oh maşallah canım .. zamanında sağlıkla gelir inş
hem inmedi hem de dönmedi canım 4 aralık a sezeryan dio doktorum bende 8-9 u gbi istiorum bilmiorum ya kararsızım bu hafta belki bi dr.a daha görüneceğimm
Al benden bi tane daha buldum :) gecen eşime dedim ya ben şerbetten anlamam Ramazan'da içtiğimiz şerbeti dağıtsak nasıl olur diye bence cok guzel fikirBu arada ben tembel bi tipim lohusa serbeti icin cinlikler belirdi kafamda Bu piyasadaki ramazan serbetlerine cok benziyo dun sizin yazdiginiz icerik. Bim'de satilan mesela 1,45 tl.
uyuyasım, kitap okuyasım, internette gezesim ve film izleyesim var hangisini yapsam?
evet şekercim hem sipsivri hem de baya indi..
senden iyi kayınvalde mi bulucaz dimi:)
bizde doktora sorduk yurt dışında döndürüyomuş doktorlar diyee,dedi bize tehlikesi var bebeğin kemiğin çıkmasına kırılmasına annenin iç organlarına zarar vermesine kadar. doktor döndürim dese eşim hemen tamam diyecek ama ben şahsen istemezdim öle bişi, allah korusun bu zamana kadar sağ sağlim geldik son anda bi sorun olması hiç hoç değil. allaha dua ediyorum döndür diye,yapabileceğim tek şey buSu bebek dondurme videosu var ya hanimlar burada 37. Haftada yapiliyor.hastanede dinledim bi bayandan...ilk bebek ve ucuncu bebek makat gelis pozisyonundaymis.ilkidonmedi diye son anda sezeryan olmus ikinci cocugu dogum pozisyonundaymis ve normal dogum olmus.ucuncu cocuk yine makat pozisyonundaymis doktor sezeryan demis.kadin karsi cikmis..ben iki dogumuda tattim ben normal istiyorum bebegi distan dondurun demis.37 haftalikken cagirmislar ve distan doktor cevirmis ama dioki tum karnim mosmmmor olmustu dio.dogumu beklemis sonra.dogum gelmis catmis.normal dogum yapmis ama cok kanamasida olmus kadinin.kadinin plasenta cok yapisik oluomus hep rahim duvarina.ve ayrilmiyomus rahimden.her swferinde kurtaj yontemi nasil oluyosa o yontemle aliolar plasentayi dedi..normalde yarim saat icinde kendiliginden doguyo dedi doktor bize bi sanci geliomus dogup gidiomus oda o kolaymis ama..yabi anlyacaginiz bu bebegi distan dondurme hikayesi burada varmis.bizim boyle sikintilar olmadi hic o yuzden bisey sormadim kendi doktoruma..30 dan beri pozisyonu dogru..37 de de kanala girdi.bakalim ne zaman dogacak :) eger istiyosaniz deneyin derim...ebeler cevirir belki..cunku 37 ile donmeleri bana zor gelio tek baslarina beceremz bizim tembel tavuklar :) tabi allah bilir bakarsin dogum sancisiyla curkkkk donmus..bilinmez ama tr de sanciyu beklemiolarki hemen gel sezeryan yapalim diolar...bana simdiye kadar bi kere bile sezeryandan bahsedilmedi..hic bahsi gecmio
Bende izledim de videoyu biraz korkunc duruyor.yani yapanin cooook ehil olmasi lazim e tabi bunada garanti yok.ehil olan bile cocuga zarar verebilir minnacik bi el kaymasina bakar.zaten daha kemikleri tam olusmadikiii..mazallah..dua edelim canim hepinizin bebekleri donsun insallah..bi arkadas var oda beklio ama donmuyor napcan tembel ciktilar :) olsun hayirlisini bilemeyiz ki zaten..allahim ne yazdiysa alnimiza yasicaz bakaalim..bizde doktora sorduk yurt dışında döndürüyomuş doktorlar diyee,dedi bize tehlikesi var bebeğin kemiğin çıkmasına kırılmasına annenin iç organlarına zarar vermesine kadar. doktor döndürim dese eşim hemen tamam diyecek ama ben şahsen istemezdim öle bişi, allah korusun bu zamana kadar sağ sağlim geldik son anda bi sorun olması hiç hoç değil. allaha dua ediyorum döndür diye,yapabileceğim tek şey bu
aynen öle canımmm,hayırlısı sağlıklısı buymuş diyeceğiz, inşallah dönerler de anneleri zora sokmazlarr yaramaz bebişlerrBende izledim de videoyu biraz korkunc duruyor.yani yapanin cooook ehil olmasi lazim e tabi bunada garanti yok.ehil olan bile cocuga zarar verebilir minnacik bi el kaymasina bakar.zaten daha kemikleri tam olusmadikiii..mazallah..dua edelim canim hepinizin bebekleri donsun insallah..bi arkadas var oda beklio ama donmuyor napcan tembel ciktilar :) olsun hayirlisini bilemeyiz ki zaten..allahim ne yazdiysa alnimiza yasicaz bakaalim..
Evet canim elhamdulillah basladim..dun corba ictim coook midem yandi evde jel var ama dayandim valla icmedim onuda.uyku kismi biraz zor oldu...onun disinda iyiyim sukur.kalkip evimin isini yapabiliyorum en azindan.az da olsa enerjim geldi..ben hep hamilelik reflusu zannediyordum megerki reflu felan degilmis bu hastaliktan dolayi gelio aci aci sular..pankreas iltihapli safra keseside temiz su uretmeyince sanirim midede asit var gibi likir likir oynuo midem..suan ac kaldigim vakit hicc bisiyim yok ama en ufak bisi yese baslio yine icerde faaliyetler.acaba nasil baslicam bisiler yemeye bilmiom.yani sulu yemek felan.digerleri surda dursun yemek yemeye hasretim. :) dalgaya almaktan baska yapabilecegim bisi yok..buda gelir buda gecer sarkisi bana gelsin :)raziyesilyayla daha iyisin di mi, birşeyler yemeye başlamışsın maşallah sana.
Ay onlarda ne bilsinler ki canim on kere mi dunyaya geldiler.zavalli kuzucuklar cokmu sey beklioz ne? Ben hep diomki kizim anneyi uzme gelirken agri sizi yapma pirt diye dog ffelan...cocuk aylardir bunlari duyuyo annesinden..ne bilsin ne yaptigini ki :)aynen öle canımmm,hayırlısı sağlıklısı buymuş diyeceğiz, inşallah dönerler de anneleri zora sokmazlarr yaramaz bebişlerr
he valaaa,birde minicik değiller ki mecbur az acıtacaklar anneleri ama o kadar güzel bi duygu yaşatacaklar ki o ağrı sızı unutulcak hemencikkAy onlarda ne bilsinler ki canim on kere mi dunyaya geldiler.zavalli kuzucuklar cokmu sey beklioz ne? Ben hep diomki kizim anneyi uzme gelirken agri sizi yapma pirt diye dog ffelan...cocuk aylardir bunlari duyuyo annesinden..ne bilsin ne yaptigini ki :)
hehh işte aynen bende öle düşünüyorum nasıl oluyosa bu % 5 ters,birde büyük istimal döner diyolar hala tık yokkBen anlamadim ya hani yuzde 5 oraninda ters geliyodu bebisler surda bile kac kisiyiz sanki sayimiz cok yahu. :S
maşallah canım, herşey çok güzel olacak sabret.Evet canim elhamdulillah basladim..dun corba ictim coook midem yandi evde jel var ama dayandim valla icmedim onuda.uyku kismi biraz zor oldu...onun disinda iyiyim sukur.kalkip evimin isini yapabiliyorum en azindan.az da olsa enerjim geldi..ben hep hamilelik reflusu zannediyordum megerki reflu felan degilmis bu hastaliktan dolayi gelio aci aci sular..pankreas iltihapli safra keseside temiz su uretmeyince sanirim midede asit var gibi likir likir oynuo midem..suan ac kaldigim vakit hicc bisiyim yok ama en ufak bisi yese baslio yine icerde faaliyetler.acaba nasil baslicam bisiler yemeye bilmiom.yani sulu yemek felan.digerleri surda dursun yemek yemeye hasretim. :) dalgaya almaktan baska yapabilecegim bisi yok..buda gelir buda gecer sarkisi bana gelsin :)
Benim bebişte dönmemiş bugün kontrole gittim nts ye bağlandım herşey iyi dedi ama hanfendi dönmemiş daha doğum pozisyonuna ama doktor endişelenme herşey değişebilir dedi bakalım ne olucak kuzularımız hayırlısıyla doğsun lar sağlıklı bi şekilde inşllhBende izledim de videoyu biraz korkunc duruyor.yani yapanin cooook ehil olmasi lazim e tabi bunada garanti yok.ehil olan bile cocuga zarar verebilir minnacik bi el kaymasina bakar.zaten daha kemikleri tam olusmadikiii..mazallah..dua edelim canim hepinizin bebekleri donsun insallah..bi arkadas var oda beklio ama donmuyor napcan tembel ciktilar :) olsun hayirlisini bilemeyiz ki zaten..allahim ne yazdiysa alnimiza yasicaz bakaalim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?