2014 Aralık Anneleri

evet son 8 günümüz. kardeşimle eşim süslicek inş odayı.hediyelikleri ikramları bir gece önceden arabaya koyarız zaten. doğuma hafif makyajlı giricem her ne kadar yasak olsa da :) daha doğrusu bb krem sürerim hafif allık bi de göz kalemi belli belirsiz. doğum esnasında eşim foto çekecek çünkü. çıkınca yaparım asıl makyajımı. eşim doğuma doğum fotoğrafçısı diye girecek. dr dan bu koşulda izin kopartabildik:)

Canım o terleme bendede var. Her sabah resmen üstüm sacım yastık ıslak uyanıyorum. Doktorum normal dedı. Hergün duş alıp kıyafet degıstrmekten bıktım
benimde öyleee gece bile kontrol ediyom çişmi ter mi suyummu gelmiş diyeee

mUskat kokulu zencefil gibi bise tahminimce guzel koku veriyor diye biliyorum aktarlarda varmis ama bu saaten sonra gidip alamam da ugrasmamda kranfil tarcin koyarim sadece
valla boşver hemşommm bende bu hafta daha siparişi verecemmm.. birde kaynatacakmışız peehhhh pehhh oralet gibi soğukda yapılabileydi amannn bilemedim bende herşey bitti geleni geçeni düşünmek kaldı

o zaman sen bizim yerimize bir istihareye yat bakakk
bu hafta 2 kesinnn doğum var bakalım süprizler olucakmı haftanın sonlarına doğru şaka maka sona geliyozzz benim veledin hiç gelesi yokkk
YARIN KONTROLÜMÜZ VAR ACABA ÇATI OLAYINA BAKAR MI??? BAKSA DA 4 SANTİM AÇIKLIĞIN VAR DESEEE :) NE GÜLERİMMM kendimden haberim yokk diye makara olurum herkesin diline ama sanmamm

vallaaa öyleee amannn hem bir canlının sorumlululuğu hemdee bu tarz sulu şeyler valla zor ... yarım ton sizinkide az değil haniii angaranın suyunu meğer siz bitiriyormuşunuzz

Ben de oyleyim canim.. dunden beridir kombiyi hic kapatmadim. Esim diyo ki ev buz gibi bu derecede bebek dogunca cok az diyoo.. ama bennn yaniyorum tabiiii
bizimkide öyle diyooo artık banaa 30 derece gibi geliyor ev bebişin ateş ölçeriyle evi ölçtüm 21 derece kendi ateşimi ölçtüm 38.6 derece yanıyoz yanıyozzz valla

ya şu şerbet olayı benim de net değil hala. bardaklarını aldım sürahisini falan hazırladım süsledim ama şerbet yok ortada :)arkadaşım yapacak şerbeti. ben de normal lohusa şerbeti sanıyordum meğer dipfrizindeki vişnelerden yapcakmış. öyle olunca kıyamam ben onu misafirlere vermeye ya. ben içeyim de süte faydası olsun. e bebekte hazır var. 6,90 dı galiba. suya karıştırılıyor galiba. 8 günüm kaldı alsam yetişir heralde. ya da diyorum bi arkadaşta gül şerbeti içmiştim bayılmıştım. ona sorayım da nerden aldıysa ondan alayım. hacı şerifteki nasıl bişey acaba?

hee sorma aile bütçemize ciddi etkileri var. su bi yandan motorunun ışığının elektiriği bi taraftan. bir gece bi tane pirana mı salsam diyorum içine

Ayyy eveettt ben de ishalimmm hatta afedersin simdi ciktim wc den.. dun degil onceki aksam oldum. Ama oyle dakika basi gitmiyorum. Wc ye cikiyorum ishalim. Bnm de oncesinde kabizlik vardi bayadir. Bizim her belirti ayni zaten canimcim ondan merak ediyorum :) dogrudur bnm ilk gebelik ya karnim daha toplu olabilir kaslarim aliskin olmadigi icin. 2.tabi senin o yuzden cok inmistir. Dur ben foto cekip koyayimm..

Yaa aslinda esler girebiliyo doguma. Ben dogum kocu olarak teyzemi istedim yanima zaten arkadas gibiyiz. hic teyze gibi degil. Herseyimi paylasirim onunla. Zaten 12 yas var aramizda. 3 dogum yapti hepsi de normal. Cok deneyimli. Dr.um dedi babasi girsin. Ben de dedim o duser bayilir ayy senin cok guzel olcak Allah in izniylee.. bebisin yuzu gozukmeyen bi poz cekin senle bebis. Biz de gorelimm cok merak ediyorum.

hakkaten ya cidden aynıyız. benim de dakka başı değil koşturmuyorum wc ye. hatta öncesinde kabızlık çektiğim için seviniyorum rahatladım diye. aynen öyle kaslar sıkı olduğu için. benim bi de etim sıkı değildir pek. karın cildim de yumuşak. plates yapmam farz benim doğum sonrası. ayy hadi koy bakalım merak ettim:) ben de akşama koyayım. birazdan yemek yemeğe çıkcaz.

valla eşimden başkası giremez zaten. kardeşim dersen evli ama henüz çocuğu yok tecrübesiz yani gözü korkar vallahi:) kayınvaldem aşırı paniktir beni bırakır onla uğraşırlar:) hem nerde görülmüş kv nin girdiği dimi:) geriye eşim kalıyo. allahtan hem cesaretli hem tecrübeli hem de istekli. o olmasa genel anestezi isterdim ben de paniğim çünkü. elimi tutsun yeter bana.
inşş cnm ya herşey yolunda gider hepimiz için. güzel bi poz olursa neden olmasın :)hepinize dua edicem doğum anında aklımda :)

Sendeki rahatlik dion ya senn...demekki sendeki anne geni :) kiz dogurcan ya yakinda...benim annemin bileti 22 aralikta.arayip arayip cok gec onunda dogursan oniki gunluk oluon ne anladim bu isten dio:) bide bi ay kalcakti vazgecmis 45 gun kalcakmis..Bana soran yok tabi..son hastaliktan sonra cok korktular...olsun vize derdi yok bisi yok atlar otobuse ucaga gelir ins..bi bakmissinki yaninda..ama sen anneni bekleme bence isler icin ne olur ne olmaz :)

Valla cok guzel ya ben de cok isterim esimin girmesini ama dayanamaz biliyorum cok heycanli cok panik yapar. Eli ayagina dolasir. Ama esini cok takdir ettim valla herkeste o cesaret olmaz. Hem esler arasindaki bag daha da kuvvetlenir.. foto koydum bu arada :)

Elhamdulilah..yavas yavas basladim..ama sulu yemek yag felan kesinlikle yok.salatalik domates yedim bit kadar peynir yedim biraz.cubuk kraker yiyom simdide..kabuksuz elma yedim patates hasladim dun tuzla onu yedim..anlayacagin cok hafif seyler yiyorum.baharat yag salcali agir seyler yasak bundan boyle..aksama corba icecem :) bi sekilde bisiler giriyo ya mideme o bile sukur sebebi...etimek kemire kemire bi hal oldum.eve depo yapti esim :)

yok panik olacaksa girmesin zaten seni de panikletir. bi de sizin ilk ondan da olabilir. zaten normal doğum olur senin inş. o zaman girmesi pek uygun olmayabilir bilemiyorum..
evet benim eşim çok cesaretli, rahat ve soğukkanlıdır. benim tam tersim yani. elinden gelse ameliyatı da yapar :)dün magazin programında mustafa sandalın eşinin doğum videosu vardı. onu izledik birlikte. o da spinal olmuş mustafa sandal da girmiş doğuma kafa kafaya vermişler eminayla bebeği verdiler falan çok güzeldi gözlerim yaşardı :)

sevindim cnm hiç bişey yememekten iyidir.çeşitlendirmişsin en azından. hem ben haşlanmış patatese bayılırım. her öğün verseler yerim. benim yerime de ye :) kilo yapar diye ben yiyemiyorum

Eki Görüntüle 1311992 6 kilo kaybetmis halim ve ben..6 da dogumds gitse 12 kilo eksikle dogum yapmis oluyorum hatunlar :)
Ayy inanmiyorum ya dogum oncesi halinden12kg eksilcen haa saka gibi.ben birak 12kg eksilmeyi 12kg alsam zil takip oynardim heralde:) bundan sonra da almazsin zaten diyete devam edeceksin.gayet fitsin canim maşallah:)

ayyyy seni bekliyordum ben de. çok şekerr ya maşalhhh maşallhhh :)
ama inmiş gerçekten. öne doğru yığılmış sanki yanlar boş. göğsünün altında da mesafe var.

Evet canim gogsumun alti bosaldi. One dogru egilebiliyorum artik. Onceden katlaniyodu ve nefesim kesiliyodu. Bir de ne giysem gobisimin alti kapanmiyo esim cok guluyo karnima bakip bakip. Esimin kocaman atletlerini giyiyorum zorla kapaniyo. Bi de ic camasirimi cekiyorum asagiya kayiyoo gel artik bebegiiiimmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…