2014 Aralık Anneleri

ben de 18 kg aldım.59 dum pantolomlarım hep 36 beden üstlerin bi kısmı 38 di. en çok da neye üzülüyorum. benim ayak bileklerim ve bacaklarım çok incedir. bacağımı saran çizme ararım hep. geçen kış sonu baya da bi para vererek derimoddan çizme aldım nasıl mutlu oldum. geçen onu giyeyim dedim kapanmadı:)en çok ona üzülüyorum. ben 6 ayı gözden çıkardım. kzımda tam 6 ayda verdim 20 kg yu. yani birkaç ay benim için hayal

Maşşallah en kısa zamanda toparlar inş kendini. Kendi kendine nefes alabiliyor muydu?

OY OY BENDE DE YEMEKTEN SONRA BİSKÜVİLERDEN SÖZDE EL YAPIMI probis yapıyom ortasına nutellla sürerek ovov
oyyy... reçeller de cabasııı ufff kaç koska tahin helva bitirdimmm hiç de sevmezdim tatlıyı ne olduysa banaaa
Erkek canim. Aldigim 10 kg yarisi bebege yarisi memelerde sana dedim ya iste frenliyorum kendimi. Sen ne yaptin tatli krizlerini?

Tesekkur ederim yok hic agirlasmadm sadece bi yururken kukuma bicak giriyo onuda doktor kanala giriyo ondan dedi. Gecen hafta 2600du. 3 kgyu tamamlasa yeter bana sende masallah 6 kgda gider dogumda bide emzirirken verirsin ohhh misss
valla pek kilo almammışsın duygucum
çoraplarını kocası giydiripde işe giden... napım yetişemiyom ayaklarımaaa.. wc de bile zor oluyor.. eskiden krozeti kullanmayan bennn şimdi her gidiş gelişte icaat edene dua ediyommm tabi alaman usulü değil türk usulu krozeti... o neydi ya 1 ay rezil olmuştum belçikada krozette taharet musluğu yokk her çıkışta cillop banyoya giriyordummm belden aşağı içinnn amann raziye hakkatenn zor ya yaban ellerde durmakk yaşamakk... gerçi türk mahallesi bulunca rahatlıyor insannn

ben çok aldım kilo boyuma göreee 15 i devirdimm.. 1 yıl önceki gebeliğimide sayarsam toplamdaaa 20 kgm almış oluyomm... ilk gebelikten 5 kgm şişko olmuştum bu kez ne olucak bakalımmm
verdi verdi. 1 ay önce aldık günümüzü. 1 aralık haftaya ptesi yani. yarın kontrolüm var bakalım değişmez inş tarih
koru hastanesi meltem hanıma gidiyrm cnm
hımmm 1 aralık demekkk haftaya pazartesi de sen hallediyon yaniii.. yarında 2 kişi... allahım allahımmm sana bayaa geç tarih vermiş gibime geldi dr 39 u görmüş oluyon ne güzelll... bu arada sezeryan koruda kaç tl ye geliyorrr???

ben bi gidiim o zaman ya ne zararım olacak bi de devlet hastanesi 2 sk yukarda gitmezsem ayıpp

bu arada bizim dr kan idrar tahlili istedi son kez neden acabaa
genelde istiyolarr... birde pptt atz gibi bişeler vardı test olarakkk benden de istenmişti meğer sezeryan yada epidural için olucak anestezi testleride gerekliymişmiş... benden de istedi dr yoksa epidural yapamam dedii ama ben hala yaptırttmadımm bakalım

Hadi hadi ogluna verme bahaneyi dogurunca ne yapican sen? Emzirirken hele? walla yakalarim icime dogmus demekki? Bak aksamdan beri canim tatli cekiyo eve geldim keciboynuzu pekmezi yedim 2 kasik kesti. Kac kg aldin totalde?

18 aldım canım dün kontrolde Yusuf paşa tosun gibiydi 3360 gr 51 cm olmuş haftamızdan biraz öndeyizz ..
ya beni bi anlığına kesio soradan baslıorum acıkmaya tuvalete kalkınca bile aklıma yemek gelio şuan zor tutuyorum kendimi bu gece agır iştahlıyım meselaaa dışarı çıksam neler götürürüm evdekilerden idare ediorum

MrsAlone .!.:
Maşşallah en kısa zamanda toparlar inş kendini. Kendi kendine nefes alabiliyor muydu?
Yok cnm oksijenle aliyorr.onceden makinada idi çıkardılar çok şükür.
Ama kendi alamıyor sıkıntılı.

Bebisin kdgsu artti demekki ccyide arttirdilar. Sutunu ictikce iyi olcak annesi.

Aman ye gitsin yaaaa sonra yicek vakit bulamican

canın sağolsun seneye kışa giyersinnn amannn

başlar tabi cnm endişelenme. nasıl hızlı büyüyecek göreceksin. zaten doğumdan sonra kilo vermesi çok normal

Yok cnm oksijenle aliyorr.onceden makinada idi çıkardılar çok şükür.
Ama kendi alamıyor sıkıntılı.
çok yakında o da düzelir inşallah bacımmm her bebekte doğumdan haftaalr sonra gramında azalma oluyor... birde seninki az yiyorrr öyle düşünn.. kii inşallahhh herşey düzelir yakındaaa... baksana annesi 3cc 3 cc dir nasılda artırmışlar sütü... içtiği yarasın inşallahh

6 ay güzel ama ya .. spor mu yaptın canım yürüyüş mü nasıl bi de bu iştah gidici mi kalıcı mı emzirenleer kalıcı dio ? senin dediğin gibi olsa yaza ii girerim benimde bacaklarım vucuduma göre daa ince .. 52 yle evlendim ben 60 la hamile kaldımm o kötü oldu işte ama 60 a insem kafi sabah arkadasımın nikah şahidi olduğum zamanki fotolara baktım 60-61 kiloyum minik bi göbek harici ii duruyorum o kıvama gelsem çok hoş olacak

neden doymuyoruzzzzz bunu sorgulamak istiorum doğumdan sora da yiip yiip şişmeyelim benim her zaman tatlıya karbonhidrata zaafım var kahvaltılarım agır olur vs .. çayı mayı şekerli içerim hepsi falso

39 +2 oluyorum galiba evet. aslında biz istedik akılda kalıcı bi tarih olsun diye. dr da olur dedi bakalım.
ben eryamanda oturduğum için sincan koru yakın diye oraya gidiyorum doğum 1750. sezeryanda normalde aynı. ama diğer koruda 3 kusur galiba. benim de baya işime geldi. hizmet kalitesi aynı çünkü:)

neden doymuyoruzzzzz bunu sorgulamak istiorum doğumdan sora da yiip yiip şişmeyelim benim her zaman tatlıya karbonhidrata zaafım var kahvaltılarım agır olur vs .. çayı mayı şekerli içerim hepsi falso
ben usandım sorgulamayıda bıraktımmm valllaa... bende çayı çok şekerli içerim ama eve öyle sarelle nutella helva almazdım..reçelde yazdan sadece kendi yaptığımı tüketirdim en fazla 1 kavanozzz ama şimdii aştım aştımm kendi mi
veririzz inşallahhh...

İyi çok şükür, bebiş dönmedi hala doktorumuzda normal doğumcu çıktı ona söyleniyor . Bekleyelim diye ısrar etmiş döner demiş doktor. Kilomuzda 2800 gibiymiş beklemedeyiz öyle :)
hadi bakalım döner inşallahh.. ne zaman kontrolü... dönmesi gerek 2800 ü çok aşmadannn.. gerçi sancıalrla da dönüyormuş ya bakalımmm.. yazarsın ne güzelll annenin yerine sen ehr an girip yazasın bizeee canımmm işte bu yüzden bir kızım olsun çok istiyordumm ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…