Evet evet dogurtmak degil ayrica demistim onu.Bu dogurtmak degilki cnm bi kac hafta once cevirmis bebegi. Bazi ters bebeklerde de normal dogum yapiyorlarmis ama dr dedigi gibi riskli ve bayagi kesik atiyorlar. Doktorun ondan bahsetmistir. Riskli olsa avrupa gibi insan haklarinin cok fazla oldugu bir ulkede doktorlara yaptirirlarmi sence? Bir suru video var bu yontemle ilgili.
Evet evet dogurtmak degil ayrica demistim onu.yarin bi neti gezeyim bisi/birini bulursam paylasayim sizinle. yine de bu gece donsun dileyelim tum dogal dogum isteyen annelerin bebekleri. :) iyi geceler!
canım bak foto koyuorum bişeyler yedim ama hala bi boşluk mevcuttYusuf size ii geceler dilio güzell teyzeleri
Eki Görüntüle 1312238 Eki Görüntüle 1312239
canımm bana mantıklı geldi grup
ya sticker konusunda çook dertliyim içime sinen bişey bulamadım ne zazzle ne özel günler vs ..
saoll canım tıkınıp duruorum 78 gibi durmuorum diorum kendi kendime moral verip yemeye devammmmm
Tshirt lcw canim. 70 oldum 10 kg aldim. Kendimi okuz gibi hissediyorum ama
Walla ne guzel ters cevirdi dimi? Bizden kucuk oldugunu sanmam. Orda da bekliyorlar kendisinin donmesini donmezse yapiyorlar bunu. Bizim doktorlar donmedi hooop sezeryana. Kolaylarina geliyor.
Aynen canim.02de yattimKizlar heycandan gözüme uyku girmiyor bakiyorum göbisler konmaya baslamis bizde doğuma gider son halimizi koyalim ozaman.
68 ile baslamistik 77 ile bitirdik.Eki Görüntüle 1312367
attım attım senin için hem de :) 3589. sayfaya bak canım
ayy cnm kızı kreşe vermek için kalktım. ilk aklıma sen veAynen canim.02de yattim
3.20 uyandım geri uyumk ne mumkun. 5.30da geldim hastaneye. Odamda hazir bekliyorum. Bas aağrısı mide yanmasi fena. 7.30da baslayacak. Seninki kacta?
Su icmek istiyorum kana kana. Icim yaniyir heyecandan.
Ben de 66 basladim 87 bitirdim.
aldım okadar malzemeee eşim gördü dün salondaa allah seni bildiği gibi yapsın gökçe diyo niye dedim.. şimdiden buğra alp e oyun hamurumu aldın oyuncak mı aldın diyeee bana gülüyor.. yaa onalrdan kurabiye yapacam dedim inann madı
bari geceliğin içine sindimi.. sanki gecelikte mi alacaktın neee... arkadaş ben girdim cart diye aldımmm kendime kızıyomm vallaama almasam kalmıştııı
valla anlayamadım bişeyyy ama sertleşme varsa kasılmadır diyolarrr
huhuuuu benimde yarin 3te kontrolum var. bakalım doktor amcamız ne dicek. babamız iyice sabırsızlandı. git sezeryan ol diyo
kızlar bugun babamız ilk defa itiraf etti dogum stresine girmiş :) sebebide işteyken falan benım sancılanmam .. sancıdan sonra nekadar süre sonra dogum olacak dıyor .. işle evimiz arası biraz mesafa var yaklasık 25 km ve trafikte olan bir yol . dedim stres olma en kötü ihtimal taksıye atlar giderim öyle yapabılırmıyım bilemıyorum ama :) rahatlasın dıye soyledim .. kıyamam yaa benım rahat oldugumu gorunce biraz olsun rahatladı
Bizim doktorlarda yapabilse keske...!
şişsin artık vucudumda değişmemiş bi yer kaldı mı acabaCanim dogumdan sonra gogusler cok sisiyomus ondan foslar simdi..
Kizlar heycandan gözüme uyku girmiyor bakiyorum göbisler konmaya baslamis bizde doğuma gider son halimizi koyalim ozaman.
Aynen canim.02de yattim
3.20 uyandım geri uyumk ne mumkun. 5.30da geldim hastaneye. Odamda hazir bekliyorum. Bas aağrısı mide yanmasi fena. 7.30da baslayacak. Seninki kacta?
Günaydın canımayy catı muayenesini de sorar mısın yapacagız demişler miydii
iyi gecelerrr
Allah kurtarsın canım dua ediyorum sizeKizlar heycandan gözüme uyku girmiyor bakiyorum göbisler konmaya baslamis bizde doğuma gider son halimizi koyalim ozaman.
Aynen canim.02de yattim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?