2014 Aralık Anneleri

canım bebeişin olmuştur inşallah hayırlısıyla.dualarımız seninle.haberlerini bekliyoruz.
 
aynen canım ya bi de biraz topluymuş.bundan sonra dönmezdi yani.geçen gün elimiydi bilemedim ama çok ürktüm sanki elimi tutcak gibi geldi o kadar büyümüş sıpalar:)
 
Günaydın kızlar! Tüm öğretmenlerin de günü kutlu olsun..
bugun bi ağrıyla uyandım hayırlısı
bebis sürpriz yapabilir aksama belki...bekliyorum. bugun biraz temizlik yapayım diyodum bu gidişle o da kalacak
doğum yapacak arkadaslara da hayırlı doğumlar
 
Günaydın şeker hamişler... Dünden beri yine döktürmüşsünüz göbüşler paylaşılmış doğumlar başlamış yine Allah hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin herkese benim bebişte çok hareketli karnımı yırtıp çıkacak zannediyorum bu yüzden karnım çok acıyor artık karnımda duracağına kucağımda dursun diyorum ama doğunca da özleyeceğiz herhalde :)
 
aynen canım ya bi de biraz topluymuş.bundan sonra dönmezdi yani.geçen gün elimiydi bilemedim ama çok ürktüm sanki elimi tutcak gibi geldi o kadar büyümüş sıpalar:)

Ayy cok guzel oluyo amaa hareket ettikce ozlicez karnimizdaki hareketlerini. Cok ozel duygular bunlar. Kac defa yasayabiliriz ki hayatimizda
 
Canım ben en son 2,5 hafta once gıttım kontrole 2600 dü kilosu. Boyuda 47 cm di.
 
Ayy yok cnm ya.ne kusuruu.
Hiç öyle düşünmee ben
Yok cnm üzülürmüyüm hiç sizi okuyuncaa.merakla takip ediyorum valla kim önce doğurcak neler oluyor diyee.bizim kaderimiz erken doğurmakmış.babası gibi aceleci çıktı yusuf eren paşa
 
canım bak foto koyuorum bişeyler yedim ama hala bi boşluk mevcutt Yusuf size ii geceler dilio güzell teyzeleri

Eki Görüntüle 1312238 Eki Görüntüle 1312239
masallah masallah anam cok tatli valla.gere gere icinizdende felak nas okuya okuya gezin...benimki boyle olmadi diye bazende uzuluyorum..esim hersey ortada diyor ama inaninki disarda kimse anlamio ye ic yat valla sunun surasinda ne kaldiki..
2 hafta coookk. 1 aralık güzel 12 aralık nasıl 12.12.2014

bebekprenses maşallah benden daha ilerdeee görüntün ben de 2 hafta sonr oyle mi olcammm
12.12.14 super ama o zamana da daha cok var sankim yaaaa.bide bize bdt 11 demislerdi en son o yuzden o zamanlara kalmaz diom aklimca.kanalada yerlesti hareketleri cok kisitli..hareket edio ama sert ve yeri yok nasilda belli :)
bizimkinin kafa asagida yerine oturdu ya benimde tam gobek deliginin iki yaninda dedigin gibi tepecikler oluo.heleki sirt ustu yatayim bildigin hooooop sisiyo sonra geri iniyo bende ne oldugunu bilmiom heralde kasilma dedikleri..cynku farkediomki o anda kendimi sikiyorum...bi tarafi gogsu onu biliomda bi tarafi neyi cozemedik bizde :)
cikolata yemeden once mutfaga almak icin gittifinde bile vucudunda mutluluk hormonu salgilanmaya baslio.bu bebikler az degil senin yiyip tatmana gerek kalamadan vucut sinyalleri baslio yemek gelecek diye..mesela aklina limon dusunce nasil agzin sulanir onun gibi..yemeden bilioki bisi gelio annesinin vucuduna :) az degiller yani..
İştaha geldimbi göbişte bende i
anam masallah canim srninkide cok tatliiii..kirmizi evde cesaret ister kiz masallah...
 
babylove ve @esr06 allahim kolayliklar versin insallah.belkide kucaginiza bile aldiniz suan bebikleri...saglicakla anali babali buyusunler insallahi vatana millete hayirli insanlar olsunlar insallah..en kisa zamanda saglicakla evinize donun cennetten gelen meleklerinizle..
 
Anneler tüm örtmenlerimizin ve kendimin örtmenler günü kutlu olsun :)
Biz sabah nst ye gittik iki sancım çıktı ve Gülme krizine girdim bi ara. Sanırım sancıların bi sebebi de p diye düşündük. YAlnız bizim bebiş 10 gündür neredeyse kilo almamış. Bir de normalde 2 hafta öndeyken bu kez 1 hafta geride çıktı neden oldu bi fikrimiz yok ama doguma doğru ileride olanlar gerçek haftasına Dönüyor diye biliyorum. Hayırlısı tabii ki sağlıklı olsun gerisi hikaye. Doğuma giren annişlere acil şifa ve sağlıkla bebeklerini kucaklamalarını temenni ediyorum bende resim paylaşcam bugün :)
 
Iste ben ve kizim.ilk resim geçen hafta. Elbiseyle daha degisik duruyo:)diger ikisi onden ve profilden az önce cektim

Aaayyyy inanmiyorummmm ne kadar asagi inmisssss anam senin de karnin sipsivriii :) yerim ben senin fistik kizini ogluma alicammm hehe :)
 

Canim kac haftaliksin? Bizde de 37 de aynisi oldu. 1 hafta 10 gun nerdeyse hic almamis kilo. Bnmki de hep onde olurdu. Bu sefer gerilemisti. Dr pek ustunde durmadi olabilir dedi. Usg eksik olcuyo olabilir dedi. Su an kac kilo?
 

Canim senin 37 de gozukuyo ama hamilelik takvimin?? Dr.dan gelince yaz:)
 
çok uzun yürüme ama mutlaka yürü benim drun tavsiyesi canımm yaseyle teonun hikayesi var onu mutlaka oku derim benim çok hoşuma gitmişti...
evet canım şimdi drdan geldim yalancı sancılar benide mahvediyo çok kolay bi doğumun habercisi dedi
bu arada ilk defa bu kadar mutlu ayrıldım kızlarr bebişim 2900 olmuş ve 38 haftalık görünüyoo 37ye yeni girdik normalde çok sevindimm herşey çok güzel istediği zaman gelebilir bebiş dedi dr sancılarımın düzene girmesi ve şiddetlenmesi gerek tabi artık ne kadar daha bekletir bizi bilmem hastane çantanı hazırla didi zaten bi aydır hazır erkenden hazrlıkları tamamladım bekleyiş uzun sürdüü :) bu arada şu kanala girme aşağı inmeyi sordum o bişi demedi ama aşağı inmiş göbiş evt ama kanala girmemiş nasıl oluyo dedim aynaya bakınca anlarsın dedi hani göbişin bittiği yer var ya kızlar orası tutuyla bir oluyomuş arada kesit görünmüyomuş yani ama senin ikinci doğum oldupu için anidende yerleşip doğum başlayabilir dedi öle işte bizden hbrler bu kadarr :)
 
Kizlar heycandan gözüme uyku girmiyor bakiyorum göbisler konmaya baslamis bizde doğuma gider son halimizi koyalim ozaman.
68 ile baslamistik 77 ile bitirdik.Eki Görüntüle 1312367

ayyy maşallah sana ya .. çok heyecanlandımmmmm nolur bilgi ver ilk müsait olduğun anda

Rabbim hayırlı doğum sağlıklı bebek nasip etsin canım dualarımız seninleeeeee
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…