2014 Aralık Anneleri

iyi akşamlar canımm Allah şifa versin .. Rabbim Yusuf una dirayet versin bol bol inşirah oku .. bi anda kocaman olacak bugünleri unutacaksın inşallah bunları düşün bundan 6 ay sorasının hayalini kursana yaz gelmiş Yusuf kocaman olmuş gülüyor sürekli .. az kaldııııı düşünsene kaç ay hamilelik yaşadık 6 ay nedir ki göz açıp kapayıncaya kadar geçecekk zaman

hiç bişey yapmadan verdim. ama doğumdan sonra hamilelikteki kadar abartmadım yeme olayını. bi de sütüm çok olmadığı için iştahım çok yoktu sanki. kiloyu verdim ama göbeğim kalmıştı biraz. o biraz daha geç gitti.

amaninnn sincan koruda arkadşmız var aşkın evren yok o yüzden es geçtimmm ben... ama çok çok uygun fiyat valla

senin hesap iyiymis bacim.10+10=20 :) insallah oyle kolayda olur saka bi yana inanki on gundur benim sinirler bu konuda bozuk.ye yiyebisldigin kadar sonra keske yeseydim dersin benim gibi..hic kilo almadigim halde canim cekmio diye yemiodum suan herrrseye gozum dusuyor..kilolu olduguma ragmen bu nasil bi akildir bilmiom ama yiyememek bana gore degilmis bunu anladim.normalde 36 38 bedensen var bebisten sonrada 38 40 ol nolcak sanki yaaa.bosverrr ye cikolatalari..hele canim deli gibi cikolatali pasta cekio (kiiiii hic sevmem) ama hormonlarim alt ust oldu yaaa..
ye bacim ye bosver.tosunmus danaymis puffff bosver..babamda beni hep tosun diye severdi..esimle oturdukda konusuoz dioki bak goruyonmu alacak gucumuz var canin cekio ama yiyemion dio.iste saglik boyle bisey dio..sabancinin durumundan anlama vakti yani..evde herseyin tarihi gecio acilmadan cope neler attim neler valla yazik gunah..icim cizzz edio keske sunuda yiyede oyle hastalanaydim diye..neden bu kadar tontis oldugum belli iste :)
36+3 lük kızım.

sorma bu arada ne zor o is bilionmu...koyde yasayip alt yapi tesisatini kendi yaptiranlar taharet muslugu koyduruo.ama bizim gibi sehrin tam gobeginde devlet evinde oturanlarda yok oylr bi durum..bizlerde cicek sulama kovalari ile sulaniyoruz :) :) :) ayyy ilahi canim yaaaa gulesim geldo goruyonmu..hakkat komedi..alistim ama..napcan herseyin caresini bulmuslar.keske su bastakiler bizi burdan kovsada turkiyeye donsek tipis tipis :) ellerinden ilk open ben olurum valla :)
Yok cnm oksijenle aliyorr.onceden makinada idi çıkardılar çok şükür.
Ama kendi alamıyor sıkıntılı.
her dogan bebek 500 gr a kadar verirmis canim..uzulme hayatta ya bol bol dua et.bizi okuyup uzulme ama sen yuregim cizladi simdi..kusura bakma oyle gobus mobus cekip cekip koyuyoz ama...allahim sana bagislasin yavrunu insallah.hastanede emin ellerde ins..

peki doğumda n kdr vermiştin canım .. çok iimiş böle ya şuan umutlandımm dolaba gidio ayaklarım

amaninnn sincan koruda arkadşmız var aşkın evren yok o yüzden es geçtimmm ben... ama çok çok uygun fiyat valla
hmm kadın doğumcu mu o da. 3-4 tane kadın doğumcu var galiba. ama en yoğun meltem hanım. çok hastası var ve ben çok memnunum. bugün başka hastaneye gitse hiç düşünmem ben de giderim :)

Sibeltanju canim biz ayniyiz kac kilo demistin sen bebis icin? Masallah yaa bayagi tatli karnin vsr gere gere gez. elifceeeee ve sen gere gere gezin kizlar az kaldi yakinda bombos olcak bu gobusler...ayy benide erken lohusalik sendromu basti heralde..diomki ben eskiden tek bi insanken nasildim acaba? Yani vucudumda tek ben yasiyodum simdi eslem de var.ya cikinca nolcak karnimla konusamicam sevemicem dertlesemicem bakip bakip gulemicem agliyamicam amannn pof ki poff ..anladim ben yakinda dogurcam galiba :)

peki doğumda n kdr vermiştin canım .. çok iimiş böle ya şuan umutlandımm dolaba gidio ayaklarım
hayırrrrr sakın dön geri:) böyle dediğime bakma ben de şu an çayın yanında neler götürüyorum bi bilsen. 2 haftadır iyice saldım. dikkat ettim yine aldım amannn dedim.
ya ben doğumdan eve geldim tartıldım 7 kg gitmişti. bebek 3500 doğmuştu. biraz moralim bozulmuştu 10 gider diyordum. 40 ı çıktığında tam 10 kg gitmişti toplamda. kalan 10 da 6 ayda gitti. yani ayda 1,5 falan verdim heralde.

Erkek canim. Aldigim 10 kg yarisi bebege yarisi memelerde sana dedim ya iste frenliyorum kendimi. Sen ne yaptin tatli krizlerini?
Valla 10 kilo gibi bile durmuo kizzz.masallah.senindemi gogusler fortledi...benimko fortlekti o yuzden bi degisim olmadi ama telleri yuzunden takamiyorum sutyenleri..bide sut dolunca buyucekmmis siniri yokmu bunlarin yaaa :)

şimdi kızlarrr geçen bir örtmen arkdş aradı onun veledide aralığın ilk haftası doğmuşşş... bana akıl veriyorr doğuncaki tarihi yazdırma nüfus cüzdanına ben 1 ocak yazdırdım diyor.. aaa niye öyle yaptın diyince ielrde okul için askerlik için dedi.. okul olayını geçiyommm aya göre alınıyor zaten amaa saçma geldi banaa.. ben 29 aralık da doğsa 29 aralık yazdırma taraftarıyım.. annem bileee 22 aralık doğumlu normal tarihini yazdırmışlar... gerçi kadın psikolojisiylee hep der doğmuşum kırkım çıkmadan 1 yaşına girmişim diye her zaman her doğumgününde söyler amaa möhim değil... haaa birde annemin burcunu hiç sevmemm pis oğlak derimmmm annemde gör bak senin oğlanda oğlak olacak diyorr... inatçı da azcık o bakımaa... zaten 22 aralığa kalırsakkk mazallahh ne olur halimmm

cnm o hissi doğduktan sonra yaşayacaksın. ben kucağımda olduğu halde gece gündüz emzirdiğim halde tepiklerini çok özlüyordum. sanki içimde daha güvendeymiş gibi. hatta şey düşünürdüm. böyle kanguru gibi karnımda bi kese olsa sadece kafasını çıkarsa ordan emzirsem sonra geri girse :) emzirmek de çok keyifli çünkü.

Tesekkur ederim yok hic agirlasmadm sadece bi yururken kukuma bicak giriyo onuda doktor kanala giriyo ondan dedi. Gecen hafta 2600du. 3 kgyu tamamlasa yeter bana sende masallah 6 kgda gider dogumda bide emzirirken verirsin ohhh misss

Valla senin prensin kilosuda iyiymis.3.5 da olur o merak etme sen annesi..ben emzirirken de verirsem esim hic beklemez bi daha hamile kal der bosuna fittness parasi odemeye gerek yok :) hamilelikten once baslamsitim guya kilo vermek icin vermeden hamile kaldom diyede uzulmustum.dogal fittness olur :)

kontrolü artık her çarşamba nstyede giriyor sancısıda yok gelmeye niyeti yok beril hanımın Oğlandı dimi seninn :)
Valla annemden daha heyecanlıyım daha meraklıyım sanki 10. doğuruyor gibi tavrı var anlamadım ki yaştan mı acep
Benide nasıl abla olcam korkusu sardı. Acaba sevebilecek miyim iyi örnek olacak mıyım aklımda deli sorular. Kardeşlik duygusunu bilmeyince öyle oluyor. 18 yaşından sonra abla oluyorum sil baştan öğrencez artık

göbüşler foraa
Evlensem çocuk mu yapsam kıskandım ya Yengeç burcuyum ya anaç duygularım kabardı yine
Yasinda gelmis kizz sen bu bilgilerle varyaaa cocuk dogursan hepimizden iyi olursun :) anasinin yerine forum takip etmek fikri cok ilginc gelmisti bana :) heveslisin bu olaylara bence :) ne kadar hevesli olsanda saka bi yana bekle bosver insallah erinde gecinde olur bunlar.ama yirmiden onceki yaslarin keyfini cikar okul hayatinin keyfini felan onlarda ayri bi heves..

evet ya allah sağlık versin ehrşey zamnında güzel yemeside içmeside giymesideee....
bu arada sizde mi devlet göreviylemi ordasınız.. bizde öyle eşimin işi gereği 1 ay gitmiştim hazır yaz tatilimede gelinceee aman yok yokkk birde 12 gün ramazanı orda tutuncaaa amnn gece 11 de iftar 2bucukda sahurrr perişan olmuştuk tamam daha serindi amaaa ... geldik ailelerimiz eee tutmayaydın diyoolar.. uçtuğumuzda bile tuttukkk niye türkiyede iftar erken diye

şimdi 2 yıl ABD veya ispanya görevi varr bennn bozuk atıyommm..zor diyeee yine ispanya makul uçağı ücreti bileti makul en azından gider gelirim 2-3 kez ama abd ye giden bir gidiyor birde dönüyorrr... amannn şu çocuğuda o yüzden yaptık yaaa gidersekkk onu büyütürüz aradan çıkar diyeee ya bakalım ne olacak hayat şartları bizi neye sürükleyecek

zaten üyeydimde sırf şu takvimi takip etmek için eklemiştiim. Sonra aralık annelerini gördüm atladım konuya bir dahada çıkamadım valla çocuk doğurmuş kadar bilgim var desem yalan olmaz :) Bizim nesil internetten araştırma nesilii doğursam valla iyi bakarımda ohooo benim okul var hele daha erkek arkadaşım askere bile gitmedi en az 3-5 senem var evlilik için :)

süper bir duygu kardeşlik helede kızkardeş bambaşka olur.. evet sizde yaş farkı çok fazla bir envi küçük annesi olucan sen onun ama çok seevrsin çok da iyi yaparsın ablalık görevini...
bizim oğlan bakalımm bizde ehr pazartesi o nst saçmalığna giriyozzz... tık yok aynennn haftalar ielrliyo ama acı sancı giderek azalır oldu bakalımm ne olacak yarın

ya evet öyle bi handikap var. ama ben de doğduğu günü yazdırtcam. kızlar için daha kötü. yıl kaybediyor. aralık doğumlu arkadaşlarım var. kaçlısın diye soranlara 85 liyim ama aralık açıklaması yapar mutlaka :) erkekler fazla önemsemiyor. eşim de aralık doğumlu o takmaz mesela. ama sınıf arkadaşlarının hepsinden küçük.

ya benim de bu ara göğüslerim çok sızlıyor. acaba süt mü oluyor. çok merak ediyorum sıksam gelir mi diye. ama korkuyorum sıkmamak lazım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…