- 22 Ağustos 2014
- 606
- 467
- 158
- 44
mUskat kokulu zencefil gibi bise tahminimce guzel koku veriyor diye biliyorum aktarlarda varmis ama bu saaten sonra gidip alamam da ugrasmamda kranfil tarcin koyarim sadece
geçmiş olsunsağol cnm. çorabını ev ayakkabısını hiç çıkarmadı ama cam pencere açıktı üşüttü heralde. şimdi iyi çok şükür
Evee degilim ki ama dur gecen haftaki gobisimi koyim
güle güle kullan hediyeleri... azcık az yeseydin dermişimmmmkızlar muskat soyle bişey. resmini ekledim rendeliyorsun yemek ya da pastalara guzel koku veriyor. ama sanırım serbet için tumunu atıcaksın. kucuk hindistan cevizi deniyor.
geçmiş olsun
ayy benimki dimdik sanırım ya : S
minişin ama sen az kilo aldın ondan ben 20 yi gecicem nerdeyseee..
Kızlar maşallah hepiniz bugun evdeydiniz herhalde. Benm de Kayınvalidemler annemler abimler bir aradaydık. Annemlerde kayınvalidemler de bebek bohcası hazırlamıslar annemlerde yemek yedik bize bohcaları getirdik. Bohcalar acıldı, bisuru hediyemiz oldu. Lohusa tacı ve terligim de geldi. Yatak yorgan uhuuu ev doldu.Bez bilmem ne.
Maşşallah kuzucum simdiden süslü olacak damat bohcası gibi yok yok yani. Ben de Herşeyini gösterdim aldıklarım yatptıklarım. inşallah gule gule kulancaz.
göbişimiz aşağıda degil galiba ya.
bu arada cok yedim tatlıdan bas agrısı tuttu. soda ictim fena durumdayım. Pastalar corekler valla bişi yapmadım benn. hepsi ailelerin sucu
Evet öyle olacak :) anneminde öyle sancı yok bebek dönmemiş hep kendine mi saklayacaksın biz sevemeyecez miyiz diye güldürüyorum doğurmayacam diyorsüper bir duygu kardeşlik helede kızkardeş bambaşka olur.. evet sizde yaş farkı çok fazla bir envi küçük annesi olucan sen onunama çok seevrsin çok da iyi yaparsın ablalık görevini...
bizim oğlan bakalımm bizde ehr pazartesi o nst saçmalığna giriyozzz... tık yok aynennn haftalar ielrliyo ama acı sancı giderek azalır oldu bakalımm ne olacak yarın
evet korunun kadındoğumcularından eski gata dr larından zaten istifa etti askeriyeye dayanamadıhmm kadın doğumcu mu o da. 3-4 tane kadın doğumcu var galiba. ama en yoğun meltem hanım. çok hastası var ve ben çok memnunum. bugün başka hastaneye gitse hiç düşünmem ben de giderim :)
demek doğru budurummm.. aman bende 26 ekim doğumluyum ama hiç dememm 2 ay sonra 1 yaşıma girdim diyeya evet öyle bi handikap var. ama ben de doğduğu günü yazdırtcam. kızlar için daha kötü. yıl kaybediyor. aralık doğumlu arkadaşlarım var. kaçlısın diye soranlara 85 liyim ama aralık açıklaması yapar mutlaka :) erkekler fazla önemsemiyor. eşim de aralık doğumlu o takmaz mesela. ama sınıf arkadaşlarının hepsinden küçük.
benimde 1 hafta önce öyleydi ama geçti sankiiiya benim de bu ara göğüslerim çok sızlıyor. acaba süt mü oluyor. çok merak ediyorum sıksam gelir mi diye. ama korkuyorum sıkmamak lazım diye.
yok yok bu arkdşn oğluda 7 yaşındaaa doğum belgesi ile gidip 1 ocak yazdırtmış nasılsa artıkk.. ben de sen gibi dedim artık yok diyeee yoo avr dedi... amannn bencede daha babası yapmamış askerliğiiEvet öyle olacak :) anneminde öyle sancı yok bebek dönmemiş hep kendine mi saklayacaksın biz sevemeyecez miyiz diye güldürüyorum doğurmayacam diyor
ayrıca o 1 ocakta yazdırma olayına falan gelince artık yazdıramıyorsun illa doğum belgesi istiyorlar diye biliyorum benn.
Tam tarihinde yazdırmak en iyisi ya amann bu zamanda askerlik için planlama mı kaldı. Eskiden askerlik 3-5 seneymiş ondan geç gitsin dertlerine düşmüşlerde şimdiii ohoo gereksiz.
of mideme rennie içeyim ne olur ki ?güle güle kullan hediyeleri... azcık az yeseydin dermişimmmm
yarasın boşevr götürr götür az kaldı zaten
bu arada hayatımda ilkkez muskat gördüm.. o ne öyle ceviz gibi.. kırıpmı katacaz şerbeteeekızlar muskat soyle bişey. resmini ekledim rendeliyorsun yemek ya da pastalara guzel koku veriyor. ama sanırım serbet için tumunu atıcaksın. kucuk hindistan cevizi deniyor.
geçmiş olsun
ayy benimki dimdik sanırım ya : S
minişin ama sen az kilo aldın ondan ben 20 yi gecicem nerdeyseee..
Kızlar maşallah hepiniz bugun evdeydiniz herhalde. Benm de Kayınvalidemler annemler abimler bir aradaydık. Annemlerde kayınvalidemler de bebek bohcası hazırlamıslar annemlerde yemek yedik bize bohcaları getirdik. Bohcalar acıldı, bisuru hediyemiz oldu. Lohusa tacı ve terligim de geldi. Yatak yorgan uhuuu ev doldu.Bez bilmem ne.
Maşşallah kuzucum simdiden süslü olacak damat bohcası gibi yok yok yani. Ben de Herşeyini gösterdim aldıklarım yatptıklarım. inşallah gule gule kulancaz.
göbişimiz aşağıda degil galiba ya.
bu arada cok yedim tatlıdan bas agrısı tuttu. soda ictim fena durumdayım. Pastalar corekler valla bişi yapmadım benn. hepsi ailelerin sucu
Valla senin prensin kilosuda iyiymis.3.5 da olur o merak etme sen annesi..ben emzirirken de verirsem esim hic beklemez bi daha hamile kal der bosuna fittness parasi odemeye gerek yok :) hamilelikten once baslamsitim guya kilo vermek icin vermeden hamile kaldom diyede uzulmustum.dogal fittness olur :)
sana öyle geliyorrr küçülme yoktur... rahim aşağı iniyor ya bana da öyle geldi küçüldü gibi ama eski sütyeni takınca olamayıncaa anladım
sana öyle geliyorrr küçülme yoktur... rahim aşağı iniyor ya bana da öyle geldi küçüldü gibi ama eski sütyeni takınca olamayıncaa anladım
Simdiden boyleysem zaten kesin sendromlara girerim ben yaa..hic bos kalmamam lazim..icimde ben onu hrseyden korurum diyorum sonrada diomki vucudumda iltihap var dogabilir artik..o dogarsa sikinti cekmez bidaha.esim gozum biseylere dustukce hep eslemi dusun dio yemiom bisi ondan korkuom.aslinda iyiyim ama olurda atak gecirirsem kizim strese girer yine..o gece 90 larda sancim cikti.alete bi baktik 89 90 anammm sok oldum..doguruyorum dedim allah allah boyle biseymiki diom..ama kasiklarda pek bisi yok bi nokta haric karnimin genelinde vardi baski.acaba gozlukmu yok gozumde diom bakiom gozlukte var..anamm nasil agladiydim yaa.gecen hafta bu geceydi iste..allahim cok sukur atlattik..az cok anladim sanci nasil bisi olacak..cnm o hissi doğduktan sonra yaşayacaksın. ben kucağımda olduğu halde gece gündüz emzirdiğim halde tepiklerini çok özlüyordum. sanki içimde daha güvendeymiş gibi. hatta şey düşünürdüm. böyle kanguru gibi karnımda bi kese olsa sadece kafasını çıkarsa ordan emzirsem sonra geri girse :) emzirmek de çok keyifli çünkü.
evet ya allah sağlık versin ehrşey zamnında güzel yemeside içmeside giymesideee....
bu arada sizde mi devlet göreviylemi ordasınız.. bizde öyle eşimin işi gereği 1 ay gitmiştim hazır yaz tatilimede gelinceee aman yok yokkk birde 12 gün ramazanı orda tutuncaaa amnn gece 11 de iftar 2bucukda sahurrr perişan olmuştuk tamam daha serindi amaaa ... geldik ailelerimiz eee tutmayaydın diyoolar.. uçtuğumuzda bile tuttukkk niye türkiyede iftar erken diye
şimdi 2 yıl ABD veya ispanya görevi varr bennn bozuk atıyommm..zor diyeee yine ispanya makul uçağı ücreti bileti makul en azından gider gelirim 2-3 kez ama abd ye giden bir gidiyor birde dönüyorrr... amannn şu çocuğuda o yüzden yaptık yaaa gidersekkk onu büyütürüz aradan çıkar diyeee ya bakalım ne olacak hayat şartları bizi neye sürükleyecek
Bizim kiz bizi cok uzmedi elhamdulillah.ondan bes taneye ok dioz simdilik.e tabi bu dusuncemi iki ay sonra tekrar konusuruz :) yani belki hemen olmaz ama hayatimda bes cocuk olsa guzel olur.her biri ile hayat gecer gider..dertleriyle oyalaniriz.yaslaninca kapimizi acan olur ins..zaten iki yil dogru degil tekrar hamile kalmak.heleki benim sirada iki ameliyatim var suan..alti ay sonra kesin olmam lazim.onlari dusununce iki uc yil bizde yapamayiz bidaha..once saglik olmasi lazim yoksa bak ne hallere dusuo insan..Walla zaten dogsun hemen baslicam spora cok ozledim. Ay masallah kiz benim.dötüm yemiyo su an 2.ye
çok erken değil mi , iiyi gecelerrrİyi geceler hanımlar önce kitap sonra uyku malum staj var. Rahat uykular herkese
Bizim kiz bizi cok uzmedi elhamdulillah.ondan bes taneye ok dioz simdilik.e tabi bu dusuncemi iki ay sonra tekrar konusuruz :) yani belki hemen olmaz ama hayatimda bes cocuk olsa guzel olur.her biri ile hayat gecer gider..dertleriyle oyalaniriz.yaslaninca kapimizi acan olur ins..zaten iki yil dogru degil tekrar hamile kalmak.heleki benim sirada iki ameliyatim var suan..alti ay sonra kesin olmam lazim.onlari dusununce iki uc yil bizde yapamayiz bidaha..once saglik olmasi lazim yoksa bak ne hallere dusuo insan..
Eee canim nerde sizin bohcalar ciciler..benim gibi merakli melahata yapilirmi bu? Emzigi once agzina verilip sonra cekilen bebeler gibi aglarim ama heeee.yarin bekliyorum cicilerin resimlerini..bebek sekerinide cekersin akil veririz olmadi.yani tabi seni begenmistirsinde fikir almak istersin belki :) whatsupp felan kurmak yasak degilmi ya? Ben bilmiom pek cakmiom bu davalardan.varsa oyle bisi kurak valla.benim icin super olur.heleki istanbuldakilerle gorusme ayarlayak ins..ben tr ye gelince bildiririm hepinizi orgutlerim :)kızlar whatsup grubu mu kursak : S
bu arada yarın bebek şekerleri için calısmalara baslayacagım. Ama aksam baslarım herhalde cunku stickerlar aksam gelecek sanırım.
Resimle sekerlerini ben yaptim elde yapmasi pek guzel oluyorr vallakızlar whatsup grubu mu kursak : S
bu arada yarın bebek şekerleri için calısmalara baslayacagım. Ama aksam baslarım herhalde cunku stickerlar aksam gelecek sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?