2014 Aralık Anneleri

Aynı durumdayız cnm bende 2 hafta önce gittiğimde 3300 gr.dı ve bu perşembeye kadar oğlum gelmezse doktor sezeryana gün verecek o yüzden 10 gündür bende gelsin diye dua ediyorum hep normal doğum olsun istiyorum inşallah Perşembe gününe kadar birşeyler olurda doğum kendiliğinden başlar kolayca Allah yardımcımız olsun gönlümüze göre verir inşallah

selamm
babylove ve esr06 doğum yapmıştır sanırım ne güzel darısı bizlere olsun vaktinde
bebişi dönmeyenler de bir an önce dönsünler inşallah, benimki 1 aydır belki daha fazladır dönük ama ben sezeryan olucam.

raziye biraz daha iyi olmana sevindim canım RaBBİM şifa verrsin bir an önce

Kaçıncı haftadasınız?

Kızlar benim kızda daha dönmemiş, sanırım artık yerleri dar olduğu için dönmez diyolar hakkımızda hayırlısı

Canim kac haftaliksin? Bizde de 37 de aynisi oldu. 1 hafta 10 gun nerdeyse hic almamis kilo. Bnmki de hep onde olurdu. Bu sefer gerilemisti. Dr pek ustunde durmadi olabilir dedi. Usg eksik olcuyo olabilir dedi. Su an kac kilo?
2900gr kilosu haftası 36+4 ama 35 çıktı ölçümlerde

Canim senle daha önce de konusmustuk kafalarida büyüktü bizimkilerin senin simdi nasil kilosu kafasi ?

Canim senle daha önce de konusmustuk kafalarida büyüktü bizimkilerin senin simdi nasil kilosu kafasi ?
Bilmiyorum cnm Perşembe gideceğim işte inşallah kanala girmiş normal doğmak için gün bekliyor pozisyonda çıkarda doktorumda ısrar edemez inşallah yoksa sezeryan hiç istemiyorum çok korkuyorum kafası 10 gün önce 41+6 gün görünüyordu ama son zamanlarda gelişim duruyor diolar inşallah öylece kalmıştır

Bayıldım bu nasıl bişi ya :) benım kıza bunlar olmayacak sanırım 4-5 aylıkkdn anca memleketlerde Mevlüt yapacağımızdan :)

harikaaa ya bayıldımmmmmmkızlar için herşey aşırı güzel maşallah canım ciddenn

Yengemden ogretmenler gunu hediyesi. Kuzuma mevlut takimi :)

Bayildim yahu biz kiz anneleri çok sansliyiz vallahi bende boyle takim alicam minnakima :) kuzucunda inşallah güzel günlerde giyer

maşallah canım çok güzel, öğretmenler günün kutlu olsun

Tesekkur ederiz teyzeleri. Daha guzelleri sizin olsun.

Kizlar herkes foto paylasmis. Benim gobis nasil sizce. Görenler inmis diyor. Sizce nasil? Gecen hafta muayenemde doktor çatıya cok yakin dedi

Merhaba aralık ayının güzel anneleri Bugün baya bi panik yaşadık kızımla.. Gece sancılarımız başladı ve lekelenmem oldu. Dr. gittik 1cm açılma olmuş Çok az dedi açılma eve gönderdi daha kötü olursan öyle gel dedi. Bekliyorum şimdi evde.. Hala sancım var ama şiddetli değil şükür.. Dua edin bizede kızlar.. Rabbim hepimizi ve bebişlerimizi sağ salim kurtarsın inşallah

Canim hayrlsyla en fazla bikac gune dogurursun. Yuruyus yap comel kalk acilman ilerlesin ve bir nefeste kurtul insallah..

iznin hayırlı olsun agaydın, güzel güzel dinlen evde.
bebeğin sağlıkla gelsin zamanında.

Teşekkür ederim canım, evde çok sıkılıyorum ama alışırım artık zamanla herhalde :)

Biraz aşağıda gibi ama normalde nasıldı bilmediğim için bir şey diyemiyorum canım. Benim en baştan beri baya yukarıda göbeğim, göğsümle arasında hiç mesafe yok neredeyse

Aminnn. Hayırlısıyla gelsin kuzucuğun inşallah canım, senden de güzel haber bekliyoruz artık :)

çok uzun yürüme ama mutlaka yürü benim drun tavsiyesi canımm yaseyle teonun hikayesi var onu mutlaka oku derim benim çok hoşuma gitmişti...

yürüdüm hemen yoruldum . Bugun iyi gecti performansları ....

aynennn.

selam kızlar,
biz bugün neverthemummy ile buluştuk :)

evvet kızlar bicnv ile görüştük, oturduk konuştuk. Göbişlerimize baktık
hemşehri çıktık : )))

kızlar kimse vatsap olayına kimse yorum yapmadı yok mu ozelden yazann..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…