- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
günaydın kızlar iyi pazarlar. dün giremedim geçmişe de bakamadım erken doğuran falan yok di mi?
off dün neler oldu neler .dün bütün gün temizlik yaptık dip bucak. daha doğrusu eşim yaptı zavallı gece 10 a kadar uğraştı. dolap çekmece içleri üstleri avizeler camlar mutfak dolapları vs. akşam gibi işimiz bitti. bi tane akvaryumumuz var baya büyük bişey. 400 lt suyla doluyor.ayda bir temizliyor eşim. hadi doğum öncesi onu da temizleyelim dedi. önce suyunu boşaltıyor bi miktar sonra mutfaktan hortumla ılık su ekliyor. o akvaryumla uğraşırken ben de içerde ince işlerle ilgileniyordum. neyse mutfağa bi girdim eşim baştan aşağı ıslak yerler göl. kızım yanında dikiliyo. o silinen dolapların çekmecelerin içi su. dün doğurmadım ya daha da doğurmam heralde. su patlamış nasıl olduysa hortumdan fışkırmış. eşim de kızımı tembihlemiş annene söyleme diye kapıyı da kapatmışlar sessiz sessiz halledecekler güya. tam 2 kova su çıkardı mutfaktan. halıyı topladık koyduk balkona. tekrar yıkamaya vericem. çekmecelerin içi hep su olmuş ben onları sildim eşim yerleri sildi. dolapların dışının su lekelerini sildi tekrar. 10 gibi pert olmuş bi şekildeydik. bu yorgunluğun üstüne hiç uyuyamadım sinir oldum. boğaz enfeksiyonum geçmedi hala.
neyse sabah da kalktık kızım başladı karnım ağrıyor demeye kıvranıyor yavrum.allah nazardan korusun kolay kolay hastalanan bi çocuk değil. allah dağına göre kar veriyor demek ki ben çok paniğim çünkü. çocuk hasta olunca ben elden ayaktan düşüyorum.yavrum dr a gidelim bile dedi ki hayatta gitmez normalde. bez ısıtıp karnına koyuyoruz ovalıyoruz falan geçmedi.benim sinirim bozuldu başladım ağlamaya noluyo 2 gündür böyle diye. sakin sakin doğumumu bekleyeceğim yerde 2 gündür hep bi sıkıntı stres. eşim de zavallım bi taraftan beni sakinleştirmeye çalışıyor bi taraftan kızımızla ilgileniyor. neyse baktık geçmiyor eşim aldı götürdü dr a. beni götürmedi. şimdi aradı muayene etmiş sertlik vs yok. idrar tahlili istemiş. muhtemelen ishal olacak ya da gaz sancısı da olabilir demiş. allah korusun apandisit falan olsa ağrı şiddetini artarak sürekli devam edermiş. bizim gidip gelen ağrı şeklinde.. idrarı vermişler geliyorlar şimdi.
off çok uzattım farkındayım moralim bozulunca içimi dökesim geldi..
Günaydin kizlar bugün bebisimle son günümüz biran once dogum yapsam diyen ben ondan ayrilcam diye uzulen yine ben degisik duygular icindeyim. Hem biran once kucagima almak istiyorum hemde icimden cikmasina uzuluyorum. Alismistik 9 aydir iyiydik biz boyle:) bu arada yine dogum korkusu sendromuyla butun gece abuk subuk ruyalar gordum, yarin buyuk gun dualarinizi eksik etmeyin bizden..
Sorma bende cozemedim baktim ayakkabi dolabinda yan yanalar ama nasil denk dusmus anlamadim :) seninde son gununmuuuu? Ayyy bakarsin stresten senin bebis gece felan dogar normal dogumla.esim oyle dogmus doktor gun vermis annesi stresten o gun nornal dogumla dogurmus..sonucta donuk seninki sadecee kanala girmesi kaldi o sorun olmaz sanirim...sanciyla kayar asagiya..ama olmuyosada hayirlisi bilemezsinki canim belki sezeryan hayirlisidir.bizim bi arkadasta oyle bi mucize oldu cok aglamis girerken ameliyata ama cikioki en hayirlisi oymus..allah bilir.dogsunda napican sen istemedin sonucta bu yontemi..allahimmm ayyy resim atan kimse yok ama sen at yaaa.bi iki gun sonrada olsa yuzu olmasada birlikte bi resim bekleriz
Kiz ben seninleCanmm yarin doguma mi gidiyosunn yksaa??
Olabilir valla.@kgokce de bana 36+6 da demisti..yani ruyasinda gormus..buda carsamba gunu oliyor bende stresten carsamba dogurmazsam iyudir :) olabilir...bazilarina ruyada malum olurmus.eger ben carsamba dogurursam gokceyi zorla uyutun elbirligiyle ve hepiniz bi tarih isteyin :) :) :) bakalim hayirlisi olabilir yani :)Ayyy kizzz yoookkk sezaryen gunu faln almadim bennn Allah mi soyletti yksaaa cnkuu sancilaniyorum bugunn. Yksa doguracak miyimm hadi insallahh
Kiz ben seninlebabylove u karistirdim yaa...sana yazmisim ona yazacagimi :) yarisi sanaydi yarisi ona :) anlayin iste yaaa..kafam karisti :)
Cikarin beni burdan diolar sanirim kuzular...ayy dun bi degisikti ..bugunde hareketlo ama bugunki farkli buna alisigim.dunkiler aciyordu resmen.bakalim bugun bize neler hazirladi :) sabah uyanikti zorla uyudum dinlemedim onu somra bi uyandim uyuyo tik yok..babasi oynadi sevdi acik yavas yavas uyandigini izledik.minik minik hareketlerden popolari sisirmelere varana kadae herseyi anlasilio...Hehe anladim zatn olsn bebegim sorun degil :) hani dun dedin ya bnm kiz tekme tokat girisiyo diyee bnm oglana da bi hal olduuu sabah yumruk tekme ne varsa yedimmm
Olabilir valla.@kgokce de bana 36+6 da demisti..yani ruyasinda gormus..buda carsamba gunu oliyor bende stresten carsamba dogurmazsam iyudir :) olabilir...bazilarina ruyada malum olurmus.eger ben carsamba dogurursam gokceyi zorla uyutun elbirligiyle ve hepiniz bi tarih isteyin :) :) :) bakalim hayirlisi olabilir yani :)
Cikarin beni burdan diolar sanirim kuzular...ayy dun bi degisikti ..bugunde hareketlo ama bugunki farkli buna alisigim.dunkiler aciyordu resmen.bakalim bugun bize neler hazirladi :) sabah uyanikti zorla uyudum dinlemedim onu somra bi uyandim uyuyo tik yok..babasi oynadi sevdi acik yavas yavas uyandigini izledik.minik minik hareketlerden popolari sisirmelere varana kadae herseyi anlasilio...
Ewt cnm yarin sabah 9- 9.30 gibi doguma giricem.Canmm yarin doguma mi gidiyosunn yksaa??
Kızlar bende artık dogurmak istıyorumya.Ewt cnm yarin sabah 9- 9.30 gibi doguma giricem.
Ewt cnm yarin sabah 9- 9.30 gibi doguma giricem.
Valla raziyecimm olur mu olurr cnku senin ki baya asagida ayyy heycandan uyyamazsin sen cars gunuubana da ruya gorsunnn kgokce canm istihareye mi yatarsin naparsin bilmiyorumm ruyanda beni de gor kizzzz
Aklima duserse uyuyamam o gun heee..bi yandan olabilir diom bi yandanda az daha dursun kendimi toparliyim diom..bi haftaya daha iyi olurum insallah.ataklarim gelmezse toparlanirim ben ins..bende diomki simdi desekki bekarlik hayatima doncem olmaz..buda onun gibi bisi iste..bidaha o istesede icimdw olamicak diyorum.kalsin biraz daha..hele bu son gunlerde herseyi iyice hissedilio ya insan mest oluyor iyice :) parmaklar super hissedilio zaten kasiklarimda benim parmaklari..biri bi yanda biri obur yanda..gidiklio :) olur olur merak etme girer insallah..ben hic kimseden kanala yerlesti felan diye duymadim simdiye kadar..belkide o kadarda onemli degildir..yani arkadaslarimdan hic biri demediki yerlesmisti diye.ama hepai donmustu diyor mesela o bi tik daha onemli .bak dondu seninkide olur ins..burada olsaydin hayatta sezeryan gibi bi korkun olmazdi.ayin 20 sine kadar bekliyolarmis..seninki 6 aralik ya mesela iki hafta daha mutlaka beklioruz dedi hastanedeki doktor..ama tr de bidahaki randevuda verirler sana sanirim gununuAynen yaaa dogmasini coookk istiyomm ama bi yandan icim burkuluyoo yaa cok ozlerim bn bu gunlerii.. sadece anne ve bebege ozelll o tekmeler hareketler.. cok muthis bisi.. bn de anliyorum popoyu dayiyo kaburgalarimaa ayaklari da solumdaa kafa da sag kasigimda. Yavrum kasigimi zorlayip duruyo oglumm az ortaya gel oraya giricenn diyorumm kiz o kadar az bi mesafe ki.. ellerini atiyo arada bir pelvise dogru pitir pitir hissediyom. Kafayi sok elleri degil diyorum :)
Kızlar bende artık dogurmak istıyorumya.
Hadi hayirlisi..o anda giripte sunu bunu yazayim muhabbeti zor oluyor hastanede belki ama en azindan uzaktanda olsa bi resim olabilir mesela :) cok merak ediom kuzulari :) allahim kolayliklar versin insallah kolay bi dogum olur..bebeginin keyfini yasa...Ewt cnm yarin sabah 9- 9.30 gibi doguma giricem.
Aklima duserse uyuyamam o gun heee..bi yandan olabilir diom bi yandanda az daha dursun kendimi toparliyim diom..bi haftaya daha iyi olurum insallah.ataklarim gelmezse toparlanirim ben ins..bende diomki simdi desekki bekarlik hayatima doncem olmaz..buda onun gibi bisi iste..bidaha o istesede icimdw olamicak diyorum.kalsin biraz daha..hele bu son gunlerde herseyi iyice hissedilio ya insan mest oluyor iyice :) parmaklar super hissedilio zaten kasiklarimda benim parmaklari..biri bi yanda biri obur yanda..gidiklio :) olur olur merak etme girer insallah..ben hic kimseden kanala yerlesti felan diye duymadim simdiye kadar..belkide o kadarda onemli degildir..yani arkadaslarimdan hic biri demediki yerlesmisti diye.ama hepai donmustu diyor mesela o bi tik daha onemli .bak dondu seninkide olur ins..burada olsaydin hayatta sezeryan gibi bi korkun olmazdi.ayin 20 sine kadar bekliyolarmis..seninki 6 aralik ya mesela iki hafta daha mutlaka beklioruz dedi hastanedeki doktor..ama tr de bidahaki randevuda verirler sana sanirim gununu
36+3 cnm benimki. Sen kac haftalıksınAynn bn de hadi doguralimmmsen kac haftalksn?
tarçını karanfili analdıkda muskat ne ya nerden bulam onu bende sanıyordumki bu kırmızı şeyi suda çözünce al sana lohusa şetberi oluyormuşşş amannn vişne suyumu versem gelene gideneeekgokce Ay yok ona sira gelmedi daha yapmadim ev cok kalabalik, bende 500.gr almistim ya, netten baktim tarife kabuk tarcin, karanfil, muskat ve 20 bardak su diyor 500 grlik lohusa sekeri icin.. Bence yeter annem simdi ayva kompostosu yapiyor siseye koyup onu da goturcem sut yapiyormus guya bide kan falan kaybetcez iyi gelir sekerli sekerli..
raziye daha 36+6 olamdın mı sennn amaninnn valla he öyle görmüştümmm tabi o sıralar kk da çok durmaktan rüyayla gerçeği karıştırmıştım yazmıştın 36+6 da esleme kavuştuğunu vs... ama hamilelerin rüyası makbul değildir bölük börçük uykularmız olduğu içinOlabilir valla.@kgokce de bana 36+6 da demisti..yani ruyasinda gormus..buda carsamba gunu oliyor bende stresten carsamba dogurmazsam iyudir :) olabilir...bazilarina ruyada malum olurmus.eger ben carsamba dogurursam gokceyi zorla uyutun elbirligiyle ve hepiniz bi tarih isteyin :) :) :) bakalim hayirlisi olabilir yani :)
butterfly bacım yok be beni bırak hiç bir hamilenin rüyası sahih değildir uyku bölünmesinden dolayı..Valla raziyecimm olur mu olurr cnku senin ki baya asagida ayyy heycandan uyyamazsin sen cars gunuubana da ruya gorsunnn kgokce canm istihareye mi yatarsin naparsin bilmiyorumm ruyanda beni de gor kizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?