Eltim değil canım yengemdi ve zafer benim gönderdim :)
Hehe özele gideydim derdim amacdevlet nazimizi cekmezBi güzel gün ayarla bari deseydin canım yaa
Bende astim var malum kafa yukardaykn hic nefes alamiorum cok kiziorum cek kafani cigerimden die :) babasi hmn bni tehdit edior bebiste onun cigeriymis laf soyletmezmis :) beklentimiz hep asktan gelsede kokusunu ceksem cigerime.Allah ona göre veriyor ne yapsınlar onlar da oyle : ))
anaa popişini öp : ) nolcak bu bebelerin işi de zor belenti çok onlardan. şimdiden diyorum napsın cocuk herkes ondan bişey bekliyor şimdiden ben kızdım gecen kilo alıyosun diye sonra uzuldum . .
Dua ediyorum canım inşallah sana kavustursun tez zamanda.
aynen öyle bacımmm inşallah güzelce yetiştiririz...Aminn canim ilerde dicezki dogurmakta ne varmis.asil is buyutmek egitmek terbiye etmekteymis..kesin dicez bunu...simdi eli ayagi icerde sesi yok solugu yok...ya ilerde napcaz dimi?? Hayirli evlatlar insss..
bakalım artık 1 ay sonra da bunları mı yazarız sütüm az onu mu yazarız bakalımGider canimm ya emzirirken dikkat edersen verirsin hemen. Bol bol otlancaz artik
bacım baya uygunmuş izmirde ankarada en ucuzu 3600 den başlıyorrr sezeryanda ise 4800 lerde ortalamaAnladım az kalmıs sizin hayırlısi olur inşallah.benim de özel su hospitalda cuma kontrolüm var bakalım ne diyecek bana doğumla ilgili.ona göre karar vericem ben de.bu hastanede yanlıs hatirlamiyorsam normal doğum 850 sezeryan 1100 yada 1200 epidural normal 1350 idi galiba.
yapma yaaaaa kp ne çok çok geçmiş olaaa inşallah erken teşhisdirde hallolur ... acil şifalar bacımm...canım huysuz bizim babamız yapmayalım dio .. bende kendi kendime ışık tutmadım ne biliim ..
valla bende bayıldım canımm birlikte yaptırdık normalde taç ayrı yuvarlak plaka ayrıydı birleştirelim dedik isim de yazılınca cidden çok içimize sindi .. bizde maddi durumlar pek hoş diil eşimin hediyesi bikaç ay soraya kalacak sanırım .. bugün yusufumuzu gördük kocaman olmuş tontişşşşş 3360 gr 51 cmdünyaya gelmeye hazır ve nazır ancakkkkkkkk kafası tepemde dr kiloda aldı dönmesi imkansız gibi dedi .. ben beklemek istiorum diince risk almaya gerek yok gibisinden konuştu , kordon sarkabilirmiş öle canım 4 aralık henüz kesinleşmedi ama ben hala 8 için ısrarcıyım haftaya cumartesi yine gidiyoruz .. benimde az ütüm kaldı bgn dolabımız geldi anneannemiz örtülerimizi dikti yarın fotolarımızı paylaşırım inş ..
bugün nst de 25 dk fln yattım yine sıkıldım telefonu hastanede unuttuk sorada eşimin abisine gittiğimiz için dönmedik yarın eşim alesten sora alacak buarada alese girecek olan varsa başarılar dilerimm ..
asıl kötü haber eşimin babası ..... bagırsagında yara var ameliyat olacak bu hafta 8 cm .. eşim orda sölemedi eve gelince anlattı bugün kolon kanseri teşhisi konulmuşAllahım şifa versin dua edin kızlar olur mu.. 5 ay kdr kemoterapi alması gerekiomuş henüz kendisine ve anneme sölemedik ..
elifffffffff ne kötü olmuş be bacımm amannn iyiki dellenip akvaryumu attırtmadınnngünaydın kızlar iyi pazarlar. dün giremedim geçmişe de bakamadım erken doğuran falan yok di mi?
off dün neler oldu neler .dün bütün gün temizlik yaptık dip bucak. daha doğrusu eşim yaptı zavallı gece 10 a kadar uğraştı. dolap çekmece içleri üstleri avizeler camlar mutfak dolapları vs. akşam gibi işimiz bitti. bi tane akvaryumumuz var baya büyük bişey. 400 lt suyla doluyor.ayda bir temizliyor eşim. hadi doğum öncesi onu da temizleyelim dedi. önce suyunu boşaltıyor bi miktar sonra mutfaktan hortumla ılık su ekliyor. o akvaryumla uğraşırken ben de içerde ince işlerle ilgileniyordum. neyse mutfağa bi girdim eşim baştan aşağı ıslak yerler göl. kızım yanında dikiliyo. o silinen dolapların çekmecelerin içi su. dün doğurmadım ya daha da doğurmam heralde. su patlamış nasıl olduysa hortumdan fışkırmış. eşim de kızımı tembihlemiş annene söyleme diye kapıyı da kapatmışlar sessiz sessiz halledecekler güya. tam 2 kova su çıkardı mutfaktan. halıyı topladık koyduk balkona. tekrar yıkamaya vericem. çekmecelerin içi hep su olmuş ben onları sildim eşim yerleri sildi. dolapların dışının su lekelerini sildi tekrar. 10 gibi pert olmuş bi şekildeydik. bu yorgunluğun üstüne hiç uyuyamadım sinir oldum. boğaz enfeksiyonum geçmedi hala.
neyse sabah da kalktık kızım başladı karnım ağrıyor demeye kıvranıyor yavrum.allah nazardan korusun kolay kolay hastalanan bi çocuk değil. allah dağına göre kar veriyor demek ki ben çok paniğim çünkü. çocuk hasta olunca ben elden ayaktan düşüyorum.yavrum dr a gidelim bile dedi ki hayatta gitmez normalde. bez ısıtıp karnına koyuyoruz ovalıyoruz falan geçmedi.benim sinirim bozuldu başladım ağlamaya noluyo 2 gündür böyle diye. sakin sakin doğumumu bekleyeceğim yerde 2 gündür hep bi sıkıntı stres. eşim de zavallım bi taraftan beni sakinleştirmeye çalışıyor bi taraftan kızımızla ilgileniyor. neyse baktık geçmiyor eşim aldı götürdü dr a. beni götürmedi. şimdi aradı muayene etmiş sertlik vs yok. idrar tahlili istemiş. muhtemelen ishal olacak ya da gaz sancısı da olabilir demiş. allah korusun apandisit falan olsa ağrı şiddetini artarak sürekli devam edermiş. bizim gidip gelen ağrı şeklinde.. idrarı vermişler geliyorlar şimdi.
off çok uzattım farkındayım moralim bozulunca içimi dökesim geldi..
sormaaa cnm biraz çemkirdim ama uzatmadım fazla ona da kıyamadım kendini parçaladı zaten. akvaryumu alırken hiçbirşeyine karışmam ona göre demiştim. yem bile vermiyorum herşeyiyle kendi ilgileniyor.taşınırken satacak zaten. ama dünkü olay faciaydı resmen.. aklıma geldikçe hem sinir oluyorum hem o haller gözümün önüne geliyo gülüyorum. burnundan dahi su damlıyordu :)elifffffffff ne kötü olmuş be bacımm amannn iyiki dellenip akvaryumu attırtmadınnn
Ayni duygularla girdim konuya :)Günaydin kizlar bugün bebisimle son günümüz biran once dogum yapsam diyen ben ondan ayrilcam diye uzulen yine ben degisik duygular icindeyim. Hem biran once kucagima almak istiyorum hemde icimden cikmasina uzuluyorum..
Allah hayirlisiyla bebegine kavusmayi nasip etsin.Günaydin kizlar bugün bebisimle son günümüz biran once dogum yapsam diyen ben ondan ayrilcam diye uzulen yine ben degisik duygular icindeyim. Hem biran once kucagima almak istiyorum hemde icimden cikmasina uzuluyorum. Alismistik 9 aydir iyiydik biz boyle:) bu arada yine dogum korkusu sendromuyla butun gece abuk subuk ruyalar gordum, yarin buyuk gun dualarinizi eksik etmeyin bizden..
bir öğretmen arkdşnda akvaryum set çatla balıklar azcık suyla kalmıştı birde mavi bir sıvı dökmüşler akvaryuma halılar koltukları batmıştı açık mavi olmuştu krem halılarr.. neyseki siizin sadece suysaa yine de zor amaa işte eşin uğraşmış o da pes etmiştirr artık satar yakındasormaaa cnm biraz çemkirdim ama uzatmadım fazla ona da kıyamadım kendini parçaladı zaten. akvaryumu alırken hiçbirşeyine karışmam ona göre demiştim. yem bile vermiyorum herşeyiyle kendi ilgileniyor.taşınırken satacak zaten. ama dünkü olay faciaydı resmen.. aklıma geldikçe hem sinir oluyorum hem o haller gözümün önüne geliyo gülüyorum. burnundan dahi su damlıyordu :)
hemşommm yarın sen @esr06 allah yardımcınız ola sağlıcakla kavuşursunuz inşallahhh ... güzel haberlerini bekliyoruz... bu arada hacışeriften lohusa şerbeti siparişi de vermiştin hastaneye götürecen mi hiç denedin mi evde.. 500 grm alsam yeter mi? bak sorularımla başka şeyler düşündürür oldum seni...Günaydin kizlar bugün bebisimle son günümüz biran once dogum yapsam diyen ben ondan ayrilcam diye uzulen yine ben degisik duygular icindeyim. Hem biran once kucagima almak istiyorum hemde icimden cikmasina uzuluyorum. Alismistik 9 aydir iyiydik biz boyle:) bu arada yine dogum korkusu sendromuyla butun gece abuk subuk ruyalar gordum, yarin buyuk gun dualarinizi eksik etmeyin bizden..
Sorma bende cozemedim baktim ayakkabi dolabinda yan yanalar ama nasil denk dusmus anlamadim :) seninde son gununmuuuu? Ayyy bakarsin stresten senin bebis gece felan dogar normal dogumla.esim oyle dogmus doktor gun vermis annesi stresten o gun nornal dogumla dogurmus..sonucta donuk seninki sadecee kanala girmesi kaldi o sorun olmaz sanirim...sanciyla kayar asagiya..ama olmuyosada hayirlisi bilemezsinki canim belki sezeryan hayirlisidir.bizim bi arkadasta oyle bi mucize oldu cok aglamis girerken ameliyata ama cikioki en hayirlisi oymus..allah bilir.dogsunda napican sen istemedin sonucta bu yontemi..allahimmm ayyy resim atan kimse yok ama sen at yaaa.bi iki gun sonrada olsa yuzu olmasada birlikte bi resim beklerizHahaha kiiizzz biri yesil biri kahve bunlarinnnn... he valla nasil denk getirmis birinin sagini birinin solunuayakkabilar yan yana olsa mesela ters olan cifti almis olurr cozemedim bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?