canım bebeişin olmuştur inşallah hayırlısıyla.dualarımız seninle.haberlerini bekliyoruz.Alıntı yapamıyorum gecmisi de okuyamiyorum herkesler iyidir insallah. Babaylove ben de ptesi sabah gidiyorum. 7.5da baslayck amelyat.kendi adima kaygi stres yoj tek derdim emrem masil alisacak meler bekliyir emre ve bizi. Basima gelecekler malum iki gun dikis sizlar memeler yara kan bebek gazi vs hicbiri umurumda degil yavrum olumsuz etkilenmez insallah.
Duble nnenin bebeleri iyimi. Baska dogurn varmi. Elif senin ne zaman belli mi
aynen canım ya bi de biraz topluymuş.bundan sonra dönmezdi yani.geçen gün elimiydi bilemedim ama çok ürktüm sanki elimi tutcak gibi geldi o kadar büyümüş sıpalar:)
Canım ben en son 2,5 hafta once gıttım kontrole 2600 dü kilosu. Boyuda 47 cm di.Sibeltanju canim biz ayniyiz kac kilo demistin sen bebis icin? Masallah yaa bayagi tatli karnin vsr gere gere gez. @elifceeeee ve sen gere gere gezin kizlar az kaldi yakinda bombos olcak bu gobusler...ayy benide erken lohusalik sendromu basti heralde..diomki ben eskiden tek bi insanken nasildim acaba? Yani vucudumda tek ben yasiyodum simdi eslem de var.ya cikinca nolcak karnimla konusamicam sevemicem dertlesemicem bakip bakip gulemicem agliyamicam amannn pof ki poff ..anladim ben yakinda dogurcam galiba :)
Ayy yok cnm ya.ne kusuruu.senin hesap iyiymis bacim.10+10=20 :) insallah oyle kolayda olursaka bi yana inanki on gundur benim sinirler bu konuda bozuk.ye yiyebisldigin kadar sonra keske yeseydim dersin benim gibi..hic kilo almadigim halde canim cekmio diye yemiodum suan herrrseye gozum dusuyor..kilolu olduguma ragmen bu nasil bi akildir bilmiom ama yiyememek bana gore degilmis bunu anladim.normalde 36 38 bedensen var bebisten sonrada 38 40 ol nolcak sanki yaaa.bosverrr ye cikolatalari..hele canim deli gibi cikolatali pasta cekio (kiiiii hic sevmem) ama hormonlarim alt ust oldu yaaa..
ye bacim ye bosver.tosunmus danaymis puffff bosver..babamda beni hep tosun diye severdi..esimle oturdukda konusuoz dioki bak goruyonmu alacak gucumuz var canin cekio ama yiyemion dio.iste saglik boyle bisey dio..sabancinin durumundan anlama vakti yani..evde herseyin tarihi gecio acilmadan cope neler attim neler valla yazik gunah..icim cizzz edio keske sunuda yiyede oyle hastalanaydim diye..neden bu kadar tontis oldugum belli iste :)
sorma bu arada ne zor o is bilionmu...koyde yasayip alt yapi tesisatini kendi yaptiranlar taharet muslugu koyduruo.ama bizim gibi sehrin tam gobeginde devlet evinde oturanlarda yok oylr bi durum..bizlerde cicek sulama kovalari ile sulaniyoruz :) :) :) ayyy ilahi canim yaaaa gulesim geldo goruyonmu..hakkat komedi..alistim ama..napcan herseyin caresini bulmuslar.keske su bastakiler bizi burdan kovsada turkiyeye donsek tipis tipis :) ellerinden ilk open ben olurum valla :)
her dogan bebek 500 gr a kadar verirmis canim..uzulme hayatta ya bol bol dua et.bizi okuyup uzulme ama sen yuregim cizladi simdi..kusura bakma oyle gobus mobus cekip cekip koyuyoz ama...allahim sana bagislasin yavrunu insallah.hastanede emin ellerde ins..
Yok cnm üzülürmüyüm hiç sizi okuyuncaa.merakla takip ediyorum valla kim önce doğurcak neler oluyor diyee.bizim kaderimiz erken doğurmakmış.babası gibi aceleci çıktı yusuf eren paşasenin hesap iyiymis bacim.10+10=20 :) insallah oyle kolayda olursaka bi yana inanki on gundur benim sinirler bu konuda bozuk.ye yiyebisldigin kadar sonra keske yeseydim dersin benim gibi..hic kilo almadigim halde canim cekmio diye yemiodum suan herrrseye gozum dusuyor..kilolu olduguma ragmen bu nasil bi akildir bilmiom ama yiyememek bana gore degilmis bunu anladim.normalde 36 38 bedensen var bebisten sonrada 38 40 ol nolcak sanki yaaa.bosverrr ye cikolatalari..hele canim deli gibi cikolatali pasta cekio (kiiiii hic sevmem) ama hormonlarim alt ust oldu yaaa..
ye bacim ye bosver.tosunmus danaymis puffff bosver..babamda beni hep tosun diye severdi..esimle oturdukda konusuoz dioki bak goruyonmu alacak gucumuz var canin cekio ama yiyemion dio.iste saglik boyle bisey dio..sabancinin durumundan anlama vakti yani..evde herseyin tarihi gecio acilmadan cope neler attim neler valla yazik gunah..icim cizzz edio keske sunuda yiyede oyle hastalanaydim diye..neden bu kadar tontis oldugum belli iste :)
sorma bu arada ne zor o is bilionmu...koyde yasayip alt yapi tesisatini kendi yaptiranlar taharet muslugu koyduruo.ama bizim gibi sehrin tam gobeginde devlet evinde oturanlarda yok oylr bi durum..bizlerde cicek sulama kovalari ile sulaniyoruz :) :) :) ayyy ilahi canim yaaaa gulesim geldo goruyonmu..hakkat komedi..alistim ama..napcan herseyin caresini bulmuslar.keske su bastakiler bizi burdan kovsada turkiyeye donsek tipis tipis :) ellerinden ilk open ben olurum valla :)
her dogan bebek 500 gr a kadar verirmis canim..uzulme hayatta ya bol bol dua et.bizi okuyup uzulme ama sen yuregim cizladi simdi..kusura bakma oyle gobus mobus cekip cekip koyuyoz ama...allahim sana bagislasin yavrunu insallah.hastanede emin ellerde ins..
masallah masallah anam cok tatli valla.gere gere icinizdende felak nas okuya okuya gezin...benimki boyle olmadi diye bazende uzuluyorum..esim hersey ortada diyor ama inaninki disarda kimse anlamiocanım bak foto koyuorum bişeyler yedim ama hala bi boşluk mevcuttYusuf size ii geceler dilio güzell teyzeleri
Eki Görüntüle 1312238 Eki Görüntüle 1312239
12.12.14 super ama o zamana da daha cok var sankim yaaaa.bide bize bdt 11 demislerdi en son o yuzden o zamanlara kalmaz diom aklimca.kanalada yerlesti hareketleri cok kisitli..hareket edio ama sert ve yeri yok nasilda belli :)2 hafta coookk. 1 aralık güzel 12 aralık nasıl 12.12.2014
bebekprenses maşallah benden daha ilerdeee görüntün ben de 2 hafta sonr oyle mi olcammm
bizimkinin kafa asagida yerine oturdu ya benimde tam gobek deliginin iki yaninda dedigin gibi tepecikler oluo.heleki sirt ustu yatayim bildigin hooooop sisiyo sonra geri iniyo bende ne oldugunu bilmiom heralde kasilma dedikleri..cynku farkediomki o anda kendimi sikiyorum...bi tarafi gogsu onu biliomda bi tarafi neyi cozemedik bizde :)hahah, bebek de oyle maşallah.
ya simdi size garip bi resim koycam resimde cok belli değil ama gobek ustu cukur ama gobek cevremde 2 ayrı tepecik var. yani karnım 4 kose gibi. gogusler sanki 4 tane gibi duruyor.Eki Görüntüle 1312260 siz de de oyle oluyor mu bu kasılma anı mı bi acı karın agrısı oldu tepecikler belirdi
cikolata yemeden once mutfaga almak icin gittifinde bile vucudunda mutluluk hormonu salgilanmaya baslio.bu bebikler az degil senin yiyip tatmana gerek kalamadan vucut sinyalleri baslio yemek gelecek diye..mesela aklina limon dusunce nasil agzin sulanir onun gibi..yemeden bilioki bisi gelio annesinin vucuduna :) az degiller yani..kızlar sacma bişey soracagım. en soda ictigim anda ya da güzel sekerli bişi yedigimde anında oglum harekete geciyor. daha mideme inmeden nerden haberi oluyor. tad alıyor desem daha dur ben almadım desem yeri. midemden dagılsa neyse ne de daha icerken ya da yerken yahu hareketleniyor. yani bu hareketlilik mideye gelen seyin midedeki hareketleri mi sesi mi onu tetikliyor yoksa beynimdeki hisler mi ona yansıyor. yani tad alma hissi. bilemedim ve cok saskınım sizce de ilginc değilm i.
son zamanlarda o kadar obur oldu ki içtigim suyu bile algılıyor, noluyo yaaa bilen var mı
anam masallah canim srninkide cok tatliiii..kirmizi evde cesaret ister kiz masallah...İştaha geldimbi göbişte bende i
Iste ben ve kizim.ilk resim geçen hafta. Elbiseyle daha degisik duruyo:)diger ikisi onden ve profilden az önce cektim
Anneler tüm örtmenlerimizin ve kendimin örtmenler günü kutlu olsun :)
Biz sabah nst ye gittik iki sancım çıktı ve Gülme krizine girdim bi ara. Sanırım sancıların bi sebebi de p diye düşündük. YAlnız bizim bebiş 10 gündür neredeyse kilo almamış. Bir de normalde 2 hafta öndeyken bu kez 1 hafta geride çıktı neden oldu bi fikrimiz yok ama doguma doğru ileride olanlar gerçek haftasına Dönüyor diye biliyorum. Hayırlısı tabii ki sağlıklı olsun gerisi hikaye. Doğuma giren annişlere acil şifa ve sağlıkla bebeklerini kucaklamalarını temenni ediyorum bende resim paylaşcam bugün :)
ben de 38 + 0 dayimmmbugun doktora gidicez, bakalim ne durumdayiz. herkese hayirli sabahlar bu arada, annem sayesinde güzel haftasinu oldu, ama gitti ben bile sasiriyorm ama cok fena oldum gidince.az öncede telden aradim hatta.sizdede varmi böyle duygusalliklar..bu arada herkese cok güzel bi hafta dilerim
ewet ya.bende eşime diyorum şimdi hep yanımda doğumdan sonra nasıl bırakıp işe gitcem diyorumm:)Ayy cok guzel oluyo amaa hareket ettikceozlicez karnimizdaki hareketlerini. Cok ozel duygular bunlar. Kac defa yasayabiliriz ki hayatimizda
çok uzun yürüme ama mutlaka yürü benim drun tavsiyesi canımm yaseyle teonun hikayesi var onu mutlaka oku derim benim çok hoşuma gitmişti...gunaydın,
izne ayrılanlar , doğuma gidenler, doktora gidenler haydi haberleri gelişmeleri bekliyoruz. ben de sabahın köründe nette dogumla ilgili araştırmalara girdim bir dogum videosu izleyecektim ki son anda napıyorsun dedim durdurdum kendimi, sonra bir bloga gectim dogum hikayesi anlatıyordu. gözümden yaslar geldi gerildim bunaldım kalktım sabahın sekizinde yatagmdan. aman hicbişey gormek istemiyorum sanırım ama meraktan da ölüyorum. bugün artık dışarı cıkmam lazım yoksa kafayı yicem tum haftasonu evdeydim ya da annemlerde. şimdi dısarı cıksam bişey olur mu ya yuruyus yapsam bari
evet canım şimdi drdan geldim yalancı sancılar benide mahvediyo çok kolay bi doğumun habercisi dediYalancı doğum sancıları beni mahvediyor artık. Dünki o kadar yzun sürdü ki az daha hastaneye gidiyordum. Annem de olsun, vücudun kendini hazırlıyor. İnşallah doğumun kolay olacak diyor. Sizce de etkisi var mıdır? Bugün kontrole gidiyorum. 39. Haftadayım. Bakalım bebik ne durumda. İçimden benim de haftaya doğuracakmışım gibi geliyor:) 1-2 aralık gibi.
Bu arada tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlar, göbüşlerinden öperim :):)
Kizlar heycandan gözüme uyku girmiyor bakiyorum göbisler konmaya baslamis bizde doğuma gider son halimizi koyalim ozaman.
68 ile baslamistik 77 ile bitirdik.Eki Görüntüle 1312367
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?