ayy yerim ya çok şekerrrr maşallah senin göbüşünün de benimkinden kalır yanı yokmuş.canım bak foto koyuorum bişeyler yedim ama hala bi boşluk mevcuttYusuf size ii geceler dilio güzell teyzeleri
Eki Görüntüle 1312238 Eki Görüntüle 1312239
bizde 2 valiz yaptıkkk amaa 3.de çıkacak gibi ketıl kurabiye şerbet vs de götürrsekkk ne akla hizmete bunları hastaneye götürüceksek... aldıkalrında hayırlı olaaa:)canım o Yusufun dolabının kapağıbugün lcw dan terlik marilyn den gecelik sabahlık aldık o valiz kapanmıooo şaka gibi ..offff darlandımm çok
bizim adam daha gelmedi teee çayyolundannn düğünden.. sözde doğururm diye izne çıktııı ama düğünlerde geziyorrrayy yerim ya çok şekerrrr maşallah senin göbüşünün de benimkinden kalır yanı yokmuş.
Aynen.biz dort ksrdesiz erkek var benden sonra.o bile yegeni icin neler yapti neler.boyle gunlerde belli oluo insanin yanindakiler.ne bileyim ne kadsr coklar o kadar iyiler...iki cocuk evlendirdigini dusunsene.hemen evin issizlasir...annem uc kizinin ucunede ayri ayri yapti.birinde memnun kalmadigini oburunde yapmadi gibi seyler yani..amann ne bileyim hepsi evlenip gidene kadar en buyugunun cocugu olur felan..torun tosba severiz herhalde..daha dogurmadan torunu dusunen bende kafayi yedim sanirsam :) aman ne biliyim genis dusunuyorum istei
kızlar sacma bişey soracagım. en soda ictigim anda ya da güzel sekerli bişi yedigimde anında oglum harekete geciyor. daha mideme inmeden nerden haberi oluyor. tad alıyor desem daha dur ben almadım desem yeri. midemden dagılsa neyse ne de daha icerken ya da yerken yahu hareketleniyor. yani bu hareketlilik mideye gelen seyin midedeki hareketleri mi sesi mi onu tetikliyor yoksa beynimdeki hisler mi ona yansıyor. yani tad alma hissi. bilemedim ve cok saskınım sizce de ilginc değilm i.
son zamanlarda o kadar obur oldu ki içtigim suyu bile algılıyor, noluyo yaaa bilen var mı
bizde 2 valiz yaptıkkk amaa 3.de çıkacak gibi ketıl kurabiye şerbet vs de götürrsekkk ne akla hizmete bunları hastaneye götürüceksek... aldıkalrında hayırlı olaaa:)
bu arada dolap kapakalrınıda taçlı yaptırmışın amannn çocuk kendini doğar doğmaz kral ilan edecekkk (hoş evinizin kralı prensi olucak ama) işin zorrr hadi bakalım
ayy evet koy lütfen. sen foto koydun mu daha önce ben seni hiç görmedim galiba. koyduysan da ben kaçırdım heralde.bizim adam daha gelmedi teee çayyolundannn düğünden.. sözde doğururm diye izne çıktııı ama düğünlerde geziyorrryarın çeker korum resmi inşlh... banada yorum yaparsınızzz şişko görünnn dermişim... yarın kontrolmüzde var boşu boşuna nst ye girecem onamı yanamm verdiğimiz parayamııı hoş az amaa son muayene parası + nst verecez NST son değildir ya bakalımmm
hımm bilemedimm ne zaman nst ye girecennn çıkarrr ortayaaa... gerçi zaman bile fark ediyor biz öğlen doktora gidince nst de 10 larda 20 lerde çıkıyorrrr amaa akşam 6 da gidince 40-50 leri görüyor değerrr anlayamadımmm bende bunu.. zamanda mı önemliii sancı için... yani gece gece mi doğacak diye tırsıyommm gündüz daha iyi.. eşimde saçmalama trafik yok gece daha iyi diyo:) acaba nedir senin durumdaa merak ettim sancı mı yoksaa bebiş hareketimikgokce sertleşme 2 gundur hep var. ara ara gelen bişi değil. artık otururken hni once poponu koyarsın 90 dereceye gelir kendini bırakırsın ya koltuga. yok annecim dun ve bugun o hareketi yapamadıgımdan direkt acıyla kendimi koltuga bırakıyorum. sertlik oyle ki kırılca ortadan diye dusunuyorum.
Heheheh senin bebis iyice yaymis kendinihahah, bebek de oyle maşallah.
ya simdi size garip bi resim koycam resimde cok belli değil ama gobek ustu cukur ama gobek cevremde 2 ayrı tepecik var. yani karnım 4 kose gibi. gogusler sanki 4 tane gibi duruyor.Eki Görüntüle 1312260 siz de de oyle oluyor mu bu kasılma anı mı bi acı karın agrısı oldu tepecikler belirdi
ayy yerim ya çok şekerrrr maşallah senin göbüşünün de benimkinden kalır yanı yokmuş.
kurabiyelerni nasılki sen yapmadın sabun güzeli :) sende ben gibi herşey yaptırtıyonn vallaaa.. birde diyom gelen giden olmassa oturup sonrasında kendim yerim olurum 3. dünyaaaahahahah nasıl güldümmmmya o şerbet olayına hastanede girsek mi bende bilmiorum
herşey taçlı bizde kuzum kurabiyelerimizi de hemen paylaşıorummm ama daa teslim almadımm yarın inşş
yok yok koymadımm galibaaayy evet koy lütfen. sen foto koydun mu daha önce ben seni hiç görmedim galiba. koyduysan da ben kaçırdım heralde.
benim de yarın kontrol var saat 3 te. bu sefer şu nst kağıdına ben de bakcam. hiç bilmiyorum sancım var mı varsa kaçlarda. dr normal dedi çıktık geldik.ben ilk defa muayene parası vermicem 10 gün olmadı çünkü:)
20 kg alan biri olarak aynen senın gibi düşünüyorum .. dıyor 10 kılo dogumla gitse diger 10 kıloda yaza kadar gitse .. bakalım nolcak sonumuz .. gerci ben yalnız kalacagım için malum annemlerden uzagız Asyamın , evin peşinde yorgunluktan verırım gibi geliyor ... yemekten sonra bende bişiler atıstırıyom hep , guzel bi meyva yıyom , tatlı varsa kaçarı yokbu şişko halimle oturduğum yerde tempo tutmaya çalışıp dansediorumm eşim koptu yaaaaaaa gıcık oldum bi zamanlar bende fittim hafif balık etliydim iidi .. kızzlaaaaar ne zaman eski kotlara topuklulara dönerizz be .. yazlık herşeyim 36 beden o imkansız duruo 2015 yazını geçiorum çünkü 14 le kapatiim derken 18 oldumm ve 20 yle 21 le anca kapatırım .. deli gibi yemeye devam hep açım insan akşam yemeğinden sora açlık hisseder mipis boğaz gibiyim bi de herseyi üstüste yiebiliorum aman ya verilir 10 doğumda gitse 10 da bikaç ayda verir miyiz kızlarr 20 güzell diorum
canım eskiden öyle oluyormus ama artık hastanelerde kayıtlı dogum belgemızle nufusa gidildigi için yapmıyorlarmıs ıstedigin tarihe . benim bildigim böyleşimdi kızlarrr geçen bir örtmen arkdş aradı onun veledide aralığın ilk haftası doğmuşşş... bana akıl veriyorr doğuncaki tarihi yazdırma nüfus cüzdanına ben 1 ocak yazdırdım diyor.. aaa niye öyle yaptın diyince ielrde okul için askerlik için dedi.. okul olayını geçiyommm aya göre alınıyor zaten amaa saçma geldi banaa.. ben 29 aralık da doğsa 29 aralık yazdırma taraftarıyım.. annem bileee 22 aralık doğumlu normal tarihini yazdırmışlar... gerçi kadın psikolojisiylee hep der doğmuşum kırkım çıkmadan 1 yaşına girmişim diye her zaman her doğumgününde söyler amaa möhim değil... haaa birde annemin burcunu hiç sevmemm pis oğlak derimmmm annemde gör bak senin oğlanda oğlak olacak diyorr... inatçı da azcık o bakımaa... zaten 22 aralığa kalırsakkk mazallahh ne olur halimmm
canım ya benmide gogusler küçüldü gibi geliyordu ama sonra anladım ki göbek buyuyunce onları küçülmüş sanıryormusum ben
aynen senin göbek gibi oluyoe bazen benımde top giib değilde yatınca hareket edince karnım dıkdortgenlesiyorhahah, bebek de oyle maşallah.
ya simdi size garip bi resim koycam resimde cok belli değil ama gobek ustu cukur ama gobek cevremde 2 ayrı tepecik var. yani karnım 4 kose gibi. gogusler sanki 4 tane gibi duruyor.Eki Görüntüle 1312260 siz de de oyle oluyor mu bu kasılma anı mı bi acı karın agrısı oldu tepecikler belirdi
amann olmasınnn ben direkt doğduğu günü yazdıracam 12.12.14 de doğarsa evlilik yıldönümmüz olurrr.. o ki bekledi varsın bir kaç gün geçsin günü diyom ya bakalım20 kg alan biri olarak aynen senın gibi düşünüyorum .. dıyor 10 kılo dogumla gitse diger 10 kıloda yaza kadar gitse .. bakalım nolcak sonumuz .. gerci ben yalnız kalacagım için malum annemlerden uzagız Asyamın , evin peşinde yorgunluktan verırım gibi geliyor ... yemekten sonra bende bişiler atıstırıyom hep , guzel bi meyva yıyom , tatlı varsa kaçarı yok
canım eskiden öyle oluyormus ama artık hastanelerde kayıtlı dogum belgemızle nufusa gidildigi için yapmıyorlarmıs ıstedigin tarihe . benim bildigim böyle
canım ya benmide gogusler küçüldü gibi geliyordu ama sonra anladım ki göbek buyuyunce onları küçülmüş sanıryormusum ben
aynen senin göbek gibi oluyoe bazen benımde top giib değilde yatınca hareket edince karnım dıkdortgenlesiyor
bende kaçtırr hazırlıklı ve ped le tedarikli gidiyom kanama olabiliyormuş yaaa.. hoş olursa bi zahmet versin dr amaa işteee rahat etmek adına koyyo çantama...kgokce carsamba gitcem. bu defa kocamı içeri almıcam desem beni yer bitirir. ama usg den sonra cıkarayım bari , doktor hiç demedi alttan muayene felan. nst yi de demiyor asistanı yonlendiriyor. off biraz canım sıkkın bu konuda bunu enine boyuna gorusmeliyim. ben mi aceleciyim yani bana 2 hafta sonra gel diyordu 37. haftaya denk gelen bir zamanda yani. e demedi ki alttan muayene edicem felan hazırlıklı olayım diye. acaba demiyorlar mı birden mi alıyorlar.
vardır ucunda bucağındayok agda felan işte meselesi, hiç de ped almadım valla ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?