2014 Aralık Anneleri

36+3 cnm benimki. Sen kac haftalıksın
Anammm biz tamda ayni gundeyiz..bebis kanala yerlestimi senin? Benim alt tarafim cok dolu bugun acim var..dahada mi inio napio..gerci doktor bize bdt 11 aralik demisti.ama on gundur beslenemiyorum belkide tekrar 18 aralik olmusuzdur..
olmadim :) 36+3 uz bugun..doktora gore 37+3 ama bilmiom son durumu ne oldu..hayirlisi yaaa..son uc gun dediler sonrasinda problem olmaz demislerdi akcigerlerde..inanilmaz hickiriklar tutuo zaten.sabah hickirdiydi simdi yine tuttu gelistirio bayagi nefesi..bu arada bende yazdan visne aldim copunu temizledim yikadiim attim difrize..partide evde hazirladim icecekleri ve visme suyuna herkes bayildi..nerden aldin diye soran bile oldu herkes cok sasirdi..bence visne suyu yapsanda olur yani..kirmizi kirmizi enfes oluo tadi.hemde daha naturel olur..bende yapcam ins sut icin depoladim..annem gelirse o kaynatir bana :)

en iyi zamanda doğsun ne diyelim... ben dede difrizde vişne var sen gibi yapacam ama onu kendime yapayım diyom gelene geçene verirsemmm bana kalmaz organiği... hazırı alalım gelene geçene onu vericem bu gidişle bakalım amannn... daha annem bile gelemedi erzincandannn... halam ta erzurumdan almanyaya gitti bizimki yok gelirim doğmazsın önemli olan sonrasında bebeğe bakayım diyip diyip erteletiyorr ya bende hiç gelme dedimm artık

kızlar oturduğum yerden (hiç bişey yiyip içmesem dahi) nasıl terliyorum nasılll... bazen altımamı kaçırdım yoksa suyum mu geldi diye tedirgin bile oluyorummm.. evet kombi yanıyor ama 30 derece de odaya yansıması ise 22 derece gözüküyor yani bebiş oluncaki ısıda bile değil henüz evimiz ama bana bir bunalım geliyorrr ufff... acaba çok su içiyom ondan mı?

Bebegin resmini belki hastane koyar sitesine sanirim medical parkin ebebek uygulamasi var diye biliyorum ankara hastanesi sayfasina bakarsaniz arada. Bu arada hastanede yeni acildigindan ilk doguran biz olcaz herhalde:)

Canım o terleme bendede var. Her sabah resmen üstüm sacım yastık ıslak uyanıyorum. Doktorum normal dedı. Hergün duş alıp kıyafet degıstrmekten bıktım

mUskat kokulu zencefil gibi bise tahminimce guzel koku veriyor diye biliyorum aktarlarda varmis ama bu saaten sonra gidip alamam da ugrasmamda kranfil tarcin koyarim sadece

Canım bilmiyorumkı yerlestımı. Ikı hafta once gıttık kontrole doktor normal hersey dedı. Salı gunu kontrolum var nts ye gecem işte. Bakalım ne dıcek cok merak edıyorum ama şeyim cok agrıyo. Bazen adım atamıyorum. Uzandgm zaman koltukta kalkmak için bacagımı açamıyorum agrıdan. Kemiklerım sızlıyo resmen.

Gecmis olsun canim. Burda ki dostluklar cok guzel. Kasim annelerinde de cok kuvvetli dostluklar var. Ben orayi da takip ediyorum.
Ayyy tum hamisler izne ciksin. Cok guzel valla evde olmak :-D
Canim hayirlisi ile kavus kuzucuguna. Haber ver yine bize merakta birakma.
Hayirlisi olsun belki doner.
Hayirlisi olsun.
Kolay gecmesine sevindim canim. Hayirlisi olsun allah gonlune gore versin.
Kızlar kurabiyelerımız nasıl. Arkadaşım yapmış hediye.
Cok guzeller.
Muaynenin kolay gecmesine sevindim. Guzel mantik bizimki boyle dusunerek hayirlisi ile normal yapacagiz.
Allah sifa versin kp ne. Bebisine de ma sallah.
Ohhh masallah herkes dogum hediyelerini almis. Gule gule kullanin.
Sonu kotu bitmis ama temizlenmissiniz neticede. Kizin da farkinda olmadan usuttu herhalde suyun icinde. Babasina yardim etmeye calisti belkide senden habersiz. Allah saglik versin.
Hadi hayirlisi ile kavus melegine.

sağol cnm. çorabını ev ayakkabısını hiç çıkarmadı ama cam pencere açıktı üşüttü heralde. şimdi iyi çok şükür

sağol cnm iki kat temizlenmiş oldu artık mutfak :) kızımda iyileşti geçti karın ağrısı. bugün keyif günümüz artık.

Kiz oyle demeee bnm her ruyam cikiyoo.. en sonn ruyamda dustayken kanamam oluyoduu sonra dr a gittik kontrole. Cati muayenesi oldum. Kanamam olduu hehe bi de dogurcam gunu gorseydim aaahhh ahh az once de ananem dedem aradi agrim sancim var mi diyee.. bizimkiler genc.. anne baba gibiler banaa.. canim dedem yaa cok merak ediyo beni.. bi de torun cocugu gorecek cok heycanlilar.. ogluma anlatayim dur "oglum buyuk dede seni cok merak ediyor bekletme artik bizi" diyeyimm bi de ilk torunlariyim. Dogursam da versem kucaklarina..

ayyy allah korusun akvaryumu aldığımızdan beri en büyük korkularımdan biri de o. ya çatlarsa patlarsa. yarım ton su düşünsene. hele tatil dönüşlerinde falan ilk salona koşardım bişey var mı diye :)off arkadaşına kötü olmuş renkli su bi de. bizim musluk suyu patladı neyse ki mutfağa. buna bile sevindim bak :)

Ben de oyleyim canim.. dunden beridir kombiyi hic kapatmadim. Esim diyo ki ev buz gibi bu derecede bebek dogunca cok az diyoo.. ama bennn yaniyorum tabiiii

sağol cnm. evt ya çok üzüldü kocacım :) ben de farkettiğim için çok üstüne gidemedim acıdım. kendi yaptı kendi temizledi.
cnm bebişim iyi çok hareketli ya evet 38+o ız :). hani son zamanlarda yer daralır hareketleri azalır muhabbeti var ya hiç öyle bir durum yok bizde. bazen onu bile kafaya takıyorum bu çocuk hiç uyumuyo mu huzursuz mu diye:) abartmıyorum her dakka hissediyorum ayakta olduğum anlar hariç. gece ne zaman uyansam ki saat başı uyanırım hep bi tepikleme halinde. ara ara sancı kasılma hissediyorum. sezeryan günüm 1 aralık şimdiden dua bekliyorum:) ptesi son kontrole gidicem. nst de falan bi sorun olmazsa 1 aralık tarhi de değişmez heralde.
cnm stres yapma. bana da sürekli daha doğurmadın mı diyolarlar. apartmanda falan karşılaştığım tipler. eskiden iş yerindekiler derdi. dün bi arkadaş msj atmış bebekten ses yok mu hala diye. doğumdan sonra hepsine mesaj atcam gözünüz aydın doğurdum diye :) düşünsene normal zamana 2 haftamız var nerdeyse. ben sezeryan olacağım için pelvise yerleşme olayını hiç sormadım dr a ama karnımın şekline bakılırsa baya aşağıda. ama bence bu konuyu dert etme. sancıyla birlikte de yerleşebilir.

sağol tatlımmm evet düşüncelidir kocam hakkını yiyemem allah taş eder valla beni :) ondan başka kimsem yok ki yanımda..
sen nasılsın asıl canım ben takip edemedim. ama böyle yazdığına göre daha iyisin diye düşünüyorum. yeme içmeye başladın mı.

Dogru diyosun canimm aynen yaa artik sancimi bekliyorum napimm ama bnm de karnim asagidaa esim baya inmis diyoo.. bi de hep karnim acikta kaliyo nerdeysee bi de egilirken gogsum daralmiyoo onceden egilemiyodum karnimin ustune. Simdi gogsumun alti bos gibi. Bi de gobek deligimin 4 parmak ustu foss bombos resmen.. hep kasiklarima vuruyo oglusum. Sabah bi uyandim fenaa sancim var ahanda obur gune dogururum dedim amaa sonra ara ara geldi ve gectii su an hicbisi yok. Millet anlamiyo halden canimm.. her gun sorup sorup bunaltiyolar.. dogsa haberiniz olur zaten diyorum ben de merakli degilim icimde tutmaya diyorum. Bi de bikac kisiden sunu duydum "ayyy senin hamileligin ne kadar uzun surduuu" premature dogsa sevinip takla atacaklar.. ama ailemiz oylee diil. Annem taraf ariyo mesela nasilsin bebek iyi mi agrin sancin var mi sag salim dogar sikilma bunalma diyolar. Ama elalem oyle degil.. bu arada yavrun iyilesmis sevindim canim. Cocugun hasta olmasi cok zor bisi.. elif karnimizin son halini cekip koyalim mi? Bkalim inmis mi gercekten.. karsilastiralim. Allah im bu meraklilikla napicam bilmiyorumm

elifceeeee
bu arada surda 1 araliga bisey kalmadi. Hic bunalma gidersin gununde hazir ve nazir. Hicbisi olmaz. Gidersiniz hazirligini yaparsin. Makyajini bile yaparsin :) fotograf cekinirsiniz son hamile halinle.. bu yonden sezeryan guzel. Gunu belli saati belli. Panik olmazsin. Ama heyecan tabiki olur. Kolay mi yavruna kavusacaksin..

kulaklarını tıka canım sinirini bozan tiplere. ben işten ayrıldım rahatladım biraz. ama ister istemez insan içine çıkıyoruz. hayır bi de benim günüm belli zaten. bas bas bağırıyorum hepsine 1 aralık diye. hala daha doğurmadın mı diyorlar. sancılanıp acil sezeryana girsem mutlu olacaklar gibi. aman milletin işi yok maksat muhabbet olsun diye soruyorlar.
şimdi imza kısmımıza baktım da sancılara ishal eşlik edebilir diyo. sen de var mı ishal. ben bugün çok fena ishalim ki normalde hep kabızımdır. ama sancı falan yok. yarın 3 te kontrol var bakalım ne dicek.
iyileşti canım çok şükür. valla sabah baya moralim bozuktu..
tmm çekelim valla. bi kaç gündür aklımdaydı benim de fırsat bulamadım. ama benim ki baya aşağıda görünce şok olabilirsin:) 2. gebeliklerde daha aşağıya yerleşirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…