2014 Aralık Anneleri

Ohooo bnm daha once dogurmam gerekiyooo :) 38+0
11 gun ondeyiz biz :)
ben de 38 + 0 dayimmm bugun doktora gidicez, bakalim ne durumdayiz. herkese hayirli sabahlar bu arada, annem sayesinde güzel haftasinu oldu, ama gitti ben bile sasiriyorm ama cok fena oldum gidince.az öncede telden aradim hatta.sizdede varmi böyle duygusalliklar..bu arada herkese cok güzel bi hafta dilerim

canim yaa sabirli ol insallah az kaldi, mide bendede cok fena olmaya başladi, yüzüm trafik lambasi gibi oluyo aniden hatta bu arada hazirliklarii erkenden yapmis olman inan cok iyi olmus,benim cok eksik var ve sona dogru zor olmaya basladi.

gunaydın,

izne ayrılanlar , doğuma gidenler, doktora gidenler haydi haberleri gelişmeleri bekliyoruz. ben de sabahın köründe nette dogumla ilgili araştırmalara girdim bir dogum videosu izleyecektim ki son anda napıyorsun dedim durdurdum kendimi, sonra bir bloga gectim dogum hikayesi anlatıyordu. gözümden yaslar geldi gerildim bunaldım kalktım sabahın sekizinde yatagmdan. aman hicbişey gormek istemiyorum sanırım ama meraktan da ölüyorum. bugün artık dışarı cıkmam lazım yoksa kafayı yicem tum haftasonu evdeydim ya da annemlerde. şimdi dısarı cıksam bişey olur mu ya yuruyus yapsam bari

Gunaydin guzel annisler öğretmen olan meslektaslarimin gününü bende kutluyorum. Kutlayan arkadaslarima da tesekkur ederim. @esr06 ve babylove Allahim ikinize de cok kolay doğumlar nasip eder inşallah :) saglikla gelsin bebisleriniz :)

günaydın. hayırlı sabahlar arkadaşlar :) ne zamandır bakamiyor ve yazamiyordum. 2014 aralik annesi olmak üzere yola cikmis tüm anne adaylarına hayirli saglikli bir doğum ve hayirli saglikli evlatlar diliyorum. ben de 37. haftamin içindeyim an itibariyle. her gün acaba bugün doğurur muyum diye kalkiyorum. bebeğim yan duruyordu son gittiğimde, yani gecen hafta, o yüzden bir haftadır biraz daha tereduutlu yaklasiyorum tabi

Ozelden mesaj attım canım

burada da paylasilmis bir videoda bebeği normal sekline döndüren bir doktor var. Türkiye de de olsa böyle doktorlar ne güzel olurdu dimi? hepimizin hakkinda hayirlisi olsun inşaallah, yarin doktora gidicem, dualarinizi beklerim. ve babylove ne kadar hos bir hamile olmuşsun. simdi de anne olmussundur inşaAllah hayirlisiyla :)

canım çok saolasın ben cuma günü gitmiştim doktora.paşa dönmüş.umarım seninkide döner.ama benim eşimde çok ötlek kesin o da yapmazdıı:)

canım çok saolasınn.cuma günü gittim doktora bebiş dönmüş.umarım tekrar dönmez.bundan sonra kolay doğum için hurma falan yemek kalıyor geriye:)

Ogretmen annişler ogretmenler gununuz kutlu olsunnn... Bu sene en guzel hediyeyi bi kac haftaya alacaksiniz insallah kucaginiza. Seneyede pitirciklarinizlasiniz

babylove ve @esr06 oyy simdi bebisleriniz kucaklarinizda. Umarm coook kolay gecmistir. Bol bol sütünüz olur insallah... kiskandim

canım çok saolasınn.cuma günü gittim doktora bebiş dönmüş.umarım tekrar dönmez.bundan sonra kolay doğum için hurma falan yemek kalıyor geriye:)

Ohh cok sevindim daha kolay kolay donmez cnm yerimi kaldi sipalarin. Kolunu bukseler dirsekleri disari cikiyor

Yalancı doğum sancıları beni mahvediyor artık. Dünki o kadar yzun sürdü ki az daha hastaneye gidiyordum. Annem de olsun, vücudun kendini hazırlıyor. İnşallah doğumun kolay olacak diyor. Sizce de etkisi var mıdır? Bugün kontrole gidiyorum. 39. Haftadayım. Bakalım bebik ne durumda. İçimden benim de haftaya doğuracakmışım gibi geliyor:) 1-2 aralık gibi.

Bu arada tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlar, göbüşlerinden öperim :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…