2014 Aralık Anneleri

Karnim asagi indi diyenlerrr gobislerinizin fotosunu koyunnn merak ediyoruuummmm :)

Ayy inanmiyorum ya dogum oncesi halinden12kg eksilcen haa saka gibi.ben birak 12kg eksilmeyi 12kg alsam zil takip oynardim heralde:) bundan sonra da almazsin zaten diyete devam edeceksin.gayet fitsin canim maşallah:)

Inanmiyorumm yaa fit bir lohusa olcaksin deseneee :) su an kac kilosun? Karnin sipsivri olmus canim sanki hic kiz karni degil. Bi de hic asagida degil kiz :) bana mi oyle geldi??

ehh kizlar pekte fit degilim yawww..yani eskiye gore fit olacam ama hala 171 boyunda ve 88 kiloyum ama lohusalik halim gercekten fit olacak en azindan benim icin :) karnim gercekten sivrildi son gunlerde niyeyse bende anlamadim bizimko cinsiyet degistirmeyemi karar verdi nedir Benim gogusler kocaman ondan sana asagida gelmemistir...gogusleri havaya kaldirinca kocaaaaman bir bosluk aciliyor :) artik elleri nerdeyse cikcak asagidan :)

akşam akşammm coştummm nefsime hakim olamıyorum kızlarrr ... durduk yere üzümlü portakallı kek yaptım oturdum kendi başıma yiyom.. tabi oğluşumla yiyomm babamızda arkadaşının düğününe gidecekk.. bana gel sende inmesende araabada dur gözüküp çıkarım desede yok amannn gelemem dedim ..giysi giysim yok... kaş göz deseniz kıl kıl kıl bu hafta cuma kuaföre gidecem aralığa kaşı gözü güzel girem azcıkk.. doğarım falannn hoş pek umudum yokya yakında bir doğum olacağından yinede hazır olam... allahtan lazere gitmişim yoksa necedir halimmm... yarında dr kontrolümüz varrr keşke deses haftaya doğar diyee ama nerdeee 41 olucak 42 diye korkuyom eşim 10 aylık doğmuş 5500 grm gidip gelip ona çekmez heralde bu veled... çünkü ben minyon tipim eşimin anası dev anası gibiiiiii bişeyyy :)

ben ne bardağı aldım ne sürahisi hazır.. paşabahçeden eskiden beri olan sürahi takımım var mavili ona korum artıkk bardaklarıda mavi ama büyük bardak aslında kahve su bardağı lazım belki alırım lohusa şerbetinide 500 gramlık hacı şeriften alıcammm hazır madlen çikolatasını alırke vericem siparişini ... bu arada daha kurabiyelerimi de yapmadımmm amann ha bire kendi boğazımı düşünüyommm allahtan kilo alımım durdu bu ay yoksa ne olurdummm amannn

bak ya pirana iyi olabilir dermişimmm amannninnn cidden çok masraflıdır bilirimmm vaktiyle eşim kuş almıştı aman kuş ateşlendi hastalandı veterineri ilacı yetmez gibi ben elleyemem tüylü şeylere inann ilacını evrmeye her öğlen eve gelirdi... o kadar yol parası verirdi damlayı verip işine dönerdi:) benim için gelmez beyfendi kuşlar için gelirdi

benim eşim giremezzz, girse doktorlar işini yapamazzz... annemde giremez ... ama kv becerir ankara ünvrstesinde çalışmış vaktiyleee şimdide köyde ölü mölü bile yıkar hayrınaaa amaa yok banane ben de onu istememmm ne işi varrr yaaa... kızlarınınkine girmemmiş bananeee.. ama eşim yok çocuğu kontrol eder annem diyor amaaan yok istemezzz

valla sormaaa çok feci rahatımmm şu sıralar .. en zor 2. trimestrı geçirdim ben, bugünler çok harikaaa vallaaa...
senin anneciğinde gelir az kalmış bak 1 ay gelir de geçer.... şaka maka yılbaşınaaa kalabalık girecez hepimiz çok çok şükürrr

DOĞUMUN YAKLAŞTIĞINI GÖSTEREN BELİRTİLER

Gebeliğin son aylarında rahim göğüs kafesine kadar yükselir, yaptığı basınç nedeniyle nefes almak zorlaşır, mide ve bağırsak şikâyetleri olur.

İlk gebeliklerde doğumdan bir-iki hafta önce, sonraki gebeliklerde doğumdan yaklaşık birkaç gün önce bebeğin başının doğum kanalına yerleşmesi üzerine rahmin yüksekliği 2-3 cm azalır. Bu durum gebe kadında rahatlama yaratır. Daha rahat nefes alıp verir. Mide ve bağırsak şikayetleri azalır. Bunun yanı sıra idrar torbasına basınç arttığı için sık idrara çıkılır. Gebeliğin 28. haftasından itibaren rahimde zaman zaman kasılmalar, sertleşmeler meydana gelir. Bunlar normaldir ve genelde ağrısızdır. Bazen ağrılı olduğunda bunlara yalancı doğum ağrısı denir. Rahmin doğuma hazırlık yaptığı bu kasılma egzersizleri son haftalarda oldukça sıklaşır.

Doğumdan bir-iki gün önce hormon düzeyindeki değişiklik nedeniyle vücuttan su atılması ve iştah azalması meydana gelir. Bu nedenle 1-2 kg. kilo kaybı görülebilir. Doğumun gerçekleşeceği gün vücutta doğumda kullanılmak üzere kullanılan enerjinin bir kısmı açığa çıkarılır. Birçok gebe kadın bu enerjiyi doğumda kullanmak yerine kendilerini zinde ve dinamik hissettikleri için temizlik, alışveriş, gezme gibi işlerde kullanır. Bu enerjinin amacı dışında kullanılması, gebe kadının doğumda kolay yorulmasına, doğumun zor ve uzun olmasına neden olabilir. Onun için gebelerin 38. haftadan itibaren kendilerini her zamankinden daha iyi ve zinde hissettiklerinde, bunun doğumun yaklaştığını belirten bir belirti olduğunu düşünüp, enerjiyi başka amaçla kullanmaları, aksine istirahat etmeleri ya da hafif işlerle oyalanmaları gerekir. Bazı gebelerde doğumdan bir-iki gün önce vücudun bağırsakları temizleme işleminden dolayı ishal meydana gelebilir.

Doğumun yaklaştığını gösteren bu belirtiler her gebe kadınca yaşanmayabilir ya da fark edilmeyebilir. Bu da normaldir.

yani yakında ben de bir doğum emaresi gözükmüyor... bu iştahlaaa...
ishal oldum ama o kadar yersem karmaşık şeylerden herkes olur

bebekprenses g.olsun cnm kayınpederine.. bana pes deme nefret ettim bizim ki yüzünden.. gel sana da öğreteyim kapışırız dio :) utanmaz

çok saol kuzum Allah razı olsunn .. aynen bende yaa bgn arkadaşlar geldi biz beşiktaşa indik terlik gecelik almaya gelen arkadaşım da hamiş .. bizimkiler yine pes attı nasıl baba olacaklar süpheliiiiiiii

başın saolsun Elifcim Allah mekanını cennet eylesin şuan için durum net diil .. bayılmalar oluyormuş gün içinde doktor orta seviye demiş ayrıntı vermemiş

başın saolsun Elifcim Allah mekanını cennet eylesin şuan için durum net diil .. bayılmalar oluyormuş gün içinde doktor orta seviye demiş ayrıntı vermemiş
inşallah erken teşhistirde kurtulur bacım... amelyatla düzelemese de hayat kalitesi ve süresi artan çok çok kişi var.. allahım acil şifalar vere tekrar

canımm cok büyük geçmiş olsun Allah daa kötüsünden korusun sen stres yapma kendini teskin et bi şekildee.. nazar değmiş olabilir oku kendine eve bol bol sadaka ver durumun müsaitse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…