2014 Aralık Anneleri

Bu arada ben tembel bi tipim lohusa serbeti icin cinlikler belirdi kafamda Bu piyasadaki ramazan serbetlerine cok benziyo dun sizin yazdiginiz icerik. Bim'de satilan mesela 1,45 tl.

hem inmedi hem de dönmedi canım 4 aralık a sezeryan dio doktorum bende 8-9 u gbi istiorum bilmiorum ya kararsızım bu hafta belki bi dr.a daha görüneceğimm

Gorun canim icin rahat etsinn.. sancimi beklemek istiyorum deseydin. Yaa sanciyla donenler bile varmis sonucta. Hem daha vakit var.

Bu arada ben tembel bi tipim lohusa serbeti icin cinlikler belirdi kafamda Bu piyasadaki ramazan serbetlerine cok benziyo dun sizin yazdiginiz icerik. Bim'de satilan mesela 1,45 tl.
Al benden bi tane daha buldum :) gecen eşime dedim ya ben şerbetten anlamam Ramazan'da içtiğimiz şerbeti dağıtsak nasıl olur diye bence cok guzel fikir

elifceeeee

Canim ruyamda suyum geliyoduu ilk defa boyle bi ruya gordumm.. dogum yaptigimi goruyodum ama suyum geldigini ilk defa gordum hadi hayrlsii..:) bnmki bekliyomus senin sezeryan gununde doguyomuss yok artik derim yaa

bizde doktora sorduk yurt dışında döndürüyomuş doktorlar diyee,dedi bize tehlikesi var bebeğin kemiğin çıkmasına kırılmasına annenin iç organlarına zarar vermesine kadar. doktor döndürim dese eşim hemen tamam diyecek ama ben şahsen istemezdim öle bişi, allah korusun bu zamana kadar sağ sağlim geldik son anda bi sorun olması hiç hoç değil. allaha dua ediyorum döndür diye,yapabileceğim tek şey bu

Bende izledim de videoyu biraz korkunc duruyor.yani yapanin cooook ehil olmasi lazim e tabi bunada garanti yok.ehil olan bile cocuga zarar verebilir minnacik bi el kaymasina bakar.zaten daha kemikleri tam olusmadikiii..mazallah..dua edelim canim hepinizin bebekleri donsun insallah..bi arkadas var oda beklio ama donmuyor napcan tembel ciktilar :) olsun hayirlisini bilemeyiz ki zaten..allahim ne yazdiysa alnimiza yasicaz bakaalim..

aynen öle canımmm,hayırlısı sağlıklısı buymuş diyeceğiz, inşallah dönerler de anneleri zora sokmazlarr yaramaz bebişlerr

raziyesilyayla daha iyisin di mi, birşeyler yemeye başlamışsın maşallah sana.
Evet canim elhamdulillah basladim..dun corba ictim coook midem yandi evde jel var ama dayandim valla icmedim onuda.uyku kismi biraz zor oldu...onun disinda iyiyim sukur.kalkip evimin isini yapabiliyorum en azindan.az da olsa enerjim geldi..ben hep hamilelik reflusu zannediyordum megerki reflu felan degilmis bu hastaliktan dolayi gelio aci aci sular..pankreas iltihapli safra keseside temiz su uretmeyince sanirim midede asit var gibi likir likir oynuo midem..suan ac kaldigim vakit hicc bisiyim yok ama en ufak bisi yese baslio yine icerde faaliyetler.acaba nasil baslicam bisiler yemeye bilmiom.yani sulu yemek felan.digerleri surda dursun yemek yemeye hasretim. :) dalgaya almaktan baska yapabilecegim bisi yok..buda gelir buda gecer sarkisi bana gelsin :)

Ben anlamadim ya hani yuzde 5 oraninda ters geliyodu bebisler surda bile kac kisiyiz sanki sayimiz cok yahu. :S

aynen öle canımmm,hayırlısı sağlıklısı buymuş diyeceğiz, inşallah dönerler de anneleri zora sokmazlarr yaramaz bebişlerr
Ay onlarda ne bilsinler ki canim on kere mi dunyaya geldiler.zavalli kuzucuklar cokmu sey beklioz ne? Ben hep diomki kizim anneyi uzme gelirken agri sizi yapma pirt diye dog ffelan...cocuk aylardir bunlari duyuyo annesinden..ne bilsin ne yaptigini ki :)

he valaaa,birde minicik değiller ki mecbur az acıtacaklar anneleri ama o kadar güzel bi duygu yaşatacaklar ki o ağrı sızı unutulcak hemencikk

maşallah canım, herşey çok güzel olacak sabret.
yaşına göre seni çok takdir ediyorum..

Allah eslemle seni birbirinize bağışlasın

ben uyuyayım kızlar öptüm herkesi

Kizlar doktor teyzesi hep iri diyo benim ogluma oğlumun da gelmeye niyeti yok. 36 +1 de gittik 3265 gr 52 cme yakindi. Daha 3.5 hafta var. Normal doğumu da çok istiyordum dua edin de 37 yada 38 de saglikla gelsin oğlum. Erken gelsin diye dua eden yoktur başka herhalde :)

Benim bebişte dönmemiş bugün kontrole gittim nts ye bağlandım herşey iyi dedi ama hanfendi dönmemiş daha doğum pozisyonuna ama doktor endişelenme herşey değişebilir dedi bakalım ne olucak kuzularımız hayırlısıyla doğsun lar sağlıklı bi şekilde inşllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…