Aynı durumdayız cnm bende 2 hafta önce gittiğimde 3300 gr.dı ve bu perşembeye kadar oğlum gelmezse doktor sezeryana gün verecek o yüzden 10 gündür bende gelsin diye dua ediyorum hep normal doğum olsun istiyorum inşallah Perşembe gününe kadar birşeyler olurda doğum kendiliğinden başlar kolayca Allah yardımcımız olsun gönlümüze göre verir inşallahKizlar doktor teyzesi hep iri diyo benim ogluma oğlumun da gelmeye niyeti yok. 36 +1 de gittik 3265 gr 52 cme yakindi. Daha 3.5 hafta var. Normal doğumu da çok istiyordum dua edin de 37 yada 38 de saglikla gelsin oğlum. Erken gelsin diye dua eden yoktur başka herhalde :)
Kaçıncı haftadasınız?Benim bebişte dönmemiş bugün kontrole gittim nts ye bağlandım herşey iyi dedi ama hanfendi dönmemiş daha doğum pozisyonuna ama doktor endişelenme herşey değişebilir dedi bakalım ne olucak kuzularımız hayırlısıyla doğsun lar sağlıklı bi şekilde inşllh
2900gr kilosu haftası 36+4 ama 35 çıktı ölçümlerdeCanim kac haftaliksin? Bizde de 37 de aynisi oldu. 1 hafta 10 gun nerdeyse hic almamis kilo. Bnmki de hep onde olurdu. Bu sefer gerilemisti. Dr pek ustunde durmadi olabilir dedi. Usg eksik olcuyo olabilir dedi. Su an kac kilo?
10 tane falan olduk galiba.. :) :S Sancıyla dönen bebikler gelsiiiin!Kızlar benim kızda daha dönmemiş, sanırım artık yerleri dar olduğu için dönmez diyolar hakkımızda hayırlısı
Canim senle daha önce de konusmustuk kafalarida büyüktü bizimkilerinAynı durumdayız cnm bende 2 hafta önce gittiğimde 3300 gr.dı ve bu perşembeye kadar oğlum gelmezse doktor sezeryana gün verecek o yüzden 10 gündür bende gelsin diye dua ediyorum hep normal doğum olsun istiyorum inşallah Perşembe gününe kadar birşeyler olurda doğum kendiliğinden başlar kolayca Allah yardımcımız olsun gönlümüze göre verir inşallah
Canim zor muydu cati muayenesi?nasil bisey?bu arada kontrolüm iyi geçti. bebeğim 2800 gram olmuş. çatım müsaitmiş normal doğum için. doktor bir 3 hafta daha bekler dedi. suyu vs iyiymiş. nst de sancı çıkmadı.
Bilmiyorum cnm Perşembe gideceğim işte inşallah kanala girmiş normal doğmak için gün bekliyor pozisyonda çıkarda doktorumda ısrar edemez inşallah yoksa sezeryan hiç istemiyorum çok korkuyorum kafası 10 gün önce 41+6 gün görünüyordu ama son zamanlarda gelişim duruyor diolar inşallah öylece kalmıştırCanim senle daha önce de konusmustuk kafalarida büyüktü bizimkilerinsenin simdi nasil kilosu kafasi ?
Bayıldım bu nasıl bişi ya :) benım kıza bunlar olmayacak sanırım 4-5 aylıkkdn anca memleketlerde Mevlüt yapacağımızdan :)
harikaaa ya bayıldımmmmmmkızlar için herşey aşırı güzel maşallah canım ciddenn
Yengemden ogretmenler gunu hediyesi. Kuzuma mevlut takimi :)
Bayildim yahu biz kiz anneleri çok sansliyiz vallahi bende boyle takim alicam minnakima :) kuzucunda inşallah güzel günlerde giyer
maşallah canım çok güzel, öğretmenler günün kutlu olsun
2900gr kilosu haftası 36+4 ama 35 çıktı ölçümlerde
Merhaba aralık ayının güzel anneleriBugün baya bi panik yaşadık kızımla.. Gece sancılarımız başladı ve lekelenmem oldu. Dr. gittik 1cm açılma olmuş Çok az dedi açılma eve gönderdi daha kötü olursan öyle gel dedi. Bekliyorum şimdi evde.. Hala sancım var ama şiddetli değil şükür.. Dua edin bizede kızlar.. Rabbim hepimizi ve bebişlerimizi sağ salim kurtarsın inşallah
Çok inmemiş daha ama küçük zaten yavrum benim. Burada mi okudum bilmiyorum da göğüs altından 4 parmak mesafe olunca inmiş sayiliyomus. Hayırlısı olsunFotoyu unuttum
Canim hayrlsyla en fazla bikac gune dogurursun. Yurus yap comel kalk acilman ilerlesin ve bir nefeste kurtul insallah..
iznin hayırlı olsun agaydın, güzel güzel dinlen evde.
bebeğin sağlıkla gelsin zamanında.
Fotoyu unuttum
Merhaba aralık ayının güzel anneleriBugün baya bi panik yaşadık kızımla.. Gece sancılarımız başladı ve lekelenmem oldu. Dr. gittik 1cm açılma olmuş Çok az dedi açılma eve gönderdi daha kötü olursan öyle gel dedi. Bekliyorum şimdi evde.. Hala sancım var ama şiddetli değil şükür.. Dua edin bizede kızlar.. Rabbim hepimizi ve bebişlerimizi sağ salim kurtarsın inşallah
çok uzun yürüme ama mutlaka yürü benim drun tavsiyesi canımm yaseyle teonun hikayesi var onu mutlaka oku derim benim çok hoşuma gitmişti...
. Canım o erkenden kalkmalar bende de vardı da haftasonu , bugun masallahım var 12 gıbı uyandım .. Ama sizlerde de oyle mi gece saydım 7 kere wc kalktım ki boş değil .. Su cok içiyorum yani normal ölçülerde 2-3 tl .. Valla sıkılıyorum gece yarısı kalk wc gıt .. Bu arada benim çevremdekilerde bana cok şaşırıyor nasıl yaotın herseyi tek bsına doye dedim internet saolsun . Gercekten öyle buradan cok sey öğrendim kızlar Allah razı olsun . Bana akıl vermek için arıyorlar ben onların değini yapmışım zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?