2014 Aralık Anneleri

Ayyy varyaa bn de olsam oturup aglardim. Kocana da yazik napsin ne bilsin.. gun boyu temizlemis bilerek yapmaz tabiki. Ayy kendi kocam geldi gozumun onunee.. cok uzulmustur. Iyi ki uzatmamissin. Yksa iyice mahvolurdu adam. Kizina gecmis olsun. Kapi pencere acikmistir muhtemelen temizlk yaparkn o da soguk almistir yavrum.. bu arada bebisin nasil? Bnmki sabah 6:45 te tekme tokat girisiyodu bana. Bi de sancilarim vardi. Hala da geliyo sanci ara ara. Ama kafayi pelvise yerlestirmedi bi turlu ona canim sikiliyoo yaa.. ne yapsam da girse bilemedim.. girmezse de sancimi beklicem. Sancimla iner artik heralde. Internetten okudum sanci gelince yerlesenler varmis bi hayli bkalim hayrlisi. Senin sezeryan tarihi ne zamndi unuttum canm?? Bugun de tam 38 olduk ikimiz de.. 38+0 herkes soruyo dogurmadin mi diyee bn de bya stres oldm bu yuzden.. bir ay once erken dogum riski vardi ama dha 33 haftalikti. Smdi de o yuzden sorup duruyolar. Millet 41 de doguruyoo aslnda vaktimiz var.. ama bu millet halden anlamiyo iste.

elifceeeee sanada cok gecmisler olsun canim neyseki esin ne kadar dusunceliymis bak..seni uzmemek icin haletmeye calismis..insan hem sinir oluo hemde kriz tutuo dimi :) adamlarda zavallilar onlarda cekio yaaa..ama sonra diomki bizim cektigimiz yaninda neki? Sonra yeniden uzuluom kiyamiom :) olsun bi iki gune halinda yikanir gelir hersey hallolur insallah..

Günaydın arkadaşlar.iyisinizdir inşş. Her sabah dahada grip olmuş olarak uyanıyorumya. Gecmedi bi türlü. Sabırsızlıkla salı yı bekliyorum zaman gecmek bilmiyo

Canmm yarin doguma mi gidiyosunn yksaa??

Ayyy kizzz yoookkk sezaryen gunu faln almadim bennn Allah mi soyletti yksaaa cnkuu sancilaniyorum bugunn. Yksa doguracak miyimm hadi insallahh

Ayyy kizzz yoookkk sezaryen gunu faln almadim bennn Allah mi soyletti yksaaa cnkuu sancilaniyorum bugunn. Yksa doguracak miyimm hadi insallahh
Olabilir valla.@kgokce de bana 36+6 da demisti..yani ruyasinda gormus..buda carsamba gunu oliyor bende stresten carsamba dogurmazsam iyudir :) olabilir...bazilarina ruyada malum olurmus.eger ben carsamba dogurursam gokceyi zorla uyutun elbirligiyle ve hepiniz bi tarih isteyin :) :) :) bakalim hayirlisi olabilir yani :)

Kiz ben seninle babylove u karistirdim yaa...sana yazmisim ona yazacagimi :) yarisi sanaydi yarisi ona :) anlayin iste yaaa..kafam karisti :)

Hehe anladim zatn olsn bebegim sorun degil :) hani dun dedin ya bnm kiz tekme tokat girisiyo diyee bnm oglana da bi hal olduuu sabah yumruk tekme ne varsa yedimmm

Hehe anladim zatn olsn bebegim sorun degil :) hani dun dedin ya bnm kiz tekme tokat girisiyo diyee bnm oglana da bi hal olduuu sabah yumruk tekme ne varsa yedimmm
Cikarin beni burdan diolar sanirim kuzular...ayy dun bi degisikti ..bugunde hareketlo ama bugunki farkli buna alisigim.dunkiler aciyordu resmen.bakalim bugun bize neler hazirladi :) sabah uyanikti zorla uyudum dinlemedim onu somra bi uyandim uyuyo tik yok..babasi oynadi sevdi acik yavas yavas uyandigini izledik.minik minik hareketlerden popolari sisirmelere varana kadae herseyi anlasilio...

Valla raziyecimm olur mu olurr cnku senin ki baya asagida ayyy heycandan uyyamazsin sen cars gunuu bana da ruya gorsunnn kgokce canm istihareye mi yatarsin naparsin bilmiyorumm ruyanda beni de gor kizzzz

Aynen yaaa dogmasini coookk istiyomm ama bi yandan icim burkuluyoo yaa cok ozlerim bn bu gunlerii.. sadece anne ve bebege ozelll o tekmeler hareketler.. cok muthis bisi.. bn de anliyorum popoyu dayiyo kaburgalarimaa ayaklari da solumdaa kafa da sag kasigimda. Yavrum kasigimi zorlayip duruyo oglumm az ortaya gel oraya giricenn diyorumm kiz o kadar az bi mesafe ki.. ellerini atiyo arada bir pelvise dogru pitir pitir hissediyom. Kafayi sok elleri degil diyorum :)

Valla raziyecimm olur mu olurr cnku senin ki baya asagida ayyy heycandan uyyamazsin sen cars gunuu bana da ruya gorsunnn kgokce canm istihareye mi yatarsin naparsin bilmiyorumm ruyanda beni de gor kizzzz

Aklima duserse uyuyamam o gun heee..bi yandan olabilir diom bi yandanda az daha dursun kendimi toparliyim diom..bi haftaya daha iyi olurum insallah.ataklarim gelmezse toparlanirim ben ins..bende diomki simdi desekki bekarlik hayatima doncem olmaz..buda onun gibi bisi iste..bidaha o istesede icimdw olamicak diyorum.kalsin biraz daha..hele bu son gunlerde herseyi iyice hissedilio ya insan mest oluyor iyice :) parmaklar super hissedilio zaten kasiklarimda benim parmaklari..biri bi yanda biri obur yanda..gidiklio :) olur olur merak etme girer insallah..ben hic kimseden kanala yerlesti felan diye duymadim simdiye kadar..belkide o kadarda onemli degildir..yani arkadaslarimdan hic biri demediki yerlesmisti diye.ama hepai donmustu diyor mesela o bi tik daha onemli .bak dondu seninkide olur ins..burada olsaydin hayatta sezeryan gibi bi korkun olmazdi.ayin 20 sine kadar bekliyolarmis..seninki 6 aralik ya mesela iki hafta daha mutlaka beklioruz dedi hastanedeki doktor..ama tr de bidahaki randevuda verirler sana sanirim gununu

Ewt cnm yarin sabah 9- 9.30 gibi doguma giricem.
Hadi hayirlisi..o anda giripte sunu bunu yazayim muhabbeti zor oluyor hastanede belki ama en azindan uzaktanda olsa bi resim olabilir mesela :) cok merak ediom kuzulari :) allahim kolayliklar versin insallah kolay bi dogum olur..bebeginin keyfini yasa...

Aynenn kiz kasiklarimi gidikliyoo parmaklariylaa.. yok bebegimm bnm dr da beklicek sancimin gelmesini. 40+lari beklicez. Olmazsa suni verebilir. cnku kanalin az ustunde kafasi. Kasilmalar siddetlense iter kendini insallah.. Artik olmazsa sezeryan der. Kismet yaa bakalim. Elbet alnimiza yazilmistir bisey...

tarçını karanfili analdıkda muskat ne ya nerden bulam onu bende sanıyordumki bu kırmızı şeyi suda çözünce al sana lohusa şetberi oluyormuşşş amannn vişne suyumu versem gelene gideneee
bu arada evet ayva kompostosu enfes olur... dünden ebri canım ayva reçeli çekiyor bende akşam reçel yapacammm aman canan karatay nenem duymasın
sanaa da şimdiden kolay geleee ne güzel ya planlı doğum daha mı iyi neee biz ne olacaz acabaaa amann amann
raziye daha 36+6 olamdın mı sennn amaninnn valla he öyle görmüştümmm tabi o sıralar kk da çok durmaktan rüyayla gerçeği karıştırmıştım yazmıştın 36+6 da esleme kavuştuğunu vs... ama hamilelerin rüyası makbul değildir bölük börçük uykularmız olduğu için hayırlısı olsun

butterfly bacım yok be beni bırak hiç bir hamilenin rüyası sahih değildir uyku bölünmesinden dolayı..
allahım hayırlısıyla hepimizin doğmasını nasip eylesin vallaa... bekliyozzz bizdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…