ben de 18 kg aldım.59 dumbu şişko halimle oturduğum yerde tempo tutmaya çalışıp dansediorumm eşim koptu yaaaaaaa gıcık oldum bi zamanlar bende fittim hafif balık etliydim iidi .. kızzlaaaaar ne zaman eski kotlara topuklulara dönerizz be .. yazlık herşeyim 36 beden o imkansız duruo 2015 yazını geçiorum çünkü 14 le kapatiim derken 18 oldumm ve 20 yle 21 le anca kapatırım .. deli gibi yemeye devam hep açım insan akşam yemeğinden sora açlık hisseder mipis boğaz gibiyim bi de herseyi üstüste yiebiliorum aman ya verilir 10 doğumda gitse 10 da bikaç ayda verir miyiz kızlarr 20 güzell diorum
Yaaaa sizin gobekleri gorunce bebegimi cok minik hissediyorumm36+3 lük kızım.
Maşşallah en kısa zamanda toparlar inş kendini. Kendi kendine nefes alabiliyor muydu?İyi akşamlarr kızlarr.doğumlarınız yaklaştî.rabbim doğumda kolaylık versin.
Bebişlerinizi sağlıkla kucağînıza almayı nasip etsin.
Benim yusuf erenim hala aynı.sütù 7cc den 10 cc ye yükseltmişler.kilo almaya başlar inşallah yavrumm.dogum kilosu 1960tı şu an 1740.
OY OY BENDE DE YEMEKTEN SONRA BİSKÜVİLERDEN SÖZDE EL YAPIMI probis yapıyom ortasına nutellla sürerekayy videoda agladımkgokce naptın be bacımm ama sen direk ağzımdaki tatlıyı çiğnerken bunu yazınca koptum yakalanmış gibi hissettim kendimi bi an ahahahaha bende durumlar kötü her gün kilo alıorum resmen akşam yemeği üzerine meyve cikolata tatlı yedim üzerine suan tekrar acıktım eşim de şaşkın .. dolabı acıp duruyorum kahvaltılık cekio canım nutella biseyler üzerine pasta mı alsak dedim ki minik bi yuvarlak götürebilirimmmmmm oğlum acıkıoooo ya ben bu kdr olamammmmmmmmmmmmm
Erkek canim. Aldigim 10 kg yarisi bebege yarisi memelerdesana dedim ya iste frenliyorum kendimi. Sen ne yaptin tatli krizlerini?
valla pek kilo almammışsın duygucumTesekkur ederim yok hic agirlasmadm sadece bi yururken kukuma bicak giriyo onuda doktor kanala giriyo ondan dedi. Gecen hafta 2600du. 3 kgyu tamamlasa yeter banasende masallah 6 kgda gider dogumda bide emzirirken verirsin ohhh misss
çoraplarını kocası giydiripde işe giden...Anammelifceeeee kiz allahim sana kolayliklar versin..masallah diyelimdee..anacim senmiydin coraplarinu esin giydiriyodu hani.benim boyle karnim olsa tuvalete bile gidemem kizzz..masallah masallah.yani kilo aldin belki ama hicte yayilmamis hep karin bolgende..kac kilo oldu toplam? Sen ve bebik?
hımmm 1 aralık demekkk haftaya pazartesi de sen hallediyon yaniii.. yarında 2 kişi... allahım allahımmm sana bayaa geç tarih vermiş gibime geldi dr 39 u görmüş oluyon ne güzelll... bu arada sezeryan koruda kaç tl ye geliyorrr???verdi verdi. 1 ay önce aldık günümüzü. 1 aralık haftaya ptesi yani. yarın kontrolüm var bakalım değişmez inş tarih
koru hastanesi meltem hanıma gidiyrm cnm
genelde istiyolarr... birde pptt atz gibi bişeler vardı test olarakkk benden de istenmişti meğer sezeryan yada epidural için olucak anestezi testleride gerekliymişmiş... benden de istedi dr yoksa epidural yapamam dedii ama ben hala yaptırttmadımm bakalımben bi gidiim o zaman ya ne zararım olacak bi de devlet hastanesi 2 sk yukarda gitmezsem ayıpp
bu arada bizim dr kan idrar tahlili istedi son kez neden acabaa
Hadi hadi ogluna verme bahaneyidogurunca ne yapican sen? Emzirirken hele? walla yakalarim icime dogmus demekki? Bak aksamdan beri canim tatli cekiyo eve geldim keciboynuzu pekmezi yedim 2 kasik kesti. Kac kg aldin totalde?
Yok cnm oksijenle aliyorr.onceden makinada idi çıkardılar çok şükür.MrsAlone .!.:Maşşallah en kısa zamanda toparlar inş kendini. Kendi kendine nefes alabiliyor muydu?
Bebisin kdgsu artti demekki ccyide arttirdilar. Sutunu ictikce iyi olcak annesi.İyi akşamlarr kızlarr.doğumlarınız yaklaştî.rabbim doğumda kolaylık versin.
Benim yusuf erenim hala aynı.sütù 7cc den 10 cc ye yükseltmişler.kilo almaya başlar inşallah yavrumm.dogum kilosu 1960tı şu an 1740.
oo cnm maşallah senin bebikte baya kendini gösteriyor:)36+3 lük kızım.
Aman ye gitsin yaaaa sonra yicek vakit bulamican18 aldım canım dün kontrolde Yusuf paşa tosun gibiydi 3360 gr 51 cm olmuş haftamızdan biraz öndeyizz ..
ya beni bi anlığına kesio soradan baslıorum acıkmaya tuvalete kalkınca bile aklıma yemek gelioşuan zor tutuyorum kendimi bu gece agır iştahlıyım meselaaa dışarı çıksam neler götürürüm evdekilerden idare ediorum
canın sağolsun seneye kışa giyersinnn amannnben de 18 kg aldım.59 dumpantolomlarım hep 36 beden üstlerin bi kısmı 38 di. en çok da neye üzülüyorum. benim ayak bileklerim ve bacaklarım çok incedir. bacağımı saran çizme ararım hep. geçen kış sonu baya da bi para vererek derimoddan çizme aldım nasıl mutlu oldum. geçen onu giyeyim dedim kapanmadı:)en çok ona üzülüyorum. ben 6 ayı gözden çıkardım. kzımda tam 6 ayda verdim 20 kg yu. yani birkaç ay benim için hayal
Anladım ablacımYok cnm oksijenle aliyorr.onceden makinada idi çıkardılar çok şükür.
Ama kendi alamıyor sıkıntılı.
başlar tabi cnm endişelenme. nasıl hızlı büyüyecek göreceksin. zaten doğumdan sonra kilo vermesi çok normalİyi akşamlarr kızlarr.doğumlarınız yaklaştî.rabbim doğumda kolaylık versin.
çok yakında o da düzelir inşallah bacımmm her bebekte doğumdan haftaalr sonra gramında azalma oluyor... birde seninki az yiyorrr öyle düşünn.. kii inşallahhh herşey düzelir yakındaaa... baksana annesi 3cc 3 cc dir nasılda artırmışlar sütü... içtiği yarasın inşallahhYok cnm oksijenle aliyorr.onceden makinada idi çıkardılar çok şükür.
Ama kendi alamıyor sıkıntılı.
ben de 18 kg aldım.59 dumpantolomlarım hep 36 beden üstlerin bi kısmı 38 di. en çok da neye üzülüyorum. benim ayak bileklerim ve bacaklarım çok incedir. bacağımı saran çizme ararım hep. geçen kış sonu baya da bi para vererek derimoddan çizme aldım nasıl mutlu oldum. geçen onu giyeyim dedim kapanmadı:)en çok ona üzülüyorum. ben 6 ayı gözden çıkardım. kzımda tam 6 ayda verdim 20 kg yu. yani birkaç ay benim için hayal
anneciğinin durumu nasılllAnladım ablacımSanrm 33. haftada doğmuştu, sakın sıkma canını bir an önce alırsın hayırlısıyla yanına
benimde umudum vermekkk... bende 34 bedendim.. kışlıklarımda 36 bedennn.. yanarım yaanrımda geçen yıl journeyden 36 beden kışlık pantolon almıştım etiketi üzerinde dahaa 1 kez bile giyemedimmm .. veririz inşallah... VERMELİYİZZZZZZZZZZ DE... adımız çıktı tosuna danaya sütaşaaa.... o pis boğazlılık ben de de varrr uff anam ufff...
İyi çok şükür, bebiş dönmedi hala doktorumuzda normal doğumcu çıktı ona söyleniyoranneciğinin durumu nasılll
39 +2 oluyorum galiba evet. aslında biz istedik akılda kalıcı bi tarih olsun diye. dr da olur dedi bakalım.hımmm 1 aralık demekkk haftaya pazartesi de sen hallediyon yaniii.. yarında 2 kişi... allahım allahımmm sana bayaa geç tarih vermiş gibime geldi dr 39 u görmüş oluyon ne güzelll... bu arada sezeryan koruda kaç tl ye geliyorrr???
ben usandım sorgulamayıda bıraktımmm valllaa... bende çayı çok şekerli içerim ama eve öyle sarelle nutella helva almazdım..reçelde yazdan sadece kendi yaptığımı tüketirdim en fazla 1 kavanozzz ama şimdii aştım aştımm kendi mineden doymuyoruzzzzz bunu sorgulamak istiorum doğumdan sora da yiip yiip şişmeyelim benim her zaman tatlıya karbonhidrata zaafım var kahvaltılarım agır olur vs .. çayı mayı şekerli içerim hepsi falso
hadi bakalım döner inşallahh.. ne zaman kontrolü... dönmesi gerek 2800 ü çok aşmadannn.. gerçi sancıalrla da dönüyormuş ya bakalımmm.. yazarsın ne güzelll annenin yerine sen ehr an girip yazasın bizeeeİyi çok şükür, bebiş dönmedi hala doktorumuzda normal doğumcu çıktı ona söyleniyor. Bekleyelim diye ısrar etmiş döner demiş doktor. Kilomuzda 2800 gibiymiş beklemedeyiz öyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?