hangisini takiomko diom kendime..bide gonlum cabuk gecer bozdurunca para kaybi olur diom..benim mehrimide odemis olur diom hem bilezikle.500 gr altin borcu var:) oduyo sevgili kocam :) ama her dogumda 20 25 gram alsam iyi olur dio :) bide isimli kolyeleri seviom ama basortuden gozukmuo yaaa.napsamki bilemedim..
Çok güzel canim güle güle kullan annenin düşüncesi de harika
Anladım az kalmıs sizin hayırlısi olur inşallah.benim de özel su hospitalda cuma kontrolüm var bakalım ne diyecek bana doğumla ilgili.ona göre karar vericem ben de.bu hastanede yanlıs hatirlamiyorsam normal doğum 850 sezeryan 1100 yada 1200 epidural normal 1350 idi galiba.anladım bana ilk gittiğim zamanlar 1500 demişlerdi ama normal mi sezeryan mı hatırlamıyorum haftaya gittiğimde soracam cuma kontrolum var 38.haftam dolacak
biz tutuyoz ama doktor onlar bi yöntem değil dedi,yani bebeğin dönme iihtimalinin onlarla pek alakası yok dedi. dün gittim doktora ve bebek hala ters, artık %10 a düştü ihtimal.ama ben biraz daha bekelemek isteediğimi söledim tamam dedi.
teşekkürler size de hayırlı doğumlar:)Anladım az kalmıs sizin hayırlısi olur inşallah.benim de özel su hospitalda cuma kontrolüm var bakalım ne diyecek bana doğumla ilgili.ona göre karar vericem ben de.bu hastanede yanlıs hatirlamiyorsam normal doğum 850 sezeryan 1100 yada 1200 epidural normal 1350 idi galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?