2014 Aralık Anneleri

Esramm Rabbim kolaylık versin , sağlıklı doğum sağlıklı bebiş nasip etsin ..
dualarımız seninlee ilk müsait olduğun anda doğum hikayeni bekliyoruzzzzz

Sancin gelene kadar beklesin dr'un cici, konussaniza. Benim son adetim mart'in 5'iydi. Bdt icin 10 aralik dediler ama simdi bekleyelim bakalim diyo dr.

canım bilmiorum bizimki alma modunda benimde 6 sıydı ve 13 aralık bdt .. şimdi kordon sarkması olabilir dedi bi de bebiş önde die alalım dio sanırım 3360 gr 51 cm doğana kdr inş 3500ü de geçer .. bende sancı gelene kdr bekleme taraftarıyım ama dr öle diill

. Canım o erkenden kalkmalar bende de vardı da haftasonu , bugun masallahım var 12 gıbı uyandım .. Ama sizlerde de oyle mi gece saydım 7 kere wc kalktım ki boş değil .. Su cok içiyorum yani normal ölçülerde 2-3 tl .. Valla sıkılıyorum gece yarısı kalk wc gıt .. Bu arada benim çevremdekilerde bana cok şaşırıyor nasıl yaotın herseyi tek bsına doye dedim internet saolsun . Gercekten öyle buradan cok sey öğrendim kızlar Allah razı olsun . Bana akıl vermek için arıyorlar ben onların değini yapmışım zaten :)

Bu arada öğretmen olan arkadaşların bu özel gününü kutlarım .. Birde aklımdayken söyleyeyim bu emzirme atletleri dar dıye dert yanıyorduk ya ben gecenlerde hm 'den atlet almıştım penyelerden cok cok rahat hatta dedim bunla emzirme nasıl olur onden asagı hop dıye göğsü acmakta cok rahat .. İki tane emzirme atleti almıştım biri dar zaten , daha da almam emzirmen atletlerinden .aklınızda bulunsun illa emzirme atleti şart değil bence ..

Yengemden ogretmenler gunu hediyesi. Kuzuma mevlut takimi :)

Bayildim yahu biz kiz anneleri çok sansliyiz vallahi bende boyle takim alicam minnakima :) kuzucunda inşallah güzel günlerde giyer

iznin hayırlı olsun agaydın, güzel güzel dinlen evde.
bebeğin sağlıkla gelsin zamanında.

Su bebek dondurme videosu var ya hanimlar burada 37. Haftada yapiliyor.hastanede dinledim bi bayandan...ilk bebek ve ucuncu bebek makat gelis pozisyonundaymis.ilkidonmedi diye son anda sezeryan olmus ikinci cocugu dogum pozisyonundaymis ve normal dogum olmus.ucuncu cocuk yine makat pozisyonundaymis doktor sezeryan demis.kadin karsi cikmis..ben iki dogumuda tattim ben normal istiyorum bebegi distan dondurun demis.37 haftalikken cagirmislar ve distan doktor cevirmis ama dioki tum karnim mosmmmor olmustu dio.dogumu beklemis sonra.dogum gelmis catmis.normal dogum yapmis ama cok kanamasida olmus kadinin.kadinin plasenta cok yapisik oluomus hep rahim duvarina.ve ayrilmiyomus rahimden.her swferinde kurtaj yontemi nasil oluyosa o yontemle aliolar plasentayi dedi..normalde yarim saat icinde kendiliginden doguyo dedi doktor bize bi sanci geliomus dogup gidiomus oda o kolaymis ama..yabi anlyacaginiz bu bebegi distan dondurme hikayesi burada varmis.bizim boyle sikintilar olmadi hic o yuzden bisey sormadim kendi doktoruma..30 dan beri pozisyonu dogru..37 de de kanala girdi.bakalim ne zaman dogacak :) eger istiyosaniz deneyin derim...ebeler cevirir belki..cunku 37 ile donmeleri bana zor gelio tek baslarina beceremz bizim tembel tavuklar :) tabi allah bilir bakarsin dogum sancisiyla curkkkk donmus..bilinmez ama tr de sanciyu beklemiolarki hemen gel sezeryan yapalim diolar...bana simdiye kadar bi kere bile sezeryandan bahsedilmedi..hic bahsi gecmio

Akil sir ermiyo bu dr'lara, ama hepimizin alninda bir sey yazili sonucta bakalim onu yasiycaz. Peki yine ayin 13'unde mi almak istiyo?

Benimki de gecen carsamba 2950 kg, 50-51 cm idi. Epey yukarida karnim hala ve bebis haaaaala donmedi.

Bu arada ben de dogarken 1 hafta 10 gun gec gelmisim ve diski kacmis cigerlerime. Temizlemek zorunda kalmislar. Yani beklesen bi turluuu beklemesen bi turlu. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…