Gördüm cnmgördün mü bebişini nasıl ?
ya yapaydınnn ne kaybınn olurdu ki... cidden yabancı kaynaklardan okuduk
heyyyyyyyyyyyyy anneciğinin hediyesineeeeeeeee bayıldımmmmmmmm bayıldım.. çok çok güzellll güle güle kullan bacımmm çok şık ve de istediğin gibi bişey olmuş... artık annen böyle bir hediye aldıysa kocan hakiki bir taç yaptırır sana
wawwwwwwwwwwwwww wawwwwwwwwwwww diyorumm enfes bir takııı
hımm anladımm bacımmm
valla bende geçenelrde oldum okudum yazdım cevaplar geldi yok doğum öncesi olurmuş ama hala doğuramadım o çektiğim ishal sancısıyla kaldım anlayacağnn.. ama zamanımız yaklaştıkça herşeyden kuşku duyar olduk haklı olarak
bebekprenses görüştünüz mü yusufçuklaaa nasıl olmuş şişmanlamışmı iyice... dönmüşmü haberlerini bekliyoz bacım
canım biz de bgn gittik yöntemlerden bahsetmedim ama artık dönmez gibi dedi haftaya cumartesi yine gidicez .. hayırlısı ama 4 aralık için sezeryanda ısrarcı gibi bizimki .. dr art niyetli diil biliorum ztn hastanede normal sezeryan aynı fiyat öle bişey yapmaz ben biraz daa bekleyelim diince bebegin ayakları aşağıda kordon sarkabilir fln dedi bu hafta başka dr a görün istersen dedi eltim biraz kararsızım devlet hastanesi var 2 sokak üstümüzde ztn kan ve idrar istedi onun için gitmişken bir de kadın doğumcuya görünsem mi bilemedim .. 37+2 yiz bugün çok çok zor dio bi de kocaman olmus 3360 gram ve 51 cm .. 1 haftada 360 gr almıs 2 cm uzamışbi de canım bgn kafası yanda bile diildi iki göğsümün ortasındaydı bildiğin
Bende gun vermisken 12 12 verseydi diorum benm dogum gunum 09 09 :)
masallah bebegın kılosu falan cok ıyı umarım istedıgın gıbı olur doğumun .. Babanıza cok üzüldüm Allah şifasını versin inşallah ..canım huysuz bizim babamız yapmayalım dio .. bende kendi kendime ışık tutmadım ne biliim ..
valla bende bayıldım canımm birlikte yaptırdık normalde taç ayrı yuvarlak plaka ayrıydı birleştirelim dedik isim de yazılınca cidden çok içimize sindi .. bizde maddi durumlar pek hoş diil eşimin hediyesi bikaç ay soraya kalacak sanırım .. bugün yusufumuzu gördük kocaman olmuş tontişşşşş 3360 gr 51 cmdünyaya gelmeye hazır ve nazır ancakkkkkkkk kafası tepemde dr kiloda aldı dönmesi imkansız gibi dedi .. ben beklemek istiorum diince risk almaya gerek yok gibisinden konuştu , kordon sarkabilirmiş öle canım 4 aralık henüz kesinleşmedi ama ben hala 8 için ısrarcıyım haftaya cumartesi yine gidiyoruz .. benimde az ütüm kaldı bgn dolabımız geldi anneannemiz örtülerimizi dikti yarın fotolarımızı paylaşırım inş ..
bugün nst de 25 dk fln yattım yine sıkıldım telefonu hastanede unuttuk sorada eşimin abisine gittiğimiz için dönmedik yarın eşim alesten sora alacak buarada alese girecek olan varsa başarılar dilerimm ..
asıl kötü haber eşimin babası ..... bagırsagında yara var ameliyat olacak bu hafta 8 cm .. eşim orda sölemedi eve gelince anlattı bugün kolon kanseri teşhisi konulmuşAllahım şifa versin dua edin kızlar olur mu.. 5 ay kdr kemoterapi alması gerekiomuş henüz kendisine ve anneme sölemedik ..
Sormaaa ilgidenn yoksun kalmis gelip gelip kedi gibi girio :) yszik ama ben onu dusunmektten kendimi dusunemiom.ben nasil anne olurum bilmiom yaaa.ben herkese oyleyim kendimden cok baskasini dusunuom deli gibi..azicik bencil olmak gerek ama yoksa hastaliklar hep seni buluo..esim benim yerimde olsa hayatta dogirmazdi gider baglatirdi yumurtaliklarini :) hatta kokten kazitirdi :) kollarima elleyemio kisa kollu giyemiom suan kapattirio tabi delik desik mosmor hala heryerim..bacaklarimdanda yedim dort igne oralarda mor mor olmus..kan alininca ben izliom o kacio :) iste bu yuzden cennet annelerin ayaklari altinda yaa...onlar bize viz gelip tiris gider..
Keske poposu olsa kuzum bizimki bi turlu inmedi asagiya bildigin kafasi :) doktorda gosterdi zaten bak basi burda die.
Gördüm cnm
Aynı bi ilerleme yok.biraz daha kilo vermiş.1740 olmuş.doktor fazla süt veremiyorum rahat nefes alamadığı için az az veriyorum dedi.serumla besleniyor.
Daha iyi olucak inşallah oğlum.nefesi biraz toparlasa kiloda alir.
Allah sifa versin cnm kayinpederine, bu arada bende bugün dogum hediyelerimi aldim, babam bebege buyuk altin yaptirmis banada kalin bir zincir yaptirmis, abimde güzel bir altun kolye yaptirmis nazarlikli. esim biraz hanzodur ilkinde zorla ben aldirmistim, durtmessen almaz bisi bundada hic sesimi cikarmadim bakalim dusunup alacakmi:)canım huysuz bizim babamız yapmayalım dio .. bende kendi kendime ışık tutmadım ne biliim ..
valla bende bayıldım canımm birlikte yaptırdık normalde taç ayrı yuvarlak plaka ayrıydı birleştirelim dedik isim de yazılınca cidden çok içimize sindi .. bizde maddi durumlar pek hoş diil eşimin hediyesi bikaç ay soraya kalacak sanırım .. bugün yusufumuzu gördük kocaman olmuş tontişşşşş 3360 gr 51 cmdünyaya gelmeye hazır ve nazır ancakkkkkkkk kafası tepemde dr kiloda aldı dönmesi imkansız gibi dedi .. ben beklemek istiorum diince risk almaya gerek yok gibisinden konuştu , kordon sarkabilirmiş öle canım 4 aralık henüz kesinleşmedi ama ben hala 8 için ısrarcıyım haftaya cumartesi yine gidiyoruz .. benimde az ütüm kaldı bgn dolabımız geldi anneannemiz örtülerimizi dikti yarın fotolarımızı paylaşırım inş ..
bugün nst de 25 dk fln yattım yine sıkıldım telefonu hastanede unuttuk sorada eşimin abisine gittiğimiz için dönmedik yarın eşim alesten sora alacak buarada alese girecek olan varsa başarılar dilerimm ..
asıl kötü haber eşimin babası ..... bagırsagında yara var ameliyat olacak bu hafta 8 cm .. eşim orda sölemedi eve gelince anlattı bugün kolon kanseri teşhisi konulmuşAllahım şifa versin dua edin kızlar olur mu.. 5 ay kdr kemoterapi alması gerekiomuş henüz kendisine ve anneme söldik ..
masallah bebegın kılosu falan cok ıyı umarım istedıgın gıbı olur doğumun .. Babanıza cok üzüldüm Allah şifasını versin inşallah ..
Allah sifa versin cnm kayinpederine, bu arada bende bugün dogum hediyelerimi aldim, babam bebege buyuk altin yaptirmis banada kalin bir zincir yaptirmis, abimde güzel bir altun kolye yaptirmis nazarlikli. esim biraz hanzodur ilkinde zorla ben aldirmistim, durtmessen almaz bisi bundada hic sesimi cikarmadim bakalim dusunup alacakmi:)
inşallah canım benimm Allah razı olsunsağol canım gun ilerledikce bir gun bile cok sey degiştiriyor. sanırım erken dogurcam
ay bayıldım cok guzellll gule gule saglıkla dogumdan sonra tak inşşş.
Ayyy simdi benide tekrar kriz tuttu :) ayyy cok komikti ama yaa hatta ayakkabilarin resmini koyayim aradaki alakasizliga bakin yani...sen nasil olduda dolaptan alirken birinin sagini birinin solunu denk dusurdun? Bide once yurume mesafesinde biyere gitttik ben yurumek istedim sonra eve geldik ben arabaya gectim o eve cikti aldigimizi koydu tekrar ayni ayakkabilari giydi hemde cekecekle giyer yani hicmi bakmadin...sonra araba surerken hissetmedinmi...nereleri gezdik varya birisi cakmistir kesinn yeni moda diye dusunmusturEki Görüntüle 1311579
kızlar cnm bir tulumba tatlısı çektiki eşimi yollayıp aldırdım.. başka türlü bastıramadım.. artık uyuyamıyorum.. günde toplasan 4 saat bile yok uykum ne yapcam bilemiyorum.. uyuyan insana imrenerek bakıyorum bi öneriniz varmı?
. Canım baba oğul kombin cok guzel kıyafetler var hatta ayakkabı falan ben cok begenıyorum. Esıme oyle bişi istedim ama kızımız olacak baba kız guxel bişi bulunamıştım .. Yazlık ise aynı tarz tişört , kıs için sweet tarzı bişi olabilir .. Yada dediğim gibi belli markaların baba oğul ayakkabısı .. Ha bide futbol fanatizmi var ise yıne aynı forma yada tişört geliyor aklımabizimki de bileklik ya da kolye diodu ama dediğim gibi biraz sıkıntılı olacak durumlar.. Rabbim bize nasip etti Yusuf bize en güzel hediye buarada cuma eşimin doğum günü ama bu hastalık vs babasının durumu ne yapmalıyım bilemedim arkadaşlarını eve mi toplasam eğlensek ama onların eğlencesi toplu pes atmak .. tv den pc ye baglanıp mac yapmak .. hediye için de önerilerinizi beklerimm kıyafet olabilir içime sinen bişey bulursam haftaiçi ..
Sanırum uyudu herkes ben 2 yapmadan yapmıyorum saati :)Huhuuu kimler burdaa?? Herkes uyudu mu???
Sanırum uyudu herkes ben 2 yapmadan yapmıyorum saati :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?