2014 Aralık Anneleri

ben de uyumadım ama gene bişeylere daldım. cımbız işleri felan . neden uyumadınız sizz okanı izliyorumm

beni tek güldüren o herhalde tv de : ) allahım ya gene blmus cıkarmıs bi video. öldüm gülmekten şu araba kazanana

süt içtim hiç iyi gelmedi, şimdi de soda içmek zorunda kaldım. kızlar ya karnım sepsert yani hiç bosluk yok sizin de oyle mi.

süt içtim hiç iyi gelmedi, şimdi de soda içmek zorunda kaldım. kızlar ya karnım sepsert yani hiç bosluk yok sizin de oyle mi.

Aynen cnm benim gobekte oyle. Neresine dokunsam taş gibi. Butun gun yiyip ictiklerimizden gaz oluyor. Sabahlari 1 beden kuculuyorum

Ayy o neydi yaa saka gibi adam ... Karnım ağrıdı valla ona gülmekten.
selaaam güzel anneler, son mesajlardan gördügüm kadariyla okani seviyoruZz coguumuz biz de koptuk valla..haftasonunuz nasil gidiyo, bakalim.. benim hareketli biraz.annem ve kardesim geldiler, özlemisim yaaa,iyi oldu beni yine uyku tutmadi, ve sabah alese giricem,sinavda uyumam insallahhbu arada hafif hafif adetli gibi agrilar oluyo, ve bebisim yan duruyo resmen burdaki tekniklere başvurmayi düsünüyorumışık olayina özellijlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…