- 22 Ağustos 2014
- 606
- 467
- 158
- 44
Sancin gelene kadar beklesin dr'un cici, konussaniza. Benim son adetim mart'in 5'iydi. Bdt icin 10 aralik dediler ama simdi bekleyelim bakalim diyo dr.valla doğru diosn canım bizim duamız daa makbull Rabbim yardımcımız olsun sağlık şifa versin
ya bana tüm arkadaşlarım başka dr.a görün dio .. napsam nereye gitsem yarın kan tahlili için aile saglıgı merkezine gidicem ordaki dr.a mı sorsam bilemedim .. 38. haftaya girdim 3360 gr bebek döner mi dönmez mi sezeryan için 4 aralık erken mi geç mi konumuz bu .. ayrıca hiç çatı muayenesi olmadımm
Evee degilim ki ama dur gecen haftaki gobisimi koyim
Bizim doktorlarda yapabilse keske...!
kızlar muskat soyle bişey. resmini ekledim rendeliyorsun yemek ya da pastalara guzel koku veriyor. ama sanırım serbet için tumunu atıcaksın. kucuk hindistan cevizi deniyor.
geçmiş olsun
ayy benimki dimdik sanırım ya : S
minişin ama sen az kilo aldın ondan ben 20 yi gecicem nerdeyseee..
Kızlar maşallah hepiniz bugun evdeydiniz herhalde. Benm de Kayınvalidemler annemler abimler bir aradaydık. Annemlerde kayınvalidemler de bebek bohcası hazırlamıslar annemlerde yemek yedik bize bohcaları getirdik. Bohcalar acıldı, bisuru hediyemiz oldu. Lohusa tacı ve terligim de geldi. Yatak yorgan uhuuu ev doldu.Bez bilmem ne.
Maşşallah kuzucum simdiden süslü olacak damat bohcası gibi yok yok yani. Ben de Herşeyini gösterdim aldıklarım yatptıklarım. inşallah gule gule kulancaz.
göbişimiz aşağıda degil galiba ya.
bu arada cok yedim tatlıdan bas agrısı tuttu. soda ictim fena durumdayım. Pastalar corekler valla bişi yapmadım benn. hepsi ailelerin sucu
Ne sansli kadinlar.
Bizim doktorlarda yapabilse keske...!
sana öyle geliyorrr küçülme yoktur... rahim aşağı iniyor ya bana da öyle geldi küçüldü gibi ama eski sütyeni takınca olamayıncaa anladım
hea bilmiyorum ya doluluk oranı azlasmıs gibi fosum gibi geldi de. aşağı inmesi olayı yok gibi su anda ya tam gaz gerginlik sürüyor. hareketler azaldı. karın sert hani kasılma felan sayılacak gibi değil sanki hep kasılıyımdavul gibi. özledim
Kiz massallah ne kadar zayifsin.. kac kilosun? gobisin de cok tatli.. bu arada esofmanin lcw mi? Bnde de var aynisi
Arastirmak lazim aslinda ya. Vardir elbet yapan sezeryan yanlisi olmayan doktorlarNe sansli kadinlar.var mi acaba burada da yapan.. Ama tarihi kacmistir kesin gec oldu artik.
Tshirt lcw canim. 70 oldum 10 kg aldim. Kendimi okuz gibi hissediyorum ama
Walla ne guzel ters cevirdi dimi? Bizden kucuk oldugunu sanmam. Orda da bekliyorlar kendisinin donmesini donmezse yapiyorlar bunu. Bizim doktorlar donmedi hooop sezeryana. Kolaylarina geliyor.
Yalniz tehlikeli de bisi galiba. Benim dr eger risklerini kabul ediyorum diyip imza verirseniz ben sizi dogal dogurturum defi. Ama biz cesaret edemeyiz mumkun degil. :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?