2014 Aralık Anneleri

canım huysuz bizim babamız yapmayalım dio .. bende kendi kendime ışık tutmadım ne biliim ..
valla bende bayıldım canımm birlikte yaptırdık normalde taç ayrı yuvarlak plaka ayrıydı birleştirelim dedik isim de yazılınca cidden çok içimize sindi .. bizde maddi durumlar pek hoş diil eşimin hediyesi bikaç ay soraya kalacak sanırım .. bugün yusufumuzu gördük kocaman olmuş tontişşşşş 3360 gr 51 cm dünyaya gelmeye hazır ve nazır ancakkkkkkkk kafası tepemde dr kiloda aldı dönmesi imkansız gibi dedi .. ben beklemek istiorum diince risk almaya gerek yok gibisinden konuştu , kordon sarkabilirmiş öle canım 4 aralık henüz kesinleşmedi ama ben hala 8 için ısrarcıyım haftaya cumartesi yine gidiyoruz .. benimde az ütüm kaldı bgn dolabımız geldi anneannemiz örtülerimizi dikti yarın fotolarımızı paylaşırım inş ..
bugün nst de 25 dk fln yattım yine sıkıldım telefonu hastanede unuttuk sorada eşimin abisine gittiğimiz için dönmedik yarın eşim alesten sora alacak buarada alese girecek olan varsa başarılar dilerimm ..

asıl kötü haber eşimin babası ..... bagırsagında yara var ameliyat olacak bu hafta 8 cm .. eşim orda sölemedi eve gelince anlattı bugün kolon kanseri teşhisi konulmuş Allahım şifa versin dua edin kızlar olur mu.. 5 ay kdr kemoterapi alması gerekiomuş henüz kendisine ve anneme sölemedik ..

Evet benim doktorda dönme ihtimali var ama çok az artık dedi. Büyüyorlar yer daralıyor. Zamanda az kaldı. Aaa Aralık başı yapalım diyo demek. Bence git birde oraya görün ne diyecekler bakalım.

masallah bebegın kılosu falan cok ıyı umarım istedıgın gıbı olur doğumun .. Babanıza cok üzüldüm Allah şifasını versin inşallah ..

Allah ona göre veriyor ne yapsınlar onlar da oyle : ))

Keske poposu olsa kuzum bizimki bi turlu inmedi asagiya bildigin kafasi :) doktorda gosterdi zaten bak basi burda die.

anaa popişini öp : ) nolcak bu bebelerin işi de zor belenti çok onlardan. şimdiden diyorum napsın cocuk herkes ondan bişey bekliyor şimdiden ben kızdım gecen kilo alıyosun diye sonra uzuldum . .

Dua ediyorum canım inşallah sana kavustursun tez zamanda.

Allah sifa versin cnm kayinpederine, bu arada bende bugün dogum hediyelerimi aldim, babam bebege buyuk altin yaptirmis banada kalin bir zincir yaptirmis, abimde güzel bir altun kolye yaptirmis nazarlikli. esim biraz hanzodur ilkinde zorla ben aldirmistim, durtmessen almaz bisi bundada hic sesimi cikarmadim bakalim dusunup alacakmi:)

bizimki de bileklik ya da kolye diodu ama dediğim gibi biraz sıkıntılı olacak durumlar.. Rabbim bize nasip etti Yusuf bize en güzel hediye buarada cuma eşimin doğum günü ama bu hastalık vs babasının durumu ne yapmalıyım bilemedim arkadaşlarını eve mi toplasam eğlensek ama onların eğlencesi toplu pes atmak .. tv den pc ye baglanıp mac yapmak .. hediye için de önerilerinizi beklerimm kıyafet olabilir içime sinen bişey bulursam haftaiçi ..

kızlar cnm bir tulumba tatlısı çektiki eşimi yollayıp aldırdım.. başka türlü bastıramadım.. artık uyuyamıyorum.. günde toplasan 4 saat bile yok uykum ne yapcam bilemiyorum.. uyuyan insana imrenerek bakıyorum bi öneriniz varmı?

Hahaha kiiizzz biri yesil biri kahve bunlarinnnn... he valla nasil denk getirmis birinin sagini birinin solunu ayakkabilar yan yana olsa mesela ters olan cifti almis olurr cozemedim bennn

ah o uykular varyaaaaa bitirdi beni saydim gece 12 kez wc gitmisim.sabaha karsi anca uyuyom sonra 6 gibi uyaniyorum yine uff

. Canım baba oğul kombin cok guzel kıyafetler var hatta ayakkabı falan ben cok begenıyorum. Esıme oyle bişi istedim ama kızımız olacak baba kız guxel bişi bulunamıştım .. Yazlık ise aynı tarz tişört , kıs için sweet tarzı bişi olabilir .. Yada dediğim gibi belli markaların baba oğul ayakkabısı .. Ha bide futbol fanatizmi var ise yıne aynı forma yada tişört geliyor aklıma

bebekprenses
canim Allah acil sifalar versin kpederine.. bebisine de masallah.. hadi seninki basindan beri donmedi tamam ama bnmki bastan beri kafa asagi pozisyonda ama bir turlu kanala girmiyo. Kismet yaa hayrlsi olsn kuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…