2014 Aralık Anneleri

kızlar bir testimin soncuları şöyle:
ortalam glukoz nedir bilen varmı sonuc nasıl iyi mi kotu mu ? hiç anlamam.

HEMOGLOBİN A1c
5,0
referans : 4- 6

TAHMİNİ ORTALAMA GLUKOZ (eAG)
97
mg/dL

selam kızlar,
yarın doğuma gidecek herkese Allah kolay doğumlar nasip etsin, bebekleri sağlıkla dünyaya gelsin inşallah
yarın kontrolüm 9:30 da gelince uzun yazarım öptüm

maşallah güzelsiniz gobiş kac gr , ayy evlilik mi nişanlılık mı fotosu o : ) neyseee. evin ne guzelmiş ya kırmızı ?

Sancin gelene kadar beklesin dr'un cici, konussaniza. Benim son adetim mart'in 5'iydi. Bdt icin 10 aralik dediler ama simdi bekleyelim bakalim diyo dr.

kızlar bugun babamız ilk defa itiraf etti dogum stresine girmiş :) sebebide işteyken falan benım sancılanmam .. sancıdan sonra nekadar süre sonra dogum olacak dıyor .. işle evimiz arası biraz mesafa var yaklasık 25 km ve trafikte olan bir yol . dedim stres olma en kötü ihtimal taksıye atlar giderim öyle yapabılırmıyım bilemıyorum ama :) rahatlasın dıye soyledim .. kıyamam yaa benım rahat oldugumu gorunce biraz olsun rahatladı

gobisini cek koy da anlariz canim :)

sana öyle geliyorrr küçülme yoktur... rahim aşağı iniyor ya bana da öyle geldi küçüldü gibi ama eski sütyeni takınca olamayıncaa anladım

Bana da oyle geliyoduu ama onemli degil zaten dogumdan sonra kafam kadar olcaklar :) cok buyuk de iyi degil. Sut geliyosa tamamdir..

Canim dogumdan sonra gogusler cok sisiyomus ondan foslar simdi..

Kiz massallah ne kadar zayifsin.. kac kilosun? gobisin de cok tatli.. bu arada esofmanin lcw mi? Bnde de var aynisi

Tshirt lcw canim. 70 oldum 10 kg aldim. Kendimi okuz gibi hissediyorum ama

Walla ne guzel ters cevirdi dimi? Bizden kucuk oldugunu sanmam. Orda da bekliyorlar kendisinin donmesini donmezse yapiyorlar bunu. Bizim doktorlar donmedi hooop sezeryana. Kolaylarina geliyor.

Yalniz tehlikeli de bisi galiba. Benim dr eger risklerini kabul ediyorum diyip imza verirseniz ben sizi dogal dogurturum defi. Ama biz cesaret edemeyiz mumkun degil. :S

Yalniz tehlikeli de bisi galiba. Benim dr eger risklerini kabul ediyorum diyip imza verirseniz ben sizi dogal dogurturum defi. Ama biz cesaret edemeyiz mumkun degil. :S

Bu dogurtmak degilki cnm bi kac hafta once cevirmis bebegi. Bazi ters bebeklerde de normal dogum yapiyorlarmis ama dr dedigi gibi riskli ve bayagi kesik atiyorlar. Doktorun ondan bahsetmistir. Riskli olsa avrupa gibi insan haklarinin cok fazla oldugu bir ulkede doktorlara yaptirirlarmi sence? Bir suru video var bu yontemle ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…