2014 Aralık Anneleri

Evet evet dogurtmak degil ayrica demistim onu. yarin bi neti gezeyim bisi/birini bulursam paylasayim sizinle. yine de bu gece donsun dileyelim tum dogal dogum isteyen annelerin bebekleri. :) iyi geceler!

Evet evet dogurtmak degil ayrica demistim onu. yarin bi neti gezeyim bisi/birini bulursam paylasayim sizinle. yine de bu gece donsun dileyelim tum dogal dogum isteyen annelerin bebekleri. :) iyi geceler!

Insallah cnm. Hayirli dogumlar versin hepimize. Iyi geceler...

Ohoooo ceneler dusmus yine okurken yoruldum valla dr ne guzel cevirmis bebegi ole sasindim valla bi arada grup felan denmis benide unutmayin kizlar ole bisi kurarsaniz sabah olsun artik uyuyalimmm yatin bebis gorme guniuu :) iyi geceler herkeseee

Bu videodaki kadinin dogumu yakin bence. Karni baya buyuk.. valla super yaa.. bn de 12 kilo aldim. Ama 66 yla kaldim.. sen cok iyisin valla.

Kizlar heycandan gözüme uyku girmiyor bakiyorum göbisler konmaya baslamis bizde doğuma gider son halimizi koyalim ozaman.
68 ile baslamistik 77 ile bitirdik.Eki Görüntüle 1312367
Aynen canim.02de yattim
3.20 uyandım geri uyumk ne mumkun. 5.30da geldim hastaneye. Odamda hazir bekliyorum. Bas aağrısı mide yanmasi fena. 7.30da baslayacak. Seninki kacta?
Su icmek istiyorum kana kana. Icim yaniyir heyecandan.
Ben de 66 basladim 87 bitirdim.

ayy cnm kızı kreşe vermek için kalktım. ilk aklıma sen ve babylove geldi. muhtemelen şu anda başladı işlem :) hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inş. güzel haberlerinizi bekliyoruz. darısı başımıza..

:))))

hediye pijama gelmiş gene, gecelik olaydı iyiydi.

huhuuuu benimde yarin 3te kontrolum var. bakalım doktor amcamız ne dicek. babamız iyice sabırsızlandı. git sezeryan ol diyo

oo haberleri bekliyorumm.

hep biz mi panik olcaz bırak kıy ya : )))

Bizim doktorlarda yapabilse keske...!

anaa bakamadım valla içim bi acaip oldu ben ultrason gezince bile acıyor baskıdan o kadar sertim bi de oyle eli cevirse kıyamet kopardı herhalde . napıcam ben allahım guc ver. bence anadoludaki ebeler yapıyodur ya

Canim dogumdan sonra gogusler cok sisiyomus ondan foslar simdi..
şişsin artık vucudumda değişmemiş bi yer kaldı mı acaba

Kizlar heycandan gözüme uyku girmiyor bakiyorum göbisler konmaya baslamis bizde doğuma gider son halimizi koyalim ozaman.
68 ile baslamistik 77 ile bitirdik.Eki Görüntüle 1312367

anaa idealimdeki kilo : ) kızım sana başarılar inşallah sıkıntısız kucagına alırsınn .

aneyy, sana da Allah yardımcınız olsun. senin kilolar da benimki gibi, bakalım bebe kac gr dı. kac dogacak merak ediyorumm

gunaydın
uyku tutmadı sabah fırladım. midem berbat gene, gırık gırık içi gaz dolu. nefes alırken gırıırırıırr gırırırır diye sesler gogus altımdan geliyor. bu ne zaman duzelecek allahım gidip rennie tablet cigmesem bişey olur mu .
b guun eczaneye gidicem demir hapım bitti o zaman doktor renne duo demişti sanırım ondan alırım . dayanamıyuorum. sabah erkenden eşimin işe gitmesiyle fırladım daha uyku felan yok . darlandım ayol. bugun pazartesi sendromu yaşamadan oturmak ne guzelll ilk pazartesim.

herkes bebegimiz için dusunduklerimize parmak ısırıyor cunku bu cahil halimizle nerden ogrenmişiz bu kadar seyi bir araya getirmişiz sasırıyorlar. Buyukler artık bize o kadar guveniyorlarki bazen 2. cocugu doguracagımızı dusunur gibi hareket ediyorlar e ben de diyorum benim ilk cocugum o kadarını da bilemezdim ki allahtan internet diye bişey var yoksa kimsenin bana bişey dedigi yok dedim. herşeyi dusunmusuz. napcaz insana oyle bir sorumluluk yukleniyor ki mecbur dusunuyorsun eksik varmı diye. keşke ben de kendimi bırakabilseydim herkes benim yerime dusunseydi diyorum bazen. mesela bizim gelin cok geniş. o da hamile pek hazırlanır yanı yok. annem gelmiş yok pijaması yok alcam yok sunu daha yok alcam. ee bana niye kimse demedi bunları. e sen acele ettin aldın. e demekki hiç etliye sutluye bulasmamak lazım. aslında haklılar ben panik yapıp hep erken davranıp herseyi aldım. ama iyi de yapmısım simdi onlar için dolanamazdım. gelenleri de begenmezdim salla. onemli olan atlatmak su anda benim icin.

Canım şimdi dogumdasindir, Allah yardımcınız olsun
İyi haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…