2014 Aralık Anneleri

Iste ben ve kizim.ilk resim geçen hafta. Elbiseyle daha degisik duruyo:)diger ikisi onden ve profilden az önce cektim

Eklentiler

• 20141117_141024-1-1.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 133
  • 20141117_141024-1-1.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 120
  • 20141123_170327.webp
    210,2 KB · Görüntüleme: 171
  • 20141123_170448-1.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 161

kuzum tezini bırakma ya bi şekilde hallett .. ara verince daa zor olur , yüksek lisans olayını evlenmeden yapmak hayatımda yaptgm en akıllca seylerden biri gerçi hala hiç işime yaramadı ama bakalım . bundan sora yarar inş ..
kp e üzülüyorum ya çok yordu kendini bu yaz ceviz fındık bahçeleri var hırsız girdi fln hep üzüntü oldu onlar da birikti sanırım .. Allah daa beterinden korusun

Iste ben ve kizim.ilk resim geçen hafta. Elbiseyle daha degisik duruyo:)diger ikisi onden ve profilden az önce cektim
baya inmişş bacımmm.. eee normal olarak tabi senin ilki normal doğumdu di mi?

bıraktım bile vallaa hamilelikte çok zor oldu ufff hatırladıkça bunalıma giriyommm ne olacak bilmiyommm ..
kp de emeği sömüren o hırsızıda allaha havale ediyorummm... amannn sağlık olsunda gerisi yalann ne denirr.. sen de çok olumsuz düşünme üzülme dua et.. senin duan şimdi makbuldür bacımmm...

Yok cnm ilk sezeryan.cati muayenesinde catin cok dar demisti dr.asla normal dogum yapamazsin falan dedi.oylece sezeryan oldum.yani sanci nasıl birsey ben de hic yasamadim.dogumdan önce sancilanirsam diye tirsiyorum

valla doğru diosn canım bizim duamız daa makbull Rabbim yardımcımız olsun sağlık şifa versin

ya bana tüm arkadaşlarım başka dr.a görün dio .. napsam nereye gitsem yarın kan tahlili için aile saglıgı merkezine gidicem ordaki dr.a mı sorsam bilemedim .. 38. haftaya girdim 3360 gr bebek döner mi dönmez mi sezeryan için 4 aralık erken mi geç mi konumuz bu .. ayrıca hiç çatı muayenesi olmadımm

devlete gitsen ordaki drlarr son ana dek dönebileceğini savunuyor... özellikle sancılarla dönebilirmiş.. gitsen başka bir dr a...

devlete gitsen ordaki drlarr son ana dek dönebileceğini savunuyor... özellikle sancılarla dönebilirmiş.. gitsen başka bir dr a...

poff şu saatten sora başka dr.da dogum yapmak da istemiorum ama normal doğum yapma şansım varsa neden sez olsun ki ..... aman hayırlısı mı diim ne diim bilemedim

Yok cnm ilk sezeryan.cati muayenesinde catin cok dar demisti dr.asla normal dogum yapamazsin falan dedi.oylece sezeryan oldum.yani sanci nasıl birsey ben de hic yasamadim.dogumdan önce sancilanirsam diye tirsiyorum
sezeryansaaa şimdi buna gün vermedi mi doktorun... bu arada hangi dr a gidiyordun bacım... aklımda ankara olduğu kalmış ama hangi hastane falan ??* yoksam karıştırıyor muyum ne???

bu şişko halimle oturduğum yerde tempo tutmaya çalışıp dansediorumm eşim koptu yaaaaaaa gıcık oldum bi zamanlar bende fittim hafif balık etliydim iidi .. kızzlaaaaar ne zaman eski kotlara topuklulara dönerizz be .. yazlık herşeyim 36 beden o imkansız duruo 2015 yazını geçiorum çünkü 14 le kapatiim derken 18 oldumm ve 20 yle 21 le anca kapatırım .. deli gibi yemeye devam hep açım insan akşam yemeğinden sora açlık hisseder mipis boğaz gibiyim bi de herseyi üstüste yiebiliorum aman ya verilir 10 doğumda gitse 10 da bikaç ayda verir miyiz kızlarr 20 güzell diorum

poff şu saatten sora başka dr.da dogum yapmak da istemiorum ama normal doğum yapma şansım varsa neden sez olsun ki ..... aman hayırlısı mı diim ne diim bilemedim
doktoruna güveniyorsannn gitme derim... ama içinde normal doğum yapabilirim olayı varsaa bir göz daha görsün derimki bennn ohoo kaç doktora birden gidiyommm... tüm ankarayı birbirine kattım doktorlarda anlayacağn...

benimde umudum vermekkk... bende 34 bedendim.. kışlıklarımda 36 bedennn.. yanarım yaanrımda geçen yıl journeyden 36 beden kışlık pantolon almıştım etiketi üzerinde dahaa 1 kez bile giyemedimmm .. veririz inşallah... VERMELİYİZZZZZZZZZZ DE... adımız çıktı tosuna danaya sütaşaaa.... o pis boğazlılık ben de de varrr uff anam ufff...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…