2014 Aralık Anneleri

Hehhehe sende bendensin yalandan supur sil otur
aynennnn sil süpür eşimdee o bile yokkk.. ben sadece mutfağa hassasımmm oda kendi boğazımdannn çok çok iştahlıyımmmm ya duygu... emziremessem bunlar bana kilo olarak kalacakkk diye korkuyomm...işte o zaman ev işlerine dalarsammm belki

benim son muayenede kafaası asagıdaydı. 32 den beri oyle ama baska bi numara yok bakalım.

: ) oy uzun sure ilgiden yoksun kalmıstır ondan. yazık onlara da dicem ama. bizim yerimizde olsalar naparlardı

benim son muayenede kafaası asagıdaydı. 32 den beri oyle ama baska bi numara yok bakalım.

: ) oy uzun sure ilgiden yoksun kalmıstır ondan. yazık onlara da dicem ama. bizim yerimizde olsalar naparlardı
hımmmm haydi bakalımmm.. benimde kilo alımı az tekrarr geri dönecek diye korkuyommmm... öte taraftan normal doğumdanda tırsmaya başladımmm bakalım

Insallah olur canim ikinciyede planlarim baska benim :) ama baksana hic tahmin etmedigim anda gelisiverdi..evimde degildim..annemlerde kaliodum dugun dolayisiyla..ev tiklim tikis nasil soyliyeyimmm.gece geldi almanyadan..annem yatak acti tabi..soylemesi ayiptir bi sarildi kii ozlemiss ama diyemiyorum karnima dikkat et sikma beni diye..icim icimi yedi.o uyudu ben onu izledim bi elim karnimda bi elim esimin yuzunde agladim gece gece.sabah kalktigimiz gibi hadi kahvaltiya gidelim diom dioki ayip olir evde birsuru insan var burada yapalim dio.ama herkes gidin bi hava alin siz dio.e tabi herkesin habeei var.babama mahcup oldu ..babam ugurladi bizi...babam dioki kizim siizi birakayim dio esim israrla biz gideriz dio..babam beni yormak istemio ama ne bilsin esim... evde ki testimde hala duruo bu arada artik alalim dursun evde demidtik almistik...test yapmadim bile.valla nasil oldu da meraklo melahat ben bekledim bilmiom.sonunda ablam dediki kizim delimisin eczanemi yok git al bi tane test.yok dedim tam alti gun bekledim ve sonunda annemin israriyla gidip kan verdim saglik ocaginda :) bi gun sonrada kanimda beta jcg firlamisti zaten...ahhh ahh hey gidi gunler hey...sonucu ablam aldi yol ustundeydi..mujdemi isterim dediii...hediyesinide kapti tabi :) lalalalallaalala

ben gayet memnunum sizin de daha vaktiniz varmış bir de buraya gelip görünebilirsiniz aslında çünkü ben sezeryan diye baya ısrar ettim olmaz dedi sizin neden yuzde 90sezeryan bebek ters falan mı
Yok bana demedi kendi yaptigi dogumlar için dedi. Yüzde doksan sezeryan dedi ki bence çok yüksek bir oran. Özel hastaneler için sezeryan çok daha basit. Egopolde dogum yapanlar da hep sezeryan.Normal doğumda beklemesi gerekiyor.izmirdeki çoğu özel hastane böyle.Buca çok uzak bana malesef.doğum ücretleri nasıl orda?

hımmmm haydi bakalımmm.. benimde kilo alımı az tekrarr geri dönecek diye korkuyommmm... öte taraftan normal doğumdanda tırsmaya başladımmm bakalım

kilo alımıyla ilgili bişey mi ilk defa duydumm. ayy ben de bilmiyorum ne olacaksa olsun artık, hepsi aynı bence oyle dusun.
kan görmeyim yeterli

Amannn ben kendimi alistirdim babasini sevsin diom..kiz evladi babaya duskun olur zaten..o bana birakmaz cocugu kesin..varsin babasini sevsinde gece uyusun :) annesiyle iliskisi farkli olur ama babasina duskun olsun isterim ben niyeyse..sikildimmi hopppp babaya...kiz cocugunada karsi koymak erkekler icin pek zordur.dayimdan ve cevremden gordugum kadariyla varyaaa babaya bi naz yapiolar adamlar erio :) ...bende supriz yaptim ama hepte annemler alistirdi beni kendini kaptirma hele bi uc ay olsub ondan sonra sevin asil dediler.ablamda yeni kaybetmisti ilk bebisini..hep dusebilir diye dusunup baglanmiyim dedim...ama yinede insanin ici icinw sigmio tabi :) hayirlisi bak bu saglam cikti seninde :) allah bilir belkide sagliklo bi bunyesi yoktu...seni cennet kapisinda beklicek annesi..ablaminda cennet kapisinda bi hafizlik taci beklio bide bebisi insallah...sen cennete girene kadar o beklicek seni elele girceksiniz ins...

anladım bana ilk gittiğim zamanlar 1500 demişlerdi ama normal mi sezeryan mı hatırlamıyorum haftaya gittiğimde soracam cuma kontrolum var 38.haftam dolacak

kilo alımıyla ilgili bişey mi ilk defa duydumm. ayy ben de bilmiyorum ne olacaksa olsun artık, hepsi aynı bence oyle dusun.
kan görmeyim yeterli
bebeğin kilosu artınca dönme olayı zorlaşıyor ya ondannn bizimki baş aşağı duruşta ama kilo almayıncaa korkuyom geri dönmesinden zatennnn bir taraftanda çaktırma dönmesede sezeryanmı olsaaam diye söyleniyomm bakalım hayırlısı

sevsin sevsin babasını...
allah hayırlısını vere... çocuk yetiştirmek zorr ya bakalım inşallah iyi aileler oluruzda iyi bir şekilde yetiştiririz...
dediğin gibi cennet kapısında bekler inşallahhh , bize şefaatçi olur inşallahhh...

Sormaaa ilgidenn yoksun kalmis gelip gelip kedi gibi girio :) yszik ama ben onu dusunmektten kendimi dusunemiom.ben nasil anne olurum bilmiom yaaa.ben herkese oyleyim kendimden cok baskasini dusunuom deli gibi..azicik bencil olmak gerek ama yoksa hastaliklar hep seni buluo..esim benim yerimde olsa hayatta dogirmazdi gider baglatirdi yumurtaliklarini :) hatta kokten kazitirdi :) kollarima elleyemio kisa kollu giyemiom suan kapattirio tabi delik desik mosmor hala heryerim..bacaklarimdanda yedim dort igne oralarda mor mor olmus..kan alininca ben izliom o kacio :) iste bu yuzden cennet annelerin ayaklari altinda yaa...onlar bize viz gelip tiris gider..

Aminn canim ilerde dicezki dogurmakta ne varmis.asil is buyutmek egitmek terbiye etmekteymis..kesin dicez bunu...simdi eli ayagi icerde sesi yok solugu yok...ya ilerde napcaz dimi?? Hayirli evlatlar insss..

Gider canimm ya emzirirken dikkat edersen verirsin hemen. Bol bol otlancaz artik

hahahha ne güzel yaaa,herkes seferber olmuş eşinin haberi yokanamm iyi sabretmeişsin ben daha adetiem 6 gün varken başladım test yapamayaa ayyyyyy ne güzell canımmm hep böle sürprizler olsun hayatınızdaa

canımm teşekkür ederimm kuzenim de tesettürlü uzun kolye yaptırmıştı ucunda yine tam altın gibi yuvarlak ona isim yazdırabilirsin .. bence altın şart diil bilezik ben de kullanmıorum gereksiz masraf olacaktı çalışırken hiç takılmıo kolye daa kullanışlı bence sen bilirsin yine de kuzum ama düşünürsen uzun kolye derim ..

anladım bana ilk gittiğim zamanlar 1500 demişlerdi ama normal mi sezeryan mı hatırlamıyorum haftaya gittiğimde soracam cuma kontrolum var 38.haftam dolacak
Anladım az kalmıs sizin hayırlısi olur inşallah.benim de özel su hospitalda cuma kontrolüm var bakalım ne diyecek bana doğumla ilgili.ona göre karar vericem ben de.bu hastanede yanlıs hatirlamiyorsam normal doğum 850 sezeryan 1100 yada 1200 epidural normal 1350 idi galiba.

canım biz de bgn gittik yöntemlerden bahsetmedim ama artık dönmez gibi dedi haftaya cumartesi yine gidicez .. hayırlısı ama 4 aralık için sezeryanda ısrarcı gibi bizimki .. dr art niyetli diil biliorum ztn hastanede normal sezeryan aynı fiyat öle bişey yapmaz ben biraz daa bekleyelim diince bebegin ayakları aşağıda kordon sarkabilir fln dedi bu hafta başka dr a görün istersen dedi eltim biraz kararsızım devlet hastanesi var 2 sokak üstümüzde ztn kan ve idrar istedi onun için gitmişken bir de kadın doğumcuya görünsem mi bilemedim .. 37+2 yiz bugün çok çok zor dio bi de kocaman olmus 3360 gram ve 51 cm .. 1 haftada 360 gr almıs 2 cm uzamış bi de canım bgn kafası yanda bile diildi iki göğsümün ortasındaydı bildiğin

teşekkürler size de hayırlı doğumlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…