- 16 Eylül 2014
- 683
- 627
- 158
- 33
Anammm biz tamda ayni gundeyiz..bebis kanala yerlestimi senin? Benim alt tarafim cok dolu bugun acim var..dahada mi inio napio..gerci doktor bize bdt 11 aralik demisti.ama on gundur beslenemiyorum belkide tekrar 18 aralik olmusuzdur..36+3 cnm benimki. Sen kac haftalıksın
olmadim :) 36+3 uz bugun..doktora gore 37+3 ama bilmiom son durumu ne oldu..hayirlisi yaaa..son uc gun dediler sonrasinda problem olmaz demislerdi akcigerlerde..inanilmaz hickiriklar tutuo zaten.sabah hickirdiydi simdi yine tuttu gelistirio bayagi nefesi..bu arada bende yazdan visne aldim copunu temizledim yikadiim attim difrize..partide evde hazirladim icecekleri ve visme suyuna herkes bayildi..nerden aldin diye soran bile oldu herkes cok sasirdi..bence visne suyu yapsanda olur yani..kirmizi kirmizi enfes oluo tadi.hemde daha naturel olur..bende yapcam ins sut icin depoladim..annem gelirse o kaynatir bana :)tarçını karanfili analdıkda muskat ne ya nerden bulam onu bende sanıyordumki bu kırmızı şeyi suda çözünce al sana lohusa şetberi oluyormuşşş amannn vişne suyumu versem gelene gideneee
bu arada evet ayva kompostosu enfes olur... dünden ebri canım ayva reçeli çekiyor bende akşam reçel yapacammm aman canan karatay nenem duymasın
sanaa da şimdiden kolay geleee ne güzel ya planlı doğum daha mı iyi neeebiz ne olacaz acabaaa amann amann
raziye daha 36+6 olamdın mı sennn amaninnn valla he öyle görmüştümmm tabi o sıralar kk da çok durmaktan rüyayla gerçeği karıştırmıştım yazmıştın 36+6 da esleme kavuştuğunu vs... ama hamilelerin rüyası makbul değildir bölük börçük uykularmız olduğu içinhayırlısı olsun
butterfly bacım yok be beni bırak hiç bir hamilenin rüyası sahih değildir uyku bölünmesinden dolayı..
allahım hayırlısıyla hepimizin doğmasını nasip eylesin vallaa... bekliyozzz bizdeee
Gözün aydin canim :) Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin. Çok kolay geçer insallahEwt cnm yarin sabah 9- 9.30 gibi doguma giricem.
en iyi zamanda doğsun ne diyelim... ben dede difrizde vişne var sen gibi yapacam ama onu kendime yapayım diyom gelene geçene verirsemmm bana kalmaz organiği... hazırı alalım gelene geçene onu vericem bu gidişle bakalım amannn... daha annem bile gelemedi erzincandannn... halam ta erzurumdan almanyaya gitti bizimki yok gelirim doğmazsın önemli olan sonrasında bebeğe bakayım diyip diyip erteletiyorr ya bende hiç gelme dedimm artıkAnammm biz tamda ayni gundeyiz..bebis kanala yerlestimi senin? Benim alt tarafim cok dolu bugun acim var..dahada mi inio napio..gerci doktor bize bdt 11 aralik demisti.ama on gundur beslenemiyorum belkide tekrar 18 aralik olmusuzdur..
olmadim :) 36+3 uz bugun..doktora gore 37+3 ama bilmiom son durumu ne oldu..hayirlisi yaaa..son uc gun dediler sonrasinda problem olmaz demislerdi akcigerlerde..inanilmaz hickiriklar tutuo zaten.sabah hickirdiydi simdi yine tuttu gelistirio bayagi nefesi..bu arada bende yazdan visne aldim copunu temizledim yikadiim attim difrize..partide evde hazirladim icecekleri ve visme suyuna herkes bayildi..nerden aldin diye soran bile oldu herkes cok sasirdi..bence visne suyu yapsanda olur yani..kirmizi kirmizi enfes oluo tadi.hemde daha naturel olur..bende yapcam ins sut icin depoladim..annem gelirse o kaynatir bana :)
Bebegin resmini belki hastane koyar sitesine sanirim medical parkin ebebek uygulamasi var diye biliyorum ankara hastanesi sayfasina bakarsaniz arada. Bu arada hastanede yeni acildigindan ilk doguran biz olcaz herhalde:)Hadi hayirlisi..o anda giripte sunu bunu yazayim muhabbeti zor oluyor hastanede belki ama en azindan uzaktanda olsa bi resim olabilir mesela :) cok merak ediom kuzulari :) allahim kolayliklar versin insallah kolay bi dogum olur..bebeginin keyfini yasa...
36+3 cnm benimki. Sen kac haftalıksın
Canım o terleme bendede var. Her sabah resmen üstüm sacım yastık ıslak uyanıyorum. Doktorum normal dedı. Hergün duş alıp kıyafet degıstrmekten bıktımkızlar oturduğum yerden (hiç bişey yiyip içmesem dahi) nasıl terliyorum nasılll... bazen altımamı kaçırdım yoksa suyum mu geldi diye tedirgin bile oluyorummm.. evet kombi yanıyor ama 30 derece de odaya yansıması ise 22 derece gözüküyor yani bebiş oluncaki ısıda bile değil henüz evimiz ama bana bir bunalım geliyorrr ufff... acaba çok su içiyom ondan mı?
mUskat kokulu zencefil gibi bise tahminimce guzel koku veriyor diye biliyorum aktarlarda varmis ama bu saaten sonra gidip alamam da ugrasmamda kranfil tarcin koyarim sadecetarçını karanfili analdıkda muskat ne ya nerden bulam onu bende sanıyordumki bu kırmızı şeyi suda çözünce al sana lohusa şetberi oluyormuşşş amannn vişne suyumu versem gelene gideneee
bu arada evet ayva kompostosu enfes olur... dünden ebri canım ayva reçeli çekiyor bende akşam reçel yapacammm aman canan karatay nenem duymasın
sanaa da şimdiden kolay geleee ne güzel ya planlı doğum daha mı iyi neeebiz ne olacaz acabaaa amann amann
raziye daha 36+6 olamdın mı sennn amaninnn valla he öyle görmüştümmm tabi o sıralar kk da çok durmaktan rüyayla gerçeği karıştırmıştım yazmıştın 36+6 da esleme kavuştuğunu vs... ama hamilelerin rüyası makbul değildir bölük börçük uykularmız olduğu içinhayırlısı olsun
butterfly bacım yok be beni bırak hiç bir hamilenin rüyası sahih değildir uyku bölünmesinden dolayı..
allahım hayırlısıyla hepimizin doğmasını nasip eylesin vallaa... bekliyozzz bizdeee
Canım bilmiyorumkı yerlestımı. Ikı hafta once gıttık kontrole doktor normal hersey dedı. Salı gunu kontrolum var nts ye gecem işte. Bakalım ne dıcek cok merak edıyorum ama şeyim cok agrıyo. Bazen adım atamıyorum. Uzandgm zaman koltukta kalkmak için bacagımı açamıyorum agrıdan. Kemiklerım sızlıyo resmen.Anammm biz tamda ayni gundeyiz..bebis kanala yerlestimi senin? Benim alt tarafim cok dolu bugun acim var..dahada mi inio napio..gerci doktor bize bdt 11 aralik demisti.ama on gundur beslenemiyorum belkide tekrar 18 aralik olmusuzdur..
olmadim :) 36+3 uz bugun..doktora gore 37+3 ama bilmiom son durumu ne oldu..hayirlisi yaaa..son uc gun dediler sonrasinda problem olmaz demislerdi akcigerlerde..inanilmaz hickiriklar tutuo zaten.sabah hickirdiydi simdi yine tuttu gelistirio bayagi nefesi..bu arada bende yazdan visne aldim copunu temizledim yikadiim attim difrize..partide evde hazirladim icecekleri ve visme suyuna herkes bayildi..nerden aldin diye soran bile oldu herkes cok sasirdi..bence visne suyu yapsanda olur yani..kirmizi kirmizi enfes oluo tadi.hemde daha naturel olur..bende yapcam ins sut icin depoladim..annem gelirse o kaynatir bana :)
Gecmis olsun canim. Burda ki dostluklar cok guzel. Kasim annelerinde de cok kuvvetli dostluklar var. Ben orayi da takip ediyorum.eet canım bende bazen cok duygulanıorum diğer ayların anneleri böle mi bilmiorum ama bence bizim ayın anneleri olarak bizler çok kenetlendik birbirimize--aman beyler görmesin-- buarada grip oluyor gibiyim dua edin olmiim 10 yıldır olmuyorum olmam artık die diee kendi kendime nazar değdirdim burnum akıo gibi vee hapşuruk sürekli
Ayyy tum hamisler izne ciksin. Cok guzel valla evde olmak :-Dhadi bakalim hayirli hbrler insallah bende p.trsi gidicem sonra sob 4 is gunu insallahh gunaydinn bu arda herkesee esimi yolladimm ne uyku var ne bisi kizim uyuyoo buzde oglusla cin gibiyiz napcam ben didim esimee kk ya takil sen diyo :) benle bir seviyo kkyida cok hisuna gidiyoo :) dun gece baya sancilandim bu arada kizlar ama dyzenli geldigi sira siddetli degildi siddetlendigindede duzeni gitti bende gitmedim bi yere perisan olmak istemiyrm tam sancilanmadan hastanelerde bu sabah ii gibiyim ama o kaar asagidaki ayaga kalkinca kasiklarimda sanci hemen basliyoo sanki adet olcakmisim gibi yakinda dogircammi ne anlamadim bakalim p.tesi ne dicek drr :)
Canim hayirlisi ile kavus kuzucuguna. Haber ver yine bize merakta birakma.Beni taniyan tanimayan herkese iyi haftasonlari diliyorum son aylarda pek aktif olamadim malesef..
Bizim dogum tarihimiz 28 kasim olarak kesinlesti kizimin adida Ayse İrem olacak insallah.son kontrolumuzu sali gunu olduk 3.250 gr ve 50 cm di en son kizim.tum hazirliklarimiz bitti kayseriden annem gelicek pazartesi son 3 gunumu beraber geciricez ve cuma sabahi kuzima kavusucam nasipse..
Paylasimda bulundugun butun arkadaslarima hersey icin tesekkur ediyo hepimiz saglikla kavusalim insallah bebeklerimize...
Hayirlisi olsun belki doner.Ben sezeryan istemiorumda bebek ters hala bizim devlet
Bende istemiorum sezeryan gun verdi doktor ama donerse tabiki normal olacak. Doktorum hastane cok yogun oldugu icin yazdi sezeryan gununu. En son cuma gunu hala tersti oglusum. Dun ruyamda dogurmusum komur siyahi saclari var beyaz zibin giydirmisler bana bakior pasam :)
Hayirlisi olsun.bizimkide veriyodu 1-2 hafta daha bekleyelim dedik tamam dedi, evet birde gün alması var bizde alıcaz dönerse normal olur iptal ederiz sezeryanı dedi.benimde dün tersdi ve % 10 dönme ihtimali dedi kiloa arttıkça dönme zorr.. anaommmm ne güzell yaaaa
Kolay gecmesine sevindim canim. Hayirlisi olsun allah gonlune gore versin.arkadaşlar ben sezeryan istediğim halde dün çatı muayenesi oldum :) doktorum konustu o sırada derin nefesler al dedi bayagı rahatlatti ve gördüm ki sadece insanlar abartıyormuş hiç canım yanmadı sadece küçük bir ahh cektım kendimi kastım die hemen bitti zaten.doktor catın iyi bebek iyi iri deil rahat doğurursun dedi ben sezeryan istiyorum dedim istege baglı yapmam dedi.dünden beri kabuslar görüyorum napicam hiç bilmiyorum
Cok guzeller.Kızlar kurabiyelerımız nasıl. Arkadaşım yapmış hediye.
Muaynenin kolay gecmesine sevindim. Guzel mantik bizimki boyle dusunerek hayirlisi ile normal yapacagiz.yok cnm ankarada değilim eşimle tanışma tarihimiz... Bugün muayene oldum mecbur. Gerçekten acımadı
Bugün kızım korkuttu bizi ablalarısabah lekelenmem oldu dr. gittik hemen.. kızım rahime baskı yapıyormuş rahim yumuşamış.. Serum taktılar erken gelmesin diye Alttan muayene oldum hiç korkulacak gibi değilmiş.. hiç hissetmedim.. Dediğin gibi oldu kasmayınca hissetmiyorsun... Gerçekten senin gibi düşünüyorum bi çatı muayenesi olamayacaksam doğum da yapamam
Allah sifa versin kp ne. Bebisine de ma sallah.canım huysuz bizim babamız yapmayalım dio .. bende kendi kendime ışık tutmadım ne biliim ..
valla bende bayıldım canımm birlikte yaptırdık normalde taç ayrı yuvarlak plaka ayrıydı birleştirelim dedik isim de yazılınca cidden çok içimize sindi .. bizde maddi durumlar pek hoş diil eşimin hediyesi bikaç ay soraya kalacak sanırım .. bugün yusufumuzu gördük kocaman olmuş tontişşşşş 3360 gr 51 cmdünyaya gelmeye hazır ve nazır ancakkkkkkkk kafası tepemde dr kiloda aldı dönmesi imkansız gibi dedi .. ben beklemek istiorum diince risk almaya gerek yok gibisinden konuştu , kordon sarkabilirmiş öle canım 4 aralık henüz kesinleşmedi ama ben hala 8 için ısrarcıyım haftaya cumartesi yine gidiyoruz .. benimde az ütüm kaldı bgn dolabımız geldi anneannemiz örtülerimizi dikti yarın fotolarımızı paylaşırım inş ..
bugün nst de 25 dk fln yattım yine sıkıldım telefonu hastanede unuttuk sorada eşimin abisine gittiğimiz için dönmedik yarın eşim alesten sora alacak buarada alese girecek olan varsa başarılar dilerimm ..
asıl kötü haber eşimin babası ..... bagırsagında yara var ameliyat olacak bu hafta 8 cm .. eşim orda sölemedi eve gelince anlattı bugün kolon kanseri teşhisi konulmuşAllahım şifa versin dua edin kızlar olur mu.. 5 ay kdr kemoterapi alması gerekiomuş henüz kendisine ve anneme sölemedik ..
Ohhh masallah herkes dogum hediyelerini almis. Gule gule kullanin.Allah sifa versin cnm kayinpederine, bu arada bende bugün dogum hediyelerimi aldim, babam bebege buyuk altin yaptirmis banada kalin bir zincir yaptirmis, abimde güzel bir altun kolye yaptirmis nazarlikli. esim biraz hanzodur ilkinde zorla ben aldirmistim, durtmessen almaz bisi bundada hic sesimi cikarmadim bakalim dusunup alacakmi:)
Sonu kotu bitmis ama temizlenmissiniz neticede. Kizin da farkinda olmadan usuttu herhalde suyun icinde. Babasina yardim etmeye calisti belkide senden habersiz. Allah saglik versin.günaydın kızlar iyi pazarlar. dün giremedim geçmişe de bakamadım erken doğuran falan yok di mi?
off dün neler oldu neler .dün bütün gün temizlik yaptık dip bucak. daha doğrusu eşim yaptı zavallı gece 10 a kadar uğraştı. dolap çekmece içleri üstleri avizeler camlar mutfak dolapları vs. akşam gibi işimiz bitti. bi tane akvaryumumuz var baya büyük bişey. 400 lt suyla doluyor.ayda bir temizliyor eşim. hadi doğum öncesi onu da temizleyelim dedi. önce suyunu boşaltıyor bi miktar sonra mutfaktan hortumla ılık su ekliyor. o akvaryumla uğraşırken ben de içerde ince işlerle ilgileniyordum. neyse mutfağa bi girdim eşim baştan aşağı ıslak yerler göl. kızım yanında dikiliyo. o silinen dolapların çekmecelerin içi su. dün doğurmadım ya daha da doğurmam heralde. su patlamış nasıl olduysa hortumdan fışkırmış. eşim de kızımı tembihlemiş annene söyleme diye kapıyı da kapatmışlar sessiz sessiz halledecekler güya. tam 2 kova su çıkardı mutfaktan. halıyı topladık koyduk balkona. tekrar yıkamaya vericem. çekmecelerin içi hep su olmuş ben onları sildim eşim yerleri sildi. dolapların dışının su lekelerini sildi tekrar. 10 gibi pert olmuş bi şekildeydik. bu yorgunluğun üstüne hiç uyuyamadım sinir oldum. boğaz enfeksiyonum geçmedi hala.
neyse sabah da kalktık kızım başladı karnım ağrıyor demeye kıvranıyor yavrum.allah nazardan korusun kolay kolay hastalanan bi çocuk değil. allah dağına göre kar veriyor demek ki ben çok paniğim çünkü. çocuk hasta olunca ben elden ayaktan düşüyorum.yavrum dr a gidelim bile dedi ki hayatta gitmez normalde. bez ısıtıp karnına koyuyoruz ovalıyoruz falan geçmedi.benim sinirim bozuldu başladım ağlamaya noluyo 2 gündür böyle diye. sakin sakin doğumumu bekleyeceğim yerde 2 gündür hep bi sıkıntı stres. eşim de zavallım bi taraftan beni sakinleştirmeye çalışıyor bi taraftan kızımızla ilgileniyor. neyse baktık geçmiyor eşim aldı götürdü dr a. beni götürmedi. şimdi aradı muayene etmiş sertlik vs yok. idrar tahlili istemiş. muhtemelen ishal olacak ya da gaz sancısı da olabilir demiş. allah korusun apandisit falan olsa ağrı şiddetini artarak sürekli devam edermiş. bizim gidip gelen ağrı şeklinde.. idrarı vermişler geliyorlar şimdi.
off çok uzattım farkındayım moralim bozulunca içimi dökesim geldi..
Hadi hayirlisi ile kavus melegine.Günaydin kizlar bugün bebisimle son günümüz biran once dogum yapsam diyen ben ondan ayrilcam diye uzulen yine ben degisik duygular icindeyim. Hem biran once kucagima almak istiyorum hemde icimden cikmasina uzuluyorum. Alismistik 9 aydir iyiydik biz boyle:) bu arada yine dogum korkusu sendromuyla butun gece abuk subuk ruyalar gordum, yarin buyuk gun dualarinizi eksik etmeyin bizden..
sağol cnm. çorabını ev ayakkabısını hiç çıkarmadı ama cam pencere açıktı üşüttü heralde. şimdi iyi çok şükürGunaydin,
Elifce gecmis olsun sular seller insani mahvediyo anladim . Coxukta tasa basmistir karninin agrisi ondan aman sicak tut.
Bizim de misafirlerimiz gelecek annemlerkv, biz hala yatiyoz of soguktur diye kalkmiyorum.
Brbekprenses gecmis olsun kp.
sağol cnm iki kat temizlenmiş oldu artık mutfak :) kızımda iyileşti geçti karın ağrısı. bugün keyif günümüz artık.Gunaydın herkese iyi pazarlar sunu anladım ki sabah erken kalkma sebebim eşimin işe giderken uyandırma cabalarım bu saatte kadar mis gibi uyudum tabi gece 5 kere wc kalkmayı saymazsak
Elif'cim cpk gecmiş olsun dün bizimde saolsun eşimle temizlik yaptık nasıl mutluyum anlatamam içim rahatladı sma son kaza kotu olmus . Ufaklıkta suyla hasır neşir oldu dıye olmuştur .. Neyseki toparlamışsınız
tarçını karanfili analdıkda muskat ne ya nerden bulam onu bende sanıyordumki bu kırmızı şeyi suda çözünce al sana lohusa şetberi oluyormuşşş amannn vişne suyumu versem gelene gideneee
ayyy allah korusun akvaryumu aldığımızdan beri en büyük korkularımdan biri de o. ya çatlarsa patlarsa. yarım ton su düşünsene. hele tatil dönüşlerinde falan ilk salona koşardım bişey var mı diye :)off arkadaşına kötü olmuş renkli su bi de. bizim musluk suyu patladı neyse ki mutfağa. buna bile sevindim bak :)bir öğretmen arkdşnda akvaryum set çatla balıklar azcık suyla kalmıştı birde mavi bir sıvı dökmüşler akvaryuma halılar koltukları batmıştı açık mavi olmuştu krem halılarr.. neyseki siizin sadece suysaa yine de zor amaa işte eşin uğraşmış o da pes etmiştirr artık satar yakında
hemşommm yarın sen @esr06 allah yardımcınız ola sağlıcakla kavuşursunuz inşallahhh ... güzel haberlerini bekliyoruz... bu arada hacışeriften lohusa şerbeti siparişi de vermiştin hastaneye götürecen mi hiç denedin mi evde.. 500 grm alsam yeter mi? bak sorularımla başka şeyler düşündürür oldum seni...
kızlar oturduğum yerden (hiç bişey yiyip içmesem dahi) nasıl terliyorum nasılll... bazen altımamı kaçırdım yoksa suyum mu geldi diye tedirgin bile oluyorummm.. evet kombi yanıyor ama 30 derece de odaya yansıması ise 22 derece gözüküyor yani bebiş oluncaki ısıda bile değil henüz evimiz ama bana bir bunalım geliyorrr ufff... acaba çok su içiyom ondan mı?
sağol cnm. evt ya çok üzüldü kocacım :) ben de farkettiğim için çok üstüne gidemedim acıdım. kendi yaptı kendi temizledi.Ayyy varyaa bn de olsam oturup aglardim. Kocana da yazik napsin ne bilsin.. gun boyu temizlemis bilerek yapmaz tabiki. Ayy kendi kocam geldi gozumun onunee.. cok uzulmustur. Iyi ki uzatmamissin. Yksa iyice mahvolurdu adam. Kizina gecmis olsun. Kapi pencere acikmistir muhtemelen temizlk yaparkn o da soguk almistir yavrum.. bu arada bebisin nasil? Bnmki sabah 6:45 te tekme tokat girisiyodu bana. Bi de sancilarim vardi. Hala da geliyo sanci ara ara. Ama kafayi pelvise yerlestirmedi bi turlu ona canim sikiliyoo yaa.. ne yapsam da girse bilemedim.. girmezse de sancimi beklicem. Sancimla iner artik heralde. Internetten okudum sanci gelince yerlesenler varmis bi hayli bkalim hayrlisi. Senin sezeryan tarihi ne zamndi unuttum canm?? Bugun de tam 38 olduk ikimiz de.. 38+0 herkes soruyo dogurmadin mi diyee bn de bya stres oldm bu yuzden.. bir ay once erken dogum riski vardi ama dha 33 haftalikti. Smdi de o yuzden sorup duruyolar. Millet 41 de doguruyoo aslnda vaktimiz var.. ama bu millet halden anlamiyo iste.
sağol tatlımmm evet düşüncelidir kocam hakkını yiyemem allah taş eder valla beni :) ondan başka kimsem yok ki yanımda..elifceeeee sanada cok gecmisler olsun canim neyseki esin ne kadar dusunceliymis bak..seni uzmemek icin haletmeye calismis..insan hem sinir oluo hemde kriz tutuo dimi :) adamlarda zavallilar onlarda cekio yaaa..ama sonra diomki bizim cektigimiz yaninda neki? Sonra yeniden uzuluom kiyamiom :) olsun bi iki gune halinda yikanir gelir hersey hallolur insallah..
sağol cnm. evt ya çok üzüldü kocacım :) ben de farkettiğim için çok üstüne gidemedim acıdım. kendi yaptı kendi temizledi.
cnm bebişim iyi çok hareketli ya evet 38+o ız :). hani son zamanlarda yer daralır hareketleri azalır muhabbeti var ya hiç öyle bir durum yok bizde. bazen onu bile kafaya takıyorum bu çocuk hiç uyumuyo mu huzursuz mu diye:) abartmıyorum her dakka hissediyorum ayakta olduğum anlar hariç. gece ne zaman uyansam ki saat başı uyanırım hep bi tepikleme halinde. ara ara sancı kasılma hissediyorum. sezeryan günüm 1 aralık şimdiden dua bekliyorum:) ptesi son kontrole gidicem. nst de falan bi sorun olmazsa 1 aralık tarhi de değişmez heralde.
cnm stres yapma. bana da sürekli daha doğurmadın mı diyolarlar. apartmanda falan karşılaştığım tipler. eskiden iş yerindekiler derdi. dün bi arkadaş msj atmış bebekten ses yok mu hala diye. doğumdan sonra hepsine mesaj atcam gözünüz aydın doğurdum diye :) düşünsene normal zamana 2 haftamız var nerdeyse. ben sezeryan olacağım için pelvise yerleşme olayını hiç sormadım dr a ama karnımın şekline bakılırsa baya aşağıda. ama bence bu konuyu dert etme. sancıyla birlikte de yerleşebilir.
kulaklarını tıka canım sinirini bozan tiplere. ben işten ayrıldım rahatladım biraz. ama ister istemez insan içine çıkıyoruz. hayır bi de benim günüm belli zaten. bas bas bağırıyorum hepsine 1 aralık diye. hala daha doğurmadın mı diyorlar. sancılanıp acil sezeryana girsem mutlu olacaklar gibi. aman milletin işi yok maksat muhabbet olsun diye soruyorlar.Dogru diyosun canimm aynen yaa artik sancimi bekliyorum napimm ama bnm de karnim asagidaa esim baya inmis diyoo.. bi de hep karnim acikta kaliyo nerdeysee bi de egilirken gogsum daralmiyoo onceden egilemiyodum karnimin ustune. Simdi gogsumun alti bos gibi. Bi de gobek deligimin 4 parmak ustu foss bombos resmen.. hep kasiklarima vuruyo oglusum. Sabah bi uyandim fenaa sancim var ahanda obur gune dogururum dedim amaa sonra ara ara geldi ve gectii su an hicbisi yok. Millet anlamiyo halden canimm.. her gun sorup sorup bunaltiyolar.. dogsa haberiniz olur zaten diyorum ben de merakli degilim icimde tutmaya diyorum. Bi de bikac kisiden sunu duydum "ayyy senin hamileligin ne kadar uzun surduuu" premature dogsa sevinip takla atacaklar.. ama ailemiz oylee diil. Annem taraf ariyo mesela nasilsin bebek iyi mi agrin sancin var mi sag salim dogar sikilma bunalma diyolar. Ama elalem oyle degil.. bu arada yavrun iyilesmis sevindim canim. Cocugun hasta olmasi cok zor bisi.. elif karnimizin son halini cekip koyalim mi? Bkalim inmis mi gercekten.. karsilastiralim. Allah im bu meraklilikla napicam bilmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?