2014 Aralık Anneleri

canım o Yusufun dolabının kapağı bugün lcw dan terlik marilyn den gecelik sabahlık aldık o valiz kapanmıooo şaka gibi ..offff darlandımm çok
bizde 2 valiz yaptıkkk amaa 3.de çıkacak gibi ketıl kurabiye şerbet vs de götürrsekkk ne akla hizmete bunları hastaneye götürüceksek... aldıkalrında hayırlı olaaa:)
bu arada dolap kapakalrınıda taçlı yaptırmışın amannn çocuk kendini doğar doğmaz kral ilan edecekkk (hoş evinizin kralı prensi olucak ama) işin zorrr hadi bakalım

ayy yerim ya çok şekerrrr maşallah senin göbüşünün de benimkinden kalır yanı yokmuş.
bizim adam daha gelmedi teee çayyolundannn düğünden.. sözde doğururm diye izne çıktııı ama düğünlerde geziyorrr yarın çeker korum resmi inşlh... banada yorum yaparsınızzz şişko görünnn dermişim... yarın kontrolmüzde var boşu boşuna nst ye girecem onamı yanamm verdiğimiz parayamııı hoş az amaa son muayene parası + nst verecez NST son değildir ya bakalımmm

kızlar sacma bişey soracagım. en soda ictigim anda ya da güzel sekerli bişi yedigimde anında oglum harekete geciyor. daha mideme inmeden nerden haberi oluyor. tad alıyor desem daha dur ben almadım desem yeri. midemden dagılsa neyse ne de daha icerken ya da yerken yahu hareketleniyor. yani bu hareketlilik mideye gelen seyin midedeki hareketleri mi sesi mi onu tetikliyor yoksa beynimdeki hisler mi ona yansıyor. yani tad alma hissi. bilemedim ve cok saskınım sizce de ilginc değilm i.

son zamanlarda o kadar obur oldu ki içtigim suyu bile algılıyor, noluyo yaaa bilen var mı

Ee herhalde bunlari bile dusunuyor insan simdiden. Insallah hayirli evlatlarimiz olur

Cnm bende de oyle. Bu haftalarda herhalde hareketli oluyorlar. Bide kakaolu sut ictigimde gor sen cümbüşü

ahahahah nasıl güldümmmm ya o şerbet olayına hastanede girsek mi bende bilmiorum

herşey taçlı bizde kuzum kurabiyelerimizi de hemen paylaşıorummm ama daa teslim almadımm yarın inşş

ayy evet koy lütfen. sen foto koydun mu daha önce ben seni hiç görmedim galiba. koyduysan da ben kaçırdım heralde.
benim de yarın kontrol var saat 3 te. bu sefer şu nst kağıdına ben de bakcam. hiç bilmiyorum sancım var mı varsa kaçlarda. dr normal dedi çıktık geldik.ben ilk defa muayene parası vermicem 10 gün olmadı çünkü:)

hımm bilemedimm ne zaman nst ye girecennn çıkarrr ortayaaa... gerçi zaman bile fark ediyor biz öğlen doktora gidince nst de 10 larda 20 lerde çıkıyorrrr amaa akşam 6 da gidince 40-50 leri görüyor değerrr anlayamadımmm bende bunu.. zamanda mı önemliii sancı için... yani gece gece mi doğacak diye tırsıyommm gündüz daha iyi.. eşimde saçmalama trafik yok gece daha iyi diyo:) acaba nedir senin durumdaa merak ettim sancı mı yoksaa bebiş hareketimi

Heheheh senin bebis iyice yaymis kendini

ahahahah nasıl güldümmmm ya o şerbet olayına hastanede girsek mi bende bilmiorum

herşey taçlı bizde kuzum kurabiyelerimizi de hemen paylaşıorummm ama daa teslim almadımm yarın inşş
kurabiyelerni nasılki sen yapmadın sabun güzeli :) sende ben gibi herşey yaptırtıyonn vallaaa.. birde diyom gelen giden olmassa oturup sonrasında kendim yerim olurum 3. dünyaaa

yok yok koymadımm galibaa bak bakalım nst den 50yi 60 ı görürsen al sana sancı çıkmış oluyor... güyaa.....
allahtan bu dr şükranda aylık ücret veriyoz ama ehr defasında nst ücreti ödüyozzzz... cüneytte ise 15 de bir ücrett ödenyordu

20 kg alan biri olarak aynen senın gibi düşünüyorum .. dıyor 10 kılo dogumla gitse diger 10 kıloda yaza kadar gitse .. bakalım nolcak sonumuz .. gerci ben yalnız kalacagım için malum annemlerden uzagız Asyamın , evin peşinde yorgunluktan verırım gibi geliyor ... yemekten sonra bende bişiler atıstırıyom hep , guzel bi meyva yıyom , tatlı varsa kaçarı yok
canım eskiden öyle oluyormus ama artık hastanelerde kayıtlı dogum belgemızle nufusa gidildigi için yapmıyorlarmıs ıstedigin tarihe . benim bildigim böyle
of mideme rennie içeyim ne olur ki ?
sağol canım

kgokce benim acimio bile sanki kuculduler de
canım ya benmide gogusler küçüldü gibi geliyordu ama sonra anladım ki göbek buyuyunce onları küçülmüş sanıryormusum ben
aynen senin göbek gibi oluyoe bazen benımde top giib değilde yatınca hareket edince karnım dıkdortgenlesiyor

kgokce carsamba gitcem. bu defa kocamı içeri almıcam desem beni yer bitirir. ama usg den sonra cıkarayım bari , doktor hiç demedi alttan muayene felan. nst yi de demiyor asistanı yonlendiriyor. off biraz canım sıkkın bu konuda bunu enine boyuna gorusmeliyim. ben mi aceleciyim yani bana 2 hafta sonra gel diyordu 37. haftaya denk gelen bir zamanda yani. e demedi ki alttan muayene edicem felan hazırlıklı olayım diye. acaba demiyorlar mı birden mi alıyorlar.

amann olmasınnn ben direkt doğduğu günü yazdıracam 12.12.14 de doğarsa evlilik yıldönümmüz olurrr.. o ki bekledi varsın bir kaç gün geçsin günü diyom ya bakalım
s

bende kaçtırr hazırlıklı ve ped le tedarikli gidiyom kanama olabiliyormuş yaaa.. hoş olursa bi zahmet versin dr amaa işteee rahat etmek adına koyyo çantama...

bizim her hafta kontrol ama bir gelişme yok bakalım ne olucakkk... aceleci de değilsin ona göre plan program olucakkk bu muayenelrmzide bakarlar benceee yada bakacağız haftaya derlerr.... hayırlısıyla bir doğuraydıkk anamm ne zormuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…