- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Oy maşallah. Kac haftalıksın sen böyle. Aşaya inmiş sankı göbiş.Iste ben ve kizim.ilk resim geçen hafta. Elbiseyle daha degisik duruyo:)diger ikisi onden ve profilden az önce cektim
Ayy canimm masallah bak gordunmuu benimkinden bile ufak..demekki bende zayif olsaydim ayni boyle durcakti..ama senin daha var bize gore :) sankim 41 ide bulirmu ne? Agirlasmamissindir icindeki melek kac kg?Evee degilim ki ama dur gecen haftaki gobisimi koyim
duyguuuuuuu şaka mısın sennn hiç kilo almamışsın raziye 2 diorum sana net .. maşallah kuzummkız mı erkek miydi
38+1 im bugün. haftaya ptesi doğum. baya indi karnım. bacağıma değiyor oturunca :)Oy maşallah. Kac haftalıksın sen böyle. Aşaya inmiş sankı göbiş.
sağol cnm. ilk resimde arkadaki koyu renk dolapla iç içe girmişim sanki şimdi farkettim:) popom büyümedi yoksa:)bayıldımmmmm ya .. maşallah canımm
Ayy canimm masallah bak gordunmuu benimkinden bile ufak..demekki bende zayif olsaydim ayni boyle durcakti..ama senin daha var bize gore :) sankim 41 ide bulirmu ne? Agirlasmamissindir icindeki melek kac kg?
AnammIste ben ve kizim.ilk resim geçen hafta. Elbiseyle daha degisik duruyo:)diger ikisi onden ve profilden az önce cektim
verdi verdi. 1 ay önce aldık günümüzü. 1 aralık haftaya ptesi yani. yarın kontrolüm var bakalım değişmez inş tarihsezeryansaaa şimdi buna gün vermedi mi doktorun... bu arada hangi dr a gidiyordun bacım... aklımda ankara olduğu kalmış ama hangi hastane falan ??* yoksam karıştırıyor muyum ne???
Hadı hayırlısı canm. Rabbim yavrularımıZı hayrlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin. Ama maşallah baya büyümüş cimcime38+1 im bugün. haftaya ptesi doğum. baya indi karnım. bacağıma değiyor oturunca :)
Erkek canim. Aldigim 10 kg yarisi bebege yarisi memelerdesana dedim ya iste frenliyorum kendimi. Sen ne yaptin tatli krizlerini?
amin canım hepimizinkini. göbüşüm büyük de bebek o kadar değil. en son 3100 gr dı. yarın gitcez tekrar kaç kg oldu çok merak ediyorum.Hadı hayırlısı canm. Rabbim yavrularımıZı hayrlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin. Ama maşallah baya büyümüş cimcime
doktoruna güveniyorsannn gitme derim... ama içinde normal doğum yapabilirim olayı varsaa bir göz daha görsün derimki bennn ohoo kaç doktora birden gidiyommm... tüm ankarayı birbirine kattım doktorlarda anlayacağn...
sorma cnm çok zorlanıyorum. aynen öyle eşim giydriyo çoraplarımı işe giderken. 18 kg aldım cnm ama sanki hepsi göbeğimde. o göbek nasıl erirse artık.belden aşağımda hiç değişiklik yok. yanlarım da boş sayılır. bebek en son 3100 dü. yarın kontrol var bakalım kaç olmuşAnammelifceeeee kiz allahim sana kolayliklar versin..masallah diyelimdee..anacim senmiydin coraplarinu esin giydiriyodu hani.benim boyle karnim olsa tuvalete bile gidemem kizzz..masallah masallah.yani kilo aldin belki ama hicte yayilmamis hep karin bolgende..kac kilo oldu toplam? Sen ve bebik?
ayy videoda agladımkgokce naptın be bacımm ama sen direk ağzımdaki tatlıyı çiğnerken bunu yazınca koptum yakalanmış gibi hissettim kendimi bi an ahahahaha bende durumlar kötü her gün kilo alıorum resmen akşam yemeği üzerine meyve cikolata tatlı yedim üzerine suan tekrar acıktım eşim de şaşkın .. dolabı acıp duruyorum kahvaltılık cekio canım nutella biseyler üzerine pasta mı alsak dedim ki minik bi yuvarlak götürebilirimmmmmm oğlum acıkıoooo ya ben bu kdr olamammmmmmmmmmmmm
sorma cnm çok zorlanıyorum. aynen öyle eşim giydriyo çoraplarımı işe giderken. 18 kg aldım cnm ama sanki hepsi göbeğimde. o göbek nasıl erirse artık.belden aşağımda hiç değişiklik yok. yanlarım da boş sayılır. bebek en son 3100 dü. yarın kontrol var bakalım kaç olmuş
Yani en iyisi..bizdede durum sikisik ama sagolsunlar is yerinde yilbasi parasi verceklermis biraz esimde onu hemen sana veriyim tr den annenler getirsin ne istiyosan dio..burada iscilik parasi alir turk kuyumcular..simdi alamicakti bi kac aya alacakti tr ye geldigimizde ama simdi bu haberle dediki hemen alalim para gelcekmis hesaba :) turkiyedede tel cok pahali yaaa..birada ucuz ama burada yasayana gore ucuz tabi.euro tl kur farkindan ayni fiyata denk gelio yoksa...bende almanca kursumu basardigimda esim elime getirip parayi saymisti git istedigin teli al diyecok saol canımm .. tel değiştircem yılbaşından sora hediyeyi öle kabul edicem sanırımeşiminde tel bozuldu geçen haftalarda artık 2 tel batıracak bzi ama öle hediyeleşcez gibi
sağol cnm. ilk resimde arkadaki koyu renk dolapla iç içe girmişim sanki şimdi farkettim:) popom büyümedi yoksa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?