Bizim kiz bizi cok uzmedi elhamdulillah.ondan bes taneye ok dioz simdilik.e tabi bu dusuncemi iki ay sonra tekrar konusuruz :) yani belki hemen olmaz ama hayatimda bes cocuk olsa guzel olur.her biri ile hayat gecer gider..dertleriyle oyalaniriz.yaslaninca kapimizi acan olur ins..zaten iki yil dogru degil tekrar hamile kalmak.heleki benim sirada iki ameliyatim var suan..alti ay sonra kesin olmam lazim.onlari dusununce iki uc yil bizde yapamayiz bidaha..once saglik olmasi lazim yoksa bak ne hallere dusuo insan..
Birincisi aslinda varis var bizlerde hepimizde...ailede olmayan yok o ameliyati.banada dallanip budaklanmadan alalim dediler.bende okulima gore ayarlamistim tarihini olacaktim gel gelelimki hamilelik cikti..o kaldi eylul 2015 e erteledik..simdide safra kesesi alincak dediler.etti iki.bakalim seneye ne olur halim.curuk ciktim bea bu yasimda :) elhamdulillah iyiyim..aclik disinda iyiyim.corba ictim ama sanirim pek iyi gelmedi..bide sadece tuzla haslanmis yagsiz salcasiz baharatsiz hiccc biswysiz makarna yedim..iyyyyy bi midem bulandiki sormayin yemedim koydum geri igrenc bisi...ac kalirim daha iyi dedim..amann bilmiomki iyimiyim kotumuyum..iyiyim diomda bu nasil bi is anlamadim.hersey yasak..yemedigim seyleri bile canim cekio napcam ben? Yarin kalksamki hersey normal kesin iki gunde iki kilo alirim aklimdaki herseyi yapar yerim vallaaaa2 ameliyat ne safra kesesi dısında ne var kii , bu arada nasılsınnn
Eee canim nerde sizin bohcalar ciciler..benim gibi merakli melahata yapilirmi bu? Emzigi once agzina verilip sonra cekilen bebeler gibi aglarim ama heeee.yarin bekliyorum cicilerin resimlerini..bebek sekerinide cekersin akil veririz olmadi.yani tabi seni begenmistirsinde fikir almak istersin belki :) whatsupp felan kurmak yasak degilmi ya? Ben bilmiom pek cakmiom bu davalardan.varsa oyle bisi kurak valla.benim icin super olur.heleki istanbuldakilerle gorusme ayarlayak ins..ben tr ye gelince bildiririm hepinizi orgutlerim :)
Resimle sekerlerini ben yaptim elde yapmasi pek guzel oluyorr valla
Birincisi aslinda varis var bizlerde hepimizde...ailede olmayan yok o ameliyati.banada dallanip budaklanmadan alalim dediler.bende okulima gore ayarlamistim tarihini olacaktim gel gelelimki hamilelik cikti..o kaldi eylul 2015 e erteledik..simdide safra kesesi alincak dediler.etti iki.bakalim seneye ne olur halim.curuk ciktim bea bu yasimda :) elhamdulillah iyiyim..aclik disinda iyiyim.corba ictim ama sanirim pek iyi gelmedi..bide sadece tuzla haslanmis yagsiz salcasiz baharatsiz hiccc biswysiz makarna yedim..iyyyyy bi midem bulandiki sormayin yemedim koydum geri igrenc bisi...ac kalirim daha iyi dedim..amann bilmiomki iyimiyim kotumuyum..iyiyim diomda bu nasil bi is anlamadim.hersey yasak..yemedigim seyleri bile canim cekio napcam ben? Yarin kalksamki hersey normal kesin iki gunde iki kilo alirim aklimdaki herseyi yapar yerim vallaaaa
Aynen.biz dort ksrdesiz erkek var benden sonra.o bile yegeni icin neler yapti neler.boyle gunlerde belli oluo insanin yanindakiler.ne bileyim ne kadsr coklar o kadar iyiler...iki cocuk evlendirdigini dusunsene.hemen evin issizlasir...annem uc kizinin ucunede ayri ayri yapti.birinde memnun kalmadigini oburunde yapmadi gibi seyler yani..amann ne bileyim hepsi evlenip gidene kadar en buyugunun cocugu olur felan..torun tosba severiz herhalde..daha dogurmadan torunu dusunen bende kafayi yedim sanirsam :) aman ne biliyim genis dusunuyorum isteWalla kardeste cok iyi. Simdi bakiyorum biz 3 kiz kardesiz kenetliyiz birbirimize. Onlar olmasa ne yapardim diyorum. Ana baba bi gun gocup gidiyo kardes kaliyo bi tek.
Ozelden no atacaz birbirimize heralde bende bilmiom..bilenler olupta okursa bildirsin kizlar bize bu isler nasil yuruo? Anam kendimi kandira kandira burnum uzicak yalanci oldum beynime sapin sacma komutlar veriom :)süper olur, nasıl yaparız bilmiyorum ama..bohcaların fotosu ölüm ya yarın bi ayarlamaya calısayımmm.
elde yapmayı goze alamadım hazırları kaplıcam o kadar. valla onla ugrasmadım.
ohoyy sen hadi normal de o kaadar yedigi halde hala canımız bişiler cekio allah sana guc kuvvet sabır versin.yiyemediklerine yedim saydım de gec. kandır kendini
Bebismi inmedi? Iner canim ins..senin daha bi ayin var.ben baktim nette yazioki ilk gebeliklerde dogumdan bi iki hafta once inermis..ikinci ve sonraki gebeliklerdede bi kac gun once inermis..donduyse inme cokta problem degildir bence.yine doktoruna sorda..bizim bidahaki randevu iki hafta sonraya yine.bes aralim sanirim.bakarsin bidaha gitmem...bebisi dogururum :) ayyy niyeyse aklima bir aralik takildiherhalde oyledirr, halelderiz.
çarşamba günü gelsin artık ya , doktora gitcem inmedi herhalde napcam
hayırrrrr sakın dön geri:) böyle dediğime bakma ben de şu an çayın yanında neler götürüyorum bi bilsen. 2 haftadır iyice saldım. dikkat ettim yine aldım amannn dedim.
ya ben doğumdan eve geldim tartıldım 7 kg gitmişti. bebek 3500 doğmuştu. biraz moralim bozulmuştu 10 gider diyordum. 40 ı çıktığında tam 10 kg gitmişti toplamda. kalan 10 da 6 ayda gitti. yani ayda 1,5 falan verdim heralde.
Bebismi inmedi? Iner canim ins..senin daha bi ayin var.ben baktim nette yazioki ilk gebeliklerde dogumdan bi iki hafta once inermis..ikinci ve sonraki gebeliklerdede bi kac gun once inermis..donduyse inme cokta problem degildir bence.yine doktoruna sorda..bizim bidahaki randevu iki hafta sonraya yine.bes aralim sanirim.bakarsin bidaha gitmem...bebisi dogururum :) ayyy niyeyse aklima bir aralik takildielifceeeee gibi..o tarihte guzel yaaa :) biz el mahkum beklemeye :) bilmiozki ne zaman gelmek iatiyorum dicekleef
kızlar whatsup grubu mu kursak : S
bu arada yarın bebek şekerleri için calısmalara baslayacagım. Ama aksam baslarım herhalde cunku stickerlar aksam gelecek sanırım.
2 hafta coookk. 1 aralık güzel 12 aralık nasıl 12.12.2014
bebekprenses maşallah benden daha ilerdeee görüntün ben de 2 hafta sonr oyle mi olcammm
hımmmm baksen eşin yapacakkk demekkk harikaymışşşkgokce valla ceviz gibi kırıan bişi değil içi dolu. oylece atın yazıyormus tariflerde. Ben yapmıcam serbeti Eşim yapacak ona sordum
haydi bakalım nerde ekmekk ora memleket oluyor hsyırlısı olsunnn.... nasip kısmettt bu işlerSimdiden boyleysem zaten kesin sendromlara girerim ben yaa..hic bos kalmamam lazim..icimde ben onu hrseyden korurum diyorum sonrada diomki vucudumda iltihap var dogabilir artik..o dogarsa sikinti cekmez bidaha.esim gozum biseylere dustukce hep eslemi dusun dio yemiom bisi ondan korkuom.aslinda iyiyim ama olurda atak gecirirsem kizim strese girer yine..o gece 90 larda sancim cikti.alete bi baktik 89 90 anammm sok oldum..doguruyorum dedim allah allah boyle biseymiki diom..ama kasiklarda pek bisi yok bi nokta haric karnimin genelinde vardi baski.acaba gozlukmu yok gozumde diom bakiom gozlukte var..anamm nasil agladiydim yaa.gecen hafta bu geceydi iste..allahim cok sukur atlattik..az cok anladim sanci nasil bisi olacak..
yok canim.benim esim bura dogumlu zaten..senelerdir 36 yildir burda ailesi.ama biz evlenince dondu kv kp..onlar istanbulda artik biz burada..ben deli gibi evlenipte geldim yani.sanki baska erkek yoktu dimi tr de :) ama prensim gibisi yok valla:) herkese kendininki tatli gelirmis ya :) bizimkidr boyle oldu yani.burada gorecegimiz gunler varmis..son bes yil diyor esim (insallahhhhh) cocugu okutmayalim burada diyoruz ama allah bilir bakalim..
kıss suss ceza yersinnn kk dan...kızlar whatsup grubu mu kursak : S
bu arada yarın bebek şekerleri için calısmalara baslayacagım. Ama aksam baslarım herhalde cunku stickerlar aksam gelecek sanırım.
bu arada kapıdaki tacı farketmedim sanmaaacanım bak foto koyuorum bişeyler yedim ama hala bi boşluk mevcuttYusuf size ii geceler dilio güzell teyzeleri
Eki Görüntüle 1312238 Eki Görüntüle 1312239
saoll canım tıkınıp duruorum 78 gibi durmuorum diorum kendi kendime moral verip yemeye devammmmm
hahah, bebek de oyle maşallah.
ya simdi size garip bi resim koycam resimde cok belli değil ama gobek ustu cukur ama gobek cevremde 2 ayrı tepecik var. yani karnım 4 kose gibi. gogusler sanki 4 tane gibi duruyor.Eki Görüntüle 1312260 siz de de oyle oluyor mu bu kasılma anı mı bi acı karın agrısı oldu tepecikler belirdi
bari geceliğin içine sindimi.. sanki gecelikte mi alacaktın neee... arkadaş ben girdim cart diye aldımmm kendime kızıyomm vallacanımm bana mantıklı geldi grup
ya sticker konusunda çook dertliyim içime sinen bişey bulamadım ne zazzle ne özel günler vs ..
valla anlayamadım bişeyyy ama sertleşme varsa kasılmadır diyolarrrhahah, bebek de oyle maşallah.
ya simdi size garip bi resim koycam resimde cok belli değil ama gobek ustu cukur ama gobek cevremde 2 ayrı tepecik var. yani karnım 4 kose gibi. gogusler sanki 4 tane gibi duruyor.Eki Görüntüle 1312260 siz de de oyle oluyor mu bu kasılma anı mı bi acı karın agrısı oldu tepecikler belirdi
bu arada kapıdaki tacı farketmedim sanmaaa
bebek dönük. ama bence o kafa degil. cunku doktor kafa diye ta sivriligin alt kısmını gosteriyor. orası omuz mu
babası gibi omuzlu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?