- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
Ayy inanmiyorum ya dogum oncesi halinden12kg eksilcen haa saka gibi.ben birak 12kg eksilmeyi 12kg alsam zil takip oynardim heralde:) bundan sonra da almazsin zaten diyete devam edeceksin.gayet fitsin canim maşallah:)
Inanmiyorumm yaa fit bir lohusa olcaksin deseneee :) su an kac kilosun? Karnin sipsivri olmus canim sanki hic kiz karni degil. Bi de hic asagida degil kiz :) bana mi oyle geldi??
ben ne bardağı aldım ne sürahisi hazır.. paşabahçeden eskiden beri olan sürahi takımım var mavili ona korum artıkk bardaklarıda mavi ama büyük bardak aslında kahve su bardağı lazım belki alırım lohusa şerbetinide 500 gramlık hacı şeriften alıcammm hazır madlen çikolatasını alırke vericem siparişini ... bu arada daha kurabiyelerimi de yapmadımmm amann ha bire kendi boğazımı düşünüyommm allahtan kilo alımım durdu bu ay yoksa ne olurdummm amannnya şu şerbet olayı benim de net değil hala. bardaklarını aldım sürahisini falan hazırladım süsledim ama şerbet yok ortada :)arkadaşım yapacak şerbeti. ben de normal lohusa şerbeti sanıyordum meğer dipfrizindeki vişnelerden yapcakmış. öyle olunca kıyamam ben onu misafirlere vermeye ya. ben içeyim de süte faydası olsun. e bebekte hazır var. 6,90 dı galiba. suya karıştırılıyor galiba. 8 günüm kaldı alsam yetişir heralde. ya da diyorum bi arkadaşta gül şerbeti içmiştim bayılmıştım. ona sorayım da nerden aldıysa ondan alayım. hacı şerifteki nasıl bişey acaba?
hee sorma aile bütçemize ciddi etkileri var. su bi yandan motorunun ışığının elektiriği bi taraftan. bir gece bi tane pirana mı salsam diyorum içine
benim eşim giremezzz, girse doktorlar işini yapamazzz... annemde giremez ... ama kv becerir ankara ünvrstesinde çalışmış vaktiyleee şimdide köyde ölü mölü bile yıkar hayrınaaa amaa yok banane ben de onu istememmm ne işi varrr yaaa... kızlarınınkine girmemmiş bananeee.. ama eşim yok çocuğu kontrol eder annem diyor amaaan yok istemezzzvalla eşimden başkası giremez zaten. kardeşim dersen evli ama henüz çocuğu yok tecrübesiz yani gözü korkar vallahi:) kayınvaldem aşırı paniktir beni bırakır onla uğraşırlar:) hem nerde görülmüş kv nin girdiği dimi:) geriye eşim kalıyo. allahtan hem cesaretli hem tecrübeli hem de istekli. o olmasa genel anestezi isterdim ben de paniğim çünkü. elimi tutsun yeter bana.
inşş cnm ya herşey yolunda gider hepimiz için. güzel bi poz olursa neden olmasın :)hepinize dua edicem doğum anında aklımda :)
valla sormaaa çok feci rahatımmm şu sıralar .. en zor 2. trimestrı geçirdim ben, bugünler çok harikaaa vallaaaSendeki rahatlik dion ya senn...demekki sendeki anne geni :) kiz dogurcan ya yakinda...benim annemin bileti 22 aralikta.arayip arayip cok gec onunda dogursan oniki gunluk oluon ne anladim bu isten dio:) bide bi ay kalcakti vazgecmis 45 gun kalcakmis..Bana soran yok tabi..son hastaliktan sonra cok korktular...olsun vize derdi yok bisi yok atlar otobuse ucaga gelir ins..bi bakmissinki yaninda..ama sen anneni bekleme bence isler icin ne olur ne olmaz :)
Inmiiisssss
al benden de o kadar.. eşim düğüne gitti.. bu soğukta düğün mü olur amannnKimsecikler kalmamış burdaya. Bende hasta ve yanlız oturuyrm öyle.
Inmiiisssssbenim gobikte boyle asagida top saklamisim gibi duruyo
benim telefon kötü yaa laptopdan giriyommm eşimn telefonundan çekip koyarım gelsinn
bebekprenses g.olsun cnm kayınpederine.. bana pes deme nefret ettim bizim ki yüzünden.. gel sana da öğreteyim kapışırız dio :) utanmaz
bebekprenses şimdi kgokce alıntı yapınca gördüm kayınpederine çok çok geçmiş olsun. size de bu süreçte sabırlar dilerim..annemi aynı hastalıktan kaybettik. colon ca. ama bizim erken teşhis değildi malesef. inş sizin ki erken teşhistir ve iyileşir..
inşallah erken teşhistirde kurtulur bacım... amelyatla düzelemese de hayat kalitesi ve süresi artan çok çok kişi var.. allahım acil şifalar vere tekrarbaşın saolsun Elifcim Allah mekanını cennet eylesin şuan için durum net diil .. bayılmalar oluyormuş gün içinde doktor orta seviye demiş ayrıntı vermemiş
günaydın kızlar iyi pazarlar. dün giremedim geçmişe de bakamadım erken doğuran falan yok di mi?
off dün neler oldu neler .dün bütün gün temizlik yaptık dip bucak. daha doğrusu eşim yaptı zavallı gece 10 a kadar uğraştı. dolap çekmece içleri üstleri avizeler camlar mutfak dolapları vs. akşam gibi işimiz bitti. bi tane akvaryumumuz var baya büyük bişey. 400 lt suyla doluyor.ayda bir temizliyor eşim. hadi doğum öncesi onu da temizleyelim dedi. önce suyunu boşaltıyor bi miktar sonra mutfaktan hortumla ılık su ekliyor. o akvaryumla uğraşırken ben de içerde ince işlerle ilgileniyordum. neyse mutfağa bi girdim eşim baştan aşağı ıslak yerler göl. kızım yanında dikiliyo. o silinen dolapların çekmecelerin içi su. dün doğurmadım ya daha da doğurmam heralde. su patlamış nasıl olduysa hortumdan fışkırmış. eşim de kızımı tembihlemiş annene söyleme diye kapıyı da kapatmışlar sessiz sessiz halledecekler güya. tam 2 kova su çıkardı mutfaktan. halıyı topladık koyduk balkona. tekrar yıkamaya vericem. çekmecelerin içi hep su olmuş ben onları sildim eşim yerleri sildi. dolapların dışının su lekelerini sildi tekrar. 10 gibi pert olmuş bi şekildeydik. bu yorgunluğun üstüne hiç uyuyamadım sinir oldum. boğaz enfeksiyonum geçmedi hala.
neyse sabah da kalktık kızım başladı karnım ağrıyor demeye kıvranıyor yavrum.allah nazardan korusun kolay kolay hastalanan bi çocuk değil. allah dağına göre kar veriyor demek ki ben çok paniğim çünkü. çocuk hasta olunca ben elden ayaktan düşüyorum.yavrum dr a gidelim bile dedi ki hayatta gitmez normalde. bez ısıtıp karnına koyuyoruz ovalıyoruz falan geçmedi.benim sinirim bozuldu başladım ağlamaya noluyo 2 gündür böyle diye. sakin sakin doğumumu bekleyeceğim yerde 2 gündür hep bi sıkıntı stres. eşim de zavallım bi taraftan beni sakinleştirmeye çalışıyor bi taraftan kızımızla ilgileniyor. neyse baktık geçmiyor eşim aldı götürdü dr a. beni götürmedi. şimdi aradı muayene etmiş sertlik vs yok. idrar tahlili istemiş. muhtemelen ishal olacak ya da gaz sancısı da olabilir demiş. allah korusun apandisit falan olsa ağrı şiddetini artarak sürekli devam edermiş. bizim gidip gelen ağrı şeklinde.. idrarı vermişler geliyorlar şimdi.
off çok uzattım farkındayım moralim bozulunca içimi dökesim geldi..
amin canım ya daa net diil durumu .. ameliyat olmak zorunda ama sölemek istemio abisiinşallah erken teşhistirde kurtulur bacım... amelyatla düzelemese de hayat kalitesi ve süresi artan çok çok kişi var.. allahım acil şifalar vere tekrar
anlıyorum bacımmm.. ALLAH kolaylık vereamin canım ya daa net diil durumu .. ameliyat olmak zorunda ama sölemek istemio abisi
Aynen top gibi yaaasen de koysana gobisiniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?