Aynen canim.02de yattim
3.20 uyandım geri uyumk ne mumkun. 5.30da geldim hastaneye. Odamda hazir bekliyorum. Bas aağrısı mide yanmasi fena. 7.30da baslayacak. Seninki kacta?
Su icmek istiyorum kana kana. Icim yaniyir heyecandan.
Ben de 66 basladim 87 bitirdim.
Kiz masallah senin karninda bnmkinden beter top gibi cok sirin. Pek inmemis sanki.. oncekilerle karsilastrdn mi?
Sancin gelene kadar beklesin dr'un cici, konussaniza. Benim son adetim mart'in 5'iydi. Bdt icin 10 aralik dediler ama simdi bekleyelim bakalim diyo dr.
evet şekercim hem sipsivri hem de baya indi..Aaayyyy inanmiyorummmm ne kadar asagi inmisssss anam senin de karnin sipsivriii :) yerim ben senin fistik kizini ogluma alicammm hehe :)
Bizim doktorlarda yapabilse keske...!
. Canım o erkenden kalkmalar bende de vardı da haftasonu , bugun masallahım var 12 gıbı uyandım .. Ama sizlerde de oyle mi gece saydım 7 kere wc kalktım ki boş değil .. Su cok içiyorum yani normal ölçülerde 2-3 tl .. Valla sıkılıyorum gece yarısı kalk wc gıt .. Bu arada benim çevremdekilerde bana cok şaşırıyor nasıl yaotın herseyi tek bsına doye dedim internet saolsun . Gercekten öyle buradan cok sey öğrendim kızlar Allah razı olsun . Bana akıl vermek için arıyorlar ben onların değini yapmışım zaten :)gunaydın
uyku tutmadı sabah fırladım. midem berbat gene, gırık gırık içi gaz dolu. nefes alırken gırıırırıırr gırırırır diye sesler gogus altımdan geliyor. bu ne zaman duzelecek allahım gidip rennie tablet cigmesem bişey olur mu .
b guun eczaneye gidicem demir hapım bitti o zaman doktor renne duo demişti sanırım ondan alırım . dayanamıyuorum. sabah erkenden eşimin işe gitmesiyle fırladım daha uyku felan yok . darlandım ayol. bugun pazartesi sendromu yaşamadan oturmak ne guzelll ilk pazartesim.
herkes bebegimiz için dusunduklerimize parmak ısırıyor cunku bu cahil halimizle nerden ogrenmişiz bu kadar seyi bir araya getirmişiz sasırıyorlar. Buyukler artık bize o kadar guveniyorlarki bazen 2. cocugu doguracagımızı dusunur gibi hareket ediyorlar e ben de diyorum benim ilk cocugum o kadarını da bilemezdim ki allahtan internet diye bişey var yoksa kimsenin bana bişey dedigi yok dedim. herşeyi dusunmusuz. napcaz insana oyle bir sorumluluk yukleniyor ki mecbur dusunuyorsun eksik varmı diye. keşke ben de kendimi bırakabilseydim herkes benim yerime dusunseydi diyorum bazen. mesela bizim gelin cok geniş. o da hamile pek hazırlanır yanı yok. annem gelmiş yok pijaması yok alcam yok sunu daha yok alcam. ee bana niye kimse demedi bunları. e sen acele ettin aldın. e demekki hiç etliye sutluye bulasmamak lazım. aslında haklılar ben panik yapıp hep erken davranıp herseyi aldım. ama iyi de yapmısım simdi onlar için dolanamazdım. gelenleri de begenmezdim salla. onemli olan atlatmak su anda benim icin.
Bayıldım bu nasıl bişi ya :) benım kıza bunlar olmayacak sanırım 4-5 aylıkkdn anca memleketlerde Mevlüt yapacağımızdan :)Eki Görüntüle 1312657 Yengemden ogretmenler gunu hediyesi. Kuzuma mevlut takimi :)
Eki Görüntüle 1312657 Yengemden ogretmenler gunu hediyesi. Kuzuma mevlut takimi :)
oh maşallah canım .. zamanında sağlıkla gelir inşbu arada kontrolüm iyi geçti. bebeğim 2800 gram olmuş. çatım müsaitmiş normal doğum için. doktor bir 3 hafta daha bekler dedi. suyu vs iyiymiş. nst de sancı çıkmadı.
yaaaaaaaa bunu izlerken kalp atışlarım hızlandııııııııııı .... bizim dr lar da cidden iş yok gibi
iznin hayırlı olsun agaydın, güzel güzel dinlen evde.Günaydın kızlar,
Cuma günü işten kovdular beni yeter git evine artık gelme dedilerbütün gün evde ne yapacağımı düşünüyorum şimdi :)
Öğretmen annişlerin öğretmenler günü kutlu olsun, meleksiniz siz melek
Akil sir ermiyo bu dr'lara, ama hepimizin alninda bir sey yazili sonucta bakalim onu yasiycaz. Peki yine ayin 13'unde mi almak istiyo?canım bilmiorum bizimki alma modunda benimde 6 sıydı ve 13 aralık bdt .. şimdi kordon sarkması olabilir dedi bi de bebiş önde die alalım dio sanırım 3360 gr 51 cm doğana kdr inş 3500ü de geçer .. bende sancı gelene kdr bekleme taraftarıyım ama dr öle diill
maşallah canım çok güzel, öğretmenler günün kutlu olsunEki Görüntüle 1312657 Yengemden ogretmenler gunu hediyesi. Kuzuma mevlut takimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?