2014 Aralık Anneleri

Walla kardeste cok iyi. Simdi bakiyorum biz 3 kiz kardesiz kenetliyiz birbirimize. Onlar olmasa ne yapardim diyorum. Ana baba bi gun gocup gidiyo kardes kaliyo bi tek.

2 ameliyat ne safra kesesi dısında ne var kii , bu arada nasılsınnn
Birincisi aslinda varis var bizlerde hepimizde...ailede olmayan yok o ameliyati.banada dallanip budaklanmadan alalim dediler.bende okulima gore ayarlamistim tarihini olacaktim gel gelelimki hamilelik cikti..o kaldi eylul 2015 e erteledik..simdide safra kesesi alincak dediler.etti iki.bakalim seneye ne olur halim.curuk ciktim bea bu yasimda :) elhamdulillah iyiyim..aclik disinda iyiyim.corba ictim ama sanirim pek iyi gelmedi..bide sadece tuzla haslanmis yagsiz salcasiz baharatsiz hiccc biswysiz makarna yedim..iyyyyy bi midem bulandiki sormayin yemedim koydum geri igrenc bisi...ac kalirim daha iyi dedim..amann bilmiomki iyimiyim kotumuyum..iyiyim diomda bu nasil bi is anlamadim.hersey yasak..yemedigim seyleri bile canim cekio napcam ben? Yarin kalksamki hersey normal kesin iki gunde iki kilo alirim aklimdaki herseyi yapar yerim vallaaaa

süper olur, nasıl yaparız bilmiyorum ama..bohcaların fotosu ölüm ya yarın bi ayarlamaya calısayımmm.

Resimle sekerlerini ben yaptim elde yapmasi pek guzel oluyorr valla

elde yapmayı goze alamadım hazırları kaplıcam o kadar. valla onla ugrasmadım.

ohoyy sen hadi normal de o kaadar yedigi halde hala canımız bişiler cekio allah sana guc kuvvet sabır versin.yiyemediklerine yedim saydım de gec. kandır kendini

Walla kardeste cok iyi. Simdi bakiyorum biz 3 kiz kardesiz kenetliyiz birbirimize. Onlar olmasa ne yapardim diyorum. Ana baba bi gun gocup gidiyo kardes kaliyo bi tek.
Aynen.biz dort ksrdesiz erkek var benden sonra.o bile yegeni icin neler yapti neler.boyle gunlerde belli oluo insanin yanindakiler.ne bileyim ne kadsr coklar o kadar iyiler...iki cocuk evlendirdigini dusunsene.hemen evin issizlasir...annem uc kizinin ucunede ayri ayri yapti.birinde memnun kalmadigini oburunde yapmadi gibi seyler yani..amann ne bileyim hepsi evlenip gidene kadar en buyugunun cocugu olur felan..torun tosba severiz herhalde..daha dogurmadan torunu dusunen bende kafayi yedim sanirsam :) aman ne biliyim genis dusunuyorum iste i

Ozelden no atacaz birbirimize heralde bende bilmiom..bilenler olupta okursa bildirsin kizlar bize bu isler nasil yuruo? Anam kendimi kandira kandira burnum uzicak yalanci oldum beynime sapin sacma komutlar veriom :)

herhalde oyledirr, halelderiz.
çarşamba günü gelsin artık ya , doktora gitcem inmedi herhalde napcam

herhalde oyledirr, halelderiz.
çarşamba günü gelsin artık ya , doktora gitcem inmedi herhalde napcam
Bebismi inmedi? Iner canim ins..senin daha bi ayin var.ben baktim nette yazioki ilk gebeliklerde dogumdan bi iki hafta once inermis..ikinci ve sonraki gebeliklerdede bi kac gun once inermis..donduyse inme cokta problem degildir bence.yine doktoruna sorda..bizim bidahaki randevu iki hafta sonraya yine.bes aralim sanirim.bakarsin bidaha gitmem...bebisi dogururum :) ayyy niyeyse aklima bir aralik takildi elifceeeee gibi..o tarihte guzel yaaa :) biz el mahkum beklemeye :) bilmiozki ne zaman gelmek iatiyorum dicekleef

canım bak foto koyuorum bişeyler yedim ama hala bi boşluk mevcutt Yusuf size ii geceler dilio güzell teyzeleri

2 hafta coookk. 1 aralık güzel 12 aralık nasıl 12.12.2014

bebekprenses maşallah benden daha ilerdeee görüntün ben de 2 hafta sonr oyle mi olcammm

kgokce valla ceviz gibi kırıan bişi değil içi dolu. oylece atın yazıyormus tariflerde. Ben yapmıcam serbeti Eşim yapacak ona sordum
hımmmm baksen eşin yapacakkk demekkk harikaymışşş

haydi bakalım nerde ekmekk ora memleket oluyor hsyırlısı olsunnn.... nasip kısmettt bu işlersevmek , güzel duygu

kızlar whatsup grubu mu kursak : S

bu arada yarın bebek şekerleri için calısmalara baslayacagım. Ama aksam baslarım herhalde cunku stickerlar aksam gelecek sanırım.
kıss suss ceza yersinnn kk dan...
bu arada vay vayyy marifetlerni sonradan döküyon deseneee... bebek şekeri sticker falan vay vay vayyy.. benim kızkardeş yaptırtıyor şeekrciyeee getirirse doğmassam öncesinde paylaşırım resmini hazır oldu amannn beceremem ben şu kurabiyeleri yapsammm... aldım okadar malzemeee eşim gördü dün salondaa allah seni bildiği gibi yapsın gökçe diyo niye dedim.. şimdiden buğra alp e oyun hamurumu aldın oyuncak mı aldın diyeee bana gülüyor.. yaa onalrdan kurabiye yapacam dedim inann madı

saoll canım tıkınıp duruorum 78 gibi durmuorum diorum kendi kendime moral verip yemeye devammmmm

hahah, bebek de oyle maşallah.

ya simdi size garip bi resim koycam resimde cok belli değil ama gobek ustu cukur ama gobek cevremde 2 ayrı tepecik var. yani karnım 4 kose gibi. gogusler sanki 4 tane gibi duruyor. siz de de oyle oluyor mu bu kasılma anı mı bi acı karın agrısı oldu tepecikler belirdi

canım dönmüş müydü seninki bende de totosuyla başı öle yapıo2 tümsek belirioo

canımm bana mantıklı geldi grup

ya sticker konusunda çook dertliyim içime sinen bişey bulamadım ne zazzle ne özel günler vs ..
bari geceliğin içine sindimi.. sanki gecelikte mi alacaktın neee... arkadaş ben girdim cart diye aldımmm kendime kızıyomm valla ama almasam kalmıştııı

valla anlayamadım bişeyyy ama sertleşme varsa kasılmadır diyolarrr

kgokce sertleşme 2 gundur hep var. ara ara gelen bişi değil. artık otururken hni once poponu koyarsın 90 dereceye gelir kendini bırakırsın ya koltuga. yok annecim dun ve bugun o hareketi yapamadıgımdan direkt acıyla kendimi koltuga bırakıyorum. sertlik oyle ki kırılca ortadan diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…