- 9 Ekim 2014
- 1.145
- 368
- 83
ben de 38 + 0 dayimmmOhooo bnm daha once dogurmam gerekiyooo :) 38+0
11 gun ondeyiz biz :)
Allah yardimciniz olsun insallah kizlar, güzel haberlerinizi bekliyoruz
canim yaa sabirli ol insallah az kaldi, mide bendede cok fena olmaya başladi, yüzüm trafik lambasi gibi oluyo aniden hattagunaydın
uyku tutmadı sabah fırladım. midem berbat gene, gırık gırık içi gaz dolu. nefes alırken gırıırırıırr gırırırır diye sesler gogus altımdan geliyor. bu ne zaman duzelecek allahım gidip rennie tablet cigmesem bişey olur mu .
b guun eczaneye gidicem demir hapım bitti o zaman doktor renne duo demişti sanırım ondan alırım . dayanamıyuorum. sabah erkenden eşimin işe gitmesiyle fırladım daha uyku felan yok . darlandım ayol. bugun pazartesi sendromu yaşamadan oturmak ne guzelll ilk pazartesim.
herkes bebegimiz için dusunduklerimize parmak ısırıyor cunku bu cahil halimizle nerden ogrenmişiz bu kadar seyi bir araya getirmişiz sasırıyorlar. Buyukler artık bize o kadar guveniyorlarki bazen 2. cocugu doguracagımızı dusunur gibi hareket ediyorlar e ben de diyorum benim ilk cocugum o kadarını da bilemezdim ki allahtan internet diye bişey var yoksa kimsenin bana bişey dedigi yok dedim. herşeyi dusunmusuz. napcaz insana oyle bir sorumluluk yukleniyor ki mecbur dusunuyorsun eksik varmı diye. keşke ben de kendimi bırakabilseydim herkes benim yerime dusunseydi diyorum bazen. mesela bizim gelin cok geniş. o da hamile pek hazırlanır yanı yok. annem gelmiş yok pijaması yok alcam yok sunu daha yok alcam. ee bana niye kimse demedi bunları. e sen acele ettin aldın. e demekki hiç etliye sutluye bulasmamak lazım. aslında haklılar ben panik yapıp hep erken davranıp herseyi aldım. ama iyi de yapmısım simdi onlar için dolanamazdım. gelenleri de begenmezdim salla. onemli olan atlatmak su anda benim icin.
kadin ne kadar sakin yaaa.bide gülüyooo.onun yerine ben gerildimInanmiyorum yaa ters olan bebegi cevirdi. Hem de kafasini tam dogum yoluna getirdi sok oldummm dogru gordum dimiii
Ozelden mesaj attım canımgunaydın,
izne ayrılanlar , doğuma gidenler, doktora gidenler haydi haberleri gelişmeleri bekliyoruz. ben de sabahın köründe nette dogumla ilgili araştırmalara girdim bir dogum videosu izleyecektim ki son anda napıyorsun dedim durdurdum kendimi, sonra bir bloga gectim dogum hikayesi anlatıyordu. gözümden yaslar geldi gerildim bunaldım kalktım sabahın sekizinde yatagmdan. aman hicbişey gormek istemiyorum sanırım ama meraktan da ölüyorum. bugün artık dışarı cıkmam lazım yoksa kafayı yicem tum haftasonu evdeydim ya da annemlerde. şimdi dısarı cıksam bişey olur mu ya yuruyus yapsam bari
canım çok saolasın ben cuma günü gitmiştim doktora.paşa dönmüş.umarım seninkide döner.ama benim eşimde çok ötlek kesin o da yapmazdıı:)canım karanlık odada bacaklarını acıp yükseğe koyacaksın ve eşin vajinana doğru ışık tutacak ama sevgili eşim tutmadı yöntemi bu gerçek olsa dr sölerdi diobilmiorum yürüyüş yapcam bol bol ne olacak bakalım
canım çok saolasınn.cuma günü gittim doktora bebiş dönmüş.umarım tekrar dönmez.bundan sonra kolay doğum için hurma falan yemek kalıyor geriye:)bacımmm yabancı bir kaynakta vardı şey karanlık bir odada üstüne alıcan battaniyeyi beline hafif bir yastık koyucan eşin bacak arana geçicek ayırıcan bacağını ve ışıldak tutucannn vajinana doğru... biz denedik komik oluyor amaa sonraki hafta dönmüştü bebekkk..
5 dkk öyle durucann sırt üstü oluyor ya azcık yorucu ama gülme krizine giriyonn azcık zor geliyor bu sürede baba aşağıda konuşunca da sese de duyarlı oluyormuş bebek o yöne dönebiliyor... tabi bunları bebeğin en hareketli olduğu anda yap durup dururken uyurken yapma... biz akşma 8-10 arası çok hareketlenirdi o zaman denemiştikkk...
sonra gün içindede sanki bir halıyı gırdırlarsın ya öyle köpek yürüyüşü yaptımmm evde 1 dkk falannn onuda günde 3 kez yap... çok ani harekeler değil bunlar durupda bebeği dışardan elle döndürme çalışmaları da değil o yüzden klasik egzersizlermiş...
birde inşirah suresi okuyup secdeye gitmek var... artık onuda yapabilirsin... gerçi yine dizlerinin üstüne çöküyon yaa etkileyici olabilir....
canım çok saolasınn.cuma günü gittim doktora bebiş dönmüş.umarım tekrar dönmez.bundan sonra kolay doğum için hurma falan yemek kalıyor geriye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?